Bilpleje Odense Bewertungen 14

2. Automarkt
  3. Autowerkstatt
  4. Professionelle Fahrzeugpflege

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Bilpleje Odense tilbyder vi professionel bilpleje med fokus på høj kvalitet og sans for detaljer. Vi udfører projekter for private, erhverv og til en række bilforhandlere. Vi tilbyder både indvendig og udvendig bilpleje, herunder vask, polering og rengøring, og anvender nøje udvalgte produkter for at sikre et flot og holdbart resultat!

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

6 ud af 5 stjerner.

Jeg må indrømme at jeg sjældent bliver imponeret, men det blev jeg denne gang.
Jeg havde bestilt en indvendig rengøring da mine hvide lædersæder aldrig har været behandlet i de 7 år jeg har haft bilen og førersædets farve lignede mere en brun papkasse end hvidt læder.
Jeg har nu fået en ny bil eller sådan ser det ud indvendigt, sæderne er fuldstændigt som da jeg købte bilen som ny for 7 år siden.
Derudover var der en super service med levering af bilen på hjemadressen med en forklaring på hvad der var lavet og alt sammen til en meget rimelig pris.
Så 6 ud af 5 stjerner herfra.

8. Januar 2026

Rens af sæder

Vis men vil have fantastisk service og gode rasultalter så skal man vælge bilpleje Odense!!!!!!
Jeg havde en fantastisk oplevelse med dem og min bil stod kniv skarp da de var færdige

Alt i alt bare en fornøjelse, det er ikke sidste gang!

9. Januar 2026

Alle tiders service 👍

Alle tiders service 👍
Motorvask..klaret til ug!
Ringede kort før jul og bestilte tid.
Oveni fik jeg poleret forlygterne, da han hørte der var synstid dagen efter.
Kommer gerne tilbage igen, og deler gerne ud af gode oplevelser og god service!

4. Januar 2026

Hej Elin
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord 🙌
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Venlig hilsen Alexander, Bilpleje Odense

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg syntes min bil er blevet som god…

Jeg syntes min bil er blevet som god som ny. Den skinner helt vildt og jeg kan klart anbefale det😀👍🏼

15. Dezember 2025

Hej Valdemar

Tak for de flotte ord og for at tage dig tid til at anmelde os.
Det er altid en fornøjelse at høre, når vores arbejde gør en forskel. Vi håber at se dig igen!

Venlig hilsen Alexander, Bilpleje Odense

Fantastisk bilpleje

Fantastisk bilpleje! Min bil ser ud som ny igen – både indvendigt og udvendigt. Der er virkelig kælet for detaljerne, og man kan tydeligt mærke, at der er styr på kvaliteten. Super god service, venlig betjening og hurtig færdiggørelse. Kan klart anbefales til alle, der vil have deres bil behandlet ordentligt. Jeg kommer helt sikkert igen!

Hej Alfred
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse ⭐️
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både resultatet og servicen. Vi lægger stor vægt på kvalitet og detaljerne, så det betyder meget for os, at det kan mærkes.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og tage os godt af din bil næste gang 🚗✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en mega god oplevelse

Jeg havde en mega god oplevelse. Min bil er blevet så god som ny…

1. Dezember 2025

Hej Naja
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse! Det sætter vi stor pris på. Tak for din anmeldelse. Jeg håber vi ses igen!

Rigtigt god service

Rigtigt god service, Min bil har aldrig set bedre ud.

Hej Aksel
Tusinde tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Håber vi ses en anden god gang 🚗✨

Stor anbefaling

Jeg er helt vild med at bruge Bilpleje Odense, Alexander er meget imødekommende og giver en garanti på hvad man får for pengene. Kan klart anbefales herfra! 🥳

Hej Kenneth
Tusind tak for din anmeldelse 🥳
Det betyder rigtig meget for os, at du føler dig godt taget imod, og at du oplever klarhed og tryghed i det, du får for pengene.
Tak for anbefalingen – vi glæder os allerede til at se dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

eg har netop fået min gamle Ford Taunus…

Jeg har netop fået min gamle Ford Taunus shinet op hos gutterne fra Bilpleje Odense, og hold nu op en oplevelse! Alexander tog imod mig med et smil og en imponerende tålmodighed. Han lyttede oprigtigt, da jeg fortalte historien om bilen – et arvestykke fra min farfar, som betyder utroligt meget for mig.

Jeg kom med et håb om, at bilen kunne komme tilbage i samme stand, som på det gamle billede af min farfar og mig, hvor jeg kun var 5 år gammel. I dag er jeg 38, og jeg må sige… de har fuldstændig levet op til – og faktisk overgået – mine forventninger.

Daniel stod for selve klargøringen af bilen, og det arbejde, han har leveret, er intet mindre end fantastisk. Detaljegraden, omhuen og respekten for bilens historie kan virkelig ses. Bilen ser ud, som jeg husker den fra min barndom, og den følelse er uvurderlig.

Stor tak til Alexander, Daniel og hele teamet hos Bilpleje Odense. I har givet mig noget meget mere end bare en flot bil – I har genskabt et minde.

Kan varmt anbefales! 🚗✨

29. Oktober 2025

Hej Oliver
Tusind tak for din helt fantastiske og rørende anmeldelse. Det betyder mere for os, end ord kan beskrive, at du har delt både din oplevelse og historien bag bilen.

At få lov til at arbejde med et køretøj, som rummer så stor personlig og familiær betydning, er et ansvar, vi tager meget alvorligt. Det glæder os enormt at høre, at resultatet ikke blot levede op til dine forventninger – men også genskabte minder, der betyder så meget for dig.

Tak for de flotte ord om både Alexander og Daniel. Hele teamet sætter en ære i at levere arbejde med respekt, omhu og passion, og det er utrolig motiverende at læse, at det kan mærkes.

Tak for din tillid og for din varme anbefaling. Du er altid hjerteligt velkommen hos os – og Ford Taunus’en vil altid have en særlig plads hos os 🚗✨

Bilpleje Odense

Flot arbejde

super kundeservice, super arbejde , udvendigt og indvendigt , er som ny, de kan bare det,
Alexander og Co

20. November 2025

Hej Lars
Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både kundeservice og resultatet – både indvendigt og udvendigt.
Tak for de pæne ord om Alexander og resten af teamet. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot arbejde og fair priser

Flot arbejde og fair priser! Bilen står knivskarpt efter en tur ved Alexander og Co.
Dygtige folk der gør sig umage!

17. November 2025

Hej Søren
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både resultatet og vores priser. Vi gør os altid umage, så det er skønt, når det kan ses på bilen.
Tak for tilliden – vi håber at se dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fleksibel, imødekommende, omhyggelig, flot og fin bilklargøring

Tak for en rigtig fin og omhyggelig klargøring af vores Kia Picanto (6 timer med håndvask af bil, støvsugning/indvendig rengøring -og afsluttende voksbehandling af lakken).
Bilen er blevet SÅ flot; og vi er MEGET tilfredse med den fine behandling, din venlighed og fleksibilitet.

18. Juli 2025

Hej Jette
Tusind tak for jeres fine anmeldelse og de pæne ord.
Det glæder os virkelig at høre, at I er så tilfredse med klargøringen af jeres Kia Picanto og det endelige resultat. Vi lægger stor vægt på omhu og kvalitet i vores arbejde, så det er dejligt, at det bliver værdsat.
Tak også for rosen omkring venlighed og fleksibilitet – det betyder meget for os. I er altid velkomne igen!

Kanon oplevelse

Yderst tilfreds med min bil som jeg fik klargjort hos bilpleje odense! Stod skarpt i lakken og alle hundehår var fjernet. Super god service og venligt personale!

12. April 2025

Hej Mads
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er yderst tilfreds med klargøringen, og at både lakken stod skarpt, og alle hundehår blev fjernet. Vi sætter stor pris på de pæne ord om vores service og personale.
Tak for tilliden – du er altid velkommen hos os igen!

Magnus, Bilpleje Odense

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr