Lejvarebil Bewertungen 554

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service hele vejen igennem. Booking var nem, bilen fungerede perfekt, og kundeservicen var virkelig imødekommende. Jeg blev positivt overrasket over, at de refund... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig nemt at bestille den ønskede størrelse varebil, gode muligheder for flere lokationer til afhentning supernem funktion ved afhentning og lige så simpelt at aflevere. Bilen var en meget ny b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ny ren lækker bil, som var virkelig nem at køre. Placeringen af bilen ved afhentning var lidt gemt, måske I kan sætte et skilt op ved indkørslen ;) Man skal tage fotos af bilen som en del af indtjekn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Lejvarabil og kan varmt anbefale dem 💪Hele processen var nem og overskuelig fra start til slut, og servicen var helt i top. Bilen levede fuldt ud op til vo... Mehr ansehen

1. Mietwagenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Lejvarebil.dk yder vi en stor indsats til dagligt. Vi gør vores bedste for at tilbyde leje af varevogn så billigt som overhovedet muligt. Vi lægger vægt på at garantere tilfredshed blandt vores kunder og derfor er prisen ikke kun vores eneste prioritet. Vores medarbejdere er altid klar på telefonen. Ring til os og få et godt tilbud på lej flyttevogn allerede i dag! Hos os kan du leje billige flyttebiler. Vores udvalg består af ekstrem billige leje varevogne. Vi ligger centralt i Københavns omegn

4.8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God beskrivelse i mail ang afhentning…

God beskrivelse i mail ang afhentning af bil. Mindre ting omkring at få låst bil op, men blev hurtigt fixet ved opkald support. Ved aflevering af bil kunne en lidt bedre kommunikation i app være godt - og en kvitterings mail på at bilen var afleveret. Men overordnet set virkede alt som det skulle. Depositum retur dagen efter leje.

10. Dezember 2025

Kære Claus,

Tusind tak for din anmeldelse og for den konstruktive feedback 😊

Vi er glade for at høre, at informationen i mailen omkring afhentning var tydelig, og at eventuelle udfordringer med oplåsning hurtigt blev løst via vores support.

Tak også for dine input vedrørende aflevering. Vi er helt enige i, at bedre kommunikation i appen samt en kvitteringsmail ved aflevering vil være en klar forbedring, og det er noget, vi arbejder videre med.

Dejligt at høre, at alt overordnet set fungerede som det skulle, og at depositummet blev returneret hurtigt. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang 🚐

Venlig hilsen,

LEJVAREBIL

Den gode oplevelse

Jeg lejede en varebil hele mandagen og den fungerede helt perfekt. personalet var smilende og imødekommende. Endnu en god oplevelse for mig.
Jannik

1. Dezember 2025

Kære Jannik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at varebilen fungerede perfekt, og at du havde en god oplevelse med vores personale. Vi sætter stor pris på din feedback – og på at du valgte os igen.

Du er altid velkommen hos os, og vi håber at se dig snart til endnu en god oplevelse.

Nem nøglefri afhentning

Nem nøglefri afhentning - en varebil i rigtig god stand - og ligeså nem nøglefri tilbagelevering.*****

8. November 2025

Kære Tomm,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at både den nøglefri afhentning og tilbagelevering fungerede nemt for dig – og at varebilen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Vi håber at se dig igen næste gang, du får brug for en varebil.

Nemt og godt

Mega nemt og godt

4. November 2025

Kære Morten,

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt at høre, at alt var nemt og godt – præcis sådan ønsker vi, at det skal være.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste oplevelse, jeg har haft med billeje

Jeg lejede en varevogn hos LejVarebil, da jeg skulle flytte til en ny lejlighed, og det hele fungerede helt perfekt fra start til slut.
Booking var nem og hurtig, bilen stod klar i flot stand, og personalet var både venlige, hjælpsomme og super professionelle. Ingen skjulte gebyrer, intet bøvl, kun god service og kvalitet hele vejen igennem.

Jeg kommer helt sikkert til at vælge LejVarebil igen næste gang - og kan på det varmeste anbefale dem til alle, der vil have en tryg og problemfri oplevelse.

Kære Jackie,,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft den bedste oplevelse med billeje hos os. Vi er glade for, at alt fungerede perfekt – fra den nemme booking, til at bilen stod klar i topstand, og at vores personale kunne give dig den service og tryghed, du havde brug for på flyttedagen.

Vi går meget op i gennemsigtighed og god kundeservice, så det glæder os, at du oplevede netop dét uden skjulte gebyrer eller bøvl.

Du skal være mere end velkommen igen – og tusind tak for din varme anbefaling.
Vi sætter stor pris på det!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse hele vejen igennem

God oplevelse hele vejen igennem, havde lejet igennem GoMore, men næste gang lejer jeg direkte hos dem. Bilen var i meget bedre stand end andre jeg har haft lejet. Blev taget rigtig godt imod, både før og efter.

Kære Magnus,

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse hele vejen igennem, og at bilen levede op til – eller over – dine forventninger. Vi sætter også stor pris på, at du overvejer at leje direkte hos os næste gang.

Det betyder meget for os, at du følte dig godt taget imod både før og efter lejen.
Du er altid mere end velkommen hos os igen.

Super nem bestilling

Super nem bestilling. Servicen er helt i top. Jeg skrev til dem og fik svar samme dag. Ikke sidste gang jeg lejer hos dem.

Kære Charlotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede super nem bestilling og top service. Vi gør meget ud af hurtig og personlig kommunikation, så det glæder os, at du fik svar samme dag.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang!

Service

Lejvarebil er en virksomhed jeg kan anbefale. Til trods for en sag med en varebil, vil vi takke Adam for at håndtere situationen godt og professionelt.

28. Oktober 2025

Kære Mohamed,

Tusind tak for din anmeldelse og for anbefalingen!

Vi er glade for, at du – trods sagen med varebilen – har haft en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os at høre, og vi sørger for at give din ros videre til Adam. Han vil helt sikkert sætte pris på det.

Best Rent a Car

Fast, cheep, easy

15. Oktober 2025

Dear Catarina,

Thank you so much for your review!

We’re glad to hear you found the service fast, cheap and easy — exactly what we aim for.

We hope to see you again soon.

Kind regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig nem leje med god vejledning

Virkelig nem leje med god vejledning. Blev glad for at få hurtig, venlig og personlig hjælp da vi ringede - også selv om det blot viste sig at vi var på den forkerte p-plads.

15. Oktober 2025

Kære Anni,

Kære kunde,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en virkelig nem leje med god vejledning, og at vores team kunne hjælpe dig hurtigt.

Dejligt at høre, at alt endte godt, og du er altid velkommen hos os igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, venligt personale, der ved, hvad de taler om - og de svarer hurtigt, hvis der er udfordringer (hvad der dog meget sjældent er.). Jeg har brugt dem 11 gange nu.
Jeg kommer helt sikkert igen.

6. Oktober 2025

Kære Claus,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever super service, venligt personale og hurtige svar, når der er brug for det. Og at du har valgt os hele 11 gange – det er vi utrolig taknemmelige for.

Vi sætter stor pris på din loyalitet og glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt fungere ubeklageligt

Alt fungere ubeklageligt

5. Oktober 2025

Kære Søren,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at alt fungerede ubeklageligt. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi håber at se dig igen.

Gode biler

Det er fine biler der er i pæn stand og køre godt
Afhentning af bil og aflevering er også nemt

3. Oktober 2025

Kære Kenneth,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du synes, vores biler er i pæn stand og kører godt, og at både afhentning og aflevering fungerede nemt for dig. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelle og dejlig ny flyttebil med automatgear

God oplevelse 👍👍👍👍👍

4. Oktober 2025

Kære Malene,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at du var tilfreds med vores nye flyttebil med automatgear. Det betyder meget for os, at du oplever både kvalitet og professionalisme.

