Isolatietechniek Brabant Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niels en Robin hebben topwerk afgeleverd! Ze namen vooraf de tijd om zichzelf netjes voor te stellen en gaven een heldere uitleg over de werkzaamheden die uitgevoerd zouden worden. Je merkt aan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

alles is perfekt uitgelegt hoe het in zijn werk gaat de kosten en de vergoedingen van overheid en of gemeente als het werk klaar is dan pas afrekenen ,netjes alles op geruimd vriendelijke jongen .

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn spouwmuren zijn geïsoleerd. Via de gemeente en het rijk (ISDE) krijg ik mijn factuur gesubsidieerd. Na een offerte aan huis kon de aanvraag worden ingediend. De mannen van Isolatie Techniek Braba... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De isolatie van onze vloer in onze woning in Breda is door het personeel van Isolatietechniek Brabant in een uurtje of twee prima afgehandeld. Ze hebben daarbij gebruik gemaakt van speciaal materi... Mehr ansehen

1. Unternehmen für Isolationsarbeiten
  2. Bauunternehmen
  3. Umwelteinrichtung für erneuerbare natürliche Ressourcen
  4. Dämmstoff-Fachhandel
  5. Dämmstofflieferant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Voelen uw muren koud aan en heeft u last van snelle temperatuurwisselingen in huis? En schrikt u van uw hoge energie rekening? Dan komen wij graag een keertje bij u langs om de mogelijkheden door te spreken met betrekking tot spouwmuurisolatie.

Hervorragend

Alle Bewertungen

74 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Betrouwbaar bedrijf

Goed en betrouwbaar bedrijf. De verkoper Corné was heel kundig en was niet opdringerig.

Monteur Mike heeft bij ons in Rijsbergen de uitbouw geïsoleerd met iFoam. Hij werkte super netjes, snel, en liet alles opgeruimd achter. Topper!

We merken nu al dat de uitbouw warmer is.

13. Dezember 2024

Isolatietechniek Brabant heeft er een tevreden klant bij in Dussen

De eerste kennismaking tijdens de inspectie voor spouwmuurisolatie van ons huis met aanbouw gaf een vertrouwenwekkend gevoel. De offerte was duidelijk en scherp geprijsd. Afspraak gemaakt en op de bewuste decemberdag meldde zich Mitrut, terwijl het nog donker was. In zijn eentje, want zijn collega bleek ziek. Het was voor hem alleen een flinke klus. Hij heeft hard en vakkundig doorgewerkt. Even na 16.00 uur was het werk gedaan, alle stof met de tuinslang weggespoeld en alles aangeveegd. Mijn complimenten. De isolatie (met supearl parels) lijkt zijn werk te doen, want het koelt binnen voelbaar minder snel af als de verwarming uitgaat. Hopelijk volgt later de bevestiging als de gasrekening binnenvalt. Mogelijk dat we komend jaar nog eens de beglazing laten vervangen. Dan zal ik zeker weer aankloppen bij Isolatietechniek Brabant.

3. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel erg tevreden over de spouwmuur…

Heel erg tevreden over de spouwmuur isolatie die ik heb laten installeren.
Rick was binnen 3 uurtjes klaar en heeft alles netjes opgeruimd. Gaatjes zijn netjes opgevuld en er was geen bolletje isolatie te vinden rond mijn huis.
Vervolgens heeft Rick mij nog wat fotos toegestuurd als bewijs voor de subsidie aan te vragen.
Zeker een aanrader als je professioneel bedrijf zoekt!

9. Dezember 2024

Klus professioneel geklaard!

Net de spouwmuren van m’n huis laten isoleren door Isolatietechniek Brabant. Ik ben onder de indruk! Twee jongemannen, Jeremy en Mike, hebben de klus goed geklaard. Duidelijk professioneel, erg beleefd en naderhand ook alles netjes opgeruimd. Erg goed! Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

9. Dezember 2024

Spouwmuur isolatie Zevenbergen.

Spouwmuur isolatie Zevenbergen.
Nette prijs, afspraken keurig nagekomen, vriendelijke mensen die ook echt mee- en na denken en uiteindelijk ons huis binnen een dag een stuk behaaglijker.

2. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf het begin een heel fijn contact…

Vanaf het begin een heel fijn contact en de mannen die kwamen isoleren werkten zeer netjes en lieten alles ook weer heel netjes achter.
Ook het probleempje wat we tijdens het boren hadden gekregen was binnen no time keurig geregeld.

25. November 2024

Goede ervaring

Prettig personeel, netjes bezig met het isoleren van de kruipruimte, zat iets wat tegen met apparatuur maar geen enkel idee gehad dat dit een rol speelde. Plaats Achterveld gemeente Leusden (prov. Utrecht).

23. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, goed verteld wat er gaat gebeuren voor een redelijke prijs. De man die het werk uitvoerde deed zijn werk netjes en was niet te beroerd om ook even 2 vleermuiskasten op te hangen op hoogte. We zijn erg tevreden.

7. November 2024

Isolatie spouwmuur

We hebben in Oosterhout (N-Br.) een hoekhuis en hebben bij noorden en oostenwind in herfst en winter een koude muur. Dat is binnen goed te voelen.
We vroegen advies, en Bjarne kwam langs. Van de glaswolisolatie uit 1982 bleek niet veel meer over te zijn. Hij adviseerde om de muren van het gehele huis te doen, met i-foam. Hij legde dit keurig uit, en lichtte de vervolgstappen toe, inclusief de subsidiemogelijkheid.

Na ons accoord op de offerte kon door het vrijkomen van een werkdagdeel, binnen 2 weken door Mike en Bartos de isolatie uitgevoerd worden. Lekker nog voor het begin van de winter.
Ze legden netjes de bedoeling uit en in een halve dag brachten zij de isolatie aan, en ruimden naderhand het stof en een restantje ifoam op. De boorgaten hebben zij goed dicht gevoegd, en wel zo dat het maar amper te zien is.

6. November 2024

Wat een vakmannen

Wat een vakmannen, super hard gewerkt en mooi werk geleverd. Zelfs toen het tegenzat en het werk uitliep, zijn ze tot laat doorgegaan zodat we niet onverhoopt die week erna weer iemand over de vloer zouden hebben om het af te maken. Martin en Bartek, onwijs bedankt!

31. Oktober 2024

Fijn bedrijf!

Alles is netjes verlopen, van advies tot de uitvoering. Er is goed uitgelegd wat wel en niet kon en het was duidelijk hoe de prijs was opgebouwd. De uitvoering ging snel en netjes en het resultaat is een veel aangenamer klimaat in huis. Ik ben zeer tevreden!

21. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Keurig werk geleverd voor spouwmuurisolatie

Een zeer positieve ervaring gehad met de isolatie van de spouwmuur. Het bleek een flinke klus, omdat er veel puin in de spouw zat. Deze is netjes verwijderd en ze hebben goed meegedacht met het terugplaatsen van stenen in de buitenmuur en het voegen. Er stonden twee dagen gepland en ze hebben meer werknemers laten komen om het af te krijgen. Daarna zijn Jeremy en Mitrut nog tot 19.00u door gegaan om het af te maken. Dit is zeer netjes gedaan, alles was keurig geveegd. Absoluut onze complimenten voor deze mannen! Wij raden IsolatieTechniek Brabant aan. Wanneer we later het dak willen isoleren komen we zeker terug bij dit bedrijf. We kunnen niks ter verbetering melden.

23. Oktober 2024

Zeer goed gedaan Mitrot!

Zeer goed gedaan. Mitrot heeft goed werk geleverd. Werkt rustig en nauwkeurig, voeg mooi op kleur (per gedeelte van het huis bekeken en goed ingeschat) en netjes afgewerkt. Alles goed opgeruimd en achtergelaten.

29. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr