Niels en Robin hebben topwerk afgeleverd! Ze namen vooraf de tijd om zichzelf netjes voor te stellen en gaven een heldere uitleg over de werkzaamheden die uitgevoerd zouden worden. Je merkt aan... Mehr ansehen
alles is perfekt uitgelegt hoe het in zijn werk gaat de kosten en de vergoedingen van overheid en of gemeente als het werk klaar is dan pas afrekenen ,netjes alles op geruimd vriendelijke jongen .
Mijn spouwmuren zijn geïsoleerd. Via de gemeente en het rijk (ISDE) krijg ik mijn factuur gesubsidieerd. Na een offerte aan huis kon de aanvraag worden ingediend. De mannen van Isolatie Techniek Braba... Mehr ansehen
De isolatie van onze vloer in onze woning in Breda is door het personeel van Isolatietechniek Brabant in een uurtje of twee prima afgehandeld. Ze hebben daarbij gebruik gemaakt van speciaal materi... Mehr ansehen
- Unternehmen für Isolationsarbeiten
- Bauunternehmen
- Umwelteinrichtung für erneuerbare natürliche Ressourcen
- Dämmstoff-Fachhandel
- Dämmstofflieferant
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Voelen uw muren koud aan en heeft u last van snelle temperatuurwisselingen in huis? En schrikt u van uw hoge energie rekening? Dan komen wij graag een keertje bij u langs om de mogelijkheden door te spreken met betrekking tot spouwmuurisolatie.
Dennenhof 57, 4921 MK, Made, Niederlande
- isolatietechniekbrabant.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Very good communication
Very good communication with the company. Quick assessment of the situation and competitive pricing. The work was carried out very efficiently and professionally. The place was thoroughly cleaned at the end. 5/5 stars
De spouwmuren van ons huis zijn voorzien van isolatie, HR++Parels.
Wij zijn zeer tevreden over hoe een en ander is verlopen.
Tot op heden zijn alle afspraken in het geheel netjes nagekomen.
De uitvoering van het werk is gedaan door de heer Mitrut. Een zeer beleefde en uitermate correcte man. Wij werden er blij van :-)
Net en eerlijk werk
De heren van ITB zijn langsgeweest om advies te geven, bodem en dak beide netjes geïsoleerd. Adviseur Jip is teruggeweest om te helpen met de subsidieaanvraag omdat ik hiermee moeite had. Aanrader!
Super bedrijf
Erg vriendelijke mensen en erg snel een afspraak kunnen maken voor spouwmuurisolatie. Zeer tevreden
Rijen
Fijn dat we al snel een contactpersoon…
Fijn dat we al snel een contactpersoon hadden, die goed uitleg heeft gegeven ter plaatste en ons adviseerde welke vloerisolatie bij ons huis in Wassenaar het beste paste. Daarna al snel de uitvoering van de werkzaamheden, waarbij wij geen hinder hebben ondervonden.
Goed voorbereid en netjes uitgevoerd
De voorbereiding van het werk was prima, de offerte duidelijk, de subsidieregelingen helder en de uitvoering van het werk was stipt en netjes
Goed bedrijf
Alles is goed verlopen van informatie gesprek tot uitvoering. Ze hebben bij mij spouwmuren en vloerisolatie uitgevoerd. Als verliep soepel. In de ochtend 2 mannen voor de muren ( ben hun naam vergeten) en aansluitend hierop de vloer door Mike en Rick uitgevoerd. Harde werkers en zeer gemotiveerde en vriendelijk. Dit bedrijf is een aanrader.
Snel, netjes, nauwkeurig en vriendelijke mensen.
Isolatietechniek Brabant heeft onze spouwmuur geïsoleerd in Dorst. Alles, is zoals afgesproken, goed gedaan. Snel, netjes, nauwkeurig en vriendelijke mensen. Na het impregneren met Funcosil Pasta FC hebben we een certificaat gekregen met 12 jaar garantie op vocht problemen. Als ik weer iets nodig heb weet ik ze te vinden ;) --> A+++++
Een goed bedrijf
Dit bedrijf heeft bij ons de pouwmuren en vloer isolatie verzorgt in Dordrecht
Een net bedrijf wat zijn afspraken na komt.
Vriendelijke en nette medewerkers.
Erg professionele en zeer vriendelijke…
Erg professionele en zeer vriendelijke mensen . We zijn zeer tevreden over hoe er vantevoren uitgelegd en later uitgevoerd wordt. Alles zeer netjes achtergelaten.
Prima bedrijf met vriendelijk personeel
Spouwmuurisolatie aangebracht door vriendelijk personeel en werkt nauwkeurig in Oosterhout (N.Br).
Slechte planning, vriendelijke mensen
De mensen aan huis waren erg vriendelijk (verkoper en werklui), maar de partij houdt zich niet aan afspraken. Zo kwamen ze een dag later dan afgesproken en duurde het langer dan afgesproken tot er een afspraak kwam.
Mitrouts bij ons
Vandaag is Mitrouts bij ons om 8.00 uur begonnen en zojuist 12.30 is hij vertrokken na onze spouwmuren te hebben geïsoleerd. Goed werk geleverd en schoon opgeleverd. Zeer tevreden
Super ervaring
Een scherpe offerte op afstand kunnen regelen. Daarna het werk precies volgens afspraak uitgevoerd. Helemaal super!
Dak spuiten, een heel slecht idee, zeker bij dit bedrijf
Dak laten spuiten. 10 cm stond in de opdracht. Gemiddeld 6 cm gespoten. 3 dagen werk gehad om de tussen balken schoon te maken. Een klacht indienen heeft bij dit bedrijf geen zin. Ze wachten net zo lang tot ze er zeker van zijn dat jij door bent gegaan met de werkzaamheden en sturen dan onverwachts zonder overleg monteurs langs om bij te spuiten. De monteurs vonden het ook geen goed idee om als nog bij te spuiten en snapten de teleurstelling. Het interesseert dit bedrijf, niets hoe ontevreden klanten over hen denken. De verkoper of directeur heeft ook niet de moeite genomen om te komen kijken. Geld is de grootste drijfveer.
Een mail van de directie gehad met: wij staan in ons recht, wij hebben aangeboden het ondeugdelijk werk te herstellen maar jij wou niet. De werkzaamheden hadden hier een week stil gelegen om hen de mogelijkheid te bieden, maar kreeg geen reacties.
Op de opdracht van 4700 heb ik 250 gecrediteerd gekregen. Veel Karma toegewenst.
Mocht je overwegen om voor dit bedrijf te kiezen, lees dan vooral de negatieve reacties, geeft een goed idee hoe problemen worden opgelost.
Jammer dat de review geen mogelijkheid geeft voor foto’s en filmmateriaal.
Prima isolatiebedrijf
Fijn bedrijf, duidelijke website.
Afspraak voor offerte is zo gemaakt. Vriendelijk personeel, kennis van zaken en bereid tot meedenken.
Uitvoering geschiedt netjes, ook daar vriendelijk personeel.
Enige verbeterpunt: na akkoord offerte heb ik na 2-3 weken zelf contact opgenomen omdat ik niets meer gehoord had. Dit vond ik niet zo netjes. Na contact van mijn kant zijn wel direct de afspraken voor het isoleren ingepland.
Soort isolatie: Dak en bodemisolatie
Stad: Venlo
ITB heeft bij ons in Rijen de vloer…
ITB heeft bij ons in Rijen de vloer isolatie verzorgt. Was perfect, de uitvoering is in 2 keer gedaan vwg een onverwzhte tegenvaller onzerzijds. Was geen probleem voor ze. De NIP subsidie is ook geregeld door het bedrijf, hoe fijn was dat niet. Een aanrader.
Goed uitgevoerd isolatieproject
De isolatiewerkzaamheden zijn vakbekwaam volgens gemaakte afspraken uitgevoerd. Na afronding van het werk zijn alle nog aanwezige materialen en restafval netjes opgeruimd en afgevoerd.
Overall positief!
Duidelijke informatie vooraf. Slechte communicatie bij het inplannen van de afspraken. Mitrud die de isolatie kwam aanbrengen top! Heel vriendelijk, en netjes werk.
Onverwacht 2 weken eerder!
Op 3 februari 's ochtends vroeg een telefoontje. Na een uitvaller die ochtend, ook in Eindhoven, wilden ze weten of ze misschien al bij mij terecht konden omdat ze toch in de buurt waren, in plaats van de afgesproken datum 18 februari. Geen probleem wat mij betreft. Rick en Mike zijn samen mijn kruipruimte komen isoleren dmv Purfect RWF HFO schuim. Ze hebben hun werk netjes en snel gedaan en ik ben dik tevreden met het resultaat! Mannen, bedankt!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.