Istikbal Møbler Bewertungen 58

TrustScore 1.5 von 5

1.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget skuffende oplevelse. Jeg bestilte møbler i god tid, og i ordren stå der skriftligt: OBS! Kunden skal giftes, derfor varen må leveres senest første uge i februar. De var sikre på det ville k... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Wohnmöbelgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kære følgere af Istikbal Møbler, Istikbal Møbler åbnede dørene til sit eneste varehus i København, December 2014 i Hvidovre. Istikbal Møbler er et NYT søsterfilial til succesfulde Dizaynia Møbler i Sverige, med 2 butikker i Malmö & Göteborg. Vi...

1.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 14 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lad være med at gøre jer selv til grin…

Lad være med at gøre jer selv til grin for jeres penge. Jeg købte en sofa, og den var revet og fuld af skrammer over det hele, trådene hang og faldt af, og farven så ud som om den var blevet gulnet af solen. I sagde, at vi ikke laver retur, men i jeres anmeldelser gør I det. Hvis I ikke laver en returnering, vil jeg skrive så mange dårlige anmeldelser her og endda gå videre med en advokat for at gøre jer til grin. Jeg har sendt video flere gange, I kunne ikke lide dem, jeg sendte dem igen. Jeres måde at tale på er også meget dårlig. Aldrig, men virkelig aldrig vælg dem – helt forfærdeligt.”

29. April 2026

Meget dårligt kvalitet

Meget dårligt kvalitet, anbefaler slet ikke. Har køb en sofasæt og den er kommet beskadeligt og mangler. Skrevet til butikken har ikke svaret mig nu i 3 uger. Sikker en dårligt oplevelse. Betalt 14500 kr og sofaene og den kvalitet er ikke pengene værd

18. März 2026

Meget skuffende oplevelse

De var sikre på det ville komme inden bryllup d. 14 februar og alligevel kan virksomheden ikke give en klar leveringsdato og trækker tiden. Det er ikke acceptabelt, når der er tale om en aftalt deadline og en så vigtig begivenhed.

Manglende kommunikation, ingen konkrete svar og ingen forståelse for situationen. Jeg kan på ingen måde anbefale at handle her, hvis leveringstid er vigtig.

5. Februar 2026

Very bad service

Very bad service. The products delivered are not of the same quality as promised in the shop. When you try to reach out to customer service, they declined you and speak loudly and rudely to you. Stay away from here if you have the slightest self-respect and don’t want to lose your money

17. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er meget skuffet over min oplevelse…

Jeg er meget skuffet over min oplevelse med Istanbul Møbler. Da jeg bestilte min sofa, blev jeg lovet levering inden for 5–9 uger, men nu er der gået næsten 3 måneder, og jeg har stadig ikke modtaget den. Leveringsdatoen er blevet ændret flere gange – først sagde de, at den ville komme sidst på måneden, og nu siger de mellem 4.–7. november.
Kommunikationen har været langsom, og jeg har selv skulle skrive og ringe flere gange for at få svar. Det er ikke acceptabelt, og jeg vil ikke anbefale butikken til andre.

22. Oktober 2025

Værreste service .

Hold jer lang væk fra Istikbal Hvidovre !
Jeg blev kontaktet dagen før og fik at vide, at leveringen ville finde sted mellem kl. 9-12, og at chaufføren ville ringe 30 minutter før ankomst. Dette skete ikke. I stedet blev jeg pludselig ringet op af chaufføren, som allerede var ankommet til den forkerte adresse – uden nogen varsling.

Chaufføren skældte mig ud for at have oplyst forkert adresse, hvilket ikke var korrekt – fejlen lå hos jer. Han kontaktede derefter min mor, som skulle modtage møblerne, og var både ubehagelig og respektløs over for hende. Han nægtede desuden at tage emballagen med retur, som ellers er standard ved mange leverancer når man betaler for levering + montering .

Senere modtager jeg så et privat opkald fra chaufføren, hvor han konfronterer mig omkring, at jeg har klaget over ham – hvilket er helt uacceptabelt og uprofessionelt.

Det er dybt bekymrende, at en chauffør bliver sat til at ringe privat til kunder for at diskutere klager. Dette skaber en utryg og uprofessionel oplevelse, som en hvilken som helst seriøs forretning burde tage afstand fra.

