Hoogvliet Bewertungen 221

TrustScore 1.5 von 5

1.7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

bestelling afgezegt toch geleverd belooft op te halen versleept naar buiten komt niet katten hebben vannacht lol, ik kan ruimen, waneer ? morgenvroeg ziekenhuis ondanks dat ik duidelijk gem... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ging met mijn vrienden statie geld ophalen en daar inleveren.We ging het geld vragen bij kassa twee in oosterheem het was een mevrouw ze had ons opgelicht we moesten €3.20 krijgen maar we kregen €1... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bezorgservice via Post NL Food werkt perfect. Leuk die extra cadeautjes en alle boodschappen perfect in gratis kartonnen dozen verpakt! Koel en vriesproducten werden in aparte boxen per klant bezorgd,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een bedrijf dat slecht omgaat met zijn personeel. Mijn zoon komt al in deze winkel vanaf zijn geboorte. Fruit proeven bij de "groentenboer" als 3 jarige. Als 15 jarige werken als vakkenvuller. Iedere... Mehr ansehen

1. Supermarkt
  2. Lebensmittelhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hoogvliet is een supermarktketen die in 1968 is opgericht en zit voornamelijk in Den Haag en omstreken.

1.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zijn de dagaanbiedingen ineens…

Zijn de dagaanbiedingen ineens vervallen? 😡
De houdbaarheidskorting voor vleesis ineens teruggedraaid van 35% en soms 50% naar 8- 13% bij nog 1 dag te gaan. Antwoord " nieuw beleid" , nou dan neem ik voor die kleine korting wel artikel met langste houdbaarheidsdatum 😵

Gouda Nieuwe Gouwe

25. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zelf scannen....niet doen !!!!!

De zelfscanfunctie is sinds kort vernieuwd. Tegelijkertijd is ook de frequentie van de zogenaamde "at random" controles verhoogd. Al 3 keer controle gehad in 10 dagen tijd. Let vooral op artikelen die afgeprijsd zijn waarbij een nieuwe/andere barcode gebruikt wordt. Die werkt niet altijd.

23. November 2022

Online bestellen

Heb online boodschappen gedaan het bedrag wat op mijn bon binnen komt per mail moet ik betalen nee zegt de medewerker het is meer dat betaal ik niet hebben nog 2 andere de bon bekeken konden niks raars vinden. Een medewerker zij er kan een PRIJS verhoging in zitten maar dat is mijn probleem niet ik betaal alleen wat er op mijn mail is binnengekomen. De bedrijfsleider wou niet komen zeiden ze. En een VERSCHIL van 2euro dat KONDEN ze niet oplossen want dan hadden ze verschil in de kassa dat is MIJN probleem niet. Met ándere woorden een WAARDELOZE TENT en een SUPER SLECHTE BEDRIJFLEIDER.
En nog geen eens het fatsoen om je op te bellen dit bedrijf is alleen voor het GELD en niet voor de klant en SERVICE.
HEDEL HOOGVLIET

11. November 2022

Slechte service

29-10-2022 20:18 uur

Ik kom zojuist terug van de Hoogvliet in de Atlas in Alphen aan den Rijn waar ik een onaangename ervaring heb meegemaakt. Nadat ik mijn boodschappen om 20:01uur had afgerekend en met een verkeerde zak kattenvoer terug liep naar de afdeling om de goede te pakken werd ik door een man van een afstand aangesproken dat ik niet meer naar de afdeling mocht lopen. Ik zei onder het lopen dat ik een zak moest omwisselen en liep naar de afdeling toe. De man liep achter mij aan en zei dat de winkel van 8:00 tot 20:00 uur open is of ik dat als jaren lange vaste klant van de Hoogvliet niet weet. Ik heb de man aangesproken en gezegd dat het geen service is dat ik mijn verkeerde pak kattevoer niet mag omruilen en hieromtrent een klacht zal indienen. Zelf heb ik jaren in een winkel gestaan en weet best dat het lange werkdagen zijn maar de service naar klant moet toch het aller belangrijkste zijn. Uiteindelijk heb ik, als laatste klant, de winkel met de goede pak kattevoer om 20:07 uur verlaten. Beneden aan de roltrap in de parkeergarage waren 2 medewerkers nog bezig de winkelwagens naar boven aan het vervoeren waar de man die mij aansprak ook op wachten moest voordat hij de winkel kan sluiten. Al met al geen fijn gevoel aan over gehouden.

29. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aanbieding bij Hoogvliet betaal je zelf.

Aanbieding:
Witte bollen + Sense original voor de halve prijs.
Ik denk leuke aanbieding.
Toch niet.
Prijs sense was € 1.99. Nu aktie € 3.64.
Dan 50 % korting.
Zo kan ik het ook.
Ter info bij dirk nog steeds € 1.99 .

7. September 2022

Helemaal klaar met Hoogvliet Gouda

Wat is de Hoogvliet in Gouda (Nieuwe Gouwe O.Z) achteruitgegaan zeg. Lege schappen, aanbiedingen die de volgende dag al op zijn of het is weer niet geleverd. Medewerkers geven aan dat alles moeilijk te leveren is? Vreemd bij andere supermarkten ligt het allemaal wel in de vakken. Vraag je om een tegoed bon voor actieproducten die er niet meer zijn en wil je de week erop ze alsnog aanschaffen zijn ze er weer niet. Wat ik ook vaak opmerk is dat de vakken verkeerd worden gevuld waardoor je je een ongeluk zoekt naar een product maar niet kan vinden omdat er totaal iets anders in dat vak staat en het gebeurt me bijna iedere week wel dat ik iets pak uit een schap wat (ver) over de datum is. Dus let goed op de houdbaarheidsdatum! Ik doe al 19 jaar boodschappen bij Hoogvliet maar ik ga de 20 jaar niet halen daar. Ik ben klaar met boodschappen doen bij Hoogvliet en als ik mensen om mijn heen hoor over Hoogvliet ben ik niet de enige die bij een andere supermarkt zijn wekelijkse boodschappen gaat halen. Jammer,jammer,dit alles gaat jullie klanten kosten.

1. September 2022

Vaarwel supermarkt hoogvliet…

Vaarwel supermarkt hoogvliet bij de leyweg mij zie je daar niet meer ben vanmorgen geweest het leek wel tropiecana te warm in deze winkel dat is 1 minpunt nr 2 is dat er weer niks in de koeling was eieren was op min punt 3 geen prijs op de artikelen bij het fruit en nog meer dingen wat er niet is goed bezig bij de jumbo is alles perfect geregeld het is koel alle produckten zijn daar gewoon een cijfer van mij is een 10 >> jullie daartegen een 2 jammer van deze eens zo goede winkel.

1. September 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Zit niet in de vrachtwagen

Het gebeurt heel vaak dat aanbiedingen niet in de winkel zijn, ook op de 1e dag dat de aanbiedingen ingaan, en als je vraagt waar ze zijn krijg je als antwoord dat ze niet zijn binnengekomen of ze zaten deze keer niet in de vrachtwagen en als het op = op producten zijn en je komt na 2 dagen dan is er niet meer terwijl er de eerste twee dagen er ook al niets was, ik baal hiervan als een stekker.

31. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dikke onvoldoende voor Hoogvliet Den…

Dikke onvoldoende voor Hoogvliet Den Haag Leyweg.
Zeer klantonvriendelijk personeel.
De manager is nooit te bekennen in de winkel. Kom je er na 18.00uur dan lijkt het of er een bom is ontploft in de winkel. Gangpaden liggen vol met rotzooi en met producten.
Personeel weet niets als je een vraag hebt.
De producten zijn vuil met dikke lagen stof. Thuis moet je het eerst afspoelen.
Al de hele week geen verse melk te koop en het personeel weet van niets.

21. August 2022

Hoogvliet Maassluis

Hoogvliet Maassluis. Na enkele dagen liggen, ondanks waarschuwing, de 1/2 ltr. pakken houdbare melk nog steeds in de winkel met hourbaarheidsdatum van 22.06.2022😠. Management waarschijnlijk ook over de datum... Jammer, want overig personeel is erg vriendelijk.

18. August 2022

Verschrikkelijk......

Verschrikkelijk....... in dit geval filiaal Plataanstraat in Gouda

Pepsi MAX maand geleden in de aanbieding. 1 + 1 gratis en helaas geen voorraad (leveringsproblemen leverancier, jaja....) en dus een tegoedbon voor 32 flessen.

Vandaag wilde ik de 32 flessen kopen maar helaas maar 24 flessen op voorraad. Op zich geen probleem, want dan dacht ik een nieuwe bon te krijgen voor 8 flessen.....

Niet dus.... kassa medewerker vertelde dat dat onmogelijk was. Om de rij niet op te houden heb ik me gewend tot de servicebalie medewerker. Wel zo (klant)vriendelijk van mij, toch?

Ook deze medewerkster vertelde hetzelfde verhaal, met als reden dat alles in 1 x (de 32 flessen) moest worden gekocht. Ik zie nog, mevrouw, daar kom ik ook voor maar u heeft maar 24 flessen op voorraad. Wat is dan de moeite om een bonnetje van 8 stuks uit te schrijven? Zo werken de systemen niet bij Hoogvliet, zei ze. Moeilijkheden met registratie en voorraden e.d. en nog veel meer redenen, maar niet de hand in eigen boezem steken.....

Ze riep de filiaalmanager erbij en deze kwam met de beste oplossing..... Alle 24 flessen die al waren afgerekend weer inleveren en dan een klantbestelling maken voor 32 flessen. Koekoek meneer de filiaalmanager.... u vraagt mij om een 3e keer terug te komen voor een aanbieding van een maand geleden??? Ja, zei hij, zo werkt het bij Hoogvliet, waarop ik vroeg wat ik dan dit weekend en aankomede week moest drinken. Tja, zo werkt het nou eenmaal bij Hoogvliet, meneer, zei hij nog.

Ik vraag me werkelijk af waar de klantvriendelijkheid blijft. Allerlei redenen waarom iets niet kan en je dan verschuilen achter smoezen. Waarom niet een bonnetje van 8 flessen uitschrijven? Is dat nou werkelijk zo moeilijk?

Het is natuurlijk veel efficiënter dwars te zijn en een klant 3x(!!) naar de winkel te laten komen. Pas je procedures aan en wees klantvriendelijk. Dit slaat echt nergens op. Ik kom hier nooit meer!!

O ja, toevallig ken ik de commercieel manager van Hoogvliet. Heb hem gebeld, maar hij nam niet op......

29. Juli 2022

Bestelling niet ontvangen

Om 17:00 zou onze bestelling geleverd worden. Dit werd gewijzigd naar tussen 19:00 en 20:00. Inmiddels is het 22:35 en zitten wij nog steeds te wachten. Ik vind dit echt niet kunnen. Het verhaal dat er bezorgers ziek zijn heb ik allang gehoord maar get your sh*t together. Ik heb expres extra betaald voor vandaag levering omdat wij het hele weekend weg zijn. Beter wordt het vanavond nog bezorgd ik vind dit echt niet normaal.

8. Juli 2022

Waardeloze app

Als je als bedrijf zorgt voor een bestel app, als gemak voor de klant, zorg dan in ieder geval dat ie werkt. Je wordt er continu uitgeknikkerd, als je er al in komt. Heel irritant.

1. Juni 2022

schappen zijn vaak leeg

schappen zijn vaak leeg, aanbiedingen zijn of niet beschikbaar of worden niet verrekend bij de kassa. Merendeel van het personeel is ongeinteresseerd. Wachttijden bij kassa/servicebalie zijn niet meer van deze tijd. Kortom, een bijzonder slechte supermarkt die al jaren alleen maar slechter wordt. Doe er eens een keer iets aan!!!

10. Mai 2022

Online boodschappen Hoogvliet…

Voor het eerst online boodschappen gedaan bij de Hoogvliet en gelijk de laatste keer. Ik had wijn besteld omdat deze in de reclame was, deze actie was geldig t/m de 19e en aangezien ik het deze dag had besteld ging ik er vanuit dat de actie dan nog geldig zou zijn maar dat blijkt dus niet zo te zijn dan betaal je de volle pond voor de artikelen. Ook de actie code probeer22 deed het niet en de chauffeur zei nog even aan de deur dat hij vond dat ik wel erg veel boodschappen had besteld nou dit vond ik echt belachelijk je betaald ook nog even 6 euro bezorg kosten.

26. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hoogvliet echt niet te geloven !!

Hoogvliet waar zijn jullie nou mee bezig ? Ieder filiaal een andere prijs voor de artikelen ? Dus als je in Vijfhuizen woont ben je de Sjaak want daar zit geen andere super en dan betaal je dus de hoofdprijs.
Zoals de G'woon aardappelschijfjes die kosten bij jullie in Vijfhuizen € 1,59 maar bij de Vomar ,Dirk en Jumbo € 0,79 .
Dat is dus gewoon het dubbele .
En dan zeggen dat Vomar niet in de buurt zit 4 km .
Daar is het precies hetzelfde merk en gewicht !!
€ 1,59 ?!?!?!? Het enige verschil is dat je in ieder geval wel genaaid word voor die prijs en dat doen de andere nou net weer niet.
Het is dus duidelijk als je genaaid wil worden moet je bij de Hoogvliet zijn en anders gewoon naar Vomar gaan .
Heb je het voor de helft en waarschijnlijk nog veel meer artikelen waar dit voor geld

13. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

chili cor carne voor oven of magnetron

chili cor carne voor oven of magnetron, wat een slecht product! Het is een soort drabbige saus met 5 verdwaalde bonen. Qua structuur lijkt het wel alsof ze aardappelpuree hebben toegevoegd om de saus te verdikken en body te geven. Het is eigenlijk de 1 ster niet waard, maar omdat het vast iets levert aan voeding, kan ik ook niet niks geven

10. April 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr