Hygglo Bewertungen 195

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med Hygglo. Gjør det enkelt å leie ut og leie ting på en trygg og oversiktlig måte. Plattformen er brukervennlig, annonsene er enkle å opprette, og det er lett å komme i kontakt med se... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uthyraren var vänlig och tillmötesgående. Jag fick jobbet gjort med vertikalskäraren som jag hyrde och den återlämnades i samma skick(bra) som när jag hämtade den. Så otroligt smidigt istället för at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Å leie utstyr via Hygglo har i mitt tilfelle vært helt uproblematisk, eller rettere sagt en fin opplevelse. Plateheis og skruautomat fungerte perfekt og avstand for å hente og levere utstyr var prima.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag använder Hygglo både för att hyra ut prylar och även hyra själv. Smidigt för att testa saker eller för att kunna använda saker man inte behöver så ofta! Plattformen gör det väldigt smidigt att bet... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Winwin att på ett säkert och bra ordnat…

Winwin att på ett säkert och bra ordnat sätt kunna hyra det man behöver bara ibland. Bra även om man är bortrest och inte har med något som behövs.
Säkert och smidigt för båda parter. Hoppas fler och även på mindre orter kommer upptäcka nyttan med Hygglo

9. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Tack för din fina och genomtänkta feedback. Vad roligt att höra att du upplever Hygglo som en win win, både när man bara behöver något ibland och när man är bortrest. Trygghet och smidighet för båda parter är något vi lägger stor vikt vid, så det är extra glädjande att höra. Vi uppskattar också din förhoppning om att fler, även på mindre orter, ska upptäcka nyttan med Hygglo. Tack för att du använder Hygglo.

Super nöjd

Väldigt smidig

7. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Tack för din feedback. Vad roligt att höra att du upplever Hygglo som väldigt smidigt. Vi arbetar hela tiden för att göra tjänsten så enkel och bekväm som möjligt att använda. Tack för att du använder Hygglo.

Smart. Snabbt. Smidigt.

Smidig lösning. Enkelt att hitta saker som behövs. Appen löser bokning och betalning väldigt smidigt.

21. Dezember 2025

Antwort von Hygglo

Tack för din fina feedback. Vad roligt att höra att du upplever Hygglo som en smidig lösning och att det är enkelt att hitta det du behöver. Att bokning och betalning fungerar smidigt i appen är något vi lägger stor vikt vid. Tack för att du använder Hygglo.

This is sooooo good

Antwort von Hygglo

Thank you for your lovely review. We are really happy to hear that you had such a positive experience. Thank you for using Hygglo!

Lätt att hyra ut

Lätt att hyra ut. Enkelt gränssnitt för att kommunicera med de som hyr.

4. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Tack för din feedback. Vad roligt att höra att du upplever det som lätt att hyra ut och att gränssnittet gör kommunikationen enkel. Vi strävar efter att göra hela processen så smidig och tydlig som möjligt. Tack för att du använder Hygglo.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superbra att kunna hyra det man behöver…

Superbra att kunna hyra det man behöver istället för att behöva köpa nått när man bara behöver saken en gång

2. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Tack för din fina feedback. Vad roligt att höra att du uppskattar möjligheten att hyra det du behöver istället för att köpa något som bara används vid ett enstaka tillfälle. Det är precis den typen av smart och hållbar lösning vi vill erbjuda. Tack för att du använder Hygglo.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

This is really great platform to rent…

This is really great platform to rent and list your items which could be rented out.

Antwort von Hygglo

Thank you for your kind review. We are glad to hear that you find the platform useful both for renting items and listing your own for others to use. Making it easy to share things in a practical and reliable way is something we truly value. Thank you for using Hygglo.

Använder mycket

Använder mycket

Antwort von Hygglo

Tack för din feedback. Vad roligt att höra att du använder Hygglo mycket. Det betyder mycket för oss och visar att tjänsten fyller en viktig funktion i vardagen. Tack för att du är med och delar.

Heja Hygglo.

Alltid lätt att låna verktyg via Hygglo.

27. Dezember 2025

Antwort von Hygglo

Tack för din feedback. Vad bra att höra att du alltid upplever det som enkelt att låna verktyg via Hygglo. Vi arbetar för att göra processen så smidig som möjligt, så det är väldigt uppskattat att få höra. Tack för att du använder Hygglo.

Rejommenderas!

Har använt Hygglo många gånger; hyrt campervan, motorsåg, altantvätt, slagborr, partytält. Funkat utmärkt. Rekommenderas!

30. Dezember 2025

Antwort von Hygglo

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att Hygglo har fungerat utmärkt för dig vid så många olika tillfällen. Det är precis den flexibiliteten vi vill erbjuda, att enkelt kunna hyra allt från större fordon till mindre verktyg när behovet uppstår. Stort tack för din rekommendation och för att du använder Hygglo.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har endast hyrt ut prylar utan besvär

Har endast hyrt ut prylar utan besvär, billigare än att äga själv och smidigt med!

29. Dezember 2025

Antwort von Hygglo

Tack för din feedback. Vad bra att höra att du upplever Hygglo som smidigt och utan krångel. Möjligheten att spara pengar och använda saker mer effektivt, oavsett om man hyr eller hyr ut, är precis det vi vill erbjuda. Tack för att du använder Hygglo.

Kaikki sujunut hyvin

Kaksi kertaa joutunut käyttämään vakuutusta. Molemmilla kerroilla asia hoitui nopeasti ja kivuttomasti. Summat olivat pieniä 30-60€, että ainakaan näissä ei ongelmia. Välityspalkkio on hiukan suurehko, joka vähentää käyttöä.

12. September 2025

Antwort von Hygglo

Kiitos palautteestasi. Hienoa kuulla, että vakuutuksen käyttö sujui molemmilla kerroilla nopeasti ja vaivattomasti. Juuri tällaisissa tilanteissa haluamme, että prosessi toimii sujuvasti ja luotettavasti.

Ymmärrämme myös näkemyksesi välityspalkkiosta. Palkkio mahdollistaa sen, että voimme tarjota mahdollisimman turvallisen ja luotettavan alustan, mukaan lukien vakuutuksen, asiakastuen, käyttäjien varmennusprosessin sekä palvelun jatkuvan kehittämisen. Arvostamme palautettasi ja käytämme sitä palvelun parantamiseen. Kiitos, että käytät Hyggloa.

Stabilt

Stabilt, pålitligt och krångelfritt - samt ekonomiskt så jag själv slipper köpa grejer som bara används ibland.

23. Dezember 2025

Antwort von Hygglo

Tack för din fina feedback. Det gläder oss att du upplever tjänsten som stabil, pålitlig och krångelfri. Att kunna hyra det man behöver vid enstaka tillfällen istället för att köpa nytt är precis den typen av smart och ekonomisk användning vi vill möjliggöra. Tack för att du använder Hygglo.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra tjänst för att hyra tryggt av…

Bra tjänst för att hyra tryggt av privatpersoner istället för att köpa!

27. Dezember 2025

Antwort von Hygglo

Tack för din fina recension. Vi är glada att höra att du upplever tjänsten som ett tryggt sätt att hyra av privatpersoner istället för att köpa. Att göra det enkelt, säkert och mer hållbart att dela saker är något vi verkligen brinner för. Tack för att du använder Hygglo.

Smidig app!

26. Dezember 2025

Antwort von Hygglo

Tack för din feedback. Vad roligt att höra att du upplever appen som smidig. Vi arbetar kontinuerligt med att göra den enkel och trygg att använda, så det betyder mycket för oss att höra. Tack för att du använder Hygglo.

Good Customer Service

Good Customer Service, Quick Response,

25. Dezember 2025

Antwort von Hygglo

Thank you for your kind review. We are really pleased to hear that you experienced good customer service and quick responses. Providing timely and helpful support is something we prioritise, so your feedback truly means a lot to us. Thanks for taking the time to share your experience.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superbra att man kan hyra bra grejer…

Superbra att man kan hyra bra grejer från privatpersoner i närheten och slippa köpa allt själv.

20. Dezember 2025

Antwort von Hygglo

Tack för din fina feedback. Det gläder oss att du uppskattar möjligheten att hyra bra saker av privatpersoner i närheten och på så sätt slippa köpa allt själv. Just det lokala och hållbara tänket är något vi värderar högt, så det är roligt att höra att det fungerar bra för dig. Tack för att du använder Hygglo.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flott app som er velfungerande

Flott app som er velfungerande. Brukt fleire ganger og kjem til å bruke igjen!

21. Dezember 2025

Antwort von Hygglo

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt gode erfaringer over tid og at tjenesten fungerer som den skal. Vi setter stor pris på at du velger å bruke Hygglo igjen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hygglo er et navn alle bør lære seg å huske!

For det første, er Hygglo et meget godt fungerende nettverk for delingsindustrien, som har blitt populær etter hvert. Jeg har faktisk aldri hatt en dårlig opplevelse gjennom Hygglo. Trygt og sikkert synes det å være, og jeg planlegger faktisk å legge ut noe utstyr jeg har selv, som egner seg. Utstyr som koster litt penger, men som man skal bruke kun til spesielle formål. Som f.eks. en bordsag, som jeg nettopp har kjøpt.

Spesifikt til den opplevelsen jeg nettopp hadde, med en rensemaskin for tekstiler - typisk for rensing av sofa, tepper etc. Maskinen jeg leide, var gullende ren, klar til bruk, og så helt ny ut. Jeg har jobbet med tepperensing tidligere, som sommerjobber, og vet hvordan de skal brukes, og hva som gjør en rensemaskin god. Den jeg leide, var helt top knotch! Og servicen, hele opplevelsen, var så god som det er mulig å få.

19. Dezember 2025

Antwort von Hygglo

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt så gode erfaringer med Hygglo over tid, og at du opplever både trygghet og kvalitet i leiene. Spesielt setter vi pris på at du trekker frem tilstanden på utstyret og den totale opplevelsen rundt utleien. Det er akkurat slik vi ønsker at det skal fungere. Lykke til når du selv legger ut utstyr for utleie, og takk for tilliten.

Alltid fungerar.

20. Dezember 2025

Tack för din recension.

Det är väldigt uppskattat att höra att tjänsten är pålitlig och fungerar som den ska varje gång. Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Hygglo

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr