Na een brand in ons restaurant kregen wij de tip om KvdL in te schakelen als contra-expert. Wat zijn we hier blij mee geweest! Strak georganiseerd, goed gedocumenteerd en ontzettend prettig in de co... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na een brand in ons huis hebben Frank van der Lugt en Leslie Keijzer ons geholpen met onze brand/roet schade. Voor ons was dit echt een verademing, beide werkten ze duidelijk/ overzichtelijk en zeer v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik geraakte in geschil met mijn verzekering omtrent de vergoeding van waterschade aan mijn parket. Na positieve referenties heb ik Frank van der Lugt aangetrokken als tweede (contra-) expert. Hij ga... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Schade-experts voor verzekerden. In geval van schade komt er veel op je af. Onze experts staan je bij en nemen alle zorg rondom het regelen van schade uit handen.
Soestdijkseweg Zuid 224, 3721 AJ, Bilthoven, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Na waterschade een contra-expertise ontvangen van Frank van der Lugt. Alle communicatie verliep daarna tussen hem en de verzekeraar. En dat liep gestroomlijnd. Frank is deskundig, vasthoudend en juridisch goed onderlegd. Waardoor dit echt een hele goede ervaring voor ons was. Uiteindelijk is alles vergoed en dat was vast niet gelukt zonder de inzet van Frank van der Lugt. Heel blij mee!

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Na 15 jaar elke maand trouw aan de verzekering te betalen, had ik nu een lekkage in de badkamer en daardoor een vocht / schimmel probleem. Het verspreide zich in rap tempo, dan denk je wat nu? Ik heb toen mijn verzekering gecontacteerd en deze heeft een schade expert ingeschakeld, helaas ben ik toen niet goed geholpen door deze " Expert"
Op advies van de aannemer, is er een contra expert ingeschakeld, afkomstig van de firma Keijzer & Van der Lugt. En toen stond Britt aan de deur, heel erg professioneel en begrip voor de situatie, ze gaf mij meteen het gevoel van: Dit kan niet. Ik ga jullie helpen dit duurt al veel te lang !
Dan ben je oprecht heel blij dat je eindelijk een luisterend oor krijgt, ik kan iedereen deze firma aanraden en Britt heeft ons echt gered.
Onze dank is groot !
Dhr Reijner.

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Toewijding en rust, dat is wat je krijgt van Leslie. Twijfel niet om een contra-expert in te schakelen.
Nog voordat we een afspraak met de schademanager van de verzekering hadden, kregen we vrijblijvend advies van Leslie. De schademanager van de verzekering hield informatie achterwege, maar door de input van Leslie vroeg zelfs de schademanager waar we deze informatie vandaan hadden. Hierna wisten we het zeker, Leslie kan ons helpen!
Communicatie verliep zoals je dat wenst in situaties waarin je het zelf soms niet goed meer ziet. Ook ‘s avonds na kantoor tijden nog bereikbaar via elk gewenst middel: mailen, bellen of WhatsAppen, alles is mogelijk.
Onze dank is enorm Keijzer & van der Lugt!

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Ik wilde mijn oprechte dankbaarheid uiten voor de deskundige, snelle en efficiënte afhandeling van mijn inboedelverzekeringsclaim.
Professionaliteit en toewijding hebben het proces aanzienlijk verlicht en hebben mij gerustgesteld gedurende deze uitdagende tijd. Het is duidelijk dat uw team niet alleen bekwaam zijn, maar ook begripvol en empathisch in het omgaan met de gevolgen van waterschade.
Langs deze weg wil ik Britt den Ouden mijn speciale dank uitspreken voor haar buitengewone begeleiding gedurende het hele proces.
Ik ben dankbaar voor de uitstekende service en de voortreffelijke ondersteuning die ik van Britt heb ontvangen en wilde dit graag delen.

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Woorden schieten te kort om aan te geven hoe blij wij zijn met in eerste instantie Leslie, en daarna Frank. Toen wij met de handen in het haar zaten na waterschade en de afhandeling daarvan, hebben Keijzer & Van der Lugt ons enorm geholpen. Je merkt duidelijk dat er ontzettend veel kennis achter hun handelen schuil gaat. In geval van schade: doe je zelf een lol en contact Keijzer & Van der Lugt.

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Erg tevreden met de service, hulp en advies bij een verzekeringskwestie.

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Een hele fijne samenwerking met Leslie.
Na de brand in onze zaak heb ik na aanraden gelijk contact opgenomen met Leslie Keijzer. Hij was er binnen een mum van tijd en vanaf dat moment werd alles volledig overgenomen. Dit gaf ons veel vertrouwen en rust. Het contact verliep ook erg soepel. We konden Leslie elke moment van de dag, maakt niet uit hoe laat, benaderen voor al onze vragen. Maakt niet uit of het wel of niet buiten zijn expertise viel. Hij reageerde altijd terug, ook buiten de werktijden. Zonder de hulp van onze contra-expert waren wij waarschijnlijk nu nog bezig met de verzekering.. Zeker een aanrader!

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
De expert die na een brand namens de inboedelverzekering in het huis van mijn vader kwam kijken was binnen een half uur weer vertrokken en er werd nauwelijks iets opgeschreven en ik kreeg te horen dat er een standaardbedrag zal worden uitgekeerd. Dit gaf me geen goed gevoel.
Een kennis die werkt in de verzekeringsbranche raadde me aan om gebruik te maken van een contra-expert en op 30-05-2023 afgesproken met Leslie. Hij nam de tijd om alles op te schrijven wat er in het huis stond en stuurde daarna een zeer uitgebreid overzicht t.b.v. de schadevaststelling. Na het sturen van enige facturen werd de schatting van de inboedel aangepast. Daarnaast nam hij op mijn verzoek de communicatie met de expert en de tussenpersoon over, wat meer rust gaf in een nogal hectische periode na het overlijden van mijn vader.

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Hartelijk dank voor jouw snelle hulp na mijn slaapkamerbrand.

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Fijne samenwerking, klantgerichtheid en betrouwbaarheid groot. Komen afspraken na en zijn realistisch.

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
De hele communicatie werd overgenomen door Leslie en dat gaf heel veel rust en vertrouwen. Fijne korte lijnen en duidelijke taal! Super fijn contact gehad over de hele periode! Het is allemaal gewoonweg goed geregeld!

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
In een turbulente tijd na brand in ons appartementencomplex was de hulp van Leslie persoonlijk, doelgericht en vooral ontlastend. Fijn om een ter zaken kundig persoon voor je aan het werk te hebben. Uiteindelijk resultaat geheel naar tevredenheid

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Nog tijdens de brand van onze woonboerderij werden wij geadviseerd om Keijzer & Van der Lugt te benaderen . En dat bleek voor ons een fijne en goede zet. Nog tijdens de brand en tegelijk met de verzekeraar waren zowel Frank als Leslie aanwezig. En hebben ons in de eerste uren veel vertrouwen, rust en uitleg gegeven. Ook kwam al op het moment van het bezichtigen van onze afgebrande woonboerderij hun toegevoegde waarde naar voren. Onze belangen vertegenwoordigen en hier voor staan richting de verzekeraar. Vanaf het begin voelde wij ons door hen gehoord en voelde het goed.
Leslie en Frank hebben ons beide op hun eigen vlak vakkundig en persoonlijk geholpen. Stonden voor ons klaar en zijn echt met onze situatie bezig geweest. Altijd bereikbaar. En in onze beleving voor een correcte en goede afhandeling gezorgd met de verzekering. Hoelang het ook duurde.
Daarnaast waren zij voor ons in deze situatie heel menselijk. Dit was erg fijn, omdat dit in onze situatie niet bij alle organisaties waar wij mee te maken kregen zo was.
Wij raden Leslie en Frank altijd aan. Sowieso het inschakelen van een onafhankelijk adviseur in zo'n situatie is een must. Bij Keizer & Van der Lugt kost het je niks en levert je 'alles' op.

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Na een brand in ons appartementencomplex werd ons door buren aangeraden om contact op te nemen met Keijzer & Van der Lugt. Al gauw belde Leslie ons terug dat hij ons bij kon staan als expert, en Leslie inschakelen is een van de beste beslissingen die we ooit genomen hebben.
Leslie heeft kennis van zaken, reageert snel op vragen, is altijd bereikbaar, vriendelijk, en een betrouwbaar persoon. Niet alleen heeft hij ons geholpen met de verzekering, maar ook met het contact houden (namens ons en meerdere buren) met de verhuurder om als centraal contactpersoon op te kunnen treden, en stond hij altijd open om vragen over het afhandelingsproces te beantwoorden. Op deze manier heeft Leslie ons vele zorgen en stress ontnomen, iets wat zeer welkom is in een ingewikkelde tijd na iets als een brand.
Al met al kan ik iedereen die in een nootlottige situatie na (bijvoorbeeld) een brand terecht komt met overtuiging aan te raden Keijzer & Van der Lugt in te schakelen, ze zullen er alles aan doen de situatie zo goed mogelijk af te ronden!

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Leslie Keijzer heeft mij bijgestaan vanwege waterschade/brand in mijn appartementencomplex. Ik ben bijzonder tevreden over zijn service: snelle hulp/communicatie, altijd bereikbaar, duidelijkheid over hoe deze processen lopen (alles is nieuw wat op je afkomt na brand!), eerlijk, betrouwbaar en vriendelijk! Ik zou iedereen Leslie aanraden om je te vertegenwoordigen als je een contra-expert zoekt in zo'n urgente situatie - het is écht zijn expertise: hij is er om jou te ontzorgen, dat heb ik enorm gewaardeerd! Veel succes toegewenst aan Keijzer & Van der Lugt!

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Uitstekende service, altijd bereikbaar, snelle en professionele opvolging die er alles uit heeft gehaald voor ons. Zeer tevreden

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Leslie Keizer heb ik inmiddels al aan een paar mensen aangeraden. Hij heeft mij uitstekend geholpen als contra-expert bij mijn inboedelschade nadat er brand was uitgebroken in het pand, nam gelijk alle zorgen uit handen, is snel, duidelijk en een volhouder. Hij gaat tot het uiterste in het bijstaan, ook nog op latere momenten. Dank daarvoor Leslie! Ik wens jou en Frank veel succes met jullie zaak.

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Meteen contact opgenomen. Zeer snel de fotos en de situatie bekeken en beoordeeld. Duidelijk opgetreden naar de verzekeraar. Binnen 2 maanden hadden wij ons geld binnen. Servicegericht en efficient!👍
Brand in je woning. Even een totale ontreddering. Gelukkig kregen wij te maken met Frank die voor ons de contraexpertise uitvoerde en ons door het woud van te overwinnen problemen loodste. Met grote deskundigheid, een sterke empathie en vooral vasthoudendheid, hielp hij stap voor stap de problemen te overwinnen. Die gingen van het zoeken naar een tijdelijke woning tot het volledige herstel van onze eigen woning. Wij wonen er inmiddels weer met veel plezier.
Franks kennis en evenwichtige wijze van opereren dwingt bij partijen respect af. Hij vormt daarmee de basis voor een succesvolle afhandeling en, niet in de laatste plaats, zeker ook met de verzekering.
Hartelijk dank Frank!
Jampie van Ginneken
Ton van der Horst

Antwort von Keijzer & Van der Lugt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.