Fik af vide at min pakke var leveret
Fik af vide at min pakke var leveret, skrev til dem mange gange, at pakken IKKE var leveret, men ingen svar tilbage, og så en uge efter blev min pakke leveret ….
Mega utilfreds. Aldrig har jeg oplevet noget så dårlig. Billeder i aviser hvor man ser valgkort smidt i grøften. Valgkort der hænger ud af postkassen. Modtager valgkort der ikke tilhører mig. Hvad skal det ende med???? Der må ske en ændring, Pakker fungerer heller ikke som de plejer. Jeg venter og venter 🥶. Det er en ommer .
Leverer altid som aftalt, i modsætning til PostNord
Har kun godt at sige om DAO, altid stabil og god levering. Tak for det.
Har bestilt nyt dankort d.29/1 2026. Da jeg ikke modtog det, måtte jeg bestille et nyt. Det gjorde jeg d. 19/2. Det kom heller ikke. Har nu bestilt et tredje. Håber et af dem snart kommer frem. Det er lidt træls at undvære, i den verden vi lever i! Håber DAO bliver bedre i fremtiden!!!
Vi har nu d. 16/3, og jeg har stadig ikke modtaget et brev. De svarer heller ikke på mail...
Dårlig service ,ingen bankkort nu i snart 20 dage.
Banken har sendt for længe siden ,i har så meget uorden,og siger det kan nemt blive væk ,jeg siger bare nul stjerner
Der bliver anmeldt
Meget dårligt. Jeg betalte 65 kr i fragt for at sende en jakke hjemmelevering igennem Gul&Gratis. Efter en uge fik jeg ekstra regning for at betale 62,50 kr et ekstra fragtgebyr, begrundelse pakken var større end det tilladte. Det betyder at fragten for at sende en jakke her i Danmark koster 127,50 kr, dyrere end prisen på jakken. Hvis jeg vidste det, så vil jeg aldrig sende en jakke med dao. Det er sidste gang, jeg har brugt dem.
Skulle have leveret en pakke d. 5/12. Den bliver så omdirigeret til pakkeshop men er nu d. 11/12 stadig ikke leveret. Snakkede med en dao medarbejder i går som synes det så noget underligt ud men i stedet for at rykke efter pakken hos dem, gennemgik han hele tidslinien, som jeg også selv kan læse mig frem til.
Virkelig dårligt at det skal tage så lang tid for en pakke at nå frem med DAO!!!
Normalt bliver min pakke leveret ude forand min dør, denne gang skrev de den var i min postkasse, og det er ok, hvis det så bare var i min postkasse, næ nej den lå squ på jorden ved min postkasse, alle der går forbi min postkasse, kunne havde taget min pakke, det kalder jeg ihvertifald ikke ,et godt sted at ligge den , det er squ en ommer .
Gentagne gange har jeg bestilt vare til hjemme adresse og betalt ekstra for leveringen.Men jeg modtager en mail hvor der står at det ikke var muligt at leverer pakken hvor efter jeg må hente pakke hos et udleverings sted.Det tjener DAO penge på og dårlig service. Vh Lone

Undvik I-DAO – tomma löften, avstängning och ansvarslös ledning
Jag gick in som Founder i I-DAO med löftet om ett färdigt bulgariskt bolag, medföljande konton och struktur. Efter 5–6 månader hade jag fortfarande inte fått något levererat. När jag ifrågasatte detta fick jag vaga svar och till slut andra "lösningar" – som inte alls motsvarade det jag investerat i.
Founder-medlemskapet marknadsfördes som något unikt och exklusivt, med stark betoning på att endast 100 personer skulle få denna möjlighet. Det utlovades bland annat ett registrerat bolag med betalda avgifter, företagskonto och privatkonto med kort, ett guldpläterat VISA-kort, 10 000 G-iDAO Tokens, vinstdelning upp till 20 % per år, en Founders Card med rabatter, VIP-event och prioritet – och mycket mer.
Jag fick inget av detta.
När jag gick med i I-DAO var det tydligt för VD och ägaren – som är en och samma person – att jag redan var aktiv i andra nätverk. Det diskuterades öppet och var aldrig ett problem. Men så snart jag började ifrågasätta varför ingenting levererades och slutligen begärde tillbaka min investering, valde han att stänga ner mitt konto utan förvarning.
Som svepskäl hänvisade han till att jag “nämnt andra nätverk på mina sociala plattformar” – något han hela tiden varit fullt medveten om. Det var en efterhandsförklaring, konstruerad för att undvika ansvar och slippa betala tillbaka vad jag lagt in.
Jag har begärt återbetalning på hela min investering – men inte fått tillbaka någonting. I stället har VD:n i efterhand påstått att min insats ska reduceras, bland annat genom "avdrag" för konsulttimmar som inte kan styrkas och presentationer han själv hållit – men som dessutom misslyckats. Det är fullständigt orimligt.
Bakom den proffsiga ytan döljer sig en verksamhet utan ryggrad eller ansvar, där grundarna vägrar ta ansvar – men gärna tar dina pengar.
Avstängd utan dialog – vägrade lämna ut mina bolagsuppgifter
Omdöme:
Jag gick med i I-DAO som Founder och deltog aktivt under en period. Bolaget marknadsförs som ett större nätverk, men i praktiken drivs allt av en enda person – och när man inte rättar in sig i ledet får det konsekvenser.
Efter att jag på en extern plattform nämnt ett annat projekt, blev jag plötsligt avstängd från både systemet och interna forum. Det skedde utan varning, utan dialog – ett helt ensidigt beslut.
Samtidigt vägrade man lämna ut information om mitt eget bolag, som hade registrerats i England inom ramen för I-DAO:s struktur. Jag fick själv leta upp alla uppgifter och dokument genom brittiska myndigheter för att ens få tag på mitt eget UTR-nummer.
Det mest allvarliga är att hela vår investering – ett belopp över 100 000 kr – har hållits inne, trots upprepade begäranden om återbetalning. Inga pengar har återförts, och inga tydliga besked har getts.
Jag vet att jag inte är ensam om detta – flera andra har upplevt samma typ av bemötande. När man ifrågasätter upplägget eller ställer för många frågor, möts man av tystnad eller uteslutning.
Det mest ironiska är att personen bakom ofta anklagar andra projekt för att vara “ponzi-liknande” – men sett till hur han själv agerar, är det tveksamt om någon i Sverige driver ett system som liknar det mer.
Jag delar detta för att andra ska kunna fatta mer medvetna beslut. Om du går med – dokumentera allt, ställ dina frågor i tid och var medveten om att svaren kanske inte kommer.
Svar till I-Dao:
Tack för ert svar. Jag vill dock förtydliga några punkter för framtida läsare:
"Vi uppmuntrar alltid till dialog"
Det stämmer inte med min upplevelse. Jag blev utestängd utan någon som helst förvarning, och trots att jag upprepade gånger försökte få till en dialog, möttes jag av total tystnad. Varken samtal eller supportärenden har besvarats.
"Beslut om medlemsavslutning fattas enligt villkor"
Det anges inga konkreta villkor för att bli utesluten utan varning för att ha nämnt andra projekt. Inga interna regler hade brutits – det handlar snarare om kontroll.
"Bolagsuppgifter är offentliga"
I-DAO agerar som en tredjepartsaktör med anspråk på att vägleda – men gjorde det inte. Alla löften om struktur och kunskapsöverföring föll platt.
"Founders Club är ingen investering"
Det må vara en juridisk formulering. Men jag – och många andra – blev presenterade ett mycket specifikt upplägg, där vår insats skulle ge oss:
• Registrerat brittiskt bolag med första årets avgifter betalda
• Företags- och privatkonto med kort
• Guldpläterat Visa-kort
• Token-tilldelning (10.000 G-iDAO)
• Vinstdelning upp till 20 % årligen
• VIP-förmåner och exklusiva events
• Founders Card med rabatter
…och mycket mer.
Den officiella presentationen är tydlig med vad som utlovades – MEN MYCKET LITE AV DETTA HAR LEVERATS I PRAKTIKEN. När upplägget dessutom förändrades utan förvarning eller transparens, och ingen återbetalning var möjlig, framstår det som direkt oseriöst och förtroendeskadligt.
Att i efterhand hävda att det inte rör sig om en investering – när så stora finansiella förmåner utlovades, och medlemmar betalade tusentals euro i tron att de fick del av en affärsstruktur – är inte bara vilseledande. Det är bedrägligt.
"Organisation med 11 ansvariga personer"
Att samma person signerar både som VD och supportteam bekräftar tyvärr precis den centralisering som förnekas i svaret.
”Eventuella tvister hanteras enligt våra användarvillkor och gällande jurisdiktion.”
– Den här formuleringen låter formell, men i praktiken vet alla som varit närmare I-DAO:s ledning att bolagets jurisdiktion valts just för att undvika rättsligt ansvar. Att det är registrerat på Brittiska Jungfruöarna är ingen slump – det har snarare lyfts fram av ledningen som en styrka, då det gör det i princip omöjligt för drabbade medlemmar att kräva ansvar eller få upprättelse.
Jag står fast vid mitt omdöme.
Svaret från bolagets VD bekräftar bara den bild jag – och många andra – redan hade:
Ett nätverk där kontroll går före transparens, och där utlovade strukturer visar sig vara tomma löften.

Antwort von I Dao
DAO KAN MAN IKKE STOLE PÅ.
JEG ANBEFALER ALLE AT BRUGE GLS
Jeg er af og til - når jeg ikke selv kan vælge- modtager af pakker kker fra DAO, hvad end de ansvars afskriver sig eller ej!!!

Antwort von I Dao
Bra ledning, god vinst som jobbar på i lagom takt. Stabilt, bra och tryggt helt enkelt. /Maria
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.