Onbeschofte mensen hier! Ik bestel een crispy Ebi en ik krijg een lullig rolletje rijst met een klein stukje garnaal erin, ik bel hier netjes over en ik krijg een passief agressieve man aan de lijn di... Mehr ansehen
Snel bezorgd. Vriendelijke bezorger. De sushi was goed warm en heel erg lekker. Een goede verrassing. I love sushi Vlaardingen heeft de beste sushi van Vlaardingen. We bestellen vaker. Een dikke... Mehr ansehen
De Uramaki superbox besteld om af te halen. In de extra opmerkingen gezet: vergeet de wasabi niet, want dit gebeurd vaker. Uiteraard geen wasabi en 2 zielige zakjes sojasaus. Op de afgesproken tij... Mehr ansehen
Locatie Apeldoorn; lange levertijd, uur later dan de planning was. Medewerker die ik belde onaardig en nors in contact. De vegetarische sushi pakket was de zeewier vervangen door augurk. Smaak sushi v... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rekenen 50 cent voor ideal betalen
Rekenen 50 cent voor ideal betalen. Ik kreeg ook geen bevestiging na betaling.
Bedankt voor cadeautje.
Bedankt voor cadeautje.
Het was heerlijk,lekker met me kinderen gegeten.
Ik had een nieuwe baan, ok wilde me kinderen trakteren en toen kwam hun met cadeautjes shushi was heel lief en erg lekker .
Veel liefs
Niet hier bestellen, hun bezorgers zijn dieven
Niet hier bestellen! Hun bezorgers stelen je schoenen die netjes voor je deur staan en medewerking om de dader verantwoordelijk te stellen krijg je niet. Heel schandalig dit.
I love sushi Breda.Netjes geholpen…
I love sushi Breda.Netjes geholpen vriendelijke jongen bij af halen,alles ziet er schoon uit in de zaak.Sushi was goed netjes verpakt.
Niks ontvangen en geen gehoor
Inmiddels al 3 uur aan het wachten en nog niks ontvangen. We blijven bellen maar er wordt niet opgenomen.
Vorige keer was het hetzelfde; ze nemen nooit op. Toen hoopten we dat het een eenmalig incident was, maar helaas.
Wij zullen niet meer bestellen bij deze plek.
Bezorging
Gistermiddag een bestelling gedaan voor 17:30 uur.
Om 17:15 nog gebeld naar I Love Sushi Heerhugowaard omdat ik nog wat wilde toevoegen ivm extra eters.
De bezorger was inmiddels al op weg naar ons huis, maar de aardige meneer stelde voor het tóch nog te willen regelen voor mij zonder bijbehorende bezorgkosten. Met 10 minuten na de eerste bezorging kregen we de 2de bezorging ook binnen....
Kan niet anders zeggen dan TOP!!
Sushi was heerlijk ;-)
Meer betalen
Bij bestellen via internet extra betalen voor pinnen en 0,10 cent voor een tasje op de bon die er niet af kan ook als je geen tasje wilt. Als klap op de vuurpijl nu ook verpakkingsbijdrage van 0,50 cent voor 1 doosje. Dit is veel meer dan de verpakking kost. Dit noemen wij boeren slimheid en het personeel weet hier niet mee om te gaan en wordt bijna agressief als je dit aankaart. Nooit meer i love sushi.
Dit is eigenlijk nog geen 1 ster waard
Dit is eigenlijk nog geen 1 ster waard. Beoordeling over dit restaurant is zeer slecht, want ik heb niks ontvangen. Na 2 uur wachten ben ik zelf maar naar het restaurant gereden om er achter te komen dat ze gewoon dicht zijn. Krijg het restaurant niet te pakken. Wel betaald, maar niks ontvangen. Zeer slecht en onprofessioneel. Dit is al de 2e keer dat ik er zelf heen moest en voor een dichte deur stond (Bergen op Zoom) Hier bestel ik dus nooit meer!
Besteld via thuisbezorgd, niet vriendelijk
Besteld via thuisbezorgd. Bij I love shusi Wijchen. Na 1,5 uur bellen ze op dat de bestelling niet gemaakt kan worden ivm problemen. Konden mij echter ook niet vertellen wanneer ik mijn geld terug kreeg.
Toen ik vroeg om een compensatie van uit hun, gaven ze een mondelijke toezegging tot 50% korting op de volgende bestelling. Ze zou een bonnetje in de la doen. Ze kon die niet schriftelijk bevestigen.
Nou deze toezegging kan ik dus nooit inwisselen, ze weten van niks
Super slechte service
Paar maanden terug voor 4 man Sushi besteld bij I love Sushi Breda. Hebben toen 2,5 uur moeten wachten. Ik kreeg daar toen zeer fijne excuses voor en een mondelinge toezegging van 25 euro korting op de eerst volgende bestelling. Nadruk op mondeling want ik kreeg hier geen schriftelijke bevestiging van. Ik moest mijn bestelling gewoon telefonisch doen en dan want ze zouden dan kunnen zien dat ik een tegoed had op 25 euro. 2 weken, zo gezegd zo gedaan. De medewerker wist echter van niets en zou het even gaan navragen om mij daarna terug te bellen. Niet dus en 30 minuten later ben ik zelf nog maar eens gaan bellen. Ik werd nog net niet voor leugenaar uitgemaakt maar zulke kortingen geven zij nooit dus dat kon volgen de bedrijfsleider niet. Daarbij konden zij mijn naam ook niet vinden. Zelfs niet toen ik de datum en het bedrag gaf waarop dit heeft plaats gevonden. Erg jammer en slechte reclame voor een vrij nieuw bedrijf. Nooit meer I love sushi.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.