Onbeschofte mensen hier! Ik bestel een crispy Ebi en ik krijg een lullig rolletje rijst met een klein stukje garnaal erin, ik bel hier netjes over en ik krijg een passief agressieve man aan de lijn di... Mehr ansehen
Snel bezorgd. Vriendelijke bezorger. De sushi was goed warm en heel erg lekker. Een goede verrassing. I love sushi Vlaardingen heeft de beste sushi van Vlaardingen. We bestellen vaker. Een dikke... Mehr ansehen
De Uramaki superbox besteld om af te halen. In de extra opmerkingen gezet: vergeet de wasabi niet, want dit gebeurd vaker. Uiteraard geen wasabi en 2 zielige zakjes sojasaus. Op de afgesproken tij... Mehr ansehen
Locatie Apeldoorn; lange levertijd, uur later dan de planning was. Medewerker die ik belde onaardig en nors in contact. De vegetarische sushi pakket was de zeewier vervangen door augurk. Smaak sushi v... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
I love sushi
Super lieve personeel . Voor de prijs is de kwaliteit goed!! Lekkere en verse sushi !
I love sushi Amsterdam
Top zaak heel erg lekker en ik krijg er altijd een gratis drankje of wat extra sushi bij aardige bezorgers👍
I love sushi Lelystad:
I love sushi Lelystad:
Beste sushi en pokebowl van Nederland.
Ik heb meer dan 10 andere plaatsen gegeten, maar I Love Sushi in Lelystad is TOP!! Vers en heerlijk, veel vis en groente, niet uit de koeling, maar wordt vers gemaakt en dat proef je
bezorging na 1,5 uur nog steeds niet
bezorging na ander half uur nog steeds niet gehad. nemen telefoon niet op , kan niet vragen waar de bestelling is. zeer slecht.
locatie Tiel
Bestolen
Ik heb 3 sushis besteld eentje was tonijn salade roll, en kreeg kip... Ben gewoon gescammed.
Lekkere sushi
Lekkere sushi, goede bezorgtijd. Niets te klagen ^^ kijk alweer naar volgend weekend uit 😋 #IlovesushiHelmond
Duurt driekwartier voordat m’n eten…
Duurt driekwartier voordat m’n eten eens klaar is op een maandag avond. En er is niks te doen.
Prima sushi, maar gerund door prutsers
Na mijn eerdere positieve recensie mijn laatste en negatieve ervaring. Vandaag om 12:05 besteld en betaald voor sushi die om 12:45 zou arriveren. Vanaf 13:00 ben ik gaan bellen. Telefoon werd herhaaldelijk niet opgenomen en doorgeschakeld naar voicemail. Na talloze pogingen eindelijk contact en ik zou binnen een kwartier worden teruggebeld. Na een half uur was ik het zat en ging ik weer bellen. Wederom een bullshitverhaal over ‘het systeem’. Afijn, een uur later nog steeds geen sushi, het systeem kon mijn order niet vinden. Terugbetaling gaat een paar dagen duren.
De eigenaar die me belde, vertelt bullshitverhalen. De verklaring voor de beroerde telefonische ontvangst - voordat ik mijn klacht had kunnen uiten - was dat men bezig was met… mijn (nog niet geuite) klacht…
Nogmaals, heb hier eerder prima sushi besteld en geleverd gekregen, geen idee wat er nu aan de hand is. Een nieuw ‘talent’ als manager??? Geen idee, maar ik bestel hier werkelijk NOOIT meer.
Het is in Heerhugowaard erg slecht
Ik ben al geruime tijd klant bij I Love Sushi Heerhugowaard, maar helaas is de kwaliteit de laatste tijd sterk achteruitgegaan. Vandaag bereikte de teleurstelling echter een dieptepunt.
Mijn bestelling, die ik ruim 3 uur van tevoren had geplaatst, werd pas 35 minuten later bezorgd. De rijst was hard en droog, alsof hij al een hele dag in de koelkast had gestaan. De sushi viel uit elkaar en de zalm smaakte oud. Ook de nori was hard en moeilijk te kauwen.
Bij een bestelling van €50 ontving ik slechts één bakje wasabi en één bakje gember. Na mijn klacht werd er wel extra gember en sojasaus gebracht, maar de kwaliteit van het eten bleef dramatisch.
Het is bijzonder teleurstellend, vooral omdat het de verjaardag van mijn moeder was. Ik zal hier zeker niet meer bestellen en raad het ook niemand anders aan.
I love sushi OSS
2x besteld en 2x ruim te laat.
Om 17:00 besteld voor 19:50. En als je belt zeggen ze we hebben het druk..
zeer slecht dat ze altijd zo laat zijn
Echt te bizar voor worden Twee keer…
Echt te bizar voor worden Twee keer besteld hier en de eerste keer deden ze er maarliefst 3 uur over. En de tweede keer deden ze er 2 uur over terwijl het misschien hooguit 20 minuten fietsen is. Dit slaat echt helemaal nergens op
Super goed
Aardig personeel, lekkere verse sushi en snelle bezorging!
Te laat en dag erna ziek
eten besteld rond 15 uur om rond 19:00 te laten bezorgen. Om 19:30 nagebeld en was nog niet verzonden. Uiteindelijk bijna uur te laat.
Eten was daaintegen wel lekker, niet helemaal zoals besteld, maar ..
Dag erna ziek.
Onaccepté
Als het kon, had ik 0 sterren gegeven. We hebben met z’n 8en bijna een uur gewacht en daarna werd de order gecancelled. Erg onprofessioneel
Altijd alleen sushi bij I LOVE SUSHI
Altijd super sushi ontzettend aardig personeel heel erg tevreden
Koop alleen I OVE SUSHI
I love sushi Nijmegen
Dit is speciaal voor de vestiging Nijmegen.
De sushi was vers, heerlijk, eerder bezorgd dan aangegeven en met cadeautje!
Top!
Ruim 2 uur wachten op bestelling
17.30 bestelling geplaatst. 20 tot 40 minuten, dan zou de bestelling worden geleverd. Om 18.45 nog niets. Gebeld het was druk nog 20 minuten dan zou de bestelling er zijn.Helaas om 19.30 nog niets. Ben er heen gereden, bestelling was nog niet klaar, er was nog iemand aan het bellen, ging ook over hun bestelling waar deze bleef, was druk werd er gezegd de het meisje achter de toonbank. Er was geen klant aanwezig, alleen de Kok en het meisje achter de toonbank. Hoezo druk. 2 uur en 17 minuten heeft het geduurd om mijn eten te krijgen en dan ook nog zelf opgehaald ook. Nooit meer hier iets halen. Had beter eerst de reviews kunnen lezen voor ik ging bestellen.
I found insect in my food
I found insect in my food, I would not recommend ordering here. The restaurant was not even admitting that could happen and refused me to refund my money for that. Horrible service and not good quality of food! I decided to make aware people as I had recently another problem with them which they did not resolve for me.
Slechte website
Lekker eten maar wat een schijt site,
Met dat minimum bedrag met bestellen.
Daar naast ook als ik even me bestelling overnieuw wil doen doet de site heel lastig en werkte het slecht.
Maar wel lekker eten 👍🏼
Vandaag sushi besteld in Alphen aan den…
Vandaag sushi besteld in Alphen aan den Rijn na lange tijd, we hadden gehoopt dat is daar iets verbeterd maar helaas us het andersom.
De porties zijn veel kleiner, crispy rol was aangebrand, de umaki zo kleintjes , niet kleiner, kleintjes en zonder smak, wel alles enorm om hoog qua prijs.
Nooit meer daar bestellen en aan iedereen raad ik dat af?
Zonder van ons geld daar uit te geven.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.