Zeer slechte service en onprofessionele medewerkers. Website onbeveiligd. IDEAL links werken niet (krijg waarschuwing dat het onbetrouwbaar is). Ik zal met mijn spaargeld mijn restschuld in 1 keer afl... Mehr ansehen
Intrum Justitia
Firmaet sender fiktive regninger til folk for penge man slet ikke skylder. En skam man ikke kan give dem negative stjerner.
Should be an option for no stars on here. I closed an account with virgin media and by mistake cancelled the direct debit one month before I should have. Intrum started contacting me before the month... Mehr ansehen
The auto payments from the bank failed one month while we were on vacation. We noticed it a couple days later, asked Intrum if they could waive the payment and they were rude, blamed us for not check... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ekstrem dårlig kundeservice og en pengemaskine
Uforskammede medarbejdere - når de endelig tager telefonen.
De sender alle breve med PostNord og ikke som A-post, hvilket betyder at breve kan være 14 dage under vejs og så er alle frister overskredet!! Smart, så kan de få flere penge i kassen.
De er ikke til at tale med.
hej med jer efter jeg har læst div…
hej med jer efter jeg har læst div anmeldelser på denne side er jeg noget rystet ...nå okay jeg havde besøg af robert cool fyr han havde forståelse for mig og mit lor så og sige havde sku ellers sagt til mig selv de kan rende mig i røve men cool fed fyr jeg håber i står inde for det vi har aftalt. mvh m.olsson tyvelse
This illegal organisation are harassing…
This illegal organisation are harassing me for a fictitious debt. Robot calls every day, letters, sms's. The police need to get involved with victims and jail their directors. They are worse than scum.
Illegal practices Europe-Wide
Illegal practices Europe-Wide. Widely unregulated by politics.
God og hurtig behandling fra deres…
God og hurtig behandling fra deres side, behagelig samtale med personerne hos intrum.
De undersøger sagen til bunds.
INTRUM / One.com / RKI
INTRUM / One.com / RKI
Intrum … Et eksempel på en ”svindelvirksomhed” der forsøger pengeafpresning …
Jeg har modtaget tre breve fra Intrum.
Intrum påstår et firma (one.com), som jeg ikke handler eller har handlet med, har et tilgodehavende.
Intrum tilbyder mod omgående betaling / frivilligt forlig om at lade sagen ligge.
Jeg trues med RKI – Rki logo er på papirerne.
/ Jeg svarer pr. mail – at jeg ikke skylder one.com penge – jeg handler der ikke…
Jeg beder Intrum om oplysninger om, hvad fakturaen fra one.com omhandler (jeg har ikke på noget tidspunkt fået faktura fra one.com).
… jeg får ikke noget svar på min mail
Intrum fremsender pr. brev udkast til stævning…
I teksten fremgår at der ikke på nuværende tidspunkt fremlægges bilag?
/ Jeg svarer pr. mail under henvisning til mail 1, at jeg ikke skylder one.com penge og at jeg overvejer politianmeldelse mod Intrum
… jeg får ikke noget svar på min mail
Intrum fremsender endnu et brev…
I teksten fremgår …
”hvis du ikke tager sagen alvorligt nu, sender vi sagen i retten. Dermed vil din gæld blive forøget med minimum 1200,- kr….. - Derfor anbefaler vi dig på det kraftigste at betale inden 10-08-2019. Din sag afsluttes først når hele one.coms krav på 1.28,86 kr. er betalt.””
/ Jeg svarer igen pr. mail – det sædvanlige med oplysninger om tidligere fremsendte mails…
… jeg får ikke noget svar på min mail
Intrum – dårlig forretningsmoral og efter min mening et svindelfirma…
Bent Ørum
Dårlig kundeservice
Ekstrem dårlig kundeservice.
Er ikke interesseret i at løse et problem/fejl
De vil ikke samarbejder om noget.
PS : Det er jo det de lever af.
Svindler firma.dk
Svindler firma.dk
Jeg har tidligere mailet til jer omkring min økonomiske situation og den har stadig ikke bedret sig desværre da jeg stadig er på kontanthjælp og ramt af kontanthjælps loftet og mit rådighedsbeløb er stort set ikke eksisterende.
Derfor hjælper det ikke at i truer med inkassator besøg og det der er værre når i udemærket godt er klar over at jeg ikke er istand til at betale min gæld hvilket i indtil flere gange har udtrykkeligt har fået af vide både pr mail og telefonisk og det var aftalt at jeg skulle give jer besked når og hvis min økonomiske situation begyndte at gå bedre.
Derfor siger jeg det en sidste gang jeg er IKKE istand til at betale på min gæld pt og jeg vil give jer besked når og hvis min økonomiske situation forhåbentlig bedre sig så forstå det dog.
Jeg har indtil videre ventet 1 time og…
Jeg har indtil videre ventet 1 time og 20 minutter på at der er en som gider at tage telefonen.. Der er ikke nogen kø oplysninger, man må bare gætte hvad nr man er i køen...
Sagsforløb fra helevede :)
Ved ikke en gang, hvad jeg skal skrive!!
ER MÅLLØS!
De har desværre medarbejdere, som ikke kender loven, og ikke forstår, at man ikke fastholder krav uberettiget, desuden tales der usandt, og benægtes. Snakkes ned til folk, som har opdaget deres fejl.
De nægter at udlevere akt indsigt i mig selv, fordi det kan man ikke? (Dette til trods for, at de behandler personfølsomme oplysninger)
De vildleder svage, til egen vinding, rigtig trist at det foregår i Danmark.
Elendigt firma
Elendigt firma. Jeg har åbenbart haft et udestående på 200kr til one.com. Intrum har derfor i næsten to år, sendt breve til min gamle adresse (det er min egen fejl at jeg ikke har ændret det på virk, jeg troede det skete automatisk) og først idag ringer de med en regning på 1000kr, som er betalt i løbet af sammenlagt 20 min. Det er virkeligt dårligt arbejde fra deres side af, da både one.com og virk har ligget inde med mine mail og tlf oplysninger i al den tid.
Intrum skal ikke have nogen stjerner de…
Intrum skal ikke have nogen stjerner de giver forkerte oplysninger ,det kostede mig ca 2000kr de vil ikke stå ved det de har sagt .
Modbydeligt selskab
Intrum er modbydelige.
Selvom man omgående fremsender afviklingsforslag på en gæld de køber fra den luge så umulige Ikanobank, så sender de alligevem medarbejdere ud på adressen. Undskyldningen? "PostNord er langdomme så det er ikke nået frem: så må Intrum jo begynde at frankere deres svarkuverter som quick-breve". Det andet handler jo om at intimidere mennedker som uønsket er havnet i situationen og presse mere ud af dem rnd de kan.
Jeg har inden da læmpet en MASSIV kamp med Iksno dom hellere ville have ingenting end et nedsat beløb da min indtægt ændrede sig markant.
I begge tilfælde er der ingen tvivl om at det rager dem noget så langsomt at opføre sig ordentligt. Min aftale blev indgået 3 uger gør første afdrag, men blev pengene trukket som aftalt? Neeej. Så kan jeg blive straffet igen.
Måske skulle man overveje i det minddte at opføre sig ordentligt og droppr intimideting. Man kan ikke barbere håret af en skaldet. Jeg har i øvtigt dokumentation for rettidig afsendelse af aftalebrev. Det er IKKE mit problem at de arkiverer lodret for at inddrive på den mest ubehagelige måde!
Er desværre nødt til at give dem 1…
Er desværre nødt til at give dem 1 stjerne for at anmelde intrum, de er til at brække sig over!!! 🤮 har haft en sag ved dem (12år gamnel) skyndte mig at få det fulde beløb betalt og sagen afsluttet. MEN, de inkompetente aber fatter ikke at slette udlæget i min faste ejendom så kan ikke få lov til at lægge mit huslån om 🤬 så det koster mig flere og flere penge som dagene går og det er så ca. 14 dage siden gælden blev betalt... 🤔 flot intrum 👏 i er squ dygtige!! Tag jer dog sammen!!!!
No respons on emails
No respons on emails. I send them 14 emails NO answer!
Very very bad company due internal communications.
Egentlig vil jeg ikke give dem nogle…
Skod firma !Egentlig vil jeg ikke give dem nogle stjerner, for de er da for blanke derinde,de har varslet hjemmebesøg hos mig som jeg har frabedt mig på email til dem den 23maj , de dukker så op i dag 29maj kl 12:20 (hvor mange der er i arb er lige hjemme på det tidspunkt!!)
men de læser åbenbart ikke emails derinde , ydermere havde de kaldt mig i fogedretten ,dette prøvede jeg at afværge ved at ringe til dem og få en fornuftig afdragsordning i stand,men hende jeg talte med sagde vi kunne lave en ordning hvis jeg betalte 2700kr her og nu samt 4300kr i afdrag pr måned!! Det kunne jeg ikke sagde jeg,nå men så må vi jo tage den i fogedretten, som så så gjort, i fogedretten fik jeg en aftale i stand med 500kr pr måned!
det er sgu som om de bare skal have folk nedgjort og helt ned med nakken og ikke har nogen forståelse for ens situation! Skod firma !!
Har nu skrevet email til dem igen om at de ikke behøver at komme rendende , da det er spild af alles tid , jeg gider sgu ik tale med dem!
Den værste service jeg har oplevet
Den værste service jeg har oplevet! Har sendt scanning af en betalingsaftale, men de SKAL have den indsendt fysisk på hovedkontoret inden 8 dage.
Justits-rockere.
Meget ringe service
Meget ringe service. Har betalt min gæld, og hver dag ringer jeg og er stadig registreret i rki. Jeg kontakter dem, og hver gang får jeg af vide at vi skal viderstille mig, men sagføreren er altid optaget og hun nok skal ringe til mig. Jeg bliver lovet dit og dat. Få mig nu fjernet forhelvede fra rki
i hører ikke på folk,i er tungnemme
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.