Iacamping Bewertungen 43

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stod med en defekt vandvarmer,og havde booket og betalt ophold op til påsken. 3 af vores lokale camping værksteder i Silkeborg, forstod ikke problematikken? Ringede til Ivan hos IA Camping, som vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik skiftet batteri og lavet ekstra udvendig stik på vores campingvogn, vi er meget tilfredse 👌 God og professionel rådgivning ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ + Fair priser - Kan bestemt anbefale dem 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betjeningen var venlig og imødekommende, skaden blev lavet hurtig, og prisen var lavere end vi på forhånd havde frygtet. Vores campingvogn (årg 1998) var blevet utæt ved tagantennen. Der var fugt,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt utrolig pålideligt firma. Overholder alle aftaler til punkt og prikke. Er utrolig service minded, og kontakter dertil mig, hvis noget uforudset skulle ske. Jeg mødes altid af stor venlighed,... Mehr ansehen

4.8

Kan bestemt anbefale dem 👌

+ Fair priser - Kan bestemt anbefale dem 💚

23. März 2026

Antwort von Iacamping

Hej Rikke mange tak. god sommer til jer.

Fantastisk og lynhurtig service

Ringede til Ivan hos IA Camping, som vi købte vognen ved 2025. Du kommer bare med vognen så skal vi nok løse opgaven. Under 24 timer senere kom der både mail og sms at nu var vognen klar. Det er fantastisk og kanon service og en klar forståelse for kundens problem og frustration. Vi kan kun anbefale Ivan og hans team 💪

23. März 2026

Antwort von Iacamping

Mange tak ole. for den fine anmeldelse i må have en god påske ferie.

Fået lavet gastest

Fået lavet gastest. Hurtigt, nemt og pris som forventet. Venlig og imødekommende.

10. März 2026

Mange tak Marc.
I må have en god sommer.

Vi har lige fået en mover installeret…08

Vi har lige fået en mover installeret på vores campingvogn,,,og som altid hos ia camping fik vi en god og tryg behandling og fik hurtigt installeret en mover og tilbehør af høj kvalitet og til en super fair pris,

8. Januar 2026

Antwort von Iacamping

Tak for den fine anmeldelse og super du ville komme her i vinter og få den monteret.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God handel og garanti service

Nu har vi lige hentet vores campingvogn fra første service, Iacamping får den bedste anbefaling herfra, der er altid en løsning på de små problemer der måtte være.

21. September 2025

Antwort von Iacamping

Mange tak Lone i må have et godt efterår/ vinter så ses vi næste år.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og perfekt håndtering

Super service og perfekt håndtering. Vi kommer helt sikkert til kun at benytte
IA Camping fremover 🤗
Der er styr på sagerne og personalet er professionelle og hjælpsom.

17. Juli 2025

Hej Kirja.
Mange tak og god ferie til jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt arbejde til rimelig pris.

Vores campingvogn (årg 1998) var blevet utæt ved tagantennen. Der var fugt, og dermed aluminiumspest omkring hullet. IA foreslog at fjerne antennen (som vi aldrig har brugt), og lime en ny plade på henover det skadede stykke plade. Herefter skal skal det lille opfugtede område inde i vognen tørres - ved at lade en varmeblæser puste luft ind i skabet.

15. Juli 2025

Tak god sommer til jer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik lavet gastest og monteret…

Fik lavet gastest og monteret cykelholder på autocamper. Rigtig god og hurtig service lige fra tilbud til færdig arbejde. Kunne ikke være mere tilfreds 🌞

20. Juni 2025

Antwort von Iacamping

Mange tak Svend i må have en god ferie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik en super god behandling

Vi fik en super god behandling. De var rigtigt hyggeligt, de fik skiftet alt hvad jeg bad om. Og de var rigtigt hurtigt til at lave det. Så der kommer vi helt sikkert igen. Og vi anbefaler dem til alle dem vi kender.

18. Juni 2025

Antwort von Iacamping

Mange tak Keld god sommer til jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når vi aflevere vores cv

Når vi aflevere vores cv. Kan vi altid regne med at cv'en er i orden, når vi henter cv.
Er der uafklarede spørgsmål under service, ringer de og spørger.
Sms med det samme cv er færdig 👍
Kan kun anbefales. 👍👍👍

21. Mai 2025

Antwort von Iacamping

Mange tak Vagn God sommer til Jer.

Helt utrolig pålideligt firma

Jeg mødes altid af stor venlighed, både i telefon og på adressen. Det er vidende og dygtig folk der arbejder med min Campingvogn. Altid flot arbejde, og opgaven løst.
Vi har brugt IA Camping siden 2018 og det helt uden problemer.
Så IA Camping kan vi varmt anbefale. Hilsen Inge & Troels.

15. Mai 2025

Antwort von Iacamping

Mange tak god sommer til jer.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr