Jag beställde lampor i början av april och har fortfarande inte fått någon leverans. Har kontaktat företaget två gånger via Whatsup och Mail men bara fått ett AI svar på holländska. Vilket bara sa at... Mehr ansehen
Beställde lampor men dom kommer inte, mailat, chattat och ringt men ingen kontakt. Det är nån jäkla AI både på mail och chatt och på telefon ber dom en att maila och sen avbryts samtalet. Tyvärr kolla... Mehr ansehen
Beställde lampor och luciakrona och leveransen dröjde så länge att luciakronan kom efter lucia (beställde två veckor innan och det stod att allt fanns på lager och skulle levereras snabbt) dessutom ha... Mehr ansehen
Köpte LED-lampor som ska hålla många år enligt deras beskrivning. Har en lampa som inte funkar längre och har börjat flimra konstant och har haft det knappt 1 år. De andra lampor kommer säkert börjar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Östrabo Gård, 52399, Hökerum, Schweden
- 032126800
- info@lamportillallt.se
- lamportillallt.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hade artikelnummer på lampan jag…
Hade artikelnummer på lampan jag behövde. Inga konstigheter, funkar precis som den gamla.
Snabbt hanterat i julrushen!
Snabbt, smidigt och välpackat.
Allt man vill ha av ett internetköp!
Varning...
Nej tack till Lamportillallt! Beställde ljuskällor som flackar vid strömpikar, fick förklaringen att det inte är något fel och lamportillallt sa att dem varit i kontakt med tillverkaren Unison AB. Det visade sig att dem inte alls hade kontaktat dem utan jag blev hjälpt av Unison direkt istället med ett motstånd som finns. Och Lamportillallt hävdade att jag inte hade någon reklamationsrätt på ljuskällorna och dem ljög att dem kontaktat tillverkaren.
Dessutom använder dem vänner och bekanta för att lämna bra omdömen. Rekommenderas absolut inte!!

Antwort von Lamportillallt
Snabb leverans, bra kommunikation. Jag blev orolig att det var något trasig i paketet, men det var välpackat och det var godis som for omkring lite för sig själva. Roligt. Rekommenderas varmt.
Tack!
Extremt välsortertimenterade.
Extremt snabb leverans (välj Schenker eller DHL).
Väldigt stort sortiment.
De har tom E12-lampor. Det har ingen annan i Sverige.
De har ljusstarkare varianter av vanlig lampor.
Kommer köpa alla lampor härifrån i fortsättningen.
Man fick dessutom godis med i paketet.
Snabb och trevlig kundtjänst!!
Beställde 4 glödlampor till bilen.
Beställde 4 glödlampor till bilen.
10 dagar senare är dom fortfarande inte postade.
Hade jag vetat det här så hade jag valt ett annat företag.

Antwort von Lamportillallt
Köpte solcellsslinga i början på juni.
Köpte solcellsslinga i början på juni.
Slutade fungera när regnet kom. Blev ombedd att själv skruva isär och kolla om batteriet var dåligt eller om det kommit in fukt vilket är märkligt , det är väl inte kundens sak att göra.
Skulle få retur men det blev så krångligt då vi inte hade en skrivare tillgänglig, samt en slinga som kostade 187kr kunde vi få betala ytterligare 150 kr för frakt om de lyckades få igång slingan, kändes osäkert att skicka tillbaka. Dålig stil att inte bara skicka en ny slinga👎

Antwort von Lamportillallt
Godtar ej reklamation när produktbild inte stämmer överens med mottagen produkt
Beställde LED lampor som när jag fick dem inte alls motsvarande bilden på produkten vid beställningen. Butiken medger att bilden är "lite otydlig" men skyller ifrån sig att dom använt bild från leverantörern och säger att det är mitt fel att det blivit fel eftersom jag inte kollat tillräckligt noga i specifikationen och menar att jag borde insett att det var fel modell.
Dom accepterar därmed inte reklamationen. Jag kan fortfarande returnera enligt ångerrätten men butiken betalar inte tillbaka fraktkostnad och jag får själv stå för returfrakt.
Bra leveranstid
Bra leveranstid, men det viktigaste var att de hade den lilla lampan jag behövde. Bra priser tycker jag
Helnöjd!
Många blandade betyg ser jag.
I mitt fall är jag helnöjd!
Snabb leverans, allt var som det skulle och retursedel fanns med i paketet om något skulle ha varit fel.
Välj någon annan
Nä, handla inte här! Ett företag som tycker det är viktigare att hävda sin rätt än art ha nöjda kunder slipper i alla fall ha mig som kund.

Lögner och bedrägeri
För det första, köp inte lampor från lamportillallt.se. Jag beställde två stegdimbara led-glödlampor varav den en började flimra och glappa efter bara några dagar.
När jag kontaktade kundtjänst om reklamation ville de först ha en video på glödlampan. När jag skickade den menade de att det var problem med armaturen eftersom glödlampan var innesluten i den. Jag kontaktade tillverkaren för att fråga om det verkligen kunde stämma. De garanterade mig att deras lampor funkar med en sådan armatur. Först då gick lamportillallt med på att reklamera. Slutsats, de ljög alltså om armaturen och led-lampors känslighet för att jag inte skulle reklamera.
Jag skickar in lampan och väntar. Efter ett tag får jag tillbaka exakt samma paket, med exakt samma tidningspapper i som jag skickade (det är väl ett visst hållbarhetstänk i det kanske, men ändå...). Jag tror att jag har fått tillbaka min gamla glödlampa, men som tur är så är det en ny. Den fungerar fortfarande och jag håller tummarna för att den ska göra det.
I sitt mail när de skriver att de tagit emot reklamationen skriver de att jag i fortsättningen kommer att behöva ha kontakt med tillverkaren om problem uppstår. Jag svarar att de inte kan bli av med sitt ansvar som återförsäljare. Kundtjänsten är undermåligt informerad om lagarna för reklamation och företaget direkt inställt på att utnyttja köpare som inte kan konsumentköplagen.
I slutändan har jag två fungerande lampor, därav inte det allra lägsta betyget. Men, som sagt, använd er inte av lamportillallt.se oavsett priset.

Antwort von Lamportillallt
Tyvärr rekommenderar jag inte att…
Tyvärr rekommenderar jag inte att handla av detta företag, dem verkar seriösa med många år i branchen men har fruktansvärt dåligt kundbemötande och är inte service-minded.
Gör en beställning där jag inte blir uppdaterad att varorna finns att hämta ut, dem går automatiskt i retur och jag blir återbetald summan minus 250kr returfrakt. Hög returfrakt och inte alls tillmötesgående när jag ändå på deras önskan tar fram bevis att ingen avisering har nått mig. Fast dem bara hade kunnat skicka om varorna igen så hade det vart löst, men efter jag bevisat detta slutade dem svara.
Samt vid en stor tidigare beställning reklamerade vi några ljuskällor som var repiga, dem fick bilder men inget hände, ingen återkoppling.
Deras led-ljuskällor håller heller ingen hög kvalite, utan är väldigt känsliga för strömpikar, dem flackar, vilket förkortar livslängden. Dem gjorde inte heller något åt den frågan vid telefonsamtal.
Efter Lamportillallt svarar:
Tack för svar! Så ni menar att denna informationen om paketet skall vara tydlig att förstå? När sms avisering inte fungerar som de skall med ert fraktbolsg som blir ert ansvar gentemot hur ni hanterar missnöjda kunder i sin tur!
2022-12-14 11:40
Arrived / ANTON
2022-12-13 01:06
HULTSFRED
Arrived / ANTON
OCH ni kan inte hitta på saker som inte stämmer, jag begärde nya ljuskällor som inte var repiga! Ni svarade inte då! Varför skulle jag vilja behålla repiga ljuskällor???
Hade det vart en större summa skulle jag lagt tid och anmält ert blufföretag till ARN.
Kan bara varna andra att inte välja att handla av er. Samt de dåliga kvalite på led-ljuskällor.

Pengar i sjön
Köpte 36st led-lampor till julljusstakar.
Det visar sig att lamporna flimrar. Jag vill reklamera. Jag skickar en video som visar flimret.
Anette pekar på att hon sålt massor av dessa lampor och att ingen annan haft problemet. Jag förstår inte hur detta är relevant till mitt köp.
Jag påpekar att olika personer är olika känsliga för flimmer. De flesta märker inget. Jag däremot får ont i huvudet.
Anette säger att om hon ska ta emot reklamationen kommer hon testa lamporna i sin egen ljusstake och se om hon ser något problem, och annars ska jag betala en avgift för ej godkänd reklamation.
Jag förstår inte hur det är relevant hur bra lamporna fungerar i hennes ljusstake, då det står i beskrivningen att lamporna ska fungera i min ljusstake.
På detta får jag inget svar på 2 veckor.
För att minimera ångesten väljer jag att skrota lamporna, jag behöver inte ett sånt här ärende hängande över mig på julafton.

Väldigt dålig kundservice tyvärr
Väldigt dålig kundservice tyvärr. De skickar lampor som inte funkar och när man vill reklamera så verkar de trots lång mailväxling inte förstå att man vill reklamera, utan de vill att man ska ångra köpet (dvs att kunden står för returfrakten). Inte OK.

Antwort von Lamportillallt
Blev blåst på 138kr. Undvik denna butik!
Blev blåst på 138kr. Beställde tre lampor och en av dem var defekt så vi skickade in den efter att verkligen kontrollerat att den var sönder då butiken hade en taskig attityd via mejl. Kände att det skulle bli problem redan innan vi skickade in den.
Butiken hävdar att lampan fungerar så ord står mot ord. Vi har kontaktat tillverkaren av lampan i Sverige och de kontaktade butiken då de var intresserade av själva lampan, men jag tror inte det hjälper oss att få en ny lampa som vi har rätt till.
Jag köpte en ny lampa och den fungerar perfekt.
Undvik denna butik då de inte följer lagen!
Visste inte att de var så dåliga på reklamationer. Borde läst här först!!!

Antwort von Lamportillallt
Köpte några Seca universal LED klar…
Köpte några Seca universal LED klar topplampa E10 0,2W 10-55V, 3-pack då det var det enda som fanns kvar till adventsljusstakar mm.
Snabb leverans och helt ok ljus MEN lamporna ger ett brummande ljud ifrån sig.
tummen upp för ....
....beställning jag gjorde på nätet.
Allt flöt på och lamporna kom efter två dagar. nu lyser adventsljusstakarna igen. Fantastiskt!
Perfekt!
Bra lampor till väldigt bra pris och jättesnabb leverans.
Kan inte bli bättre!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.