Hygglo Bewertungen 195

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med Hygglo. Gjør det enkelt å leie ut og leie ting på en trygg og oversiktlig måte. Plattformen er brukervennlig, annonsene er enkle å opprette, og det er lett å komme i kontakt med se... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uthyraren var vänlig och tillmötesgående. Jag fick jobbet gjort med vertikalskäraren som jag hyrde och den återlämnades i samma skick(bra) som när jag hämtade den. Så otroligt smidigt istället för at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Å leie utstyr via Hygglo har i mitt tilfelle vært helt uproblematisk, eller rettere sagt en fin opplevelse. Plateheis og skruautomat fungerte perfekt og avstand for å hente og levere utstyr var prima.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag använder Hygglo både för att hyra ut prylar och även hyra själv. Smidigt för att testa saker eller för att kunna använda saker man inte behöver så ofta! Plattformen gör det väldigt smidigt att bet... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har bara positiva erfarenheter både som…

Har bara positiva erfarenheter både som uthyrare och hyrestagare!

18. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Tack för din recension. Vad roligt att höra att du har haft positiva erfarenheter både som uthyrare och hyrestagare. Det betyder mycket för oss.

Kanonbra service

Kanonbra service, allt funkar klockrent!

16. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Tack för de fina orden. Vad härligt att höra att allt fungerar klockrent och att du är nöjd med servicen. Det uppskattar vi verkligen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

No need to buy anymore so its great

No need to buy anymore so its great. Great products for great value.

14. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Thank you for your great review. We are really pleased to hear that you find it helpful not having to buy items you only need occasionally, and that you see good value in the products available. Making access easy and affordable is exactly what we aim for. Thanks for choosing us and for taking the time to share your experience.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag slipper köpa klumpig utrustning

Jag slipper köpa klumpig utrustning som bara används enstaka gånger 👍🏻

14. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Tack för din fina feedback. Det gläder oss att höra att du uppskattar möjligheten att slippa investera i utrustning som annars bara hade kommit till användning vid enstaka tillfällen. Just flexibiliteten och att göra det enkelt att dela resurser är något vi verkligen vill bidra med. Tack för att du valde oss och för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Smidigt

Enkelt att hyra på ett säkert sätt istället för att köpa.

4. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du upplever det som smidigt och enkelt att hyra på ett tryggt sätt istället för att köpa. Det är precis den upplevelsen vi vill erbjuda, så din feedback betyder mycket för oss.

Genial løsning

Kjempefin og praktisk ordning som godt ivaretar leier og utleier.

10. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig fint å høre at du opplever ordningen som praktisk og trygg for både leietaker og utleier. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super easy & convenient to find…

Super easy & convenient to find numerous options of what you need.

12. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Thank you for your kind feedback.

We are really pleased to hear that you find it easy and convenient to find a wide range of options for what you need. Making the platform simple to use and offering good availability is something we work hard on, so it is great to know it makes a difference. Thank you for using Hygglo and for sharing your experience.

Så bra tjänst

Så bra tjänst. Borde användas mer!

12. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Stort tack för de fina orden.

Det betyder mycket för oss att höra att du uppskattar tjänsten. Tack för att du använder Hygglo och för att du hjälper till att sprida ordet.

Effektivt

Enkelt, trygt og effektivt.

Antwort von Hygglo

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplever Hygglo som enkelt, trygt og effektivt. Akkurat dette er noe vi jobber målrettet for hver dag. Takk for at du bruker plattformen og for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Utleie av litt av hvert

Når man har mye utstyr liggende kan man greit nok leie det ut til folk som trenger det. Litt penger her og litt penger her er greit det :)
Hygglo tar en stor «cut», men man kan jo håpe de nedjusterer dette i fremtiden…

1. Dezember 2025

Antwort von Hygglo

Takk for at du deler erfaringen din og for at du bruker Hygglo.

Vi er glade for at du ser verdien i å kunne leie ut utstyr som ellers blir liggende ubrukt og at det kan gi litt ekstra inntekt over tid. Samtidig har vi forståelse for at provisjonen vår oppleves som høy. Den er ment å dekke drift av plattformen, kundesupport, forsikring, betalingstjenester og videre utvikling slik at utleie skal være så trygt og smidig som mulig for begge parter.

Vi tar tilbakemeldinger som dette på alvor og vurderer kontinuerlig både prismodell og hvordan vi kan skape mest mulig verdi for brukerne våre. Takk for at du tok deg tid til å gi oss ærlig feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oslagbart sätt att hyra maskiner

Jättebra och enkelt sätt att hyra maskiner. Ofta väldigt nära där man bor och framförallt funkar det att hyra och lämna på helger.

Antwort von Hygglo

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du upplever Hygglo som ett oslagbart och enkelt sätt att hyra maskiner. Närheten och flexibiliteten, särskilt möjligheten att hyra och lämna på helger, är något många uppskattar och som vi är glada att kunna erbjuda. Tack för att du använder Hygglo.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket lätt och smidigt att hyra

Mycket lätt och smidigt att hyra! Svar direkt om prylen är ledig

Antwort von Hygglo

Tack för din feedback. Vad roligt att höra att du upplever det som lätt och smidigt att hyra, och att du snabbt får svar om prylen är ledig. Snabb och tydlig kommunikation är något vi verkligen strävar efter. Tack för att du använder Hygglo.

Enkelt och smidigt!

Fungerar enkelt och bra! Framför allt är det skönt att inte tvingas köpa allt själv och istället hyra när man behöver en produkt för en kort tid.

Antwort von Hygglo

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att det fungerar enkelt och bra för dig. Att kunna hyra vid behov istället för att köpa saker som bara används under en kort period är precis den flexibilitet vi vill erbjuda. Tack för att du använder Hygglo.

Hygglo är trygglo

Enkelt och smidigt att hyra av medmänniskor

7. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Tack för din feedback. Vad roligt att höra att du upplever det som enkelt och smidigt att hyra av andra via Hygglo. Att göra delning trygg och tillgänglig är något vi verkligen värdesätter. Tack för att du använder Hygglo.

Enkel bestilling

Enkel bestilling, alt er tilrettelagt for en god brukeropplevelse

8. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Takk for din fine tilbakemelding. Så bra å høre at du opplever bestillingen som enkel og at alt er lagt til rette for en god brukeropplevelse. Det er akkurat dette vi jobber for. Takk for at du bruker Hygglo.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

It's a data harvesting company

It's a data harvesting company. Just to rent a little camera, you have to give your credit card details, passport and utility bill. They're just collecting data!!! Shame on you guys!

Antwort von Hygglo

Thank you for taking the time to share your concerns. We are sorry to hear that the verification process felt frustrating and left you with this impression.

We want to be very clear that Hygglo is not a data harvesting company. We may request additional information as part of our verification process when it is necessary to ensure a safe and reliable rental. The level of verification can vary depending on the item and its value. The details you mention, such as identity or address verification, are requested for specific and legitimate reasons only.

As a peer to peer rental platform, we have a responsibility to protect all users. Verification helps us prevent fraud, enable guarantee coverage, and ensure that we can provide effective support if something goes wrong during a rental.

We understand that this can feel excessive when renting a smaller item, and we appreciate you taking the time to share your perspective. Balancing security and a smooth user experience is something we continuously work on, and feedback like yours is important to us.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidigt och bra att hyra i närheten där…

Smidigt och bra att hyra i närheten där man befinner sig. Sååå bra och trygg tjänst!

Antwort von Hygglo

Tack för din fina feedback. Vad roligt att höra att du upplever det som smidigt att kunna hyra i närheten av där du befinner dig, och att tjänsten känns både bra och trygg. Det är precis den upplevelsen vi vill erbjuda. Tack för att du använder Hygglo.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr