Sköna skor, men sulan är så mjuk att grus gräver sig in och skapar stora hål. Jag och min partner köpte varsina par promenadskor förra året. Använda ca 6 månader innan grus letat sig in och nu sticker... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Köpte ett par icebug januari 2024. Användes då vintern ut. Sedan januari 2025 gick ena skosnöreshänget av. Och lät lite på återförsäljaren som att Icebug inte kommer ersätta skon. Ser ingen vit... Mehr ansehen
Skorna har väll något sämre kvalité än vanliga skor men dom är så tunna så kanske förståeligt. Dock så fick jag väldigt bra service när dom gått sönder i hälen. Fick lagningslappar hemskickade som är... Mehr ansehen
Köpte två par skor 2025. Den ena med broddar och den andra var kängor utan broddar. Dyra skor, men man tänker att kvaliteten kostar. Det stod att skorna hade 10 års garanti och ifall broddarna gic... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Dålig kvalitet
Dålig kvalitet. Köpt två par och båda gick sönder inom ett år.
icebug känga med dragkedja är en…
icebug känga med dragkedja är en brutalt bra känga. det är en bra allsidig
känga. sulan tål kyla är mjuk och fungerar verkligen vintertid. du kan gå långt med den och den är snygg. viktigt med vinterskor är att sulan greppar och det gör icebuggen. enjoy
Går sönder!
Min fru och jag köpte samtidigt dubbade kängor för några år sedan. Nu har det gått hål i sulorna, båda skorna, för min fru. Jag köpte annat märke och inte några som helst problem med mina.
Skräp - bli inte lurad
Tråkigt att Icebug marknadsförs som svenska skor, då det är Vietnamproducerade skor av lägsta klass. Passform och kvalitet i källaren.

Antwort von Icebug AB
Nu är det sluthalkat!
Mina nya Icebug Metro2 är både snygga och halkfria. Trodde inte att det var sant när jag läste om skorna, men de är verkligen suveräna. Är du rädd för att halka omkring och bryta axeln? Köp ett par greppsäkra Icebug! Du kommer inte att ångra dig.
Hög klass på både skor och företag
Har nu köpt fyra par skor/kängor från detta företag. Två av dem genom andra återförsäljare och två direkt från Icebug.se. Samtliga fyra par skor har kommit att blivit mina absoluta vinterfavoriter, med eller utan snö. Fantastiskt bra skor, högklassig kvalitét, genomtänkt och snygg design och otroligt sköna! Har ett par ”fulldubbade” Speed-L Bugrip, perfekta till promenader på riktigt tuffa, isiga underlag. Idun-L bugwebb är snygga mockastövlar med bra grepp som blir ännu bättre med de löstagbara dubbarna som ingår i köpet, detta par samt Saunter Bugwebb är perfekta stadsalternativ; på med dubbarna vid behov, de tar ingen plats i fickan eller väskan. Slutligen Solus W Michelin Wick, de dubbfria alternativet. Grymt sköna, varma och stadiga skor med riktigt bra grepp även utan dubb (obs på is är det dubb som gäller för mig, inget annat;).
Vid köpen direkt från Icebug.se har allt gått smidigt och proffsigt till, snabba leveranser. Mycket hög kvalitét både på skor och företag, tack för att ni finns, önskar att alla hade nöjet att njuta av en skön vinterpromenad i någon av era många, fina modeller av skor!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.