Zeer slechte service en onprofessionele medewerkers. Website onbeveiligd. IDEAL links werken niet (krijg waarschuwing dat het onbetrouwbaar is). Ik zal met mijn spaargeld mijn restschuld in 1 keer afl... Mehr ansehen
Intrum Justitia
Firmaet sender fiktive regninger til folk for penge man slet ikke skylder. En skam man ikke kan give dem negative stjerner.
Should be an option for no stars on here. I closed an account with virgin media and by mistake cancelled the direct debit one month before I should have. Intrum started contacting me before the month... Mehr ansehen
The auto payments from the bank failed one month while we were on vacation. We noticed it a couple days later, asked Intrum if they could waive the payment and they were rude, blamed us for not check... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Min mor har snakket med en der hedder…
Min mor har snakket med en der hedder yvonne og hun fik at vide når hun har betalt 3* 500 så er hun ude af sin gæld men yvonne er kommet over til en anden afdeling de vil bare ha deres penge i stedet for at få fat i yvonne
Jeg vil give dem 1 stjerne
Jeg vil give dem 1 stjerne, fordi at de simpelthen er elendige at komme i kontakt med. Jeg har gjort alt for at komme i kontakt med dem, og det eneste jeg har fået ud af det er breve fra dem om at jeg skylder det og det og skal betale senest lige netop den dato DE har valgt. Jeg prøver ihærdigt at få en aftale i hus, men lige lidt hjælper det, lige meget hvad man skriver til dem om til deres mail, som de svarer sjældent på. For at løse problemet, kræver det også at kommunikationen kommer begge veje. Så jeg synes ikke at det er fair, at de ud af det blå kan kræve alle pengene af mig, når jeg reelt set prøver at få en aftale i hus hvad angår at afdragning. De er hurtige nok til at sende breve afsted, men i det øjeblik man reagerer på det modtagne brev, tager det 100 år og en madpakke. ELENDIGT!
Et firma der er under al kritik jeg har…
Et firma der er under al kritik jeg har en 2 afdrags ordninger som bliver betalt hver md. 1 gang om året skriver de at de anbefaler at jeg skal indbetale dobbelt op. Dette afviser jeg hvert år og skriver yderligere at de ikke har lov til at tage mine skattepenge i tilfælde af at jeg evt får nogle tilbage. Igen i år snupper de alt! Uden min tilladelse.😡😡😡😡😡under al kritik
Legal thief....
Tyveri med jakkesæt bedrageri på det…
Tyveri med jakkesæt bedrageri på det fine måde røveri med lov verdens værste firma service meget lang under middel klasse kan godt forstå der er så mange klager over dette firma.
Pas på, hvis intrum melder deres besøg og går forkert.
Pas på, når intrum varsler besøg på din hjemadresse.
Min søde nabo, som ikke skylder nogen penge, havde besøg af en medarbejder fra intrum, det viste sig at personen havde taget fejl af vejnavnene, så vejnavnet var forkert, men husnummeret var det samme, men inden personen fandt ud af at han var gået forkert, så havde han nået at skræmme livet af min nabos to piger, på 8 og 10 år, som sad i stuen og spillede kort, jeg var i haven sammen med min nabo og var igang med at planlægge at vi skulle fælde et træ, når det blev varmere, pludselig kom naboens to pige løbende ud til os og de var skræmt fra vid og sans, de råbte far far, der er en tyv der er ved at bryde ind, vi løb ind og der havde personen fra intrum banket så hårdt på glasdøren at den øverste termorude var smadret og personen var tydeligvis ved at prøve at smadre den næste rude, så han kunne komme ind.
Min nabo og jeg skyndte os at løbe ind igennem min have og rundt om rækkehuset og jeg trak min mobil frem og ringede til politiet, personen fra intrum stoppede ikke engang sit forsøg på at komme ind, da vi kom frem til min nabos hoveddør, han reagerede ikke engang da vi bad ham stoppe.
Endelig kom jeg igennem til politiet og de sendte øjeblikkelig en vogn for at stoppe manden.
Min nabo og jeg blev enige om at lave en civil anholdelse af personen fra intrum og vi lagde ham ned, da han nu prøvede at stikke af.
Politiet kom og overtog personen fra intrum og han forklarede at min nabo skyldte penge, men da han fremviste sedlen med adressen, så var han på den forkerte adresse og det var en helt anden person han skulle have fat i.
Politiet tog ham med og han blev sigtet for indbrudsforsøg.
Men nu spørg jeg, hvem skal betale en ny rude og dør og hvem skal betale for at min nabos to piger skal have psykologhjælp og ikke tør være alene hjemme og hvem skal betale for den utryghed som præger min nabo, at han hele tiden er bange, dels for at en person fra intrum tager fejl igen og dels fordi han er bange for at komme hjem til en smadret dør og et raseret hjem, hvem betaler for at min nabo kan blive tryg i sit eget hjem igen, han og hans to piger er så utrygge i deres hjem lige nu, at de er begyndt at tale om at flytte, fordi de ikke er trygge i deres hjem mere.
Jeg har anbefalet min nabo, at stævne intrum, så de kommer til at betale for alle udgifter og for at både han og hans piger får psykologhjælp.
Men det vil nok ikke give dem trygheden tilbage.
Sidder med en sag som rådgiver
Sidder med en sag som rådgiver , hvor Intrum kræver penge for en gammel sag, der er indfriet med saldokvittering ??
Uforskammede og meget ubehagelige .
Nu bliver de stævnet for, at opkræve et indfriet lån.
Mhv
wow efter 12 år ringer de og siger jeg…
wow efter 12 år ringer de og siger jeg synder dem 21,000 fordi der er kommet renter på.
hvor har de ikke regeret i 12 år det er 4380 dage hvor de har haft mulighed for at sende et brev.
Ekstrem dårlig service
Ekstrem dårlig service, kan ikke få lov at betale med det samme. Føj det er en giga penge maskine
Når man har kontrakt til 3 dec 2018 så…
Når man har kontrakt til 3 dec 2018 så får man en regning 17 dec 2018...engang snyderi det hele. Og man kan ikke sende mail, de vil ikk godtage min adresse. Der bliver ringet i morgen og bliver regning ikke krediteret bliver jeg rasende.
211218 talt med en fra firmaet som siger at sidste afdrag er vejlende. Jeg lånte 20000 kr juli 2007 vil sige jeg har betalt 70000kr og de vil stadig have over 5000 kr. Mere selv om sidste afdrag er 031218 som er betalt.pga renterne er variabel, så derfor 1 år mere ca. Så når det år er færdigt kan man igen udvide mere flere renter hmmmmm
Klage intrum
Man taler for døve øre, for ikke svar på e-mails. Bliver spammet af deres inkasso breve, selvom jeg gentagne gange har gjort indsigelse skriftligt.
Jeg vil opfordre alle som har oplevelser ligesom jeg, til at klage over intrums metoder.
Man kan klage her:
Ønsker du at klage over en autoriseret inkassovirksomhed, kan du klage til:
Administravivt Center Vest
Københavns Vestegns Politi
Tilladelser og bevillinger,
Postboks 199,
2630 Taastrup
Lad os håbe vi er mange som klager, så de til sidst for bøder eller bedre mister deres autorisation.
De er på randen af konkurs
Hvis jeg var kreditor og havde et udestående med Intrum. Så ville jeg nok skynde mig at få det hjem som man kunne.
Det samme for debitor. Stop betalingerne nu så i ikke risikere at miste det i har indbetalt.
Selskabet køre på pumperne og har et gigantisk underskud efter de har overtaget flere inkasso selskaber.
Prøvede at lave en afdragsordning
Prøvede at lave en afdragsordning. Med intrum men de ville ikke acceptere 200 kr om måneden men sagde at de skulle have 500 kr. Det har jeg ikke overskud til men de er bare kolde i anus.
Har får 9 år siden haft et LO kort hvor…
Har får 9 år siden haft et LO kort hvor jeg købte en tv med har efterfølgende betalt beløbet tilbage på ca 4500 .. for ca 6 år siden nu nu her for 3 mdr begynder de at ringe til mig og sige at jeg ik har betalt jeg forklarer den at det er betalt men det vil de havde dokumentation på og det har man jo ikke efter da det er 6 år siden det blev betalt .. man kan ingen ting forklare dem eller noget og de ringer i tide og utide .. men håber lige frem de dukker op en dag .. er det virkelig sådan en verden vi lever i hvor man kan starte et firma og bare sige folk skylder hilsen Michael
fejlagtig parkeringsbøde på 18.69
den 7 sep 2018 får jeg en rykker på en parkeringsafgift på 18,69 + rykkergebyr.
jeg kontakter Intrum og taler med en sød områdeleder der hurtigt finder ud af at der er sket e fejl da min bil aldrig har været på den pågældende adresse og at det kontokort der refererer til ikke er et kontokort vi kender og der findes heller ikke billed dokumentation.
Områdeleder skriver tilbage hvor hun bekræfter at sagen er lukket og afsluttet.
Derefter modtager jeg et brev den 25 okt 2018 dateret den 17 okt 2018 om at jeg stadig ikke har betalt en afgift, som nu er steget til 619.88 som slet ikke er min, jeg har for øvrigt aldrig modtaget opkrævninger, her bliver jeg truet med inkassobesøg på min adresse og med yderligere besøg hvis jeg ikke er hjemme (jeg føler det som en overvågning) hvad er det næste bryder din ind på min ejendom.
Jeg ringer straks til Intrum hvor jeg taler med underskriveren af brevet, som for øvrigt underskriver sig som "Henrik" han er totalt afvisende trods det at jeg har en mail fra hans eget firma med at sagen er lukket og afsluttet. Han siger ydermere at jeg skal dokumentere mine påstande, NEJ det skal jeg ikke, hvis sådanne mafia metoder anvendes over for almindelige borgere så siger jeg tak spids, og firmaet bør måske overveje om "Henrik" er den rigtige mand til jobbet. der forlanges CPR nummer m.v. hvor er GDPR i dette.
Børnejura tilskriver en normalsituation…
Børnejura tilskriver en normalsituation og en ikke normalsituation.
Ved landsforræderri, som i Norge, er 30 år ikke "Overkill" under en normal situation.
Alternativet er for "giftigt".
Derfor bør anvendelse af våben og afgivelse af skud give en minimumsstraf på 8 år plus 1 år for hvert ekstra afgivet skud her i landet.
Afstumpede psykopater skal fjernes fra befolkningen. Manglende respekt for liv skal straffes blytungt.
Når nogle borgere ikke bryder sig om en President, så lukker borgerne datterens forretning.
Vi lukker IKKE lokalafdelingen for noget, der er sket i Estland eller på hovedkontoret.
En specialist har lige været på TV2. Lyt til manden.
Hvis transaktionen er i 3. led kan hverken Danske eller tilsynet gennemskue en transaktion.
Derfor er det at nogle banker i nogle lande skal fritages for internationale forretninger i forskellige perioder på op til N år. Endelig modtagende bank og første sendende bank, hvor svindlen er oprettet/dannet og, der hvor svindlen slutter.
Så stopper en del af disse transaktioner.
Vil ikke sende kontoudtog
Vil ikke sende kontoudtog, så man kan se rentetilskrivning. Har sendt mail om det 2 gange
Prøv at være menneskelige..
Hej jeg har lige snakket med jeres lorteselskab af Indrivelses udbyder i bruger, ( intrum ) jeg har 2 sager hos jer der er røget til fogedretten og jeg vil gerne lave en afdragelses ordning med dem, og så ikke skulle møde i retten, da det er spild af min tid, jeres tid og intrum´s da jeg absolut ingen ting ejer. det koster i øvrit mig over 2000 kr at holde fri en mandag, og udover det er jeg i udlandet. kan det virkelig passe at der ikke er noget at gøre der?? hilsen en rigtig sur mand.
Rigtig dårlig behandling!!!
Rigtig dårlig behandling af jeres “kunder”.
Når man sidder og venter i telefonen og man er i kø og det bliver ens tur, så ryger man over i omstillingen og bliver skrevet op så man vil få et opkald af jer.. kommer det opkald nogensinde? NEJ!! I er nogle små snotunger der sku ha nogle på skalden, finder mig ikke i jeres latterlige måder at indkræve andres penge på.
Forfærdelig og elendig service !
Forfærdelig og elendig service !
At lytte, læse og udvise empati er ikke eksisterende - deres brev er sendt til mig pr. 30-05-2018 - det modtages 12-06-2018.
Indbetaling skal være dem i hænde senest 13-06-2018, hvorfor jeg indbetaler som ekspress og betaler gebyr 350,00 kr. for dette.
Jeg beder samtidig om en bekræftelsesmail,
Den sender de to dage efter med besked om, at betaling er modtaget for sent, samt at de nu pålægger nyt gebyr 180,00 kr.
Så konklusionen er, at deres ekspeditionstid - eller mangel på samme, koster forbrugeren penge - af hvad for noget ?
Eller er tilfældet, at de bevidst venter med at ekspedere sagen, før de kan pålægge kunden yderligere gebyrer ?
Fy for søren en måde at drive virksomhed på !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.