Istikbal Møbler Bewertungen 58

TrustScore 1.5 von 5

1.6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lad være med at gøre jer selv til grin for jeres penge. Jeg købte en sofa, og den var revet og fuld af skrammer over det hele, trådene hang og faldt af, og farven så ud som om den var blevet gulnet af... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget dårligt kvalitet, anbefaler slet ikke. Har køb en sofasæt og den er kommet beskadeligt og mangler. Skrevet til butikken har ikke svaret mig nu i 3 uger. Sikker en dårligt oplevelse. Betalt 1450... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag måste säga att jag är jätte nöjd med bemötande med deras försäljare i Göteborg som heter Sevket,jag är jätte nöjd med kvalitet och själva leveransen till ich med jag var imponerad med själva skydd... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget skuffende oplevelse. Jeg bestilte møbler i god tid, og i ordren stå der skriftligt: OBS! Kunden skal giftes, derfor varen må leveres senest første uge i februar. De var sikre på det ville k... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Wohnmöbelgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kære følgere af Istikbal Møbler, Istikbal Møbler åbnede dørene til sit eneste varehus i København, December 2014 i Hvidovre. Istikbal Møbler er et NYT søsterfilial til succesfulde Dizaynia Møbler i Sverige, med 2 butikker i Malmö & Göteborg. Vi...

1.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 14 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk, købte nogle sofaer for 22.000 som skulle bestilles hjem fra fabrikken og da de ankom var der en masse fejl på, mønstret passet ikke med hinanden og sofaen vipper helt vildt, og når vi prøver at få kontakt med butikken siger at de vil ringe tilbage men vender tilbage 3 måneder efter vi har taget kontakt og der kommer en montør ud og siger vi bare skal vænne os til det og at alle sofaer er sådan

6. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fint

Super fint. Levering og montering var som aftalt. Ingen problemer herfra.

19. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

MEGET DÅRLIG MØBLER OG UPROFESSIONEL…

MEGET DÅRLIG MØBLER OG UPROFESSIONEL MENNESKER
Fra det øverste chef til leverendør og montør.
Deres reklamations afdeling svarer først 2 måneder efter man har henvendt sig til dem med et meget latterligt og uansvarligt svar. De mener at det er måske et produktions fejl, de gav mig ikke svar på hvad skal der gøre ved det heller ikke hvornår de vil kigge på det. De skrev bare at de vil ringe for at kigge på og nu er der gået en uge hvor jeg intet hørte fra dem.
Såååååååååååå dårligt. Det var dumt at jeg ikke har læst andres oplevelse inden jeg selv købt hos dem

14. Dezember 2023

Disappointing experience with Istikbal Møbler

I had high hopes for my experience with Istikbal møbler, but I was ultimately disappointed. The furniture we purchased had issues with the sofa legs and beds, making them unsafe to use. We were promised a 5,000 kr gift card as compensation for the delayed delivery and sofa legs issue, but we never received it.

We contacted the store to request repairs, but they have been slow to respond and unhelpful in resolving the issues. We cannot pay the remaining balance until the problems are fixed, but the store has not been proactive in addressing our concerns.

Overall, I would not recommend Istikbal møbler to others. The quality of their products and customer service has fallen short of our expectations, and we have been left feeling frustrated and dissatisfied.

26. Dezember 2023

Meget uprofessionel og dårligt

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med denne mobelbutik. Jeg bestilte to senge og to natborde, et tøjskab, en sofa og et sofabord, men de leverede sengene og natbordene i den forkerte farve og monterede dem på en helt forkert måde. Montøren var også meget vred og diskuterede med min mand.
De var også for sent med leveringen af sofaen med to uger, og de monterede en lang og en kort ben, hvilket gjorde sofaen ustabil og vibrerende når man satte sig på den.
Kundeservice var også meget ubehøvlet og uforstående.

15. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De har den dårligste service

De har den dårligste service! De skælder ud og råber af deres kunder fordi man stiller spørgsmål om en varer. Deres medarbejder taler dårligt dansk og man forstår nærmest ikke hvad de siger. De lover en pris og når man skal til at betale ændre de prisen sidste øjeblik.

6. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg har købt sofasæt 3x soværlsesæt…

jeg har købt sofasæt 3x soværlsesæt spisebord med 6stoler man kan godt se det er meget jeg har købt en af sovvælser har jeg kun rykker sengen så gik benen bare i stykker jeg kan godt forstår der er 2år reklamationsret men man skal ikke sælge noget man ikke er sikker på når de sægler så sælger de sofaen eller sengen som om det er bedste varer det har ja også har jeg købt 3x sofa fra dem ligepluslige læderen på dem er fuckt bliver bare fjernet ud af det blå og benene på stolene kunne heller ikke holde i langtid som de sagde så det er bare dårlig kvalitet kan ikke anbefeles.

11. Dezember 2023

Pinlig kundeservice

Pinlig kundeservice - modtog en defekt sofa og har siden brugt 3 mdr på de ikke svare på henvendelser.
Hver gang vi har ringet eller opsøgt butikken får vi at vide vi skal sende en mail. De mails har vi nu ventet flere måneder på at få svar

2. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Først og fremmest er det en virksomhed

Først og fremmest er det en virksomhed, der ikke fortjener 1 stjerne. Jeg har aldrig set en virksomhed, der er så uretfærdig og kun driver forretning for egen fordel. En virksomhed, der aldrig håndhæver loven, hjælper ikke sine kunder på nogen måde. Og hvis du har et problem, forsøger de ikke at løse det. De stjal mine 4.000 kr., det er et røverifirma. Når du bestiller noget, giver de dig 1 dag til at fortryde det. Derfor kunne jeg ikke få mine penge tilbage... De penge er ikke halal for Istikbal møbler...

17. April 2023

Meget dårlig butik

Jeg har bestilt en seng med i helle.., men seng hoved kommet en forkert farve.. Så vi venter 4 måned.. Idioter siger kommer, på vej måske., andre lavet fejl., kommer fra Tyrkiet.., det snakker sådan, i hver gang., når vi spurgte.. Men aldrig ringet tilbage., når det giver lov...!! Meget dårligt service... ☹️

5. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er i tvivl om det overhovedet er en…

Jeg er i tvivl om det overhovedet er en forretning eller bare et showroom. Skulle bestille nogle glas på nettet, Dankort betaling fejlede flere gang så prøvede deres mobilpay betaling, de fejlede også gang på gang.
Nårh men heldigvis er der jo en kundeservice, men den virker åbenbart kun en vej for man få da intet som helst svar. Jeg ved ikke hvad de tjener deres penge på men kan da ikke være salg fra nethandel.

29. Juli 2022

Aldrig handle hos istikbal

Aldrig handle hos istikbal, jeg har købt et Maryland bord hos dem, som bare revnede af sig selv efter halvanden måned, de fortæller mig at det er min egen skyld og der ikke er reklamations ret på. Flere af deres medarbejder fortæller at det altid sker for typisk dette bord, da jeg ringer og klager. Men de bliver ved med at sælge bordet. Jeg vil blot advare andre om at købe bordet. De har tilbudt mig at købe en ny bordplade til 1700,- kr. hvilket jeg self ikke er interesseret i. Hvem giver 3200 for et bord som flækker af fuldstændig sig selv efter så kort tid.

12. April 2022

Hej Sara

Sofabordet fik du udleveret d. 29-12/2021. Du henvendte dig med en reklamation d. 14/12-2022. Dette vil sige at reklamationen først opstod ca. 11 uger efter. For at hjælpe dig tilbød vi dig en mulighed, som var at få en ny plade til sofabordet for 1.000 kr. og ikke 1.700 kr. Men denne mulighed gælder ikke længere. På billederne har vi set at sofabordet er knækket på flere hjørner og derfor kan man se at bordet er blevet beskadiget.

DÅRLIG KUNDESERVICE

Opdatering
Det er nu start august, og pyntepuderne er stadigvæk ikke modtaget, som ifølge svaret her burde ankomme slut marts start april seneste….

Den 9/10 2021 gennemførte vi en ordre på nogle sofaer, en seng og en madras. Aftalen var, at leveringstiden var på 2,5 måneder. Efterfølgende blev vi oplyst, at der var forsinkelse på 2 uger grundet corona. Vi sagde, at vi hellere vil annullere, da ventetiden nu er lidt i overkanten, og dertil var svaret, at vi ville miste 30% af beløbet, hvilket vi selvfølgelig ikke ønskede. Endelig da vi fik sofaerne var de desværre uden de tilhørende pyntepuder, sofaerne var skadet og madrashåndtaget var gået i stykker. Mht. puderne sagde de, at de var glemt på lagret, og at vi vil få dem leveret hurtigst muligt. Dette var dog tomsnak. Siden oktober 2021 har vi konstant ringet for at spørge hvor puderne bliver af. Hver gang får vi at vide, at de nok skal kontakte os for levering, men igen tomsnak. Først efter en måned sagde de, at puderne alligevel ikke var på lagret, og at vi skulle vente yderligere 3 måneder, da de skulle bestilles fra Tyrkiet. Det synes vi selvfølgelig er urimeligt, og derfor bad vi om at få en del af beløbet refunderet, da det ikke kan passe, at man skal vente 6 måneder på en ordre, der skulle havde været gennemført efter 2,5 måneder. Især når ordren endda er skadet. Men dette gad de ikke at gå med til. Vi spurgte efterfølgende om det var muligt at få nogle lånepuder til de andre ankommer. Heller ikke dette var en mulighed. Så udover de mange fejl, er der ingen mulighed for erstatning. Alt i alt virkelig virkelig dårlig kundeservice. Den dag i dag, og 5 måneder efter vi har gennemført ordren, har vi stadig ikke modtaget puderne. Fra vores vedkommende er det i hvert fald sidste gang vi køber noget som helst fra Istikbal møbler. Hvis Istikbal ikke finde en tilfredsstillende løsning til vores problem, kommer vi selvfølgelig til at klage til forbrug.dk. Denne anmeldelse er dog til dig, der har tænkt dig at købe derfra. TÆNK DIG OM FØR DU GØR DETTE MOD DIG SELV.

7. März 2022

Hej Mona

Vi er rigtig kede af denne situation du nævner i din anmeldelse. Vi gør vores yderst bedste for at yde en god service for vores søde kunder.

Til at starte med vil jeg blot nævne at der ingen problemer var med leveringstiden, da i bestilte d. 9/10-2021 og fik levering d. 20/01-2022. Leveringstiden for speciel bestillinger hos os er 9-13 uger + mulighed for yderligere 2 ugers ekstra forsinkelse pga. corona, hvilket også fremgår af din faktura. Men der var ingen yderligere forsinkelse på jeres møbler.
Vi ved at vores kundeservice har været flere gange i kontakt med din far, med håb om at finde en løsning til de manglede pyntepuder. Min kollega lovede at kigge på vores lager om vi har de samme pyntepuder så vi kan levere dem til jer uden yderligere ventetid, men det kunne desværre ikke lade sig gøre, da min kollega tog fejl af lagersortimentet. Vi har derfor bestilt nye pyntepuder og i er blevet lovet at få dem slut marts-start april.

Vi beklager denne situation og håber ikke vi mister jer som kunder.

Istikbal Møbler /Dizaynia Møbler

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget ringe og dårlig service!!

Jeg har købt en hjørnesofa til 17000 i 6. 2020
Den var gået i stykker to måneder efter, nok fordi den medarbejder der har sat det sammen ikke kunne finde ud af det.

Jeg får besøg af deres medarbejder 3 gange efterfølgende, de kigger på sofaen og kommer med forskellige forklaringer. Der er 2 medarbejder ad gang. Den sidste besøg sagde de at hjørnet skal skiftes. 4 måneder efter, var der sket ingen ting. Jeg ringer til dem, de siger at de skal sende en ny mand!! Jeg fortæller dem, at dem der har været her sidst vurderet at hjørnet skal skiftet, hvorfor skal der sendes nye mænd igen??! Og deres svar var: at den mand som har vurderet det arbejder der ikke længere!!
Fint!
nu har jeg ventet på den nye mand i snart 8 måneder!!!
Hver gang jeg ringer til dem eller går forbi dem bruger de corona undskyldning!! Total til grin. De har
Ringet to gang hvor de vil komme samme dag! Jeg har fortalt at nu har jeg brugt 3 fri dage på arbejde for at være hjem, så i kan komme forbi, og jeg ikke bruge flere spontan fri dage, derfor skal i ringe i gode tid . Nej nej de ringer samme dag og vil komme forbi!!
mega dårlig og ringe service! Spild af penge og tid!

Jeg har tænkt mig at klage til deres hovedkontor i Istanbul og Malmø!

14. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlige møbler butik hold aldrig aftaler

Jeg har bestil en seng i Oktober det har sagt 4 uger jeg skal vente de har aftale flere gange vi beklager du får snart. Når du spørger chef så gider han ikke snakker med os. Det har aftale idag igen beklager det er ikke først gange sker hos dem
Jeg vil aldrig køber mere fra dem.
Jeg synes de er mega dårlige til aflever var på tide de snyder heltiden
Jeg synes chef skal tænker over det hvad laver

15. Dezember 2021

Hej

Vi har været i kontakt med dig flere gange. D. 19.11.2021 informerede vi dig at din seng er forsinket til midt-slut december og det havde du også accepteret. Vores medarbejder har tilbudt dig at få en låneseng indtil du får din rigtige seng, eller at du kan få lov til at annullere med fuld ret til at få dine penge tilbage. Du valgte at beholde bestillingen og vente på din seng.
D. 20.12.2021 ringede du ind til os og snakkede med en medarbejder fra vores kundeservice, du informerede os om at hvis du ikke får levering i løbet af næste uge, vil du annullere hele ordren. Du får levering i næste uge, vi vil ringe til dig dagen før så vi kan aftale dag og tidspunkt.

Ringe service

Ekstrem ringe service, de mennesker som står der inde har ingen forstand på hvordan man føre en dialog med kunderne, jeg oplevede at de talte privat foran kunderne hvilket er meget upassende. Desuden oplever jeg en af pigerne gå rundt i forretningen og taler i telefonen, da jeg spurgte hende en til en vare i butikken vil hun ikke gå med hen til varen men gætter på hvilken vare jeg spørg ind til.
I burde virkelig oplære pigerne der inde i kundeservice

3. Oktober 2021

Kære Hasnain

Vi er dybt beklagelige for den dårlige oplevelse du har haft. Vi bestræber os efter at yde den bedste service for vores kunder og prøver stærkt på at dække deres behov. Hvad der lige foregik den dag kan jeg ikke helt sætte ord på, men det vil ikke gentage sig igen. Du er så velkommen til at komme igen og vi vil hjælpe dig med et smil.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dishonest personal and bad service

Bu mağaza ile ilgili yaşadığım alışveriş deneyimini sizinle de paylaşmak istiyorum ki aynı hatayı sizde yapmayın.

Buradan bir adet baza ve yatak satın aldım. Gelen bazanın sandık bölümünde kırık vardı. Başlık ise taşıma sırasında çizilmişti.

Bu sorunlarla ilgili mağaza ile iletişime geçtim. Mail göndermemi istediler. Resimlerle birlikte mail gönderdim ama bir haftadan uzun zaman geçmesine karşın bana dönüş yapan olmadı. Mağazaya bizzat gitmek zorunda kaldım. Yoğunduk vesaire gibi bahanelerle dönüş yapamadık dediler. Bizden telefon bekleyin dediler. tahmin edeceğiniz üzere o telefon hiç gelmedi. Tekrar mağazaya gittim, tekrar telefon bekleyin dediler ve tekrar telefon etmediler...

En sonunda benim telefonuma cevap verdiler ve teslimatı yapan elemanların biz teslim ederken başlıkta bir sorun yoktu dediğini söyleyerek kusuru bize yüklediler. Ve, sorunu gidermediler.

English
---------------
I want to tell you my shopping experience, so you will not make the same mistake.

I bought one bed and bedstead with headboard from this shop. The bedstead was damaged when we received this. Also, there was scratches on the headboard.

I contacted the shop regarding that issues. They want me send an email. I sent an email with pictures but they didn't reply for more than one week. I had to drive to shop myself. They said we couldn't get back with excuses like we were busy and so on. They said they will call me. As you guess, they didn't call. I went to the shop again, they said wait for our call again, and they didn't call again!

Finally, they answered my call and they said employers who installed the products reported there were no any issue when they installed. And, they made it our mistake instead and they didn't fix their mistake.

16. September 2021

Hello

Can you please send your name, phone number and order number so we can find you in our system.

Many Regards
Istikbal Møbler

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr