Nordvaerk Bewertungen 54

TrustScore 1.5 von 5

1.6

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er alligevel der dårligste renovations firma der nogensinde har været i Aalborg kommune. Ejer 20 adresser i Aalborg kommune og selv om der er totalt ryddet for sne køre de stadigvæk ikke op og t... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Dårlig service/intet samarbejde

Nordværk/Ålborg.
Vi har boet her siden midt februar, og endnu ikke fået tømt pap/plastik. Da vi klagede til Nordværk, fik vi at vide “håndtaget vendte forkert”! Kunne renovationsfolket ikke tænke “de er nye her, vi skriver en seddel og spørger om de vil vende containeren?” Serviceminded + samarbejde 👍🏻 Vi betaler for det, og uden vores affald, havde de ikke dette arbejde!
Det giver ikke mening at låget åbner den modsatte vej når håndtaget vender udad!
Jeg ved godt de ikke “må” tømme når “håndtaget vender forkert; jeg tænker vi alle indimellem “strækker” os lidt for at være imødekommende/samarbejde og servicemindede.

10. März 2026

Hej Jette

Jeg er ked af at høre, at I har oplevet problemer med tømningen af jeres beholder til pap og plastik, siden I flyttede ind. Det vil vi selvfølgelig gerne se nærmere på.

For at vi bedst muligt kan gøre dette, vil jeg sætte pris på at du kontakter os direkte og oplyser din adresse. Herefter vil vi undersøge sagen nærmere.

Du kan skrive direkte til os via mailadressen: kundehenvendelser@nordvaerk.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nordværk er uprofessionelle og håbløse

Nordværk er uprofessionelle og håbløse. Bare i februar måned har vi måttet klage 3 gange over manglende tømning af restaffald - betaler for ugentlig tømning. Deres svar er den ene lamme undskyldning efter den anden - “tømning er udelukkende baseret på hvad DE synes om forholdene” - ikke reelle fakta. Her kalder vi det dovenskab! Standardsvar på klager, ingen reel handling. Til sidst gider de slet ikke svare. Det er totalt uansvarligt at overdrage affaldshåndtering til et sådant firma!!

20. Februar 2026

Hej Bella

Tak for din anmeldelse – og for at dele dine oplevelser, selvom de har været frustrerende.

Jeg beklager meget de udfordringer, der har været med tømning af jeres beholder – det er på ingen måde tilfredsstillende.

Vi vil naturligvis meget gerne kigge nærmere på din sag. For bedst muligt at kunne gøre dette, vil jeg sætte pris på, at du kontakter os direkte og oplyser din adresse. Så kan vi undersøge sagen nærmere.

Elendig service.

Elendig service.
Jeg er via mit arbejde affaldsansvarlig.
Vi er blevet påduttet en civilingeniør, der mente, at vi var for dårlige til, at sortere affaldet.
Jeg skriver til nordværk om de kan hjælpe, og vi bliver enige om små sorteringcontainere til sortering, istedet for den store vippecontainer.
Der bliver fra nordværk skønnet hvor mange små containere, der skal træde i stedet for den store vippecontainer.
Vi gik fra ugetømning til 14 dages tømning.
For det første : de fjernede vippecontainer, og glemte at levere de små sorteringscontainere.

For det andet : da containerene skulle tømmes kom de ikke. Jeg ringede ind, og fik meddelelsen, at det var for sent. Og vi måtte vente til næste ordinere tømning.

For det tredje : vi har nu erfaret, at ved 14 dages tømning, har vi for lidt containere. Så jeg skrev ind, at vi skulle bruge flere containere. Ja tak så gerne 650 kr. pr. Container, der skulle leveres excl moms.

For det fjerde : Det var en fejloplysning, at vi får tømt pap/papir/plast/metal hver 14. Dag. På erhverv er det kun månedligt. Så nu skal jeg bestille dobbelt så mange containere. Til 650 kr. excl moms.

Vi har virkelig haft ja hatten på, for, at imødegå civilingeniørens krav om øget sortering. Også for, at kunne kalde os grønne.

Jeg føler kun modarbejdelse og ågerpriser fra Nordværk. Men vi er låst fast, og kan ikke bruge anden affaldsfirma

18. Februar 2026

Hej Anders

Jeg beklager meget de udfordringer, der tydeligt har været – det er på ingen måde tilfredsstillende.

Vi vil naturligvis meget gerne hjælpe dig med din sag. For bedst muligt at kunne gøre dette, vil jeg sætte pris på, at du kontakter os direkte og oplyser din adresse. Så kan vi undersøge sagen nærmere.

Du kan skrive direkte via mailadressen: kundehenvendelser@nordvaerk.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er alligevel der dårligste…

Ejer 20 adresser i Aalborg kommune og selv om der er totalt ryddet for sne køre de stadigvæk ikke op og tømmer container. Har flere container der er fuldstændig smadret når de så endelig bliver tømt .der flyder med affald og skidt alle steder når de har været her .der kunde service findes simpelthen ikke de siger bare de ikke kan hjælpe pga travlhed. Så minus 10 her fra Hej Cristian jeg her skrevet ind til kunndeservice og bliver bare afvist det er chafførens vurdering men han har slet ikke været inde på vores vej så vil gerne vide hvordan han har vurderet det Mvh Henrik

17. Februar 2026

Hej Falch auto

Tak for din anmeldelse – og for at dele dine oplevelser,
selvom de har været frustrerende.

Når veje og fortove er glatte på grund af sne eller is, kan det være udfordrende at gennemføre tømninger. Medarbejderen vurderer derfor altid, om forholdene er sikkerhedsmæssigt forsvarlige. Denne vurdering er faglig og begrundet i arbejdssikkerhed – aldrig et ønske om at undlade tømning.

Du beskriver dog en situation, hvor vejen efter din opfattelse var ryddet. Det vil vi gerne undersøge nærmere. For at vi kan behandle sagen korrekt, vil jeg bede dig kontakte os direkte og oplyse din adresse. Så kan vi afklare, hvorfor afhentningen er udeblevet.

Hvis en beholder er beskadiget, er du meget velkommen til at kontakte os, så sørger vi for hurtig ombytning. Det samme gælder, hvis der ligger affald efter en tømning – det er naturligvis ikke tilfredsstillende.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nordværk er meget lidt imødekommende og…

Nordværk er meget lidt imødekommende og er meget arrogante når man snakker med dem.
der er kun problemer med dem.

4. Februar 2026

Hej Marc

Jeg er ked af at høre om de dårlige oplevelser, du har haft. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have, når de kontakter os.

De nye rockere i Nord

Kan det virkelig passe i 2026 at man skal betale for en service man ikke får. Tænker at Nordværk er den nye rockerklub i Aalborg - i hvert fald samme metoder men hensyn til "dummebøder". Nem måde at drive virksomhed på
Og ja - har tidligere skrevet negativt om Nordværk herinde på Trustpilot - men min retfærdighedssans bliver virkelig også sat på prøve

2. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstremt arrogante metoder til at skabe rykkere

Ekstremt arrogante metoder til at skabe rykkergebyrer - sender en faktura på deres egen interne konto uden at notificere bruger som derefter modtager en automatiseret rykker på 257,- Det er en aldeles utilladelig adfærd som ellers kun ses på meget tvivlsomme foretagener. Det er en virksomhed valgt af det offentlige og der er ingen alternativer. Den adfærd er etisk helt uden for det tilladte og skammelig når den er påtvunget. Der bør tildeles en næse for misbrug af borgernes tillid. Betalingsproceduren er ustabil og i lyset af overstående ikke et tilfælde. Hvem har dog godkendt denne virksomhed til at malke borgerne? Pinligt at iagttage...

30. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice eller egoisme.

Bor på Næssundvej i Aalborg Øst. Vi må køre ned på vores vej og de fleste er SÅ søde til at vise hensyn.
Vores vej har smalle steder og nærmest torve med god plads.
Kom kørende og der var en af jeres ansatte ved at tømme molokken på et af de smalle stykker.
Jeg holdt pænt ind bag ved og lod ham gøre hans arbejde, han er der jo for os beboere.
Da han er færdig kører han, vil jeg skyde på 75 meter. Da kommer han til det brede stykke. Havde han holdt lidt mod højre eller venstre og sat farten ned, kunne jeg fint være smuttet forbi.
Det vælger han så IKKE at gøre. Fortsætter 10 m til molokken, kører så langt frem mod et cykelstativ, stopper og hopper ud af bilen præcis placeret så jeg ikke kunne passerer. Går ud og starter med at tømme.
Må vende bilen for tiden løb, ruller vinduet ned og siger KU du ikke ha ladet mig komme forbi. Hvortil har blot trækker på skuldrene og fortsætter.

Det var fredag morgen og møder i ham på ejeres vej, så bør han for eftertiden hedde KONG skrald.

22. Januar 2026

De gør det godt

For vores vedkommende udfører Nordværk fin service. De henter som de skal uanset om det så er farligt affald, som er specielt bestilt eller de faste tømninger. Prisen er steget ja, men jeg går ud fra at det er fordi der er større krav til affaldshåndteringen både fra Christiansborg og EU. Tænk hvis de ikke fandtes.

5. Dezember 2025

Super kundeservice

Var på genbrugspladsen i Nørresundby i går.
Jeg havde lidt problemer med noget affald og en meget venlig medarbejder hjalp mig med mine eternit tagplader. Både med råd og vejledning om indpakning og senere også med at læsse dem af.
Stor ros til medarbejderen på genbrugspladsen i Nørresundby.

1. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangel på sund fornuft og ikke mindst dovenskab og hærværk.

Mangel på sund fornuft og ikke mindst dovenskab! sagen: affaldscontainer efterladt i indkørsel, jeg klager Nordværk sætter spanden på plads dagen efter samtidigt modtager jeg en klage over adgangsforhold som i øvrigt ALTID har været på samme måde de 6-7 år jeg har været ejer, min matrikel er der en gang med flisebelægning på 1 m der slutter i skel resten af stykket ud til vejen er ejer af kommunen og det der klagen ligger, jeg klager igen og kommunen sviner mig til i paragraffer omkring vejloven hvor til jeg tager en beslutning nu er nok F. nok jeg frafalder alle klager både til Nordværk og kommunen, efterfølgende bliver der opsat overvågning med alarm på skraldespande med besked til mig ved aktivitet (øvrig område på off. vej er self. blokeret), mail til Nordværk at betalingen stoppes promote såfremt der ikke tømmes efter ordning så fik piben en anden lyd MEN! jeg havde selvfølgelig sørget for der var noget i spanden det er klart, alarmen var sat, 2 minutter efter skraldemanden havde stoppet kikket i spanden og kørt videre (dovenskab) besked til Nordværk betaling er stoppet genoptages når der tømmes efter plan dokumentation på video. KL 12.02 spanden tømmes betaling genoptages, SÅ opfordring til andre der døjer sørg for i har styr på jeres og stop betalingen såfremt det er åbenbart det eneste der virker over for det amatøragtige firma hvor deres folk bliver fornærmet over en irettesættelse, vi betaler for en service i skal udføre også selv om det er en mandag lige efter weekend.
Opdatering 02.12.2025 I dag flytter skraldemanden på den belægning der er udlagt for der er 90 cm uden omkring skraldespanden den flyttes ca 1,5 meter ud til asfalt indstik hvilket gør jeg er forhindret i at få afhentet affald fra den skraldespand der står længst inde på grunden da efter Nordværks modifikation ikke er belægning og man tillader sig at flytte den ud på et jordstykke der ejes af Rebild kommune, Nordværk udføre direkte hærværk på min grund og ting betaling er igen standset til de får bragt forholdene tilbage til oprindeligt og besked om at sagen meldes til politiet hvis det ikke bliver ordnet, magen til frækhed, Nordværk kan simpelthen ikke engang tømme en skraldespand uden opsyn og klage til følge det er en skandale. Bedømmelsen her på Trustpilot siger det hele 1,6 stjerne det er en skandale sådan et kommunalt ejet firma får lov til at fortsætte man burde kunne vælge sådan fra så de får lov til at mærke utilfredsheden direkte på deres intjæning. Der er opretter en Facebook gruppe Nordværk utilfredse kunder hvor man frit kan drøfte sine oplevelser med Nordværk.

1. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nordværk har forringet renovationen med…

Nordværk har forringet renovationen med 100 %.
hvis man bestiller poser ved at hænge en tom på affaldsspanden skal man være heldig om de leverer nogle. Gør de det så en sjælden gang bliver poserne bare smidt så de er helt rullet ud . Det er som om at de ansatte ikke gider deres job men kun er der for lønnens skyld. Det er trist at det er så ringe en service som vi skal betale for. Det er uanstændigt. Jeg skrev service, jeg mener den overhovedet ikke eksisterende service. Jeg ville skamme mig hvis var lige så ligeglade med hvordan jeg udførte mit job. Føj for pokker mener jeg bare. Og ringer man til jer er I totalt ligeglade og får bare et dumt svar

20. Oktober 2025

Elendig og dyr “service”

Efter Nordværk overtog Hjørring i 2025, er prisen steget med 75%.

Servicen er derimod blevet endnu ringere. De kan ikke gå 7 skridt på hårdt grus, for at hente den skraldespand, som tidligere altid blev hentet fra selv samme sted.

2. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte en bigbag hos Nordværk

Jeg bestilte en bigbag hos Nordværk. Efter den var fyldt op bestilte jeg en afhentning. Dette gjorde jeg d. 20.08. til afhentning d. 01.09. Jeg gemte min kvitering. Nu skriver vi så D.16.09.25 Og der sker ikke en hylene fis!! Derfor ringer jeg og spørger til den glemte afhentning? Der er ikke registreret noget???
Efter, at jeg har sendt min kvittering på at de har modtaget min bestilling og at de afhenter, Svarer de blot; Der mangler jo et løbenummer........
Hvad i he.... er det nu for noget de hiver op af hatten? Det er under al kritik. At man bare lader hånt om kunderne og det arbejde som DE egentligt skulle udfører, FØJ!!!

16. September 2025

0 stjerner til jer.

0 stjerner til jer.
Havde bestilt afhentning af sofabord til storskrald, men de nægtede at ta det med, da de mente kaklerne på bordet ville falde af når de løftede det op i containeren. Min mand har efterfølgende banket på kaklerne med en stor hammer, og jeg de går hverken i stykker eller falder af.

Vild teori og enormt dårlig service

4. September 2025

Det er det rene vanvid

Hvor er det en helt vanvittig kundeservice, det her firma tilbyder. Har lige talt med en sur og tvær dame, der tydeligvis gerne vil lave noget andet til hverdag end det hun gør!!
De sender skriftevis brev regninger og eboks regninger, og jeg kan simpelthen ikke forstå min saldo og ringer ind for at blive oplyst om hvordan det hænger sammen, og med det samme er hun i forsvarsposition, og taler direkte ned til mig og begynder at hæve stemmen og tale direkte ind over mig mens jeg er ved at forklare min uvidenhed omkring deres betalingsprocedurer, hvorefter hun siger jeg må ringe senere når JEG er faldet ned og smækker røret på!!!
Hvad i Himlens navn foregår der.
Jeg beklager jeg indledte med at skrive kundeservice, det er så langt fra, at jeg ikke aner hvad jeg skal kalde det. Jeg er mildest talt målløs!

19. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Umuligt at afmelde og fejlagtige rykkere trods PBS-tilmelding

Vi har gang på gang fået rykkere fra Nordværk, selvom vores PBS/Betalingsservice-aftale står som aktiv i banken. Banken har bekræftet dette skriftligt, men Nordværk fastholder, at vi ikke er tilmeldt.

Fejlen ligger altså ikke hos os, men vi bliver alligevel opkrævet rykkergebyrer. Når vi prøver at opsige deres "service", bliver vi mødt med beskeden om, at det desværre ikke er muligt.

Vi har nu al dokumentation på sagen, men oplever stadig manglende vilje til at løse problemet eller bekræfte opsigelsen.

13. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nordværk tåler ikke kritik..

Nordværk tåler ikke kritik på facebook, for så bliver man blokeret, deres elendige service er lige så enorm som deres regninger, som er steget over 40%

Og svare på mail, det kan de så heller ikke magter..

Gad vide hvor mange andre de har blokeret på facebook ?

2. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr