Hygglo Bewertungen 195

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med Hygglo. Gjør det enkelt å leie ut og leie ting på en trygg og oversiktlig måte. Plattformen er brukervennlig, annonsene er enkle å opprette, og det er lett å komme i kontakt med se... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uthyraren var vänlig och tillmötesgående. Jag fick jobbet gjort med vertikalskäraren som jag hyrde och den återlämnades i samma skick(bra) som när jag hämtade den. Så otroligt smidigt istället för at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Å leie utstyr via Hygglo har i mitt tilfelle vært helt uproblematisk, eller rettere sagt en fin opplevelse. Plateheis og skruautomat fungerte perfekt og avstand for å hente og levere utstyr var prima.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag använder Hygglo både för att hyra ut prylar och även hyra själv. Smidigt för att testa saker eller för att kunna använda saker man inte behöver så ofta! Plattformen gör det väldigt smidigt att bet... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Very good experience

Very good experience, Thank God I can make up to £0~ £60 a month, they are quick to investigate any lost parts or damaged ones. If you do your homework and back up claims with evidence in 24hrs, it's fantastic and great passive income.

8. Februar 2026

Antwort von Hygglo

Thank you for sharing your experience. We are really pleased to hear that the platform has been working well for you and that our team has been able to support you quickly and fairly when issues arise. Clear communication and proper documentation help us handle cases efficiently, and we are glad this has led to a positive outcome for you. We appreciate you taking the time to leave this feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oppleves enkelt og trygt å leie og leie…

Oppleves enkelt og trygt å leie og leie ut ting her.

5. Februar 2026

Antwort von Hygglo

Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og er glade for at tjenesten fungerer godt for deg.

Great app

Great app, works smooth!

5. Februar 2026

Antwort von Hygglo

Thank you for your feedback. We are pleased to hear that the app works well for you and appreciate you taking the time to share your experience.

Himla smidigt!

3. Februar 2026

Antwort von Hygglo

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback. Vi uppskattar det och är glada att du är nöjd med upplevelsen.

Mvh Hygglo

The best solution for shared economy

The best solution for shared economy

3. Februar 2026

Antwort von Hygglo

Thank you for your kind words. We truly appreciate you taking the time to share your view, and we are proud to be part of making sharing easier and more accessible.

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt! 😊

2. Februar 2026

Antwort von Hygglo

Tack för din feedback. Det är roligt att höra att upplevelsen varit positiv, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela detta.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra app där man kan hyra maskiner m.m…

Bra app där man kan hyra maskiner m.m som man behöver någon enstaka gång och då slipper att köpa.

Antwort von Hygglo

Tack för din feedback. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse och är glada att tjänsten fungerar bra för dig.

Mvh Hygglo

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grym app för hyra och uthyrning av…

Grym app för hyra och uthyrning av saker istället för att köpa saker som bara används ett fåtal ggr. Mkt smidigt, strukturerat och säkert!

2. Februar 2026

Antwort von Hygglo

Tack för den fina återkopplingen. Vad roligt att höra att du upplever appen som smidig, strukturerad och säker, och att den gör det enkelt att hyra och hyra ut saker i stället för att köpa sådant som bara används vid enstaka tillfällen. Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse.

Very reliable

Antwort von Hygglo

Thank you for your feedback. We are glad to hear that you find the service reliable and appreciate you taking the time to share your experience.

Super nöjda!

Antwort von Hygglo

Tack för den fina återkopplingen. Vad roligt att höra att ni är supernöjda. Det uppskattar vi verkligen och hoppas få fortsätta leva upp till era förväntningar framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt løsning for å leie utstyr en…

Perfekt løsning for å leie utstyr en ikke har , så en slipper kjøpe. Anbefales

Antwort von Hygglo

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig kjekt å høre at du opplever Hygglo som en god løsning for å leie utstyr i stedet for å kjøpe. At du anbefaler oss setter vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oftast väldigt smidigt och prisvärt att…

Oftast väldigt smidigt och prisvärt att hyra istället för att köpa på sig en massa prylar man inte använder.

31. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Tack för att du delar med dig. Det är roligt att höra att du upplever det som både smidigt och prisvärt att hyra i stället för att köpa saker som inte används så ofta. Det är precis den typen av hållbart och smart användande vi vill möjliggöra.

Smidigt att använda!

29. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Tack för din feedback. Vad roligt att höra att du upplever tjänsten som smidig att använda. Vi arbetar hela tiden för att göra upplevelsen så enkel och problemfri som möjligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hygglo er ei tipptopp delingstjeneste…

Hygglo er ei tipptopp delingstjeneste med tryggleik for begge partar

27. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplever Hygglo som en trygg og pålitelig delingstjeneste for begge parter. Trygghet er noe vi legger stor vekt på, så det setter vi stor pris på.

Smidigt

Hyra istället för att köpa, är i grunden en bra idé. Appen gör det lätt att hitta det du söker, och om det finns inom rimligt avstånd.

26. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Tack för att du delar din upplevelse. Det gläder oss att du ser värdet i att hyra i stället för att köpa och att appen gör det smidigt att hitta det du behöver i närheten. Vårt mål är att göra det enkelt och tillgängligt att dela resurser, så din feedback betyder mycket för oss.

Nydelig deleøkonomi

Enkelt og fint å dele ting man ikke trenger så ofte for en liten slant.

25. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er godt å høre at du opplever det som enkelt å dele ting du ikke bruker så ofte, og samtidig få litt igjen for det. Vi er glade for å kunne gjøre deling både praktisk og verdifullt.

Amazing p2p platform

Amazing p2p platform. I can loan out my stuff to other people and make some cash on the side, as well as letting my local community benefit from the items I have, I wish I could list more and more people knew about this amazing service

22. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Thank you for such a generous review.

We are really glad to hear that you enjoy using the platform, both to earn a bit extra and to share your items with people nearby. Making it easy for things to be used more and for local communities to benefit from sharing is a big part of what makes the platform special.

Your enthusiasm truly means a lot to us, and we appreciate you taking the time to spread the word about the service.

För allt och alla

Det är ett bra ställe både för att hyra av andra eller hyra ut. Väl fungerande system utan datastrul. Rekommenderas varmt

22. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Tack för din fina recension.

Vad roligt att höra att du upplever Hygglo som ett bra ställe både för att hyra och hyra ut, och att systemet fungerar stabilt utan krångel. Den typen av upplevelse är viktig för oss och något vi arbetar hårt för att upprätthålla.

Stort tack för att du rekommenderar Hygglo och för att du tog dig tid att dela med dig av din erfarenhet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har hyrt ut många gånger och alltid fungerat toppen

Har hyrt ut många gånger och alltid fungerat bra. Kul att sakerna kommer till användning. Min pryl som kändes dyr i inköp är nu nästan avbetald helt genom några uthyrningar.

20. Januar 2026

Antwort von Hygglo

Tack för att du delar med dig. Vad roligt att höra att uthyrningarna har fungerat smidigt och att din pryl verkligen kommer till användning. Kul också att den har hjälpt till att täcka inköpskostnaden. Vi uppskattar verkligen att du är en del av communityt.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr