Na een brand in ons restaurant kregen wij de tip om KvdL in te schakelen als contra-expert. Wat zijn we hier blij mee geweest! Strak georganiseerd, goed gedocumenteerd en ontzettend prettig in de co... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Leslie Keizer heb ik inmiddels al aan een paar mensen aangeraden. Hij heeft mij uitstekend geholpen als contra-expert bij mijn inboedelschade nadat er brand was uitgebroken in het pand, nam gelijk all... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Schade-experts voor verzekerden. In geval van schade komt er veel op je af. Onze experts staan je bij en nemen alle zorg rondom het regelen van schade uit handen.
Soestdijkseweg Zuid 224, 3721 AJ, Bilthoven, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Nadat mijn garage volledig was uitgebrand met ook flinke schade aan mijn woonhuis, kreeg ik te maken met verschillende experts van de verzekeraar die allemaal wat anders zeggen en regelmatig hun afspraken niet nakwamen. Ik heb geen enkele ervaring met schadeafhandeling en geen idee wat "normaal" is. Na een tip heb ik Leslie en Frank ingeschakeld om voor mij op te treden. Het gaf mij heel veel rust. Niet alleen namen ze alle communicatie met de verzekeringsexperts over, maar ook het overleg met aannemer over de offerte voor herstel en andere betrokken experts.
Ze zorgden voor de voortgang, gaven beargumenteerd tegengas aan de verzekeraar en hebben er voor gezorgd dat de schade afhandeling voor mij zo gunstig mogelijk is verlopen. Daarbij hielden ze mij precies genoeg op de hoogte om te weten wat de status was, zonder mij te belasten met onnodige communicatie. Ook reageerden ze altijd onmiddellijk op vragen van mijn kant. Ze hebben mij heel veel ergernis, stress en tijd bespaard en daar ben ik ze heel erg dankbaar voor.

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Leslie en Frank zijn zeer professioneel. Ze hebben ons ontzettend goed geholpen op een moment dat we ons zelf geen raad meer wisten. Ze hebben ons erdoorheen gesleept. Edgar Tromm, Tromm Tweewielers Amsterdam

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Frank heeft mij uitstekend geholpen nadat een brand een groot gedeelte van mijn huis verwoest had. De communicatie, erg belangrijk in zo'n geval, was goed en vlot. Ook naast de te ver wachten werkzaamheden was Frank meelevend en begrijpt hoe I grijoend een brand kan zijn.

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Na een brand te hebben gehad , zijn wij heel erg ondersteund door dit bedrijf! Overal word aan gedacht en het is meteen actie reactie , en dat is wat je nodig hebt als gedupeerde! Bedankt voor de goede zorgen . Grt Samantha Schneider

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Leslie en Frank hebben mij fanatisch geholpen bij het regelen van de brandschade. Het afwikkelen van een brandschade is een langdradige complexe kwestie. Dat vraagt om juridische kennis, professionaliteit en expertise en dat hebben Frank en Leslie zeker. Ze zijn bevlogen, betrokken en ze hebben mijn belang maximaal verdedigd tegenover de verzekeraars. Ze hebben mij veel werk en zorgen uit handen genomen.
Na een brand komt er gigantisch veel op je af, het is van het allergrootste belang dat er dan een onafhankelijke expert met je meekijkt die JOUW belangen behartigd. Anders trek jij als gedupeerde aan het kortste eind. In mijn geval had ik te maken met een forse onderverzekering. Zonder de hulp van Frank en Leslie had dit nooit opgelost kunnen worden en had ik in het ergste geval mijn huis moeten verkopen met een restschuld. Nogmaals; Ik zou iedereen aanraden om bij brandschade Frank en Leslie in te schakelen.

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Frank heeft ons fantastisch geholpen na brand-/blusschade. Als contra-expert heeft hij alle contacten gevoerd met de verschillende verzekeraars. Op een prettige, professionele en daadkrachtige manier heeft hij ons belang maximaal verdedigd richting de verzekeraars. In een zeer complex en langdurig proces heeft hij het overzicht bewaard en op de juiste momenten de verzekeraars op hun verantwoordelijkheid aangesproken. Wij willen iedereen Frank en Leslie aanbevelen als contra-expert!

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Leslie heeft van begin tot eind perfect geholpen!

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Zeer prettige persoonlijke ervaring, waarbij de heren van Keijzer&Van der Lught, zich empatisch opstellen en de tijd nemen om zaken uit te leggen en je begeleiden in het proces.
Frank je bent een toppert!
Sterretjes of woorden zijn niet genoeg om te beschrijven hoe tevreden wij zijn met deze afwikkeling.
Na de brandschade heb je heel snel gehandeld in deze rollercoaster van verdriet en ravage, ons op een zeer professionele en gevoelsmatige manier geholpen. Je hebt ons heel goed ontzorgd op dit onbekend terrein. Je reageerde snel op onze vragen. Niets was te veel.
Je bent zeker een aanrader!
We willen je hartelijk bedanken voor je hulp!
Murielle en Ron

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Als ik meer sterren kon geven, dan had ik dat gedaan! Ik was overvallen met een brand en je komt op een terrein waar je nooit mee te maken hoopt/verwacht te krijgen. De begeleiding, tijd en verantwoordelijkheidsgevoel waar beide heren mee te werk zijn gegaan is werkelijk ongekend. Het was een verschrikkelijke gebeurtenis en voelde mij van A tot Z in goede handen en gun iedereen een soortgelijke ‘dekking’. Niks dan lof!

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Leslie heeft ons goed geholpen bij het afhandelen van onze brandschade. Hij gaat zeer professioneel te werk. Wij hebben het gevoel dat hij ons serieus heeft genomen en dat hij zich heeft ingezet om een reële vergoeding te realiseren voor de schade. Hij heeft ons meegenomen in zijn proces en waar nodig ons voorzien van advies. We zijn blij dat we tijdens deze hectische periode Leslie aan onze zijde hadden.

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Na een brand in ons huis hebben Frank van der Lugt en Leslie Keijzer ons geholpen met onze brand/roet schade. Voor ons was dit echt een verademing, beide werkten ze duidelijk/ overzichtelijk en zeer vakkundig waardoor wij ons 100% ontlast voelde. Zowel Frank als Leslie waren makkelijk te bereiken voor aanvullende vragen en we hadden het gevoel alsof ze voor, naast en achter ons stonden. Kortom buitengewoon prettige ervaring!!! Een aanrader voor iedereen

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Ik geraakte in geschil met mijn verzekering omtrent de vergoeding van waterschade aan mijn parket. Na positieve referenties heb ik Frank van der Lugt aangetrokken als tweede (contra-) expert. Hij gaf me na inspectie gelijk.
Daarna regelde Frank alles. Hij onderhandelde meerdere keren met mijn verzekeraar, eerst zonder succes. Maar na volhouden en diverse overleggen achter de schermen, wist hij toch de overwinning voor me binnen te slepen. Ik hoefde er verder eigenlijk niets voor te doen, maar werd wel perfect op de hoogte gehouden.
Kortom: ik had me geen betere (contra-)expert kunnen wensen!!!

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Leslie heeft me super geholpen met brandschade aan mijn huis. Aanrader bij calamiteiten. Fijn om aan je zijde te hebben.

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Na de brand hebben wij veel steun en hulp gehad van deze twee schade experts. Leslie en Frank weten waar ze over praten. Bij complexe schade zou ik hen altijd aanraden!

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Frank Van der Lugt is zeer zeer betrokken en super professioneel in zijn vak, mijn penthouse was na Lekage puinhoop Frank heeft voor mij alles opgepakt en heeft er voor gezorgd dat het weer bewoonbaar werd!
Hij was altijd bereikbaar en liep nooit weg voor dingen die moeilijk werden of waren of zijn verantwoordelijkheid, dit tot tegenstelling van andere! Deze man en het bedrijf zou ik ook echt aan iedereen met een gerust hard willen aanraden, als je schaden hebt aan je huis om met hem in zee te gaan!! Ik kan ook niet anders van maken dat ik hem 5 sterren geef! Ik kom uit de topsport en ben zeer kritisch, maar wat zeer goed is is zeer goed! Mustapha Nakhli

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Frank heeft ons erg goed begeleid met een stormschade van begin dit jaar
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.