Jag beställde lampor i början av april och har fortfarande inte fått någon leverans. Har kontaktat företaget två gånger via Whatsup och Mail men bara fått ett AI svar på holländska. Vilket bara sa at... Mehr ansehen
Beställde lampor men dom kommer inte, mailat, chattat och ringt men ingen kontakt. Det är nån jäkla AI både på mail och chatt och på telefon ber dom en att maila och sen avbryts samtalet. Tyvärr kolla... Mehr ansehen
Beställde lampor och luciakrona och leveransen dröjde så länge att luciakronan kom efter lucia (beställde två veckor innan och det stod att allt fanns på lager och skulle levereras snabbt) dessutom ha... Mehr ansehen
Köpte LED-lampor som ska hålla många år enligt deras beskrivning. Har en lampa som inte funkar längre och har börjat flimra konstant och har haft det knappt 1 år. De andra lampor kommer säkert börjar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Östrabo Gård, 52399, Hökerum, Schweden
- 032126800
- info@lamportillallt.se
- lamportillallt.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Värdelös service
Värdelös service, lamporna gick sönder efter nån vecka och fick betala dubbel frakt trots att Schenker aldrig dök upp första gången. Rekommenderar verkligen att handla här

Antwort von Lamportillallt
Ficka bara tillbaka 70% av pengarna efter retur!
Köpte lampor för för 1813 kronor. Lämnade tillbaka alla och betalade förstås portot för returen. De drog av 30% av summan för att paketet inte kom tillbaka inom 14 dagar. Fick alltså tillbaka 1090 kronor av de 1813 kronor som jag handlat för. Vilken förtjänst företaget gör på returer...otroligt dåligt! Se till att returnera i tid!!!

Antwort von Lamportillallt
Dålig kundservice
Köpte två stycken LED lampor där den ena lampan började flimra ganska omgående. Reklamerade lampan och fick en ny. Efter ytterligare någon månad började den andra lampan flimra och någon vecka senare började den nya lampan också att flimra. Reklamerade lamporna igen och krävde pengarna tillbaka då lamporna uppenbarligen var av dålig kvalité. Fick till svar att reklamationen ej godkändes då lamporna hade suttit för ”varmt”. Tyckte att det var konstigt då de tidigare Biltema lamporna hade suttit i pollarna i åtta år innan en av dem gick sönder. Bestämde mig för att logga temperaturen i Pollaren under ett dygn och kunde konstatera att max temperatur landade på 22 grader i pollaren. Mailade denna information till dem och krävde återigen pengarna tillbaka. Fick inget svar. Påminde dem 10 dagar senare och bifogade rättigheterna jag har som konsument. Fick återigen inget svar. En vecka senare damp det ned ett paket med två nya lampor. Förstår inte varför det skall vara så svårt att uppföra sig på ett civiliserat sätt och svara på en förfrågan. Vi får se om de nya lamporna håller annars blir det en ny tråkig reklamationsrunda.
Klockren leverans.
Klockren leverans.
Alla lampor hela. Bla halogen rör till en 1/3 dels pris av näst billigast jag hittat. Sitter i ett trapphus. Tänt och släckt flera hundra gånger utan problem hittills.
Handla inte här!
Handla inte här!
Köpte ett 10-pack halogen, gu10.
Vid montering av 4 st i armaturen blev ljuset på bordet helt grönt!
Ringde och påpekade detta och fick returnera de 6 som var oöppnade. Fick också förklarat för mig att detta låg "på gränsen" för min ångerrätt!?
Detta är inte ens innefattat i någon ångerrätt, det är en ren Reklamation!
Hon hade visserligen hört någon annan kund som klagat på att skenet var grönt, men trots det var det "en storsäljare".
Förklarade att jag nu behövde 10 nya och "normala" lampor beroende på om hon tog tillbaka de 10 gröna och återbetalade min kostnad. Nej!
Så nu vände jag mig till Elbutik.se och la min beställning där.
Även om det inte rör sig om enorma summor så kommer jag - av ren princip- att vända mig till ARN bara för att man inte behandlar och fortsätter lura kunder på detta sätt!
Leveransen var iof hyfsad snabb men 1…
Leveransen var iof hyfsad snabb men 1 av 5 lampor funkade inte alls, 2 dog inom en vecka. De 2 sista har jag inte testat.
Det gäller dimbara (2 st, ena funkade inte alls) och en som ska tändas när det blir mörk
Toppen
Lamporna funkade klockrent och leveransen var snabb.
Riktigt fula när det gäller reklamation
Riktigt fula när det gäller reklamation
Jag beställde 50 ledlampor till en stor armatur för totalt ca 3000 kr. Trots att jag hade lamporna tända ytterst lite, någon timme i veckan, gick några helt spontant sönder efter en dryg månad. Jag klagade och fick nya. Några månader senare hade ytterligare lampor gått sönder. Jag klagade igen och sa då att jag ville reklamera hela köpet då detta gjorde det sannolikt att lamporna var av dålig kvalitet och ytterligare skulle gå sönder inom kort. Lamportillallt försäkrade då mig om att jag bara haft ”otur” och skickade nya lampor. Nu när ytterligare lampor gått sönder helt spontant (allt inom ett år efter inköp) uppger de nu att mer än 6 månader passerat varför de inte skickar nya lampor trots att de gått sönder långt innan förväntad livslängd.
SNABB leverans.
SNABB leverans.
Beställning gjord 20/1, paketet hämtades ut
och "glödisen" lyste upp tavlan 21/1
Annika
Botten
Botten! Har väntat på mina lampor i en vecka utan att de enligt DHL har ens blivit skickade från denna skojsrfirma fast de skulle skicka dom inom 2 dagar!
Pålitliga och brett utbud
Pålitliga och priserna är bra, vad jag gillar extra mycket är deras kundtjänst som dels enkelt la till en ytterligare glödlampa till ordern. Inga problem. Dessutom så kunde jag reklamera en trasig lampa på ett enkelt sätt. Snacka om kunden i fokus.
Det mesta var väldigt bra.
Köpte 10 st kronljus 28W halogen, som är svåra att hitta fysiskt. Snabb leverans mkt. bra förpackat, alla lampor fungerade. Hade blivit en femma om möjlighet till fakturabetalning via t.ex. Klarna hade funnits.
Hej. Undermålig produkt
Hej. Har köpt 2 st Megaman vid två tillfällen. Redovisad livslängd är 25 år. Har inte riktigt kontroll över hur länge den första överlevde, men det var klarade sig bara en kort period, 9 månader. Lamportillallts svar var bara ett hån mot konsumenten.
Väldigt tråkigt, men det är klart att det är detta som ger er goda inkomster.
Lennart Krysander
Otroligt dåligt service !!!
Otroligt dåligt service !!!! Produkterna motsvarar ej vad bilder och text säger. Sofia på kundservice agerade väldigt ”stöddigt” och oprofessionellt.
Beställde 10 lampor (7 led glob och 3 vanliga glob ) ville reklamera 3 vanliga som var repiga, fick ett spydigt svar att enligt dom så var det inte en reklamation för lamporna är tillverkade i industri och inte är handblåsta, därav förekommer det ytliga repor enligt henne och att dessa lampor säljs så billigt hos dom...” så då är det tydligen ok att dom ska vara repiga, det kanske dom skulle ha skrivit i sin beskrivning ”
När det gällde bilderna på deras produkter så fick jag till svar att dom använder sig av leverantörernas bilder. jag påpekade att på bilderna så fanns det inga märkningar på lamporna, men det gjorde det i verkligheten. Då fick jag ett spydigt svar tillbaka... att om det var så noga var märkningarna sitter så skulle jag gå till en affär i stället än att beställa från nätet.informerades att jag har ångerrätt, allt för att dom ska slippa betala retur frakt....skickade tillbaka hela min beställning, så där förlorade dom en kund, hade tänkt beställa fler,
Jag önskar att jag sett och läst alla deras omdömen innan jag beställde, gör aldrig om det misstaget
BESTÄLL INTE FRÅN DOM !!!!
Kanon!
Blev lite fundersam när jag läste dessa omdömen, men jag provade att beställa och det gick tstrålande. Jättebra sortment och priser. Ruskigt snabb leverans och alla lampor funkade, även de med gammal ömtålig glödtråd:) Jag har ju alltså inte provat kundsupporten, men det är ju bara bra att jag inte behövde reklamera eller sånt. Kanon med andra ord!
Trist bemötande
Ok sortiment, men trist bemötande när det blev strul med leveransen. Även om det är postnord/utlämningsställe som klantat till det så kan man i alla fall förvänta sig ett vänligt svar och försök till att ställa saker till rätta, men tyvärr inte.
Dålig kvalite och bemötande vid reklamation
Köpte ett gäng ledlampor, 12 stycken, varav 2 lampor var sönder.
Den ena redan då lamporna kom och den andra redan efter 2 veckor.
Ledlampor ska ju hålla i evigheter!?!
Dålig kvalitet?
Reklamerar men företaget verkar tro att kunderna ljuger, så jag blev inte kompenserad mer än för en.
Dåligt kundbemötande!
Rekommenderar inte att köpa av detta företag!
Köpte 10 st spotlight till ett mycket…
Köpte 10 st spotlight till ett mycket bra pris, kollade hos andra företag och där låg priset på någon hundra lapp över än vad Lamportillallt ville ha!
Snabb leverans och smidigt att beställa!
Rekommenderas!
Beställ inte från dem.
Beställ inte från dessa, ett riktigt skojarföretag. Köpte lampor där produktbilderna var riktigt dåliga och inte återspeglade hur lamporna ser ut i verkligheten och ville således returnera dem. Då dessa har riktigt usel returpolicy får man som köpare ej tillbaka pengar för frakten samt att man själv måste betala för returfrakten. De ger illusionen om att hålla låga priser men sanningen är att de visar priset exklusive moms och sedan tillkommer fraktkostnaden som även den visas exklusive moms.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.