alles is perfekt uitgelegt hoe het in zijn werk gaat de kosten en de vergoedingen van overheid en of gemeente als het werk klaar is dan pas afrekenen ,netjes alles op geruimd vriendelijke jongen .
De isolatie van onze vloer in onze woning in Breda is door het personeel van Isolatietechniek Brabant in een uurtje of twee prima afgehandeld. Ze hebben daarbij gebruik gemaakt van speciaal materi... Mehr ansehen
Keurig op tijd volgens afspraak. Dubbele isolatie vloer en muren met de nodige ongemakken, o.a op vier plaatsten spouwvervuiling maar keurig opgelost en netjes stenen terug geplaatst. Hard werk... Mehr ansehen
- Unternehmen für Isolationsarbeiten
- Bauunternehmen
- Umwelteinrichtung für erneuerbare natürliche Ressourcen
- Dämmstoff-Fachhandel
- Dämmstofflieferant
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Voelen uw muren koud aan en heeft u last van snelle temperatuurwisselingen in huis? En schrikt u van uw hoge energie rekening? Dan komen wij graag een keertje bij u langs om de mogelijkheden door te spreken met betrekking tot spouwmuurisolatie.
Dennenhof 57, 4921 MK, Made, Niederlande
- isolatietechniekbrabant.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Van advies tot en met uitvoering meer dan prima
Van advies tot en met uitvoering uitstekend gedaan.
alles is perfekt uitgelegt hoe het in…
jammer slecht gewerkt dakpannen kapot…
jammer slecht gewerkt dakpannen kapot getrapt. de helft van de gaten niet gevuld met beton. afspraken niet nakomen. ondanks de goeie reviews slechte service.
Good service
Good service and transparency in the offer
Very good service
Very good service, from the intake until the delivery for a "spouwmuur" isolation project in Eindhoven. I recommend.
Mijn spouwmuren zijn (gratis) geïsoleerd
Mijn spouwmuren zijn geïsoleerd. Via de gemeente en het rijk (ISDE) krijg ik mijn factuur gesubsidieerd. Na een offerte aan huis kon de aanvraag worden ingediend. De mannen van Isolatie Techniek Brabant werken snel en schoon en deden eerst een vleermuisonderzoek. De gemeente had hun deel van de factuur rechtstreeks met Isolatie Techniek Brabant verrekend waarna ik het restant moest voorschieten. ISDE heeft nu het restant in beraad. Let op dat je de site van ISDE gebruikt om de restsubsidie aan te vragen. Google geeft eerst bedrijven door die je graag tegen vergoeding helpen. Invullen is een kwartiertje werk.
Review 1. Werkzaamheden niet goed uitgevoerd maar later goed hersteld
Wij hebben 4 offertes opgevraagd om onze vloer te laten isoleren en Isolatietechniek Brabant was niet de goedkoopste maar gaf ons wel het beste gevoel om de werkzaamheden uit te voeren en dat was de gehele kruipruimte vullen met EPS HR++ korrels. Tot zover ging alles goed. Maandag 17 augustus zijn de werkzaamheden uitgevoerd en het resultaat was bedroevend. Toen de werkzaamheden verricht waren werd alles netjes opgeruimd en wat later heb ik een aantal foto’s gemaakt t.b.v. de subsidie aanvraag. Op de foto’s was duidelijk te zien dat de werkzaamheden slecht waren uitgevoerd en de kruipruimte was nog niet voor de helft gevuld en op een aantal plaatsen was het zand van de kruipruimte nog zichtbaar.
Na de slecht uitgevoerde werkzaamheden hebben we contact opgenomen met de klantenservice en die namen mijn klacht serieus en binnen een paar uur kregen we dan ook een voorstel om de fout zo snel mogelijk te herstellen. Afgelopen zaterdag 22 augustus zijn twee andere medewerkers (Justin en Blazej) gekomen om de fout te herstellen en na ruim een uur was de klus geklaard en de werkzaamheden keurig uitgevoerd.
Advies van onze kant. Controleer zelf of alle werkzaamheden volgens afspraak zijn verricht.
Isolatie in de kruipruimte
De isolatie van onze vloer in onze woning in Breda is door het personeel van
Isolatietechniek Brabant in een uurtje of twee prima afgehandeld. Ze hebben daarbij gebruik gemaakt van speciaal materiaal waardoor er in ons huis zo min mogelijk vuil werd gemaakt en het spul wat er aan het eind van hun werk toch bleek liggen (er moest in de kruipruimte onder een betonnen balk door worden gegraven) hebben ze zelf netjes opgeruimd.
Vakwerk voor een eerlijke prijs
Vorige week mijn spouwmuren laten isoleren door Isolatietechniek Brabant. De monteur is om 7 uur begonnen en om 11 uur was alles klaar.
Vooraf offertes opgevraagd bij meerdere partijen. Twee grote namen zaten richting de €7.000 en hadden allerlei commentaar op mijn knipvoeg en metselwerk. Isolatietechniek Brabant deed hetzelfde werk voor minder dan de helft, zonder gedoe.
De monteur heeft vooraf het stappenplan doorgenomen en netjes uitgelegd wat er ging gebeuren. Professioneel en degelijk, en na afloop alles keurig aangeveegd achtergelaten. Ook prettig dat hij uit eigen beweging voorstelde om de foto's voor de subsidieaanvraag te maken.
Tijdens het inspuiten bleef de drukmeter constant stabiel, wat volgens hem bij oudere huizen lang niet altijd zo is. Dat soort observaties geeft vertrouwen dat iemand weet waar hij mee bezig is.
Correcte factuur met de Rd-waarde en de meldcode voor de ISDE erop, en natuurvriendelijk uitgevoerd. Precies wat ik nodig had.
Vloer isoleren
De tegelvloer in ons huis in Burgh-Haamstede is naar alle tevredenheid in de kruipruimte geisoleerd. Netjes en snel gewerkt.
In de kruipruimte 10 cm isolatie…
In de kruipruimte 10 cm isolatie aangebracht
Snel en netjes gewerkt
Spouwmuur isolatie
Na een verhelderend en duidelijk gesprek met Dennis Koops over onze spouwmuur isolatie zijn wij met Isolatietechniek Brabant accoord gegaan over het isoleren van onze spouwmuur.
Op de afgesproken datum kwamen er twee medewerkers van het bedrijf de opdracht uitvoeren.
Dit werd gedaan met het nieuwste mineraalschuim volgens Insula richtlijn BRL IC-161.
Deze werd accuraat en goed uitgevoerd.
Na afloop is alle boorrommel netjes opgeruimd.
Met dank aan de gemeente Dordrecht voor de extra isolatiesubsidie, kunnen wij de komende jaren er wat warmer bijzitten.
Nette en snelle service
Nette en snelle service
Dakisolatie in sint philipsland
alles is netjes gedaan zoals…
alles is netjes gedaan zoals afgesproken en was er zeer over te spreken Dit bedrijf levert net werk
Zojuist een leuk gesprek gehad met…
Zojuist een leuk gesprek gehad met Mees! Leuke vriendelijke man! En als klap op de vuurpijl kreeg ik nog een lekker ijsje van hem. Bedankt Mees 👍🏻
Muurisolatie in Gilze uit laten voeren
Muurisolatie in Gilze uit laten voeren. zeer snelle reactie en duidelijke informatie, offerte en afspraken.
Uiterst correcte uitvoering, conform afspraak.
Alles is ook weer keurig opgeruimd.
Een aanrader
tevreden klant van isolatie techniek Branbant
Wij hebben onze spouwmuren laten isoleren en zijn zeer tevreden over het resultaat en de klandizie van het bedrijf isolatie techniek Brabant...ze werken netjes en ruimen alles heel goed en netjes op..zelf alles weer schoon achtergelaten...
Spouwmuur isolatie bij woning met knipvoegen
Wij hebben ITB gevraagd de spouwmuur van onze woning in Zevenbergschen Hoek te isoleren. Eerst zou de spouwmuur schoongemaakt moeten worden. Voor ons niet nodig maar als onderdeel van het isolatieproject oké dan. Het bedrijf zette prutsers in om de stenen die uit de woning waren gehaald terug te metselen. Een kleuter zou het nog netter kunnen.
Bij de start van het isoleren vroegen de eigen medewerkers van ITB of we wel zeker wisten waar we aan begonnen. Ons huis heeft zogenaamde knipvoegen. Dat maakt dat de voegen smaller zijn dan bij gewone voegen. Zij waarschuwden ons er gelukkig voor dat zij 5 gaten per vierkante meter zouden maken en dat daarbij alle stenen beschadigd zouden raken. Opdracht direct gestaakt. Contact gezocht met eigenaar Leijten. Fatsoenlijk communiceren kan hij niet. Weet echt niet hoe hij met klachten en klanten moet omgaan. Geen erkenning dat het advies niet passend is geweest. Geen erkenning dat zijn medewerkers prutswerk hebben geleverd. Bleef wel mailen over het openstaande bedrag van de schoonmaak van de spouw. Makkelijk geld verdienen in het kader van alle verduurzaming is de belangrijkste drijfveer van dit bedrijf.
Mijn advies: ga niet met dit bedrijf aan de slag!
Fijne communicatie
Fijne communicatie, duidelijke uitleg . De man die kwam isoleren was in z’n eentje super vriendelijk , duidelijk en werkt echt heel hard . Echt een topper ! Dankjewel voor de goede service
Very good communication
Very good communication with the company. Quick assessment of the situation and competitive pricing. The work was carried out very efficiently and professionally. The place was thoroughly cleaned at the end. 5/5 stars
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.