Dertil kommer, at jeres telefonlinje ikke bliver besvaret, og det er umuligt at komme i kontakt med jer for at få en løsning.

Jeg forventer en skriftlig undskyldning samt en form for kompensation for den dårlige behandling og den uprofessionelle service, jeg og min familie har været udsat for. Jeg overvejer desuden at anmelde sagen til relevante forbrugerinstanser og dele min oplevelse offentligt, så andre kunder kan være opmærksomme på jeres mangelfulde service.

1. August 2025

DEt har ingen reklamationsret

DEt har ingen reklamationsret. hvad det lover eller udleverer.Det kan ikke står for

18. Juni 2025

Hej Raaid,

Vi har 2 års reklamationsret på alle vores varer som er lovpiligtet ift. købeloven.

Du må venligst kontakte vores reklamation afdeling for at løse probelmet med varen/varerne.

Du kan kontakte;
reklamation@istikbalmobler.com

Το χειρότερο service στην Αθήνα

0000 ότι χειρότερο καταστήματα Αθηνών απαίσια εξυπηρέτηση μην αγοράσετε ποτέ τίποτα σε στρώμα !!!! Δεν άλλαξαν ποτέ το στρώμα με κορόιδεψαν !!! Απαίσιοι

15. Mai 2024

Hi,

We don`t have any showroom or any company in Greece we are working together.

We think you wrote to wrong place, our company is in Denmark.

Best Regards

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det startede så fint meeen....

Det startede så fint meeen....
Vi kom ned for at få ny sofa valgte og bestilte fik afvide at der gik mellem 5-9 uger
Jeg ringede halvejs i gennem tiden for at høre hvordan det så ud og fik den besked at der gik yderligere 5 uger hvilket i sig selv var til at leve med derefter prøver jeg utallige gange er få fat på butikken uden held da det så ikke lykkes skriver jeg til dem på Facebook man beder mig give ordre nr og så hører man intet i et par dage indtil man får en sms tat den kommer om to dage jeg takker ja til levering da vi næsten har ventet 3 måneder
Da den så på dagen bliver leveret er jeg desværre ikke selv hjemme og min søn tager imod de vil ikke montere som jeg havde betalt 500 for fordi jeg ikke havde tømt min stue for alle møbler og var så dårlig til at kommunikere og gøre sig forståelig og ender med at min søn siger at det klare vi selv da han ikke har lyst til at diskutere med folkene jeg ringer til butikken for at finde en løsning dag jeg ikke havde fået det jeg har betalt for og efterfølgende vender man tilbage ved den besked at der ikke gives retur da de gerne ville montere men ikke var plads nok .
Man gjorde ikke mig opmærksom på at jeg skulle have et helt tomt rum til rådighed for at man skulle kunne levere varen og det service som jeg havde betalt for så jeg har nu betalt for noget jeg ikke kan bruge og ikke blev gjort
Man går heller ikke i Netto og køber en liter mælk og kun kom hjem med en der er halvfuld og at ma bagefter tørre den af på mig over at man ikke selv har givet besked om at jeg skulle rydde hele min stue bliver jeg temmelig vred over man kan ikke forvente et totalt tomt rum hvis ikke man gøre opmærksom på dette
Så det var allersidste gang jeg handler der jeg skal ikke tages i bagdelen to gange så til alle andre hver sikker på at få de små detaljer skrevet ned

8. Mai 2025

Hej Selene,

Dine varer blev bestilt i d. 13-02-2025 og aftalen for leveringstid var 5-9 uger (+/- 14 dage) og varen blev leveret i d. 08-05-2025, der er sket 1 uges forsinkelse pga. travlthed og vi beklager for forsinkelsen.

Da varen blev leveret der var ikke plads for at montørre sofaen og din søn sagde at han har ikke mulighed for tøm pladsen derfor vi blev nødt til ligger sofaen i stuen uden at samle den, tiden for levering og montering var booket til jer derfor man kan ikke annullere monteringen og får pengene retur efter varen blev leveret ind i huset.

Vi gave besked til jer for leveringen 2 dage før så i kunne gøre huset klar for jeres ny sofa. Vi sagde ikke at i burde tømme hele stuen men i det mindste sofaens plads skulle være klar.

Levering til dit område koster 400 ,- (til kantsten) og montering for sofaen koster 200 ,- (inkl. indbæring op til 2. sal) derfor du har betalt 600 ,- samletpris.

Alle vores service ydelser og detaljer for varen er skriftlig aftalt i fakturaen og generelt betingelser for service ydelser,bestillinger og betaling står i vores hjemmeside under forretningsbetingelser og i butikken som kunderne kan se tydeligt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt vildt dårlig service og defekte varer.

Havde bestilt både spisebord, stole, sofa, tv bord, soveværelse sæt osv. Da jeg modtog varerne var det de forkerte stole og ikke dem jeg havde valgt. Spisebordet var ødelagt i et af hjørnerne. Efter at have ringet ind til dem minimum 100 gange, fortæller de, at jeg bare skal tage en video og billede og sende ind til reklamation. Jeg hører intet fra dem. Efter at have ringet til dem en milliard gange, vender de tilbage med et svar, som er "vi har stoppet vores samarbejde med fabrikken og kan derfor ikke bestille nye varer. Du kan returnere dem eller få et gavekort på 1.000 kr.". Dette var for spisebordet og stolene, som havde en værdi til 9.000 kr. Jeg får stolene hjem, som har været på udstilling, da bordet som var på udstilling var helt ødelagt. Et stykke tid efter, at have modtaget næsten alle mine varer, modtager jeg mit sofabord. Dette har en kæmpe ridse på glasset svarende til ca. 30 cm. Jeg ringer ind til dem igen ca. 10 gange og de tager næsten aldrig deres telefon og er vildt useriøse, når det gælder kundetilfredshed. Jeg bliver bedt om, at sende billede og video til reklamation. De svarer aldrig og har stadig ikke hørt fra dem. Der er gået over en måned. Total dårlig stil. Hold jer langt væk fra dem! Kan slet ikke anbefales. De lader som om, at de ønsker kundernes tilfredshed indtil, at de har fået pengene i boksen. Aldrig nogensinde køb derfra!

3. März 2025

Hej,

Vi beklager for din oplevelse.

Der kan være langt kø i telefonen da vi hjælpe kunderne med deres køb eller spørgsmål over telefon samtale.

Ift. reklamations sag eller klage for varerne skal sendes over e-mail til reklamation@istikbalmobler.com. Alle henvendelser bliver behandlet oh besvaret indenfor 14 dage, hvis der er reservedele eller nye varer som skal bestilles der kan være yderligere vente tid.

Når en varer bliver udgået indenfor reklamationstid så tilbyder vi enten gavekort,udskiftning med en anden model eller får varen retur. Hvis du tænker på et andet løsning så må du altid kontakte os over e-mail så kan vi vurderer om det er noget vi kan.

Da du ikke skrevet dit navn eller ordre oplysninger vi kan ikke se hvilken ordre du har skrevet om, du må meget gerne kontakte os så kan vi løse problemet.

Dårlig kvalitet og service

Virkelig, sæt pris på dig selv og din karakter, og køb aldrig herfra. Det tog 15 uger for at levere mit TV bord. Efter 6 måneder tændte jeg det ikke engang 10 gange, og lampen brændte ud. Siden december har jeg ventet på, at de ordner det – de svarer hverken på mine e-mails eller, når jeg ringer, for de er kun gode til at tage penge.

26. März 2025

Hej Armin,

Du har bestilt tv-bordet i d. 14-10-2023 og aftalen for leveringstid var 5-9 uger (+/- 14 dage) og varen blev leveret i d. 29-12-2023 som 13. dage i +/- datoer. Så kan du se tydeligt at der var ikke en forsinkelse på varen og varen blev leveret indenfor aftalte leveringstid.

Du har kontaktet os for reklamation i d. 29-11-2024 så bliver præcis 11 måneder efter leveringen, din sag blev behandlet og besvaret i d. 21-12-2024 og blev sagt at vi bestiller ny reserv del for at udskifte el-pejs.

Reservdelen er klar på lager og som vi gav besked til dig vi kommer forbi for at afhente tv-bordet for reperation i løbet næste uge.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They are not reliable at all!

They are not reliable at all!
They know nothing about communication and customer service! They were promising to me multiple times but they didn’t do anything!
to just not taking the responsibility of low quality sofa! any time with different reasons! They said multiple times that they call me back but it never happened!

15. März 2025

Hi,

We are sorry for the situation you have been trough.

There can be long waiting times for the telefon contact because it´s taking long time for help customers over telefon.

You can contact us over e-mail adress at info@istikbalmobler.com

Best Regards

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Avoid trusting this company’s claims…

Avoid trusting this company’s claims about a 10-year warranty – it’s misleading. I purchased a £1,000 bunk bed from them, and within less than a year, the bed began wobbling and eventually broke. Despite the supposed warranty, my requests for a repair were ignored. I had to travel repeatedly from South London to N18 (North London) to speak with them in person. After all that effort, they told me last week that I would have to pay for the replacement part myself. Very disappointing experience.

11. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

HOLD JER LAAAANGT VÆK! BEDRAGERI!

Fuldstændig uacceptabel service og kvalitet – Undgå Istikbal Møbler!

Jeg har haft en af de værste købsoplevelser nogensinde med Istikbal Møbler! Jeg købte et tv-bord med indbygget pejs for kun 4 måneder siden, og det har været intet mindre end en katastrofe fra start til slut. Pejsen har aldrig virket ordentligt, og trods TRE forsøg på reparation er problemet stadig ikke løst!

Jeg har sendt tre e-mails til deres kundeservice, og de ignorerer mig simpelthen fuldstændig. Jeg får ikke svar, ingen undskyldning, ingen opfølgning – absolut intet! Det er som om, de ikke engang gider at tage ansvar for deres produkter. Det er helt uacceptabelt, og det strider imod alt, hvad man kan forvente af en seriøs virksomhed.

Jeg har påpeget, at de bryder købeloven ved at undlade at levere et produkt, der fungerer, men det virker som om, de bare håber, at jeg giver op. Deres kundeservice er en joke, og kvaliteten af deres møbler er langt under, hvad man kan forvente. Jeg vil stærkt fraråde at handle hos Istikbal Møbler – de holder ikke, hvad de lover, og har ingen respekt for deres kunder, kender ikke loven!
Jeg har nu besluttet at få en advokat på banen, da det her er helt ude af proportioner.

En yderst frustrerende og skuffende oplevelse – ALDRIG IGEN!

11. November 2024

Aldrig køb her

Aldrig køb her! Jeg har købt to sofaer herfra for mindre end 1 år siden, og for det første er ventetiden alt for lang. Jeg ventede i omkring 4-5 måneder på at få dem hjem, og for det andet er sofahjørnerne virkelig ustabile og er dårlig kvalitet. Da jeg kontaktede dem for at informere dem om hvad der var sket, fortæller de at det er min egen fejl og at de ikke har nogen ekstra dele til at erstatte de ødelagte. Hvordan kan i sige at i står indenfor 2 års garanti men at i ikke har dele til sofaen da det er en “gammel model” Hvorfor så sælge den? Dårlig service og ikke en anbefaling fra min side

6. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag måste säga att jag är jätte nöjd…

Jag måste säga att jag är jätte nöjd med bemötande med deras försäljare i Göteborg som heter Sevket,jag är jätte nöjd med kvalitet och själva leveransen till ich med jag var imponerad med själva skydd av soffor och borden med jätte kraftig plast runt om.

5. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig skør og forfærdelig behanling…

Virkelig skør og forfærdelig behanling af kundeservice. De svarer ikke deres telefon når man skal have kontaktet reklamations afdelingen. De er virkelig urimelige og har nogle snug tricks op af ærmet. Får først svar efter 3 måneder, og når de så endelig gider svarer så udskyder de det igen og vil “vende tilbage” . Købte en seng, og ser et par dage efter at der er sorte pletter på madrassen, og olie pletter på sengegavl, bliver bedt om at underskrive for at bekræfte leveringen, derefter har de valgt personligt selv at krydse af, at vi ikke har ret til reklamationsret af varen, hvilket jeg først får af vide da jeg får fat på dem flere måneder efter. Det er utroligt at der bliver krydset af efterfølgende uden at blive spurgt ind til det. Oven i købet snakkede leverings mændene ikke dansk men arabisk og kunne ikke kommunikere ordentligt med mig. Så alt i alt blev man sådan set godt og grundigt snydt, og de giver ik rigtig en flyvende f***, om hvordan man bør håndtere en dårlig situation fra deres egen side af. IK KØB DERFRA.

27. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr