Das sagen Bewerter
Köpte LED-lampor som ska hålla många år enligt deras beskrivning. Har en lampa som inte funkar längre och har börjat flimra konstant och har haft det knappt 1 år. De andra lampor kommer säkert börjar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- info@lamportillallt.se
- lamportillallt.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Beställ inte något härifrån!!
Jag beställde lampor i början av april och har fortfarande inte fått någon leverans. Har kontaktat företaget två gånger via Whatsup och Mail men bara fått ett AI svar på holländska. Vilket bara sa att varorna är försenade. Helt omöjligt att få något vettigt svar. Köp inget från detta företaget!!
Varning
Varning. Beställningen kommer inte, företaget svarar inte på mail.
Ingen kontakt
Beställde lampor men dom kommer inte, mailat, chattat och ringt men ingen kontakt. Det är nån jäkla AI både på mail och chatt och på telefon ber dom en att maila och sen avbryts samtalet. Tyvärr kollade jag jnte upp företaget före köp. Handla inte här.
Jag beställde en ljusslinga som enligt…
Jag beställde en ljusslinga som enligt beskrivningen skulle vara 9,5 meter lång. Fick hem en som var 4,5 meter (+5m anslutningssladd)
Företaget vägrar ta det som en reklamation, då informationen (numera) finns under specifikationer.
Otroligt bra priser på högtrycksnatrium…
Otroligt bra priser på högtrycksnatrium lampor som håller på att fasas och är bra för oss lamp entusiaster! Snabb leverans och bra packat!
Väntar och väntar
La in en oeder för en månad sedan jnget kände på 2 veckor, fick som svar att en artikel saknasi lager., varför hörde de inte av sig? Nu en månad efter ordern lades ingenting har kommit, tyst från företaget.
Bra och snabb service
Bra och snabb service! Många sorters lampor.
Snabb leverans och support
Svarar varken i telefon eller på Mail
Svarar varken i telefon eller på Mail. Fick en lampa levererad utan bakstycke så den går inte att använda.
Snabb och bra service till bra priser.
Har just köpt 2 lysrör och några E14 glödlampor. Snabb service och väldigt bra priser. Dessutom väl förpackat.
Försökt länge att få kontakt med dem i…
Försökt länge att få kontakt med dem i ett ärende (lampor som ej levererats) men de svarar varken i telefon eller på mejl
Handla INTE här!!!!!!!!!!
Handla INTE här!!!!!!!!!!
Svarar inte i telefonen.
Svarar inte på mail.
Retursedel verkar vara omöjlig att få.
Beställde lampor och luciakrona och…
Beställde lampor och luciakrona och leveransen dröjde så länge att luciakronan kom efter lucia (beställde två veckor innan och det stod att allt fanns på lager och skulle levereras snabbt) dessutom har jag i skrivande stund inte heller fått hela min leverans, delar av den saknas. Det står i orderbekräftelsen att jag ska kunna följa min order men det går inte. Har mailat kundtjänst två gånger och frågat vart resten av min order är men de svarar inte.
Fel lampor och ingen retursedel
De skickar fel lampor och sen får man inte ens en retursedel utan de tycker jag ska betala frakten tillbaka!? Beställ inte här!
Tyvärr får man inga svar på frågor
Tyvärr får man inga svar på frågor. 1-2 dagars leverans har nu blivit 7 dagar, utan något svar på vart mina varor är eller varför.
Köpte en lampa med rörelse/ ljussensor
Köpte en lampa med rörelse/ ljussensor. Har 2 sedan tidigare som fungerar perfekt. Denna reagerar inte på rörelse och jag skickade mail om reklamation. Har inte fått svar på över en vecka på detta. Köper lampor någon annanstans nästa gång.
FARLIGA lampor
Jag beställde lampor. Lampor var av fruktansvärd kvalitet, det verkar som att de gjordes någonstans i ett garage, krokiga och trasiga.
Jag provade 2 lampor, den ena fungerade inte, den andra exploderade i mina händer när jag kopplade in den, en dag hade jag inget ljus i huset. Lampor är FARLIGA!

Antwort von Lamportillallt
Jag är jättenöjd med mitt köp av projektorlampor
Jag är jättenöjd med mitt köp av halogenlampor till min Leitz Pradovit RC dia-projektor. Lamporna kom som utlovat inom en vecka, väl förpackade och till ett rimligt pris. Kan bara rekommendera lamportillallt.se.
varning för detta företag.
varning för detta företag.
köpet lampor av detta företag och var så dåligt förpackade att de var trasiga redan när de kom fram

Antwort von Lamportillallt
Absolut mer än uruselt företag!
Absolut mer än uruselt företag!
Lamporna håller i nån vecka bara!!!!
Köpte för över 800 kr och de bara går sönder, men det är helt normalt enligt säljaren!?!
KÖP INTE AV DENNA FIRMA

Antwort von Lamportillallt
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.