Tak for de flotte tommelfingre 👍 – vi håber at se dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for hjælp til flytning

Bookingen og handlen var simpel og let. Oplevelsen var gennemsigtig og den ansatte jeg mødte var behagelig og hjælpsom.
Den ekstra hjælp jeg fik var årsagen til at min flytning blev lettere.
Tak.

1. Oktober 2025

Kære Zakaria,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at både booking, afhentning og selve oplevelsen var nem og gennemsigtig for dig. Og hvor er det dejligt, at vores medarbejder kunne give den ekstra hjælp, der gjorde din flytning lettere – præcis sådan ønsker vi, at det skal være.

Tak fordi du valgte os, og du er altid velkommen igen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Uduelige hjemmeside. De ringer/skriver ikke tilbage

Det var ikke en god oplevelse, hjmmesiden gik i stå da jeg skulle tage billeder og uploader dem på deres hjemmeside, og den meldte fejl og jeg blev stresset selvom jeg var i god tid, bilen havde ikke fuld tank da tanken viste at den havde 879 km tilbage. og jeg kørte KUN 94 km fra fields til køge og jeg fyldte tanken op til den viste 1050 km. alt er og var optaget med video før og efter aflevering. Jeg har skrevet til jer ang. dette problem men I svaret ikke på min henv. Det kan ikke være rigtigt jeg skulle tanken den helt op for 160 kr.- for kun 95 km? jeg har penge til gode hos og dem må meget gerne tilbage. I kan selv regne ud hvad det koste i diesel at køre 95 km. og diesel kostet 12.79 pr. liter. I skylder mig faktisk ca. 70 kr.-.

18. September 2025

Kære Martin,,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse – vi er kede af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse. Det er bestemt ikke sådan, det skal være hos os.

Først og fremmest beklager vi, at du ikke har modtaget svar på din henvendelse. Det følger vi naturligvis op på med det samme, da alle kunder skal have en tilbagemelding.

Vedrørende hjemmesiden:
Det lyder som en teknisk fejl i upload-systemet til billederne. Det undersøger vi straks, for det skal selvfølgelig fungere uden problemer.

Vedrørende brændstof:
Tak for din detaljerede beskrivelse. Vi vil meget gerne kigge på sagen, herunder:

KM ved afhentning og aflevering

Videooptagelser, hvis du ønsker at sende dem

Dine tankningsoplysninger

Så vi kan lave en korrekt og retfærdig beregning.

Det er vigtigt for os, at du kun betaler for det brændstof, du reelt har brugt – og hvis der er et beløb, du har til gode, vil vi naturligvis refundere det.

Du må meget gerne sende:
📧 Video/billeder + tankningskvittering til info@lejvarebil.dk

Så gennemgår vi det hele og vender retur med en afklaring hurtigst muligt.

Tak fordi du gør os opmærksom på problemet – vi vil gerne løse det for dig.

Vognen var fin

Vognen var fin, og der var god telefonisk support tilgængelig til praktiske spørgsmål.

11. September 2025

Kære Mark,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at vognen levede op til dine forventninger, og at du fik god hjælp via vores telefoniske support. Det betyder meget for os, at du føler dig godt guidet hele vejen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og helt genialt koncept

God service og helt genialt koncept, let at hente og levere. Kan kun anbefale dem til leje af varebil.

11. September 2025

Kære Kim,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du synes godt om vores koncept, og at du havde en god oplevelse med både udlevering og aflevering af bilen.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang, du får brug for en varebil 🚐✨

Venlig hilsen,

Super sted og gør det helt klart igen

Super sted og gør det helt klart igen

29. August 2025

Hej David,

Tusind tak for de pæne ord 🙏

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang 🚐✨

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hele konceptet

Hele konceptet, alt i alt godt 👍🏻

1. September 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores koncept 🙏

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre, så hører vi meget gerne fra dig – vi stræber altid efter de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Lejvarebil

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr