Lejvarebil Bewertungen 554

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service hele vejen igennem. Booking var nem, bilen fungerede perfekt, og kundeservicen var virkelig imødekommende. Jeg blev positivt overrasket over, at de refund... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig nemt at bestille den ønskede størrelse varebil, gode muligheder for flere lokationer til afhentning supernem funktion ved afhentning og lige så simpelt at aflevere. Bilen var en meget ny b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ny ren lækker bil, som var virkelig nem at køre. Placeringen af bilen ved afhentning var lidt gemt, måske I kan sætte et skilt op ved indkørslen ;) Man skal tage fotos af bilen som en del af indtjekn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Lejvarabil og kan varmt anbefale dem 💪Hele processen var nem og overskuelig fra start til slut, og servicen var helt i top. Bilen levede fuldt ud op til vo... Mehr ansehen

1. Mietwagenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Lejvarebil.dk yder vi en stor indsats til dagligt. Vi gør vores bedste for at tilbyde leje af varevogn så billigt som overhovedet muligt. Vi lægger vægt på at garantere tilfredshed blandt vores kunder og derfor er prisen ikke kun vores eneste prioritet. Vores medarbejdere er altid klar på telefonen. Ring til os og få et godt tilbud på lej flyttevogn allerede i dag! Hos os kan du leje billige flyttebiler. Vores udvalg består af ekstrem billige leje varevogne. Vi ligger centralt i Københavns omegn

4.8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt med tidsbegrænset leje (4 timer)

Afhentning og aflevering fungerede uden problemer. Bilen var helt OK. Den tidsbegrænsede leje på 4 timer passede perfekt for os

14. Juli 2025

Hej Peder,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre, at både bilen og vores 4-timers leje passede perfekt til dit behov, og at alt forløb problemfrit med afhentning og aflevering 🚐✨

Lejvarebil.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt spillede som det skulle 💪

4. Juli 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at alt spillede som det skulle 💪

Du skal være mere end velkommen en anden gang!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Personlig, informativ og til en særdeles fornuftig pris. Det har - igen - været en virkelig god oplevelse, at leje bil hos Lejvarebil.dk

6. Juli 2025

Hej Lars,

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både servicen og prisen.

Det betyder meget for os, at du vender tilbage, og vi ser frem til at hjælpe dig næste gang også 🚐😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har endnu engang haft fornøjelsen af…

Vi har endnu engang haft fornøjelsen af at leje en varebil størrelse L og alt har
Fungeret fint. Det er nemt at booke en bil og bekræftelse kom hurtigt på mail. Det er nemt både at hente og tilbagelevere bilen. Super professionel og serviceminded personale.
Vi kan varmt anbefale Lejvarebil.dk

2. Juli 2025

Hej Jeanette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for endnu engang at vælge os! 🙏
Det glæder os meget at høre, at alt forløb nemt og gnidningsfrit – lige fra booking til aflevering. Vi sætter stor pris på jeres ros til vores personale og den service, vi yder.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen næste gang, I har brug for en varebil/minibus! 🚐😊

Varebil uden menneskelig indblanding

Virkelig nemt, fleksibelt og billigt! Det hele foregik fuldautomatisk - som en trailerudlejning - uden menneskelig kontakt , hvis man er til det ;)

30. Juni 2025

Hej Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord! 🙌
Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med vores fuldautomatiske udlejning – det skal netop være nemt, fleksibelt og helt uden bøvl, hvis man ønsker det.

Og hvis man foretrækker den mere personlige kontakt, så har vi selvfølgelig også en bemandet afdeling på vores Kontor i Brøndby, hvor man er velkommen til at hente bilen fysisk – og få en kop kaffe med på vejen ☕🚐

Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Dejligt

Bestillingen var hurtigt og nem.
Bilen var ny og ren.

27. Juni 2025

Hej Firus,

Tak for din anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at bestillingen var nem, og at bilen levede op til forventningerne med både renhed og ny stand.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe dig igen næste gang! 🚐✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fin oplevelse og rimelig pris

Rigtig fin oplevelse og rimelig pris. Afhentning og tilbagelevering fungerede perfekt.
OBS: Pas på med at forveksle dette firme med lejENvarebil, som får meget ringe anmeldelser her på Trustpilot.

28. Juni 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord! 🙏

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med både afhentning og aflevering – og at prisen også levede op til forventningerne.

Vi er LEJVAREBIL med fokus på kvalitet, service og gennemsigtighed. Det betyder meget for os, at du lægger mærke til forskellen! 🚐✨

Vi sætter stor pris på din tillid og håber at byde dig velkommen igen næste gang! 🚐😊

Teamet hos Lejvarebil

Nemt og god service.

26. Juni 2025

Hej Laurits,

Tak for din anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du oplevede det som nemt og med god service – præcis som det skal være!

Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang 🚐✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god og suveræn service af Daniel (Brøndby)

Mega god oplevelse og suveræn service vi fik af Daniel i afdelingen i Brøndby. Han gav os lidt ekstra kilometer, da vi kun skulle bruge omkring 20 ekstra istedet for de 100. Vi vil helt sikkert vælge og anbefale lejvarebil igen☺️

26. Juni 2025

Hej Sandra,

Tusind tak for den varme anmeldelse og de rosende ord om Daniel! 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en god oplevelse – og at vi kunne hjælpe med en fleksibel løsning, der passede jeres behov.

Vi sætter stor pris på, at I vil anbefale os – og vi glæder os til at byde jer velkommen igen næste gang! 🚐☺️

Leje af lille varebil

Vi var meget glade for den service fik vi omkring booking af bil. Vi havde brug for en bil med automatgear og det var slet ikke noget problem. Fik en super vejledning, og gik også god service undervejs, da vi havde brug for at booke lidt flere kilometer. Afhentning og aflevering var nemt at gå til, bilen var fin og ren. Vil klart bruge lejvarebil.dk igen.

21. Juni 2025

Hej Katrin,

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse! 🙏

Vi er glade for at høre, at I fik god vejledning, og at det hele forløb nemt – både med automatgear, ekstra kilometer og den generelle service.

Det betyder meget for os, at I har haft en positiv oplevelse fra start til slut – og vi glæder os allerede til at hjælpe jer igen næste gang! 🚐😊

God bil

God bil, effektiv ud/aflevering. Ville være godt med billig parkering af egen bil samme sted.

20. Juni 2025

Antwort von Lejvarebil

Tusind tak for din anmeldse! 😊

Det glæder os, at du var tilfreds med bilen og den effektive ud- og aflevering.

Vi tager din idé om billig parkering til efterretning og vil se, om det kan blive en mulighed fremover.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart! 🚐✨

Teamet hos Lejvarebil.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hjælpesomme og imødekommende ved en fejlbooking. Det har kun været en positiv oplevelse.

21. Juni 2025

Hej Jonas,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og gøre oplevelsen positiv – også selvom der var en fejlbooking.

Vi står altid klar til at hjælpe, og vi håber at byde dig velkommen igen snart! 🚐😊

Spørg ChatGPT

5 stjerner!

Super kundeservice, rene og flotte biler, nem afhentning og aflevering af nøgler, helt klart kommer jeg til at leje varevogn fra Lejvarebil.dk igen!

Det er lejvarebil.dk som jeg vil fortælle folk skal bruge, nemt, billigt og overskueligt!

17. Juni 2025

Hej Josephine,

Tusind tak for de fantastiske fem stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi bliver super glade af at høre, at du synes vores biler er flotte og rene, og at både afhentning og aflevering bare spiller!

Det betyder rigtig meget, at du vil anbefale Lejvarebil.dk videre – det sætter vi kæmpe pris på! 🙌

Vi glæder os helt vildt til at hjælpe dig igen næste gang, du skal bruge en varevogn! 🎉😊

Lejvarebil.

Super god service

Super god service,
Helt nye biler i højeste kvalitet.

Lejvarebil.dk er virkelig det eneste sted jeg skal leje fra.

11. Juni 2025

Hej Jawad,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både service og bilernes kvalitet.
Vi ser frem til at have dig som kunde igen – du er altid velkommen hos os 🚗✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget nemt og smart måde at leje en…

Meget nemt og smart måde at leje en lille varevogn på, afhente vognen ved, kun med mobilen.
Meget god og venlig personale 🤗🍝 Peter R.

10. Juni 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse, Peter!

Vi er glade for, at du synes, det er nemt og smart at leje hos os – og at du har haft en god oplevelse med vores personale 🤗

Du skal være mere end velkommen en anden gang!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og nem leje af varevogn.

8. Juni 2025

Tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du oplevede en god og nem leje af varevogn – du er altid velkommen hos os igen!

Smooth

Smooth, som altid! Virkelig venlig betjening og så nemt og hurtigt ekspedition.

4. Juni 2025

Hej Mitchell,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at det hele gik smooth – som altid 😄
Vi sætter stor pris på dine ord om vores betjening og hurtige ekspedition.
Glæder os til at se dig igen!

lejvarebil.dk højt serviceniveau

lejvarebil.dk giver en overraskende god service.

Da jeg skulle hente bilen havde jeg ikke styr på hvordan liften fungerede, det var ellers super smart med nøglefri afhentning i Ørestad, efter en snak over mobilen kom en venlig ud og hjalp mig,

Da jeg blev lidt forsinket ved aflevering, ringede jeg ind og fik grønt lys.

alt igennem en nem løsning og god service til en god pris

12. Mai 2025

Hej Dennis,

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med både vores nøglefri løsning og servicen – også når der opstod lidt udfordringer undervejs.
Hos os gør vi altid vores bedste for at hjælpe, så det er skønt at høre, det blev løst nemt og venligt.
Du skal være hjertelig velkommen en anden gang 🚐😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det hele fungerede på bedste vis

Det hele fungerede på bedste vis. Direkte på nem og overskuelig app.

1. Juni 2025

Kære Jeanni,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at det hele fungerede, som det skulle, og at du fandt appen nem og overskuelig. Det betyder meget for os – og du skal være mere end velkommen en anden gang 🚐😊

Team Lejvarebil

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr