Onbeschofte mensen hier! Ik bestel een crispy Ebi en ik krijg een lullig rolletje rijst met een klein stukje garnaal erin, ik bel hier netjes over en ik krijg een passief agressieve man aan de lijn di... Mehr ansehen
Snel bezorgd. Vriendelijke bezorger. De sushi was goed warm en heel erg lekker. Een goede verrassing. I love sushi Vlaardingen heeft de beste sushi van Vlaardingen. We bestellen vaker. Een dikke... Mehr ansehen
De Uramaki superbox besteld om af te halen. In de extra opmerkingen gezet: vergeet de wasabi niet, want dit gebeurd vaker. Uiteraard geen wasabi en 2 zielige zakjes sojasaus. Op de afgesproken tij... Mehr ansehen
Locatie Apeldoorn; lange levertijd, uur later dan de planning was. Medewerker die ik belde onaardig en nors in contact. De vegetarische sushi pakket was de zeewier vervangen door augurk. Smaak sushi v... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik wil graag mijn ervaring delen over…
Ik wil graag mijn ervaring delen over mijn bestelling bij dit sushirestaurant. Ik had mijn bestelling al om 17:10 uur geplaatst en daarbij specifiek gekozen voor bezorging rond 18:00 uur, zodat er voldoende tijd was om de sushi te bereiden. Helaas werd de bestelling uiteindelijk pas om 18:30 uur bezorgd.
Ze belde me op het tijdstip dat allang de bezorging binnen had moeten zijn dat het later kwam, ik uitte mijn ongenoegen, hierop kreeg ik jammer genoeg geen begripvolle reactie. Ik stelde een kleine compensatie voor in de vorm van een extra sushirol, maar dit werd op een onvriendelijke manier afgewezen. Ook toen ik later terugbelde dat er zelfs plastic in de sushi zat, werd er niet constructief meegedacht. Dit vind ik erg teleurstellend, en daarom zal ik hier helaas niet meer bestellen.
Ik hoop dat er in de toekomst beter met dit soort feedback wordt omgegaan.
Helaas, echt niet goed bereid. Locatie Den Bosch
Positief, de stukjes waren redelijk groot.
Negatief, de rijst van de spicy tuna rollen was droog, en de sushi viel bij het oppakken dan ook helemaal uit elkaar.
Het was niet lekker, wij hebben dit nog nooit zo slecht gehad.
We hadden drie rollen hiervan en die lagen onder een berg gefrituurde uitjes, dat was ook niet lekker.
De rijst van de Nigiri was wel goed
Ik heb om 18:00 uur besteld met een…
Heerhugowaard: Ik heb om 18:00 uur besteld met een verwachte bezorgtijd van 18:45. Tien minuten vóór die tijd werd ik gebeld dat de bezorging iets later zou zijn. Op mijn vraag hoeveel later, werd gezegd: ongeveer 10 minuten. Uiteindelijk is de bestelling pas om 19:35 bezorgd.
In de tussentijd heb ik zelf nog gebeld en toen werd mij verteld dat de bezorger “nu de deur uit zou gaan”. De winkel zit op ongeveer 10 minuten fietsen afstand, dus dit klopt niet met de uiteindelijke bezorgtijd.
Daarnaast werd mij beloofd dat er iets extra’s bij zou worden gedaan vanwege de vertraging, maar dit heb ik niet ontvangen. Tot slot waren de rollen slecht bereid en smaakten ze nergens naar.
Heerlijke sushi en goeie service!
Heerlijke sushi en goeie service!! Zeker een aanrader!
Hele foute en schokerende opmerkingen…
Hele foute en schokerende opmerkingen nadat ze zelf de fout in zijn gegaan qua bezorgtijd. Den op onze auto gespuugd. Ik bestel hier nooit meer
Hollend achteruit . . .
Altijd goede sushi gehaald bij I Love Sushi in Hoofddorp. Jaar geleden verhuisd van Hfdp naar Aalsmeer en vandaag toevallig in Hfdp en daar sushi gehaald om thuis op te eten. Wat een teleurstelling!
Sashimi (zalm en tonijn) was niet vers en rook onaangenaam. De sushirijst was plakkerig en smakeloos. De smaak kwam van de mayonaise(!) en gebakken uitjes . . . . . Speciaal teruggereden naar Hfdp om mijn geld teurug te vragen.
Advies aan filiaal Hfdp: lever gewoon de oude vertrouwde en goede kwaliteit, anders kun je binnenkort je deuren sluiten. Zeker als ik de overige reviews over jullie lees. Ik moet er niet aan denken wat er gebeurt als ouderen die bij jullie om de hoek wonen deze slechte kwaliteit eten bij julliie bestellen en nog opeten ook. Shame on you!
Vreselijk slecht
In de middag al besteld om het om 18.15 te hebben. Ruim anderhalf uur na die tijd nog steeds geen bestelling. Telefoonnummer werkt niet en zelfs ernaartoe gefietst en sta gewoon voor een dichte deur. Schandalig.
Delicious Sushi.
Ik snap die slechte reviews niet hoor....
Ik woon al jaren in de buurt van dit bedrijf I LOVE SUSHI en dacht let's give it a try!
Ik mag niet klagen;
Binnen no time werd mij bestelling bezorgd. De sushi is on point (switi) en voor het bedrag èn de hoeveelheid hoef ik lekker twee dagen niet te koken.
Kortom; ik heb geen spijt van mijn bestelling!
Cadeautjes!
Bij I love sushi krijg je altijd een extraatje als je bestelt en soms ook als het wat langer duurt. Dat is super lief! De sushi is ook altijd lekker.
De sushi was heerlijk
De sushi was heerlijk, heb genoten van mijn heerlijke hoofdgerecht! Aanrader
Ilovesushi.
I love Sushi Apeldoorn niet bestellen…
I love Sushi Apeldoorn niet bestellen is gewoon elke keer ruim drie kwartier te laat, en elke keer maar zeggen dat ze er aan komen niks geen excuses waardeloos nooit daar bestellen!
Diep en diep triest hoe je dit kon afleveren.
Wat een waardeloze ervaring gehad met i love sushi, kregen onze bestelling prima optijd maar we konden niet eens meer identificeren wat nou welke sushi was. Het leek meer op katten voer dan op sushi. Hadden nog beter to good to go kunnen doen..
Locatie Leiden,
Locatie Leiden,
Sushi sandwich kip besteld, de rijst was niet lekker, en er zaten 2 stukken kipnuggets op, niet helemaal de bedoeling, ik heb er eerder een op bij andere locatie, was heerlijk. Deze weggegooid na 2 happen, helemaal niet lekker.
Locatie Lelystad
Locatie Lelystad
Ik belde een uur voor sluitingstijd en wilde nog wat bij bestellen. Dat kon niet meer want het was te druk. Ik vind dit echt niet klant vriendelijk voor iemand die heel regelmatig sushi besteld. Nog voorgesteld het zelf af te willen halen maar dat kon niet… raar
I Love Sushi Amersfoort Vathorst
I Love Sushi Amersfoort Vathorst. Na een aantal keer bestellen wat goed was viel het deze keer echt zwaar tegen. Er zat zoveel saus op de sushi rollen dat het op een frikandel speciaal leek. De saus was daardoor in de sushi getrokken waardoor het sompig was geworden. Had sushi zonder saus besteld. Ook zaten er op de crispy chicken zoveel gebakken uitjes, het leek alsof ze iets wilden maskeren. De kip was zo taai dat ik het uit moest spugen.
Heb gelijk contact gezocht en mocht een gratis box halen. Ben hier zo ziek van geweest dus voor mij het eerste jaar geen sushi meer. Ik vroeg daardoor geld retour maar dat wilde ze niet doen. Moest contact opnemen met het hoofdkantoor maar die zijn niet bereikbaar. Weg 30 euro en heel ziek geweest. Bestel hier niet! De service is super slecht.
Sushi besteld in hillgersberg
Sushi besteld in hillgersberg
Bij thuiskomst schrok ik toen ik de deksel van mijn bestelling af haalde.
1 grite berg van goedkope gebakken uitjes.
Dit mag toch niet op sushi zitten.
Geen idee wat er onder zat want ik kon geen enkele smaak herkennen
Het hadden 4 soorten moeten zijn maar geen enkel smaakverschil te herkennen.
Wel een zure azijn nasmaak helaas.
Trieste kwaliteit die de naam sushi niet waardog is
In japan krijg je hier dedoodstraf voor
Erg jammer.
wat slecht kan je nooit verwachten.
wat slecht kan je nooit verwachten.
Bestelling vrijdag 20 juni
Normaal ben ik geen persoon die snel een slecht review achterlaat. Maar ik ben erg teleurgesteld in het eten van I Love Sushi Leiden. Het eten kwam heel vettig aan. Ik nam mijn eerste hap en spuugde het meteen uit. Het smaakte echt niet naar wens. De Sushi sandwich was ten eerste super klein en super vettig en viel uit elkaar van de zachtheid. (Het Hoort krokant en knapperig te zijn.) Ik had ook Sushi besteld was ook super vettig en niet te eten. Ook bij de eerste hap meteen uitgespuugd. Er zat zelfs bij twee sushi rollen stukjes schil van een garnaal.
Heel jammer dit! Ik dacht even een nieuw sushi tentje uitproberen. Maar helaas bijna alles moeten weggooien.
the worst service ever
the worst service ever. never on time, forget about the actie, they do not have it, it is just to take people. one hour still witing without answer.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.