ilovesushi.nl Bewertungen

2.4

Onbeschofte mensen hier! Ik bestel een crispy Ebi en ik krijg een lullig rolletje rijst met een klein stukje garnaal erin, ik bel hier netjes over en ik krijg een passief agressieve man aan de lijn di... Mehr ansehen

Snel bezorgd. Vriendelijke bezorger. De sushi was goed warm en heel erg lekker. Een goede verrassing. I love sushi Vlaardingen heeft de beste sushi van Vlaardingen. We bestellen vaker. Een dikke... Mehr ansehen

De Uramaki superbox besteld om af te halen. In de extra opmerkingen gezet: vergeet de wasabi niet, want dit gebeurd vaker. Uiteraard geen wasabi en 2 zielige zakjes sojasaus. Op de afgesproken tij... Mehr ansehen

Locatie Apeldoorn; lange levertijd, uur later dan de planning was. Medewerker die ik belde onaardig en nors in contact. De vegetarische sushi pakket was de zeewier vervangen door augurk. Smaak sushi v... Mehr ansehen

Mangelhaft

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

42 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ruim 2 uur wachten op de sushi

Ruim 2 uur wachten op de sushi bij I love sushi Apeldoorn. Telefonisch niet bereikbaar. Op mail geen antwoord. Zelf naar de afhaal gereden, onvriendelijke medewerker die nonchalant antwoord dat het nou eenmaal druk is. Dit was dus de laatste keer.

24. August 2024

Fantastische service en heerlijke…

Fantastische service en heerlijke pokébowl. Ik bestelde heel goedkoop een fantastische pokébowl en kreeg er zelfs nog als extraatje 4 super heerlijke sushi’s bij. Bezorging was heel snel en er zaten veel extra verrassinkjes bij!!

21. August 2024

I love sushi Eindhoven

De bestelling werd binnen 40 min bezorgd dus hoefde niet mega lang te wachten dit was een +. Helaas was de rijst wat hard en sommige sushi zat teveel sausjes op. Helaas zitten sinds vanochtend beide op de wc. De Sushi was gewoon niet goed als je er ziek van word. Echt een teleurstelling voor 70 euro. Dit zal echt niet moeten kunnen.

27. Juli 2024

onbeschofte en respectloze medewerkster

Een zeer onbeschofte en respectloze schreeuwende medewerkster aan de telefoon.

Wij belde om te vragen wanneer onze bestelling werd bezorgd, omdat onze bestelling na 2 uur nog niet was bezorgd.

Meerder keren besteld in Katwijk, echter was dit ook de laatste keer.

25. Juni 2024

Wachttijd belachelijk lang!

Het lijkt normaal te zijn dat de sushi hier meer dan 105 minuten te duren dit gebeurd de kaatste tijd zo vaak zelfs op doordeweekse dagen. War dan nog meer balen is dat de gefrituurde sushi ook nog eens koud aankomt terwijl het 2 mij rijden is…..

29. Mai 2024

Het was waardeloos

Het was waardeloos
We hadden bij locatie leiden besteld
Het eten was smakeloos, het kwam veel te laat, een deel vd bestelling was niet leverbaar en werd matig vervangen
Zou hier niet nooit meer bestellen

25. Mai 2024

Ilovenotsushi

Mischien kan ilovesushi amsterdam noord wat leren van andere ilovesushi tenten want daar hoor ik alleen maar goede dingen over.

23. Februar 2024

Na 2,5 uur nog geen sushi

Na 2,5 uur nog geen sushi. Filiaal in Apeldoorn. Uur geleden gebeld en zou eerst volgende zijn qua bezorg. Loze belofte. Ik bestel er nooit meer, dit was de eerste keer en zeker dus de laatste!!

24. Februar 2024

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen