Niels en Robin hebben topwerk afgeleverd! Ze namen vooraf de tijd om zichzelf netjes voor te stellen en gaven een heldere uitleg over de werkzaamheden die uitgevoerd zouden worden. Je merkt aan... Mehr ansehen
alles is perfekt uitgelegt hoe het in zijn werk gaat de kosten en de vergoedingen van overheid en of gemeente als het werk klaar is dan pas afrekenen ,netjes alles op geruimd vriendelijke jongen .
Mijn spouwmuren zijn geïsoleerd. Via de gemeente en het rijk (ISDE) krijg ik mijn factuur gesubsidieerd. Na een offerte aan huis kon de aanvraag worden ingediend. De mannen van Isolatie Techniek Braba... Mehr ansehen
De isolatie van onze vloer in onze woning in Breda is door het personeel van Isolatietechniek Brabant in een uurtje of twee prima afgehandeld. Ze hebben daarbij gebruik gemaakt van speciaal materi... Mehr ansehen
- Unternehmen für Isolationsarbeiten
- Bauunternehmen
- Umwelteinrichtung für erneuerbare natürliche Ressourcen
- Dämmstoff-Fachhandel
- Dämmstofflieferant
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Voelen uw muren koud aan en heeft u last van snelle temperatuurwisselingen in huis? En schrikt u van uw hoge energie rekening? Dan komen wij graag een keertje bij u langs om de mogelijkheden door te spreken met betrekking tot spouwmuurisolatie.
Dennenhof 57, 4921 MK, Made, Niederlande
- isolatietechniekbrabant.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Goed en eerlijk bedrijf
Maandag 21-10-1972 onze spouwmuren geïsoleerd.
De werknemer van isolatietechniek heeft het keurig netjes en snel gedaan. Deze topper verdient een 10 met een griffel. Als bedrijf mag je wel zuinig zijn op zulke medewerkers!
Aanbrengen spouwmuurisolatie
Afspraak voor maken van een offerte nagekomen. Binnenkant van de spouwmuur gecontroleerd.
De te verrichten werkzaamheden zijn besproken welke in de offerte zijn verwerkt. Betreft het aanbrengen van spouwmuurisolatie aan de voor- en achterkant van het huis.
Op de afgesproken datum en tijdstip heeft Isolatietechniek Brabant zich gemeld voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Hiervan foto's genomen in verband met de subsidie aanvraag.
De werkzaamheden zijn verricht zoals is afgesproken. Werkomgeving is schoon achtergelaten.
Meerdere offertes laten maken. Isolatietechniek Brabant kwam hier als voordeligste uit naar voren.
Vandaag bezoek gehad van Isolatietechniek Brabant
Vandaag bezoek gehad van Isolatietechniek Brabant, in de ochtend de spouwmuren en in de middag de zolderverdieping. Uitstekend werk verricht door Mitlut in de ochtend en door Martin in de middag. Zeer tevreden en in kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
Twee hele goede ervaringen!
Na de uiterst positieve ervaring van 5 oktober 2024 bij de isolatie van de spouwmuur, kwam vandaag, 8 oktober weer keurig op tijd dezelfde medewerker Mitrut van de spouwmuur isolatie, maar nu om de gevelimpregnatie uit te voeren!
Isolatietechniek Brabant, u kunt gerust trots zijn dat u een geweldige medewerker zoals Mitrut in dienst heeft!
Complimenten!
de vakmensen die hier waren zijn…Mike en Robin.
de vakmensen die hier waren zijn specialisten op hun gebied.
deze mannen Mike en Robin waren heel kundig en hebben alles netjes opgeruimd. bij een ander project zou ik deze mannen ook aanbevelen, keurig gewerkt en een dikke 10 voor het bedrijf.
Isolatietechniek Brabant aanbevelings waardig
Isolatietechniek Brabant heeft bij mij de kruipruimte geïsoleerd 115 vierkante meter. Bij controle achteraf door een externe installateur waren er vragen over het spuit werk. Isolatietechniek Brabant kwam direct kijken en heeft de problemen snel, professioneel en klantvriendelijk tot volle tevredenheid opgelost.
Vrij lompe uitvoering van het werk
Vrij lompe uitvoering van het werk. Ze vragen niet of er ergens door de wanden standleidingen of dergelijke lopen, daar moet je zelf dan maar aan denken (zij zijn de experts toch?)
Verder zeer slordig en milieubelastend, de hele oprit (waar hun bus met unit stond) lag vol met plastic korrels. Netjes opruimen zit er niet bij. (wat als het een openbare straat is, wie ruimt dat dan op?)
Verder verschillende boorgaten niet gedicht. Volgende dag hebben ze dat wel meteen netjes gefixed dat dan weer wel.
Tenslotte, nu 2 jaar later bij stuccen van de binnenwanden zie ik dat in een stopcontact korrels zitten, dus veel te ver doorgeboord.... Geen aanrader dit bedrijf helaas.

Antwort von Isolatietechniek Brabant
review itb
Goed werk geleverd door Mike en Rick. Isolatie Techniek Brabant houdt zich goed aan de afspraken.
Dik tevreden
Very nice workers who did there job very well.
The work was properly done!
The workers cleaned all the places they worked.
We were very pleased how they worked and how friendly they were.
We hope that the isolation (Nestaan) will help is to keep our house warm!
Top bedrijf
Dit is het enige bedrijf van de 4 die hier geweest zijn om een offerte uit te brengen die daadwerkelijk een oplossing hadden voor mijn lekkage boven mijn tuindeuren.In goed een halve dag is er 5 meter vervuiling uit mijn spouw gehaald en netjes weer de stenen er terug in en mijn gevel geïsoleerd en dat ook nog voor de beste prijs.dit is echt een aanrader.
Rick en Mike leveren goed werk
De medewerkers Rick en Mike kwamen prima op tijd en stelden zich netjes voor. Ze hebben - voor zover ik nu kan beoordelen - goed werk verricht; het zag er professioneel uit. Ook hebben zij alles weer keurig achtergelaten.
Zeer tevreden
Isolatietechniek heeft onze spouwmuren geïsoleerd.
Wij zijn zeer tevreden, zowel over de afspraken en de uitvoering. Vriendelijke mensen. Zeer aan te bevelen.
Tom Meijnen
Fijn bedrijf om mee samen te werken
Onzettend efficient, kundig en behulpzame medewerkers. Erg fijn bedrijf om mee samen te werken. In Ridderkerk zouden 3 bedrijven kunnen leveren, maar vooral deze partij had een goede prijs/kwaliteit verhouding. En de isolatie van de spouwmuur werkt goed, tijdens deze warme dagen toch redelijk koel binnen.
Topservice in Isolatie: Betrouwbaarheid en Snelheid op zijn Best!
Vriendelijke inspecteurs die vakkundig te werk gingen. Na het uitvoeren van de isolatie heb ik met een warmtescan ik een deel zonder isolatie ontdekt. Ik nam contact op met Isolatietechniek Brabant, en ze kwamen binnen een week kosteloos langs.
De inspecteur ging professioneel te werk en ontdekte dat een onbekende PVC afvoerbuis in de spouw de oorzaak was. Dit hadden ze bij de initiële werkzaamheden niet kunnen weten.
De inspecteur heeft dit meteen kunnen oplossen. Ik ben zeer tevreden met de snelle reactie en de professionele oplossing. Ze hebben het probleem snel en efficiënt opgelost. Isolatietechniek Brabant is zeker aan te raden!
Spouwmuur isolatie
Wij hebben 8-7-2024, spouwmuur isolatie laten uitvoeren aan onze woning in Waalwijk, door Isolatietechniek Brabant uit Made.
Wij zijn erg tevreden over de vakkundige, vlotte en vriendelijke mensen die dit werk geleverd hebben.
Klantvriendelijk en vakmensen
Klantvriendelijk en vakmensen
Goed werk afgeleverd.
Cavity wall filling in Meerssen
Great communication, good explanations in person during the visit. On the day of work the technician was punctual and efficient.
Very happy with the work.
Dakisolatie in Rotterdam
Dakisolatie in Rotterdam. Firma houdt zich precies aan gemaakte afspraken en levert werk goed af. Vriendelijk personeel, behulpzaam. Dat het lichtpunt daarna los in de ruimte hangt was kennelijk niet te vermijden.
Spouwmuurisolatie
Recent heeft Isolatietechniek Brabant bij onze woning in Zundert spouwmuurisolatie aangebracht. Er is prima en netjes werk afgeleverd! Speciale dank aan Mitrut die op zijn vrije dag is teruggekomen om alles af te werken!
goed snel en vakkundige mensen netjes…
goed snel en vakkundige mensen netjes gewerkt ik ben zeer tevreden
keurig nageisoleerd
wemeldinge
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.