Keijzer & Van der Lugt Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een brand in ons restaurant kregen wij de tip om KvdL in te schakelen als contra-expert. Wat zijn we hier blij mee geweest! Strak georganiseerd, goed gedocumenteerd en ontzettend prettig in de co... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een brand in ons huis hebben Frank van der Lugt en Leslie Keijzer ons geholpen met onze brand/roet schade. Voor ons was dit echt een verademing, beide werkten ze duidelijk/ overzichtelijk en zeer v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leslie Keizer heb ik inmiddels al aan een paar mensen aangeraden. Hij heeft mij uitstekend geholpen als contra-expert bij mijn inboedelschade nadat er brand was uitgebroken in het pand, nam gelijk all... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik geraakte in geschil met mijn verzekering omtrent de vergoeding van waterschade aan mijn parket. Na positieve referenties heb ik Frank van der Lugt aangetrokken als tweede (contra-) expert. Hij ga... Mehr ansehen

1. Gewerbeversicherung

Vom Unternehmen geschrieben

Schade-experts voor verzekerden. In geval van schade komt er veel op je af. Onze experts staan je bij en nemen alle zorg rondom het regelen van schade uit handen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Met Keizer& Van der Lugt haal je kennis en ervaring in huis!

Onlangs de vreselijke omstandigheden waarin wij Keizer & Van der Lugt hebben ingehuurd stonden zij meteen voor ons klaar!

In het bijzonder Britt, zij nam met haar kennis en ervaring het voortouw in het dossier.
Wat zorgde voor een vlotte afhandeling.

Enige puntje van kritiek was dat in haar afwezigheid andere collega's niet altijd direct konden antwoorden op de ontwikkelingen die plaatsvonden.

Maar los daarvan was er verder niks aan te merken op de dienst die ons bewezen is door dit kantoor.
Ik zou bij een volgende gebeurtenis niet twijfelen en ze meteen weer in huren!

11. November 2024

Antwort von Keijzer & Van der Lugt

Beste Emanuel, hartelijk dank voor het delen van je ervaring met ons kantoor. Dank ook voor het delen van je punt van kritiek, daar kunnen we wat mee!

Rots in de branding

Tijdens onze vakantie werden wij opgeschrikt door het bericht dat thuis een waterleiding gesprongen was op de eerste verdieping en dat het water bij de voordeur naar buiten kwam. Nog nooit hadden wij zoiets meegemaakt. Op zo’n moment is de rol van een expert van onschatbare waarde. Britt den Ouden was zeer betrokken, meelevend, professioneel en daadkrachtig in haar handelen. Niets was haar teveel.
Britt en ook Aerde nogmaals heel hartelijk bedankt voor jullie uitstekende service en voortreffelijke ondersteuning.
Jullie zijn toppers op jullie vakgebied.

Groetjes Marco & Thea

5. November 2024

Antwort von Keijzer & Van der Lugt

Beste Marco en Theo, dank voor jullie mooie woorden! Hier doen we het voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een brand op ons bedrijf zowel door…

Na een brand op ons bedrijf zowel door Lesly en Thomas super geadviseerd en geholpen.
Van a tot z geholpen.
Gaat zo door en zal jullie bij iedereen aanbevelen.

5. September 2024

Antwort von Keijzer & Van der Lugt

Beste Willem, dank voor het delen van je ervaring met ons kantoor en de aanbeveling in de toekomst!

Professionele expertise en menselijkheid

Beste Leslie,
Na de brand waarbij onze bakkerij geheel verloren is gegaan, voor ons de wereld onder onze voeten verdween, waren jullie en met name Leslie, Thomas en Aerde voor ons de rots in de branding.
Wij prijzen jullie professionele expertise, het behartigen van onze belangen, het intensieve contact
ongeacht op welk tijdstip, en zeker ook als klankbord hebben we veel aan jullie gehad.
Tot het allerlaatste waren jullie betrokken met onze situatie. Nogmaals hartelijk dank.

10. September 2024

Antwort von Keijzer & Van der Lugt

Beste Gerda, hartelijk dank voor je mooie woorden!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wij hadden een zeer grote waterlekkage

Wij hadden een grote water lekkage in ons huis. We moesten ons huis verlaten, omdat het volledig werd leeggehaald. Initieel werd alles geregeld via de verzekeringsmaatschappij. Echter de door hun gestuurde reparatie bedrijven leverde heel slecht werk. Waardoor het herstel veel langer duurde. Na 1,5 maand hebben wij Keijzer en van der Lugt ingeschakeld. Dit was een hele goede beslissing. Zij pakten het werk zeer goed op en schakelde uitstekende bedrijven in voor het herstel. In 3 maanden tijd alle issues waren opgelost en konden we terug naar ons huis, Frank van der Lugt is een zeer ervaren expert, met zeer goede coomunicatie skills en pakt de zaken zeer adquaat aan. Wij zijn erg blij met de keuze voor Keyzer en van der Lugt.

15. Juli 2024

Antwort von Keijzer & Van der Lugt

Beste Kees, hartelijk dank voor je review. We hebben de foto's gekregen van het eindresultaat en wij kunnen concluderen dat het erg mooi is geworden. Het is bewonderenswaardig hoeveel geduld jullie hebben gehad ondanks alle problematiek.

Nachtmerrie: Inbraak in mijn woning

Wauw zo blij hiermee!
Helaas heb ik te maken gehad met mijn grootste nachtmerrie een inbraak in mijn woning. Waarbij ik privé de rode draad kwijt was. Dankzij Leslie die mij enorm heeft geholpen, door mij rustig te houden en met zijn expertise, ben ik hier doorheen gekomen. Het heeft heel veel tijd, energie en moeite gekost, maar uit eindelijk zeer blij met het resultaat. Ik zou Leslie iedereen aanraden, als ze helaas met een inbraak te maken hebben. Heel fijn als iemand die hier alles over weet je kan steunen, door zo een moeilijke tijd heen. Bedankt Leslie!

9. Juli 2024

Antwort von Keijzer & Van der Lugt

Hi Natasja, een inbraak is vreselijk om mee te maken. We vinden het fijn om te lezen dat we je tijdens deze moeilijke tijd goed konden ondersteunen en ontzorgen

Brandschade

Na een brand, via onze tussenpersoon met Keijzer & van de Lugt in contact gekomen. Vanaf begin een directe adequate aanpak, waarbij de schade goed in kaart is gebracht, ook vooral van zaken waar jezelf nooit aan gedacht zou hebben. Nogmaals dank voor jullie support!

5. Februar 2024

Antwort von Keijzer & Van der Lugt

Omdat jullie zelf ook vanaf de eerste dag de schouders eronder hebben gezet was het een prettige samenwerking met een snel en goed resultaat. Dank voor je mooie woorden, Rogier!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brand is een ingrijpende gebeurtenis

Brand is een ingrijpende gebeurtenis. Het is heel fijn om dan iemand naast je te weten die je helpt om de schade op een goede manier te inventariseren. Ook de tips om ons tijdelijk verblijf elders wat aangenamer te maken waren zeer welkom. Uiteindelijk kijken we tevreden terug op de afwikkleing van de schade

3. Juni 2023

Antwort von Keijzer & Van der Lugt

Beste Nic, fijn dat jullie tevreden zijn over de afwikkeling. Daar doen we het voor!

snelle en adequate bijstand

Als je wordt getroffen door brand zit je in eerste instantie met je handen in het haar!
Gelukkig kwamen wij al snel in contact met Leslie die ons op uiterst bekwame wijze bij de hand nam en door het totaal onbekende landschap van schade afwikkeling na een calamiteit loodste. We zijn hem daar zeer dankbaar voor. Het is ook zeker aan hem te danken dat de afwikkeling op realistische wijze heeft plaatsgevonden tot onze volle tevredenheid.

7. Januar 2024

Antwort von Keijzer & Van der Lugt

Beste Jan Peter, dank! Fijn dat jullie tevreden zijn. Voor jullie een heftige gebeurtenis. Nu hopelijk snel aanvangen met sloop en herstel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frank heeft ons super goed geholpen! Aanrader!

Frank heeft ons super goed geholpen. Van begin tot eind. Hij nam de tijd en hoorde onze problemen en handelde ernaar. Echt mega fijn in een stressvolle tijd! Aanrader!

30. April 2024

Antwort von Keijzer & Van der Lugt

Beste Lode, hartelijk dank voor de mooie woorden. Het was via een omweg, maar uiteindelijk een mooi resultaat!

The best experience possible

The experience with Keijzer & Van der Lugt was how every interaction with a company should be: effective, efficient and customer-oriented.

In the year we had the worst news ever, that our apartments were destroyed by a fire, Mr. van der Lugt appeared as our only hope to find the right solutions with the insurance in our defenses. And so he did, laser-focused on the fairest and fastest results, achieving what others said would be impossible and making us recover everything we could after the disaster.

I strongly recommend their office, probably the best service in the whole Netherlands!

25. März 2024

Antwort von Keijzer & Van der Lugt

Thanks Bruno! It was an honor to help guide you during the claims process

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als men getroffen wordt door een…

Als men getroffen wordt door een huisbrand dan
Kom je in een carrousel van twijfels en onzekerheden, door de stap te nemen een eigen expert te kiezen weet je niet hoe dat werkt , in ons geval was er direct vertrouwen en zekerheid dat is een fijn gevoel en helpt zeker bij een trauma , door de deskundige aanpak hebben wij nu het vertrouwen ons huis weer in orde te krijgen en zijn Aerde heel dankbaar door zijn persoonlijke aanpak om ons te vertegenwoordigen naar onze verzekering! Ik was blij verrast dat wat hij berekent heeft ook door de verzekering werd aangenomen !

21. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende Service en Professioneel Advies!

Bij een schadevaststelling weet je vaak niet waar te beginnen. Leslie stond binnen enkele uren bij ons op de stoep en nam direct veel zorgen weg. Vervolgens heeft Aerde ons verder geholpen met zijn indrukwekkende vakkennis en doortastende aanpak. Wij zijn ontzettend dankbaar voor de positieve ervaring met deze twee heren. Een absolute aanrader!

11. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bijzonder aan te raden in geval van schade!

Na brand-,water- en rookschade meer dan uitstekend bijgestaan door Leslie Keijzer en Frank van der Lugt. Een perfecte combinatie van een enorme kennis van zaken, ervaring, luisterend oor en een "niet l*llen maar poetsen-mentaliteit". Ik heb ze gelukkig nog niet hoeven aan te raden in mijn omgeving maar zou dat zonder twijfel meteen doen!

22. Februar 2023

Antwort von Keijzer & Van der Lugt

Hi Wendy, dank voor je mooie woorden. Niet lullen maar poetsen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte service

Zeer slechte service, reageren vaak niet tott helemaal niet. Meerdere keren totaal geen antwoordt gekregen. Uitermate langzaam. Ik zou never nooit meer door deze contra expert me zaak laten behandelen. En tot slot de verassing: na deze revieuwnemen ze ineens contact met je op over deze revieuw nog geen eens antwoordt op me laatste vragen van 3 weken geleden.

21. Februar 2024

Antwort von Keijzer & Van der Lugt

Beste Dorine, dank voor uw bericht. Uw bewindvoerder was onze contactpersoon waarmee wij uiteindelijk de schade moesten vaststellen. We vinden het vervelend dat daarover miscommunicatie is ontstaan en lossen dit graag met u op in overleg met de bewindvoerder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leslie Keijzer, vakman pus sang!

Leslie’s naam is ons aangereikt door een bevriende relatie, wat een supertip!
Hij nam de tijd om ons van een goed advies te voorzien en heeft ons bijgestaan, als contra-expert, bij de ontstane waterschade in ons appartement.
Dank voor de uitstekende service!

16. Februar 2024

Antwort von Keijzer & Van der Lugt

Beste Peter, hartelijk dank voor de mooie woorden, daar doen we het voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Quick and easy catastrophic insurance claim handling

I suffered smoke damage while away from home. Without me returning home, this insurance expert and adjuster worked diligently assessing the damage, doing the inventory, taking pictures, and promptly handling the insurance claim. My complete policy was paid out within a few days of my returning home and signing a few papers. It was all very quick and transparent - something positive out of a bad situation.

7. Februar 2024

Antwort von Keijzer & Van der Lugt

Thx! Quick response and high quality are our main priorities

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr