Nordea Danmark Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nordea kan åbenbart ikke finde ud af at udbetale ratepension der ikke følger kalenderåret. f.eks fra 1/7-26 til 1/7-46. insisterer på at sidste år skal være et helt år og sidste rate udbetales 1/12... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nordeas nye handelsplatform er flere skridt baglæns. Elementære oplysninger om udbytter, sorteringer, sammenligninger af afkast mv. er ikke udrullet endnu. Der må sidde nogle med meget dårlig samvitt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget utilfreds med den nye investerings platform i netbank. Den tidligere platform var ikke god, men virkede trods alt nogenlunde, nok mest fordi man havde vænnet sig til svaghederne. Den nye er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med en straksoverførsel af et større beløb fra Nordea til anden bank den 30.12.20., så gik transaktionen galt, forstået på den måde, at pengene aldrig dukkede op, fejlen lå i øvrigt ho... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geld & Versicherung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Nordea Bank - Tilbyder online bank, forsikringsprodukter samt information til investorer. Opret dig online som kunde i Nordea Bank allerede i dag.

Ungenügend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

as a 14-year-old client

Thank you!
I was pleasantly touched by the bank employee's gesture, we discussed the situation and changed it.

19. November 2024

Hi again

Thank you so much for the conversation, it was nice speaking with you.

I wish you all the best.

Kindest regards

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De aner ikke hvad de kan og ikke kan.

Jeg ringede til Nordea lørdag for at hører om hvordan min gamle mor som ikke bruger netbank kunne få kontoudtog som skulle bruges mandag formiddag, jeg fik af vide at jeg selvfølgelig kunne kører til den nærmeste filial og få en, efter 25km. Var vi i Svendborg og det kunne på ingen måde lade sig gøre, vi siger tak og kører 25 km. Tilbage. Dejligt at de ikke har styr på hvad der kan lade sig gøre og ikke kan.

4. November 2024

Hej Leo

Jeg er hammerærgerlig over at læse, at I er kørt forgæves. Og jeg vil meget gerne kigge på det sammen med dig, hvis du udfylder dine oplysninger på nedenstående link, vil jeg ringe dig op, når det passer dig.

Jeg håber, at jeg får muligheden for at tale med dig.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi har været i Nordea i 40 år

Vi har været i Nordea i 40 år, nu står vi med et problem med hus salg/køb. Var lidt panikken og der blev talt så grimt til mig så jeg følte mig som et pattebarn. Jeg sagde farvel og afbrød samtalen. Senere fik jeg igen en dårlig samtale af en der ringede mig op. Så ringede jeg og talte med en sød dame som ville få en til at ringe mig op. Det er flere dage siden og har intet hørt.

25. Oktober 2024

Hej Gitte

Jeeg skulle hilse mange gange fra min kollega og sige tak for snakken. Jeg er hammerglad for at høre, at I fik styr på det.

Rigtig god dag til dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der kommer kun en stjerne herfra jeg…

Der kommer kun en stjerne herfra jeg har været utilfredse med jer længe først og fremmest så er det tit og ofte galt med jeres teknik men da jeg skulle spærre mit kort søndag aften og kom igennem til net bank og fik af vide at det tager tre uger st få fy nyt hævekort der må jeg indrømme at jeg da godt nok fik dt stort chok for at skal med i filialen og ind og have en medarbejder til hæve penge til mig og hvor jeg bed st det er en dame i Nordea Randers der blander sig lidt for meget i hvad jeg vil have ud af penge
Så tre ugers ventetid er under alt kritik

13. Oktober 2024

Hej Jette

Jeg vil blot sige tusinde tak for en behagelig snak. Jeg er glad for, at vi er kommet frem til en løsning.

Rigtig god aften

Eva

Katastrofal rådgivning

Har forsøgt en hel dag, at få oplyst hvem min bankrådgiver var, men et så simpelt spørgsmål synes ikke at være muligt, at finde svar på hos Nordea.
Har haft ringet ikke færre end 10 gange på samme dag, ventet i telefonkø i sammenlagt halvanden time. Er blevet smidt af køen et par gange. Fået at vide, at en rådgiver ville ringe tilbage, hvilket naturligvis aldrig skete. Fik at vide, at en rådgiver ville skrive tilbage over netbank, som igen var nede.
Hvis man som kunde ikke engang kan få oplyst hvem der er ens rådgiver, så har man godt nok sat barren lavt som bank.

20. September 2024

Hej Jane

Jeg skulle hilse fra min kollega og sige mange gange tak for snakken. Jeg er glad for at høre, at I fandt en løsning.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De har glemt hvad de er sat i verden…

De har glemt hvad de er sat i verden for, nemlig at låne penge ud. Mangel på respekt for deres kunder.

12. August 2024

Hej Betina

Jeg værdsætter, at du tog dig tid til at snakke med mig og til at uddybe din anmeldelse. Som sagt dribler jeg videre med din feedback.

Rigtig god aften til dig!

ET SUPER GODT MØDE!

Jeg var d. 7 august til møde I Nordea Haderslev. Her oplevede jeg for første gang i lang tid en rådgiver der tog sig tid til at lytte. Jeg følte mig hørt, set og helt igennem tryg. Det var professionelt og samtidig menneskeligt. En kæmpe tak til Laura Nanny Malmberg fra Haderslev afd. :)

7. August 2024

Hej Camilla

Hvor er det dog dejligt at læse om din oplevelse med Laura. Det er jeg virkelig glad for. Jeg sender også din ros forbi Laura, så hun også kan få glæde af at læse det.

Jeg håber, at din dag bliver skøn.

Værste tilbud

Jeg kontaktede banken angående et potentielt lån, jeg har ingen gæld, aldrig været ledig, og har et lavt forbrug. Tilbuddet jeg fik var med en rente på over 13%. Jeg er nu i gang med at se på muligheden for at skifte bank, da det tilbud er mangle på respekt.

23. Juli 2024

Hej Jesper

Tak for snakken. Jeg er glad for at høre, at der er fundet en løsning. Såfremt vi kan hjælpe med andet i fremtiden, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Rigtig god sommer!

Mange hilsner Mia

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lad nu være med at sende penge igennem Nordea til udlandet

Ikke sende penge til udlandet igennem Nordea.

Har sendt penge 500 euro igennem Nordea 17/6 som spresbankoverførsel som endnu ikke dukket op efter 3 uger.
Efter så mange gang ring og skrive frem og tilbage fik jeg min spres gebyr retur, men hvor er min penge som ikke er dukket op i Tyskland endnu.
Modtageren haft en grund til og bed mig om at sende pengene med spresbankoverførsel og ikke modtaget noget pengene efter 3 uger.

17. Juni 2024

Hej Fahim

Jeg skulle hilse fra min kollega og sige tak for snakken.

Jeg ønsker dig en god dag.

Uetisk bank - hvidvask

Uetisk bank. Endnu en sag om hvidvask for milliarder er kommet frem. Jeg er netop skiftet, og det er jeg glad for. Jeg fik heller ikke indtryk af, at de rigtig var interesserede i at værne om mig som en trofast kunde gennem 15 år - dyre gebyrer, lav rente mm.

5. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En god dag bliver det ikke din øverste…

En god dag bliver det ikke din øverste chef ringede og sagde at alt nu var i orden og om du måtte skrive til mig MEN NEJ og det var det heller ikke klokken 16 klokken 18 50 så jeg det var ordnet men min revisors regning står stadig væk på holdt

24. Juni 2024

Hej John

Tak for at række ud. Jeg vil gerne henvise til det svar, vi har givet dig på din anden trustpilot anmeldse på Nordea Danmark.

Jeg ønsker dig en god dag og en skøn sommer

Usympatisk bankrådgiver.

Usympatisk bankrådgiver.
Der er altid hurtig ekspedering og meget behjælpelig, hvis man ønsker at optage et lån. Men når det handler om hjælp, så er tonen en helt anden. Jeg ringede i håb om hjælp, hvor jeg blev mødt af flere usympatisk og arrogant bankrådgiver, hvor jeg bare blev kastet rundt fra den ene til den anden. Der var ingen anerkendelse eller forståelse for den svære situation, som jeg befinder mig i. Jeg blev tværtimod overfuset og talt ned til. Der blev lovet at der ville blive ringet tilbage den kommende uge, men jeg har ikke hørt fra dem i 4 uger og har rykket for det op til flere gange. Nu har jeg så fået en autobesked om, at de ikke kan hjælpe og hvis jeg søger igen, så vil jeg få samme besked.

Jeg forstår ikke, at man kan behandle andre mennesker sådan. Jeg er klar over at bankrådgiveren og min socioøkonomiske status langt fra er ens. Men at der ikke er noget der minder om medmenneskelighed eller sympati i deres forsøg på “hjælp”, det er mig en gåde.

17. Juni 2024

Hej

Hvor ærgrer mig det mig at læse din anmeldelse. Jeg ved, at mine søde kollegaer i alle vores afdelinger er dygtige og arbejder benhårdt på at skabe gode kundeoplevelser for alle vores kunder, og hjælpe på bedst muligvis vis – uanset hvad man skulle have hjælp til. Derfor er det, du beskriver, langt fra det indtryk, som vi ønsker at efterlade vores kunder med.

Jeg beklager derfor, at du ikke er lykkedes med at komme i kontakt med os, på trods af, at du er blevet lovet en opringning - det er naturligvis ikke godt nok. Desværre er det ikke muligt for mig at kommentere på personlige sager her på Trustpilot, men jeg vil gerne sørge for at du bliver kontaktet af enten af min kollega eller jeg, hvis du vil sende os dine kontaktoplysninger på nedenstående link.

Jeg ser frem til at høre fra dig, og ønsker dig en god aften.

Michelle

10 stjerner…

Jeg vil meget gerne takke min bankrådgiver Tanja Kristiansen Roskilde filial for hjælpen.Hun er et godt meneske.Og Nordea Roskilde filial kan anbefaldes til jer alle,som i mangler en go bank.Jeg har haft mange problemer,jeg fik hjælp altid hurtigt fra min bankrådgiver Tanja.Hun har go hjerte og hendes forældrer må være stolt af hende,igen tusind tak til alle,som arbeider i Roskilde filial.Jeg ville gerne give 10 stjerner,men det ikke mulig

6. Mai 2024

Hej Shirzad

TUSIND tak for din flotte anmeldelse. Jeg sidder simpelthen med et kæmpe smil på læben, efter jeg har læst den.

Jeg skynder mig at sende dine søde ord videre til Tanja. Så lover jeg dig for, at hun også får et kæmpe smil på læben.

Selvom det ikke er muligt at give 10 stjerner. Så vil jeg gerne have lov at ønske dig en 10 stjernet dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Så utroværdig og udnyttende som resten

Så utroværdig og udnyttende som resten.
Husk aldrig at tage finansiel rådgivning fra en bank.

24. April 2024

Hej

Det ærgrer mig at læse om din oplevelse af os. Den bank du beskriver er absolut ikke den bank vi ønsker at være.

Jeg er derfor meget nysgerrig efter at høre mere om din oplevelse, så vi kan forbedre os i fremtiden og gøre din egen oplevlese bedre. Hvis du udfylder dine oplysninger på nedenstående link, så vil en god kollega eller jeg række ud til dig i det tidsrum, som passer dig bedst.

Jeg håber, at jeg får muligheden for at tale med dig, og ønsker dig en god aften herfra.

Bank eller studie?

En bank + filial som kan sammenlignes med alt andet dårligt i samfundet. Den personlige betjening forefindes ikke. Dialog er der masser af, men med tidligere "McD managere", som er unge og usikre på dem selv. En penge maskine, hvor vejledning er noget du selv søger for.

1. Mai 2023

Hej Andreas

Det ærgrer mig at læse dit indlæg her. Vi ønsker at være en betroet partner, der er tilgængelige for vores kunder med rådgivning og vejledning.

Jeg vil meget gerne høre mere om din oplevelse, så vi kan tage ved lære af det og forhåbentligt få noget konstruktiv kritik, som vi kan tage til efterretning.

Hvis du udfylder dine oplysninger på nedenstående link, så får jeg mulighed for at række ud til dig.

Jeg håber, at jeg får muligheden for at tale med dig, og at du ønsker at bruge lidt tid på at tale med os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nordea har i årevis malket penge ud af…

Nordea har i årevis malket penge ud af mig, med renter. da de så havde gjort det så smed de mit lille lån der kunne havde været betalt tilbage indenfor et år, til et indrivningsfirma, hvor lånet så er tre dobblet!! som jeg nu skal betale af på. Hvor er de penge jeg i årevis har betalt? tyve, i burde politi anmeldes. Det er jeres måde at snyde kunderne på.

4. Januar 2024

Hej Olaf

Jeg kan virkelig godt forstå, at du er frustreret over forløbet. Det virker på mig som om, at der kan være sket noget miskommunikation, hvilket vi selvfølgelig gerne vil kigge nærmere på. Du er meget velkommen til at give os et kald på 70 33 33 33, så sidder vi klar til at kigge længere ned i netop din sag.

Jeg ønsker dig en god dag

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

At betale 60 kr for at overføre mellem…

At betale 60 kr for at overføre mellem egne konti, ved telefonopkald, efter at have været kunde i 30 år - det er måske at stramme den lidt.

21. März 2024

Hejsa

Det er helt gratis, at overføre penge mellem dine egne konti, hvis du selv laver overførelsen i din netbank eller mobilbank. Skal vi lave overførelsen for dig, så har du helt ret i, at det har en pris. Derfor vil vi også rigtig gerne guide dig til, hvordan du selv laver overførelsen, og det er selvfølgelig også helt gratis. Alt du skal gøre er at ringe på:. 70 33 33 33, så hjælper vi dig med at lave din overførsel næste gang!

Ha' en god aften.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej jeg skriver pga jeg igen får fejl

Hej jeg skriver pga jeg igen får fejl, når jeg prøver på at komme på min netbank, jeg går på netbank trykker på mitid, men jeg kommer ikke længere, så der fejl!

29. Februar 2024

Hej Janne

Det er jeg ked af at høre. Jeg vil meget gerne tage et kig på det sammen med dig, så vi kan få dig på netbanken igen. Hvis du udfylder dine kontaktoplysninger på linket nedenunder. Så tager jeg kontakt til dig.

Jeg håber, at jeg får muligheden for at tale med dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elvis.D tak for en god service og god…

Elvis.D tak for en god service og god behandling 🌸..venlige, sød,tålmodig og hjælpsom ... jeg er super god som kunde .
Mvh.Jasmin Yassine

5. Februar 2024

Hej Jasmin

Tak for din anmeldelse og de rosende ord. Jeg er så glad for at læse, at min kollega har ydet så god service og behandling - vi synes også, at han er smaddergod. Vi går netop på arbejde hver dag for at give vores kunder den allerbedste service.

Jeg tillader mig at sende anmeldelsen til ham, da jeg er sikker på, at han bliver mindst lige så glad for at læse den som jeg.

Rigtig god aften.

Mia

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ville alle omstændigheder ikke…

Jeg ville alle omstændigheder ikke anbefalede denne bank, de snyder dig og stjæler dine penge, jeg skulle have nogle penge tilbage, jeg kigger så på min bank om morgen om
Søndag inde jeg skal på arbejde der står der 748,67 de skulle være tilbage betalt men pga helligdag og nytår bliver de først bogført, den 2/1-2024, jeg snakke med 3 menneske derinde fra som love mig jeg få mine penge imellem
12-15 der var ikke en kr og se,
De kommer med latterlig undskylder og modsiger sig selv også, og ikke nok med det og lyver i dit ansigt så jeg skal helt sikker skifte bank, det ikke først gang men anden gang nu først gang var 150
Nu er det 748,67.
Ikke nok med det de fræk i munde har
Ingen forståelse og ikke gang hjælpsom, og smide dig af telefonen, hvis du prøve forklar
Dig selv.

2. Januar 2024

Hej Sandra

Jeg kan godt forstå, at det har skabt frustrationer, hvis du har regnet med at modtage penge i dag, som du ikke har fået. Jeg vil dog slå fast, at vi hverken snyder, stjæler eller lyver. Når du skal modtage penge, er behandlingstiden som udgangspunkt afhængig af, hvordan afsenderen har sendt pengene.

Jeg beklager, at du har fået forskellige oplysninger fra min kollegaer, og jeg vil meget gerne tage et nærmere kig på det, hvis du vil sende os dine kontaktoplysninger på nedenstående link:

Jeg håber, at vi hører fra dig.

Jakob

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr