Bestelling geplaatst helaas niet ontvangen. Heel veel heen en weer gemaild Intersport blijft bij mening dat ik bewijs moet leveren dat ik het pakket niet ontvangen heb. Te gek voor woorden
Update 29/09: het niet ontvangen product wordt vergoed. --- 2 x Babolat balancer tape besteld. Bij uitpakken pakket maar 1x balancer tape in het pakket. Direct de webshop gemaild. Zij na... Mehr ansehen
intersport makado heel onvriendelijk en bot te woord gestaan over de telefoon eerst werd al gezegd kan u niet helpen heb een klant aan de kassa waarbij ik aangaf ik wacht wel even geen probleem .... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het Intersport Twinsport filiaal in De Cruquius heeft mij op maandag15/4/2024 uitstekend geholpen. Ik moest met spoed 12 dezelfde nette shirts hebben in verschillende maten. Meestal hangen die niet in... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
INTERSPORT is dé speciaalzaak voor iedereen. Met meer dan 50 sportwinkels in Nederland en als onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.500 winkels in maar liefst 44 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt te vinden! Met deze wereldwijde aanwezigheid bevindt INTERSPORT zich in het kloppende hart van sport en wil graag dé vertrouwde partner zijn voor sportliefhebbers en een positieve bijdrage leveren aan de sportgemeenschap. Dit doen wij door het aanmoedigen en ondersteunen van gezonde en sportieve levensstijlen. De missie van INTERSPORT luidt dan ook: het inspireren en ondersteunen van klanten in hun sportieve ambities en activiteiten door hoogwaardige producten, expertadvies en een uitstekende service te bieden.
Niederlande
- intersport.nl
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Op 2 augustus 2021 bestelling gedaan en…
Op 2 augustus 2021 bestelling gedaan en betaald. Volgens de website 1-5 werkdagen levertijd. Na contact met de klantenservice op 4 augustus kreeg ik te horen dat de bestelling klaar was voor verzending en prompt inderdaad ook ineens een bevestiging via email dat het pakket verstuurd was. Helaas...tot op heden 9 augustus geen bestelling aangekomen en via de trach&trace-code is er ook niets bekend over waneer er nu bezorgd gaat worden. Er staat alleen op de site van PostNL dat het pakket nog niet ontvangen is door PostNL. Het is de laatste keer dat ik bij Intersport iets besteld heb....
Wandelschoenen snel geleverd zonder problemen
Wandelschoenen besteld, binnen 2 dagen probleemloos geleverd.
Order was delivered in time
I ordered a new pair of fitness shoes last thursday and they were delivered on saturday without any complications. Nothing to complain about the delivery.
Terrible online shop
Terrible online shop. Too many products and too little information on the product (size, materials, fitting etc). would not be a problem if they had a good back logistic. Multiple items order are sent by multiple locations so sending back is a nightmare of matching rigth code to right product. Also need to fill up a ridiculous form with 30+ number Item number, product name and ofcourse reason why send back. Doubt I will ever use it again.
Zeer slechte service
Zeer slechte service, sportschoenen gekocht van Brooks 150 euro.
Binnen een half jaar bijde schoenen een gat aan de bovenkant.
Valt niet onder de garantie zijden ze, want dat komt nu eenmaal voor bij deze schoenen, en je tenen zullen wel omhoog lopen. Dus ze hebbwn daar ook al helderziende dokters werken in de winkel.
Dus dat was ook meteen het laaste wat ik koop bij Intersport.
Veel te commercieel
Geen fijn bedrijf om voor te werken. Erg commercieel alles draait om de omzet. Niet om het ook een fijne werkplek te maken. Er loopt een manager rond die je continu op je lip zit als je n x met n collega praat of continu opdrachten geeft alsof je een klein kind bent….kijkt letterijk op z’n horloge als je even aan het pauzeren bent wat het zal eens 1 minuut te lang duren je pauze. Geen motiverend woord als je een klant goed helpt. Geen enkel schoonmaakbeleid zelfs sinds de Corona is er NIKS geregeld. Er hangen allerlei briefjes in de winkel dat er schoongemaakt word maar dat is voor de vorm.
Het lijkt een fijne winkel maar achter de schermen is dat duidelijk anders.
Zeer slechte service Intersport Duiven
Ik heb in Augustus nieuwe voetbalschoenen gehaald voor het nieuwe seizoen, bijna nooit gedragen doordat het voetbalseizoen stil gelegen heeft door corona. Ik heb er nu 7/8 keer een uurtje op getraind en de neus van een voetbalschoen hangt helemaal los. Vandaag ben ik terug gegaan naar Intersport Duiven, daar kreeg ik te horen dat hoort bij deze voetbalschoenen. Waarop ik zei dat ik voor leren adidas wel betere schoenen verwacht. Vervolgens krijg ik de reactie laat ze maar plakken bij de schoenmaker dat is het makkelijkste. Ik ben zeer ontevreden van de service van Intersport Duiven en kom hier ook nooit meer.
Twee items geleverd zoals besteld
Twee items geleverd zoals besteld. Dank!
Pure misleiding
Pure misleiding, artikel wordt niet geleverd en de klantenservice kan weinig tot geen info geven over bestellingen.
Mensen zoek een andere webshop, deze winkel heeft het niet op orde.
NIET BESTELLEN!
Zoals zovelen hier, ook iets besteld en niet geleverd gekregen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken (ook niet tijdens kantooruren). PostNL gaf eerst nog een verwachte levertijd, maar staat nu ook al een paar dagen op bezorgtijd niet bekend.
prima bedrijf
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring
Ik heb een bestelling gedaan en deze ging vrij vlot op de post. Ik kreeg een track en trace code maar de info over het pakket was niet bekend. Na ruim een week heb ik er acheraan gemaild waar mijn bestelling bleef, alleen een reactie dat ze er naar zouden kijken en verder niks meer gehoord. Na 2 weken heb ik er achteraan gebeld, het duurde lang voordat ze mijn bestelling hadden gevonden. De mede werker zou er achteraan en dezelfde week nog contact met mij opnemen, maar helaas weer niks gehoord en nog steeds niks ontvangen, maar heb het al lang betaald.
Hier dus nooit weer wat bestellen. En ze hebben ook nog een slechte klantenservice bij Intersport Roden
als ik nu terugkijk op mijn bestelling…liever elders besteld
als ik nu terugkijk op mijn bestelling bij Intersport:
- Dacht ik betaald te hebben.
- Kreeg ik een eerste betalingsherinnering, heb afterpay app geopend die was in update/storing; later nog een keer en toen kreeg ik de melding: strandstoel plus relax. Dus zag ik bevestigd dat ik had betaald.
- De tweede betalingsherinnering was met 9,50 euro aanmaningskosten. Vreemd niet betaald.. controleren via bankrekening en niet de app dit keer. Dus heb ik het oorspronkelijke factuurbedrag overgemaakt omdat ik het niet fair vond de aanmaningskosten te hoeven betalen.
- heb vandaag, gelijk na het weekend, met Intersport gebeld, kreeg het antwoordapparaat en na 10 minuten werd de verbinding verbroken dat ik online kon communiceren. Dat heb ik vervolgens gedaan.
In de tussentijd ook kontakt met afterpay gezocht. Daar mocht ik met een robot communiceren. En kreeg ik een standaard antwoord uit de algemene voorwaarden. En verwezen naar Intersport
Vervolgens wijst Intersport op haar beurt naar afterpay.
Ik was een tevreden klant, die de moeite nam om deze hele dag via e-mail (16 e-mails in totaal omdat ze door de Intersport klantenservice niet goed werden gelezen, kreeg ik dezelfde vragen) te communiceren van loket naar loket. In het vertrouwen dat jullie mij als klant waarderen en er bij mij geen enkele opzet was om niet te betalen.
Graag hoor ik van jullie, of ik van jullie nog iets mag verwachten. En? Ik wacht nog steeds op een reactie.
Slechte service
Intersport stuurt mij betaal herrineringen terwijl ik de producten al lang terug gestuurd heb.Ik heb hiervan bewijs.Heb 2x een mail gestuurd maar hier reageert men niet op.Telefonisch ook niet bereikbaar. Bestel hier nooit meer wat.
Vandaag 23-02
Vandaag 23-02, Ik bel om 11:55 , dus voor 12:00 u, blijf netjes wachten als 4e wachtende, om 12:56u sta ik als 1e beller nog in de wacht....Dat hij een paar keer is overggaan, wordt ik als eerste beller weer in wachtrij gezet en sta hier nu 20 min in te wachten...Klantenservice zou de moeite kunnen nemen om degene die op tijd bellen nog af te handelen......ZEER ONPROFESSIONEEL!
21 januari een bestelling retour…
21 januari een bestelling retour gestuurd maar tot op heden nog geen geld terug. Telefonisch als via de mail niet te bereiken!! Vreselijk!
Slechte service
Verschrikkelijk! 6 februari handschoenen besteld. Na anderhalve week nog steeds niks ontvangen. Intersport legt het probleem bij PostNL, maar zij hebben nog niets ontvangen. Hopelijk zijn ze voor de volgende winter aangekomen.
Fakecodes, fakemail en geen producten
Na twee weken product niet geleverd. Geen contact mee te krijgen. Telefonisch onbereikbaar. Leveren goederen die ze niet op voorraad hebben. Oneerlijke concurrentie. Mailen zelfs fakecodes van PostNL. Nooit iets kopen.
Klantenservice onbereikbaar
Ik zie mijn klacht al voorbij komen. Zondag besteld, betaald en bevestiging ontvangen. Aangemeld voor verzending via link in bevestigingsmail, maar geen bevestiging tnt. Na 4 dagen bevestigingsmail van retour.
Probeer nu al 2 dagen telefonisch contact te krijgen, maar of de klantenservice is niet aangewezen op de tijden die op het bandje staan of er is een wachtrij van 15+, op de mail wordt niet gereageerd, op messenger berichten ook niet.
Frustrerend en waardeloos.
28 Januari joggingbroek besteld
28 Januari joggingbroek besteld. Vandaag 11 Februari nog niks ontvangen. Klantenservice is niet te bereiken. Gebeld en gemaild maar krijg geen reactie. Erg irritante gang van zaken.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.