Bestelling geplaatst helaas niet ontvangen. Heel veel heen en weer gemaild Intersport blijft bij mening dat ik bewijs moet leveren dat ik het pakket niet ontvangen heb. Te gek voor woorden
Update 29/09: het niet ontvangen product wordt vergoed. --- 2 x Babolat balancer tape besteld. Bij uitpakken pakket maar 1x balancer tape in het pakket. Direct de webshop gemaild. Zij na... Mehr ansehen
intersport makado heel onvriendelijk en bot te woord gestaan over de telefoon eerst werd al gezegd kan u niet helpen heb een klant aan de kassa waarbij ik aangaf ik wacht wel even geen probleem .... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het Intersport Twinsport filiaal in De Cruquius heeft mij op maandag15/4/2024 uitstekend geholpen. Ik moest met spoed 12 dezelfde nette shirts hebben in verschillende maten. Meestal hangen die niet in... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
INTERSPORT is dé speciaalzaak voor iedereen. Met meer dan 50 sportwinkels in Nederland en als onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.500 winkels in maar liefst 44 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt te vinden! Met deze wereldwijde aanwezigheid bevindt INTERSPORT zich in het kloppende hart van sport en wil graag dé vertrouwde partner zijn voor sportliefhebbers en een positieve bijdrage leveren aan de sportgemeenschap. Dit doen wij door het aanmoedigen en ondersteunen van gezonde en sportieve levensstijlen. De missie van INTERSPORT luidt dan ook: het inspireren en ondersteunen van klanten in hun sportieve ambities en activiteiten door hoogwaardige producten, expertadvies en een uitstekende service te bieden.
Niederlande
- intersport.nl
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Krijgt je bestelling niet binnen
Krijgt je bestelling niet binnen, communicatie onmogelijk, product was door post retour gezonden maar intersport reageert niet. Na telefonisch contact 2x en 1x per mail,afspraak gemaakt om product alsnog te versturen. Nu ruim een week verder en nog niets gekregen of gehoord van intersport.krijg nu een mail dat geld over 2wkn terug gestort wordt? Laatste x dat ik hier bestel
Zo’n gerenommeerd merk en dan zo’n slechte webshop.
Op 23 maart 2020 bestelling geplaatst. Op de website staat voor 16.00 uur besteld morgen in huis. Nou dat dat niet meer gehaald wordt vanwege Corona is begrijpelijk. Maar inmiddels zijn we 9 dagen verder en staat de bestelling nog steeds in verwerking. Op mijn mail naar de klantenservice wordt niet gereageerd. Nu al drie dagen bezig om de “klantenservice” te bellen. 20 min hoor je een bandje zeggen dat je spoedig wordt geholpen. Helaas niemand aan de lijn.
Onbegrijpelijk dat deze webshop de webshopaward 2019/2020 heeft gewonnen.
Schoenen besteld en na ontvangst van de verzendingsmail alsnog door intersport weer geannuleerd
Vandaag schoenen besteld, met een fikse korting. Ik krijg een bevestigingsmail en ook nog een mail dat ze verstuurd zijn.
Later op de dag ontvang ik een mail met uw retour is verwerkt?!?!
Dus intersport heeft mijn bestelling toch niet verstuurd...
Dit is niet de eerste keer. Echt misselijk deze valse lokkertjes. Voor mij geen intersport meer, ben er echt klaar mee.
Er staat 16:00 besteld volgende dag in…
Er staat 16:00 besteld volgende dag in huis.. super stom maar ik bestelde rond 16:30. Ik had dus verwacht dat mijn pakketje na het weekend wel een keer zou komen, kijk ik op mijn mail komt mijn pakketje dus al wel de volgende dag! Echt super en mijn pakketje heel netjes en goed verpakt! Ik ben tevreden.
Prima levering
Prima service. Zaterdag besteld en het werd gewoon dinsdag geleverd.
webshop Intersport WERKT NIET
Tweemaal in een half jaar een bestelling gedaan, alle artikelen waren volgens de webshop voorradig en na twee dagen ( op de betreffende dag dat je je artikelen zal ontvangen) ontvang je een e-mail dat de artikelen niet voorradig zijn. Incidenteel kan zoiets natuurlijk voorkomen maar dit betreft alle bestelde artikelen en is tevens, zo blijkt ook wel weer uit deze reviews, norm voor Intersport.
Fysieke winkels bezoek ik niet meer en online heeft deze winkel het nu echt afgedaan!!
Schaatsen besteld en netjes volgende…
Schaatsen besteld en netjes volgende dag in huis. Echter zaten ze los in de doos, zonder papier of enige andere bescherming. Hierdoor zijn ze al beschadigd. De doos was zeker al 10 jaar oud en meerdere keren gebruikt o.i.d. de schaatsen staken er aan beide kanten uit. Echt zonde dit en totaal.onnodig
Assortiment is eenzijdig
Assortiment is eenzijdig; fiets kleding / schaatskleding nauwelijks wat te krijgen wat geschikt is. Terwijl ik van een winkel als deze in iedergeval online een ruimer assortiment mag verwachten.
Zeer slechte webshop
Zeer slechte webshop. Acht artikelen besteld en uiteindelijk maar 2 ontvangen omdat de rest niet op voorraad was. Ze werken blijkbaar ook met winkelvoorraaden en dit is niet altijd goed gekoppeld met hun systeem. En volgens de "enthousiaste" winkelpersoneel werkt dit super. Ze krijgen namelijk al zoveel klachten...
En de klantenservice probeert binnen 1 werkdag je te helpen, zogenaamd. Eerder 10 dagen...
Schaf die webwinkel meteen af!
Pasgeleden twee bestellingen geplaatst met in totaal 8 artikelen, die allemaal voorradig waren volgens de webwinkel en waarvan 1 artikel de maandaanbieding was. De volgende dag kreeg ik e-mail van de webwinkel dat ALLE 8 artikelen niet voorradig waren en werden mijn bestellingen geannuleerd.
Ben naar de Facebook pagina gegaan en daar waren meerdere meldingen van hetzelfde te vinden. Sommigen al maanden oud! Als je geen webshop kan runnen, blijf dan gewoon bij je fysieke winkels!
Intersport Twinsport grote puinhoop
Intersport Twinsport. Hoe een fysieke winkel online niets goed doet. Van de 2 paar schoenen die we maandag besteld hebben, gewoon nu pas 1 paar binnen. Dat terwijl de website zegt 1 tot 3 dagen. Ergste is nog, je moet overal achteraan bellen. Hopen dat we het 2e paar nog krijgen, na 14 dagen vervalt het normale retourrecht.
Echt zo slecht, zeker omdat ze niets laten horen. Als het binnenkomt,gaan we echt nooit meer iets bestellen daar. Wees gewaarschuwd.
Zeer ontevreden
Aantal weken geleden een bestelling geplaatst. Vervolgens kreeg ik te horen dat een aantal artikelen toch niet leverbaar waren. Aantal artikelen via de winkel retour laten sturen, na 2 weken nog geen respons vd webwinkel intersport (ook nog geen geld retour). Telefonisch contact opgenomen, op onprofessionele wijze werd mij toegezegd dat het magazijn mijn retour na zou kijken. Vervolgens ontving ik mail waarin werd aangegeven dat het tegoed binnen 3 werkdagen op mijn rekening gestort zou zijn. Nu 1,5 week later nog geen geld retour en geen respons op mijn mails. Ik ben zeer ontevreden en bestel nooit weer via de webshop van Intersport.
Oplichters eerste klas
Op tv commercial gezien over hoge kortingen. Nou wezen kijken op de site. Aardige kortingen inderdaad. In totaal 16 artikelen besteld voor de kids. Uren mee bezig geweest om uit te zoeken, passende maat te vinden etc etc. Netjes betaalt via IDEAL. Vervolgens krijg je dag later mail dat twee artikelen niet leverbaar zijn, geld wordt teruggestort. Je denkt a fijn, gelukkig komt de rest. De kids kunnen niet wachten. Dag later nog een mail: "we kunnen de volgende artikelen niet leveren", je kijkt verder en blijkt de rest van de bestelling te zijn...?!! Wat the f..k denk je dan. Máár als compensatie kan je met 10% korting wel een nieuwe bestelling plaatsen, wel geteld 10 hele procentjes!! Ja ja. Dat maakt natuurlijk gelijk al het leed goed. De tijd dat je er in hebt gestoken om te kiezen tussen duizenden artikelen en teleurgestelde kinderen... Je stuurt een zeer boze mail waarop ze wel "netjes" reageren. Dat het om een technische fout gaat waarbij duizenden oude artikelen zonder voorraad online zijn gekomen.... Het is gewoon oplichterij om mensen naar hun site te lokken, echt te triest voor woorden..
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Ze kunnen niet reageren op mails waar een bestelling is en telefonisch niet bereikbaar. Zou er niks meer bestellen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.