23 april een geweldige voorstelling gezien ' the Actor' in de Kikker Utrecht Geweldig gespeeld.door Florian Myjer
Kikker energie, wat een drama! Op hun site vermelden ze dat na contract einde binnen enkele weken uitbetalen. Na 5 weken krijg ik bericht dat er te veel betaald voorschot terug wordt gestort. En dat... Mehr ansehen
Wij ook overgenomen van DGB door Volti en Kikker. na overleg met ACM brief met bezwaar tegen tariefsverhoging gemaild , email is geblokkeerd. bellen lukt ook niet. Vervolgens een aangetekende br... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na een vast contract te hebben gehad, heb ik vorig jaar een eindafrekening gekregen. Na 6 weken komen ze erachter dat hun eindafrekening niet goed is geweest. hun hebben een fout gemaakt en schrijven... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Kikker Energie is een relatief nieuwe energieleverancier voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. Ons doel is om dankzij slimme software het leven eenvoudiger te maken voor onze klanten.
tt. Vasumweg 122, 1033SH, Amsterdam, Niederlande
- servicedesk@kikker.nl
- kikker.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Korte lijnen zorgen voor snelle…
Korte lijnen zorgen voor snelle communicatie, werkt voor mij top. Heb wel regelmatig wisseling in adressen, en dan is het snel geregeld, aanrader.
Fijne helpdesk
Fijne helpdesk, altijd snel geholpen. App en de nieuwsbrief met bespaartips zijn ook erg leuk!
Beste annemiek,
Beste annemiek,
Je hebt gewoon rechten stap vooral niet over dit is precies wat deze badgasten willen. Ze pesten mensen weg met bedreigingen. Tip schuif je betaling (voorschot nota) zo ver mogelijk omlaag. Mail ze dat je je oude contract handhaaft. Hierna hoef je niks meer te doen. Reageer op alleen per mail op bedreigingen van hun kant. Ga vooral geen nieuwe aanbiedingen van ze accepteren want hierin kunnen ze voorwaarde veranderen waardoor je later in de problemen kan komen. Sluit even een rechtsbijstand af en laat ze maar komen. Zielige verhalen van hun kant over hoe zij ook gedupeerd zijn trap er aub niet in. Dit is een verdien model van dit soort bedrijven. Als u of ik in de problemen komen maken ze je helemaal kapot als ze de kans krijgen. Dus accepteer geen nieuwe aanbiedingen betaal zo weinig mogelijk en blijf zitten waar je zit.
Succes met deze strijd
Antwoord op kikker
Dat Annemiek van de zon moet genieten heb ik haar ook geadviseerd nadat ze haar termijn betaling zo laag mogelijk heeft gezet in haar fantastische kikker app.
Ps: U kunt u personeel beter op uw kikker inbox zetten van plaats reviews te beantwoorden volgens deze site en de rest van het internet heeft u nog wat achterstallige mailtjes die u moet beantwoorden.
Antwoord op kikker,
Helaas ben ik al van werk verzien werk op een gerenommeerd advocaten kantoor. Mijn werk komt vanzelf binnen dus bij deze sla ik de aanbieding af. Maar op de manier hoe jullie met klanten omgaan zie ik jullie vanzelf bij de rechtbank.
Ik ben zo blij dat jullie laten zien hoe jullie met klanten omgaan. Dit is precies wat ik bedoel, bedrijven zoals jullie hebben maling aan klanten en zijn alleen maar uit op winst en eigen belang, bedriegen klanten met louche voorwaarde en proberen mensen erin te tuinen. Helaas gaat het bij mij niet lukken en iedereen die dit leest en mijn advies volgt zal voor jullie hele vervelende gevolgen hebben. Ben ook blij dat je reageert met hahaha kneus super voor dosier vorming en de hele wereld ziet je ware aard.
Wist je maar zo goed goed hoe de wet werkt in van plaats spellen scheelt u een hoop ellende. Wij staan in ons recht en u niet dus besteed u aandacht nou maar aan onbeantwoorde emails beter voor de klanten. Maar dit is ook geweldig bij ieder antwoord wordt je geloofwaardigheid minder.
Hahaha Kunt u uw antwoord weghalen en wijzigen. Ik type hem vanmiddag even uit had er wat foto's van genomen voor het dossier.
Hierbij beste mensen het originele antwoord van de kikkerfluisteraar.
Eerste antwoord
Wij bedreigen niemand en dit is natuurlijk geen verdienmodel. Ze hoeft ons niet te mailen. Het oude cotract is reeds teruggezet. Dit is ook gecommuniceerd.
Wij zijn wel degelijk gedupeerd. Wij moeten immers leveren tegen flink verlies latende tarieven? Wij moeten ineens een servicedesk (call center) opzetten omdat Volti zij afspraken niet nakomt.
Wij maken niemand kapot. Wij proberen als ondernemers een energie bedrijf te runnen. Annemiek hoeft geen strijd te voeren. Ze kan beter genieten van de zon.
Tweede antwoord van de kikker fluisteraar.
P.S.: Kikker app is inderdaad gaaf
Zoals eerder aangegeven zijn wij niet gewend aann rechtstreeks klant contact. Dat ligt normaal gesproken bij onze partners zoals Volti. We lopen inderdaad een beetje achter. Zoek je nog werk?
Derde antwoord van de kikkerfluisteraar.
Hahahaha kneus.
Vierde antwoord van de kikkerfluisteraar
Bedoel je dossier?
Maar even serieus wat gaan jullie doen?
Ik heb wel wat ideeen.
1. Zorg dat de contract bevestiging bij de mensen komt met dezelfde voorwaardes als bij DGB. Jullie hebben hun zogenaamd overgenomen probeer dan ook niet op vieze manieren van de ongunstige contracten af te komen en niet allemaal verschillende aanbiedingen doen waarin de contract voorwaardes gewijzigd zijn in jullie voordeel.
2. Het eerste termijn bedrag herstellen naar de oude overeenkomst dus niet met een verhaal komen dat dat later verrekend wordt. ( Waarschijnnlijk wordt dit nooit verrekend want voor de winter laten jullie de boel klappen en dan steken jullie al die voorschot nota's zo in het zakje en zijn alle mensen die betaald hebben gedupeerd. Want hun voorschot voor de winter is verdwenen vandaar mijn advies om de betaling ook zo laag mogeijk te houden.)
3 Zet iemand bij de telefoon en inbox zodat mensen u kunnen bereiken.
4 Houd op met dat infaltiele gedoe met die kikkers wij zijn klanten en geen kleuters.
Heb genoten van onze conversaties ben blij dat ik iemand van kikker heb kunnen spreken.

Antwort von Kikker Energie
Nadat de betaling niet afgeschreven kon…
Nadat de betaling niet afgeschreven kon worden kreeg ik een melding en een week later een herinnering..ik heb het geld overgemaakt en toen kreeg ik een sommatie. Het geld wat ik had overgemaakt hadden ze doodleuk weer teruggestort op mijn rekening. En kreeg toen het bericht dat ik af zou worden gesloten wegens wanbetaling! En dit in slechts 3 weken tijd!!!!
Zoals ik het in de reviews hier lees ben ik niet de enige waarvan het geld doodleuk weer teruggestort wordt en komen mensen hier dus blijkbaar door in de problemen. Slechte zaak..ben blij dat ik nu naar een ECHTE energieleverancier ga, waar het wèl duidelijk is hoe je moet betalen.

Dreigen met incassokosten
Kikker Energie heeft nu aangegeven mijn contract te respecteren. Echter verhoogd termijnbedrag (+ €100,- per maand) willen ze wel incasseren. Ik had dit geblokkeerd en mijn oude termijnbedrag voldaan. Dit oude (volgens contract) termijnbedrag had ik overgemaakt. Dit hebben ze teruggestort…. Nu 2de herinnering dat ik binnen 8 dagen dien te betalen anders incassokosten. Dit wordt dus een rechtszaak. Ik heb de SP tevens ingeschakeld want die zijn niet zo’n fan van dit soort energie cowboys.

Contractbreuk
Pas op!
Niet betrouwbaar!
Onze tarieven zijn tegen het contract in zomaar verhoogd!
Op 1 mei 2024 namen Kikker Energie BV en Volti BV gezamenlijk de rol van DBG Energie BV over.

Antwort von Kikker Energie
Prima uitleg gehad en samen eruit gekomen
Wij zaten ook bij dgb en natuurlijk geschrokken van de mail over de contract breuk.
Ook gemeld en even afgewacht.
Gister de mail gehad dat ze toch het contract moeten behouden van dgb.
Netjes gebeld met kikker energie en hun uitleg aangehoord en ik de mijne verteld..
Samen tot een prima oplossing gekomen..
Je kunt wel meteen gal gaan spuwen maar het probleem begon al bij voltie energie..Die waren al gewaarschuwd dat hun dit nooit konden betalen aan alle klanten..En kikker energie moest verplicht ons moest overnemen en niks konden weigeren kwa klanten van dgb..
Ja en wij profiteren ook al 4 jaar van de hele goedkopen tarieven dis dat is al mooi mee genomen..
En zou dat 1 jaar nu te komen vervallen dan is dat maar zo..
Er zijn ergere dingen op de wereld dacht ik zo..
Klant met vast contract
Ben al tijdje klant van Kikker met vast contract. Niets aan de hand. Lijkt alleen iets mis te zijn met DGB klanten.
Kikker Energie onbetrouwbaar!
Ook de voorwaarden en tarieven van mijn meerjarige DGB energiecontract zijn per 1 augustus 2024 door Kikker Energie veranderd. Ik heb hiertegen schriftelijk bezwaar gemaakt en duidelijk gesteld dat het bestaande contract dient te worden gerespecteerd. Geen reactie daarop. Ook niet op e-mails. Wel is geprobeerd om het verhoogde termijnbedrag voor augustus te incasseren. Ik heb de automatische incasso geblokkeerd.
Ik heb een andere energieleverancier benaderd die mij per 8 augustus de energie gaat leveren. Mijn oude contract zou nog 1 jaar lopen. Ik leg de zaak voor aan de Geschillen Commissie Energie en ik stel Kikker Energie verantwoordelijk voor het bedrag dat ik voor komende jaar meer kwijt ben aan energie t.g.v. hogere tarieven, "terugleverkosten" elektrische energie, e.d.
Update
Onder druk van ACM respecteert Kikker Energie toch de lopende DGB-contracten en blijven de voorwaarden en tarieven per 1-8-2024 gelden zoals die waren. Ik had nog een bedenktijd lopen voor een nieuw energiecontract bij een andere leverancier (er zijn zo veel; idioot die liberalisering van de energiemarkt!) Deze aanvraag heb ik op tijd kunnen annuleren. Alles blijft bij het oude, hoop ik maar. We wachten af wat er nu weer gaat gebeuren.
Overigens bevalt mij het jij-en en jou-en van Kikker Energie voor geen meter! Ik heb niet met Kikker gevoetbald!

DGB > VOLTI > Kikker
DGB > VOLTI > Kikker
automatische incasso gestorneerd
Ik kreeg wel klantenservice aan de lijn, die vertelde hetzelfde verhaaltje als in de mail. Ik werd doorverbonden met de backoffice maar die is maar van 10-15 uur bereikbaar, morgen maar weer bellen...
Zie bericht van de ACM, wat dit bedrijf doet is tegen de regels.
Mensen, meldt bij ACM! Deze autoriteit is de enige die dit bedrijf op de vingers kan tikken.
En ga naar de geschillencommissie.
Wij gaan (voorlopig) niet overstappen, maar ik ga ze net zolang stalken totdat ze het juiste maandbedrag gaan afschrijven.
Ze willen juist van onze contracten af...

Antwort von Kikker Energie
Net als alle andere melders
Net als alle andere melders, dezelfde ervaring met het eenzijdig aanpassing van een vast contract dat nog loopt tot 01-07-26 en de prijzen verhoogd. Tevens zeggen ze dat mij hebben geinformeerd via e-mail, niets van dat alles, heb het toevallig ontdekt op mijnvolti, wat wonderbaarlijk wel actief is

Antwort von Kikker Energie
Ook wij zijn overgeschreven vanuit DGB…
Ook wij zijn overgeschreven vanuit DGB > Volti>Kikker en betalen nu hele andere prijzen. Wij hebben al bezwaar aangeschreven, maar krijgen nergens reactie op. Schandalig dat dit zo gaat!!

Antwort von Kikker Energie
Betaal je oude incasso bedrag
Betaal je oude incasso bedrag. Storneert het " nieuwe". Bellen, mailen heeft geen zin bij kikkerland. Inmiddels overgestapt naar een andere energieleverancier. Wel de geschillencommissie ingeschakeld. Deze cowboys moeten van de " markt" af. Meld dit!!!

Antwort von Kikker Energie
Gedrag van een bedrijf dat binnenkort failliet is.
Ondanks dat er ruim op tijd bezwaar is aangetekend tegen het door Kikker Energie eenzijdig opgehoogde termijnbedrag, is het bedrag doodleuk afgeschreven. Uiteraard gestorneerd en gelijk het juiste contractueel overeengekomen bedrag over gemaakt. Geen reactie ontvangen op meerdere emails en de telefoon wordt niet opgepakt.
Ik hoop het niet, maar dit lijkt op het gedrag van een bedrijf dat binnenkort failliet is. Op het laatste moment nog zoveel mogelijk geld proberen binnen te harken.
Kikker Energie zal op deze review reageren met het standaard bericht dat ze het jammer vinden dat we deze ervaring hebben en dat we contact kunnen opnemen via de telefoon. Alleen jammer dat deze niet opgenomen wordt …..
Tijd om de rechtsbijstandverzekering in te schakelen.

Antwort von Kikker Energie
Doe geen zaken met deze Boeven
Kikker energie overtreed de wet mijn inziens. Ik heb een contract met Volti en zij beweren dit te hebben overgenomen omdat ze een geschil met Volti hebben en dat ze het nieuwe contract even hebben verhoogd met 100 Euro per maand. Zelfs na melding dat je geen contra met hen hebt gewoon geld afschrijven. Boeven noem ik dat.

Contract éénzijdig aangepast
Zelfde verhaal, DGB doorheen, verkocht aan Volti/kikker.
Willen eenzijdig contract veranderen maar dit is juridisch niet toegestaan.
Hierover heeft ACM ook een advies gegeven dit niet te accepteren.
Ik heb het afgeschreven bedrag gestorneerd en het juiste contract bedrag weer overgemaakt, ze hebben zit nu weer terug gestort.
Maar 2 mails gestuurd en 2x geprobeerd te bellen maar NUL reactie!!
Zelfs heb ik in een eerder stadium voordat dit gaande was nog gebeld met Volti, die gaven me aan geen zorgen te maken en dat ze het contract van DGB volledig respecteren!
ACM inschakelen en daar een melding doen is zeker het advies want daar staan dit soort bedrijven ook onder toezicht.
Dit soort malafide praktijken moeten de kop in worden gedrukt!

Antwort von Kikker Energie
Kikker Energie schrijft automatisch af…
Kikker Energie schrijft automatisch af ondanks dat
- Wij hebben geen contract hebben met Kikker Energie (contract met DGB, daarna Volti)
- Wij geen toestemming hebben gegeven voor automatische incasso;
Bovendien misbruikt men het zelfde logo en lay-out als Volti en misbruikt men het contract nummer wat wij hebben met Volti.
Dit is ons inziens onrechtmatig en deze praktijken moeten gemeld worden

GifKikker, de energiemaffiabaas
En ja hoor! Na het versturen van een aangetekende brief waarin ik heb vermeld dat ik NIET akkoord ga met het eenzijdig opzeggen van mijn energie contract (destijds afgesloten met DGB en lopend tot 11/2025), hebben de gifKikkers tóch gewoon het nieuwe maandbedrag automatisch geïncasseerd. (Let op: het is vandaag 18 juli, het nieuwe maandbedrag zou pas ingaan op 1 aug). Dus betaal ik nu een voorschot op wat ik in aug ga gebruiken? Zonder maar enige reactie op mails, telefoontjes of brieven? Morgen maar (weer) eens wat tijd aan besteden. Maar voor 1 aug ben ik weg bij deze energiemaffiabaas!

Antwort von Kikker Energie
Er komt geen reactie op mails
Er komt geen reactie op mails, mijn contract van de vorige leverancier loopt tot augustus 2025 alleen kikker energie die het contract over heeft genomen past het zomaar aan met 20 euro duurder per maand. Schandalig. Dit is onacceptabel en ik weet dat ze dit bij iedereen die bij Dgb zat hebben geflikt. Handen in 1 en er tegenin gaan. Melden bij ACM Consuwijzer. Ga erachteraan mensen laat je niet bedonderen.

Contractbreuk.
Contractbreuk.
Zeggen dat we kosteloos tot 1 augustus kunnen bedenken en vervolgens wel geld eraf halen met het volle tarief. Dit eisen we terug (het verschil)
Belachelijk wat voor hun een contract is. Zo hoeven wij ons ook niet aan contracten te houden.. stelt dus niets voor.
Niet netjes Kikker energie. Jullie probleem is ons probleem geworden. Te gek voor woorden

Antwort von Kikker Energie
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.