Hoogvliet Bewertungen 221

TrustScore 1.5 von 5

1.7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

bestelling afgezegt toch geleverd belooft op te halen versleept naar buiten komt niet katten hebben vannacht lol, ik kan ruimen, waneer ? morgenvroeg ziekenhuis ondanks dat ik duidelijk gem... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ging met mijn vrienden statie geld ophalen en daar inleveren.We ging het geld vragen bij kassa twee in oosterheem het was een mevrouw ze had ons opgelicht we moesten €3.20 krijgen maar we kregen €1... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een bedrijf dat slecht omgaat met zijn personeel. Mijn zoon komt al in deze winkel vanaf zijn geboorte. Fruit proeven bij de "groentenboer" als 3 jarige. Als 15 jarige werken als vakkenvuller. Iedere... Mehr ansehen

1. Supermarkt
  2. Lebensmittelhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hoogvliet is een supermarktketen die in 1968 is opgericht en zit voornamelijk in Den Haag en omstreken.

1.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit van producten en…

Slechte kwaliteit van producten en manier van verpakken.
Vaak open verpakkingen.

Tevens werk ik bij een project die dak en thuislozen een dagbesteding geven.
Ik ga me wekelijkse boodschappen halen de hoogvliet.
Dus pak een kar en me lijstje en een lekkere bak koffie die je kan pakken bij de hoogvliet
De chef in mijn supermarkt herkende mij van dit project.
Pakte de koffie uit mijn hand en vroeg mij vriendelijk nogal dringend de winkel te verlaten.
We hebben genoeg van volk zoals jij.
Huh???? Volk zoals jij?
Dus pas op werk jij vrijwillig met dak en thuislozen ben je bij de hoogvliet niet welkom.
Dus van mijn een koude douche.
En als dit ooit nog de enigste winkel is waar ik eten kan halen.
Dan sterf ik liever van de honger.
Dat ik die verwende kwast in Ede zijn brood betaal.

26. Dezember 2021

Mondkapplicht verzuim

Geen mondkap controle of verzoek door personeel en bij klanten, bij aanspreken zeggen zij hier niks mee te doen.

15. November 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hoogvliet Mariahoeve is top.…

Hoogvliet Mariahoeve is echt een topwinkel. Prima service en prettig winkel waar alles overzichtelijk uitgestald is. Ook online bestellen bij Hoogvliet is erg prettig, beter dan Picnic in ieder geval.

3. November 2021

Onvoldoende

Sinds een aantal maanden (nieuwe bedrijfsleider?) is de voorraad in de Hoogvliet in Monster slecht. Veel artikelen zijn niet verkrijgbaar, de kaasafdeling lijkt gedecimeerd en veel schappen zijn gewoon leeg. Ook het koelschap zuivel is niet gevuld. Fruit en groente zijn altijd wisselend geweest en daar geef ik net het meeste geld aan uit. Het positieve hiervan is dat ik weer naar de groenteboer, bakker en slager ga voor mijn verse aankopen. De Hoogvliet krijgt van mij op dit moment een onvoldoende.

31. August 2021

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf, echt serieus. Ruim een maand geleden een 4 pack First Choice cola gekocht. Bij het aanbreken vond ik al dat er een raar smaakje aan zat en weinig prik, na een paar uur werd ik ziek. Bleek de houdbaarheidsdatum 9 maanden verlopen te zijn. Natuurlijk een klacht ingediend en excuus gekregen en een waardebon van 10 euro aangeboden gekregen die ze wilden toesturen, dat heb ik vriendelijk afgewezen. Vervolgens een maand later dezelfde Hoogvliet nogmaals een kans gegeven en een pakketje naar Engeland verstuurd ter waarde van ruim € 50,- die nog net meegenomen kon worden door Post NL die inmiddels in het distributiecentrum aangekomen is. bij thuiskomst kwam ik erachter dat ik een douaneverklaring had moeten tekenen. Pakketjes zonder worden ofwel vernietigd ofwel teruggestuurd. Daar ik het zonder Track and Trace had verstuurd wordt het dus vernietigd. Bij een ander filiaal had ik Hoogvliet opgegeven als ophaaldienst van pakketjes. Volgens Amazon was het pakketje 4 werkdagen later aangekomen dus naar het filiaal gereden. Daar aangekomen kreeg ik te horen dat het pakketje niet aangekomen was. Vervolgens een bericht gestuurd naar Amazon, maar ze gaven aan dat het wel daadwerkelijk aangekomen was. Volgende dag terug gereden en toen was het wel aanwezig. Na nadere navraag bleek dat ze het pakketje achtergehouden te hebben. Wat zijn dit voor geintjes?!? Te schandalig voor woorden. Misschien hebben ze een prima online dienst maar wat er allemaal in de winkels afspeelt dat kan echt niet.

26. Juli 2021

Controleer je kassabon…

Hoogvliet maakt reclame dat ze goedkoop zijn. Ik winkel in Hoogvliet Mijdrecht en weet dat je heel goed je kassabon moet controleren!! Gisteren bijvoorbeeld: blikken sperziebonen met prijskaart €0,78 staan voor €1,09 op de kassabon, Smuldier vlees staat voor €0,79/prijskaart, €1,11 kassabon, Smuldier hart €1,05, €1,19 op de kassabon. Dit is niet de eerste keer! Ik ben nu moe van het controleren en ga nu mijn boodschappen ergens anders doen. (Bij Klantendienst na controle geld terug gekregen). Maar hoeveel mensen letter er niet op?

3. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zojuist bij Hoogvliet in Monster…

Zojuist bij Hoogvliet in Monster geweest.Ik ben deze week 65 geworden dus de advertentie met 6 kratten Hertog Jan voor 9 euro per krat kwam heel goed uit.Bij de kassa kreeg ik te horen dat ik maximaal 2 kratten mee mocht nemen.Mijn antwoord was "moet ik de rest dan bij de Jumbo gaan halen"?Resultaat was dat ik 2 kratten meekreeg.Hier ben ik zeer ontevreden over.Dit is fake reclame!!
Jan van Vliet

24. Juni 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Sparen voor NOP

Graag doen we onze boodschappen bij Hoogvliet en waren blij met de HANDDOEKEN SPAAR ACTIE! We spaarden flink door voor een stapel dezelfde handdoeken. Maar dat bleek een tegenvaller. Keer op keer niet op voorraad, vaak kijken en vaak bellen naar meerdere filialen. Nu is de actie voorbij en ik heb geen handdoeken... nu is er gezegd dat ze niet meer te bestellen zijn. O, zijn ze dat dan? Dat is mij niet verteld.
Bij concurrent Plus was vorig jaar ook een handdoeken actie. Daar kon je ze bestellen en betalen en kwamen ze ook werkelijk binnen. Waarom bij Hoogvliet niet? Waarom het het dan geen OP=OP actie?

4. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hoogvliet komt met een mooie handdoeken…

Hoogvliet komt met een mooie handdoeken spaaractie de handdoeken waren vrij snel weg in de kleur die we zochten, meerdere keren contact opgenomen met meerdere Hoogvliet supermarkten, werd steeds verteld dat deze nog kwamen, maar dat ik ze niet kon bestellen omdat er zoveel vraag naar was. Kom ik gisteren in de supermarkt weer vragen wanneer de handdoeken weer komen, word er verteld dat je wel kon bestellen, maar dat alles al op is en de actie voorbij....echt super slecht...waarom komen ze met zo'n actie als er niet eens voldoende handdoeken zijn?

3. Juni 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Zeer slechte kwaliteit groente en fruit.

Bij thuisbezorgen krijg je zeer slechte kwaliteit groente en fruit, drama. over een heel jaar was het merendeel verrot of na 2 dagen niet goed meer.
Verder wel goed qua bezorgen.
Dus geen groente of fruit kopen bij de hoogvliet

3. Juni 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hoogvliet wanneer wordt het weer beter?

Wij komen al heel lang bij Hoogvliet in ‘s Gravenzande. De laatste maanden overheerst de ervaring van lege of bijna lege schappen zeker als we kijken naar de zuivel. Producten ( van je voorkeur) die in regelmaat bij een wekelijks bezoek niet in de schappen liggen. Vaak krijg je het antwoord dat het er morgen weer is! Kom je de andere week dan is het er weer niet. En de kwaliteit van groente en fruit is heel divers. Jammer in een winkel met overwegend super vriendelijke medewerkers.

14. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende bezorgservice!

Bezorgservice via Post NL Food werkt perfect. Leuk die extra cadeautjes en alle boodschappen perfect in gratis kartonnen dozen verpakt! Koel en vriesproducten werden in aparte boxen per klant bezorgd, welke je direct terug kon meegeven. Bezorger belde netjes 5 minuten van te voren met mobielnummer op! Uitstekend! Zij hebben er een vaste klant bij...

22. April 2021

Vriendelijk personeel Verschrikkelijke groente

opzich vriendelijk personeel en rustige winkel. Maar de groente is echt niet goed. en 8 van de dertig eieren waren stuk. Wel vriendelijk geholpen. Maar ik kon gewoon geen goede broccoli of prei vinden omdat het allemaal bruin of al aan het vergaan was. Vind ik niet oke voor een winkel.

22. April 2021

Zelfscan-succes bij Hoogvlier

Voor het eerst in enige tijd weer eens bij de Hoogvliet in Arnhem geweest. Om contact te vermijden en sneller de winkel uit te zijn, pakte ik de zelfscan. Vanwege wat flessen wijn in de kar bliepte de kassa dat ik leeftijdscontrole zou krijgen. Geen probleem. Ik wacht, en wacht....en wacht....kijk ns bij de klantenservice om de hoek. Noppes, deze medewerkster keek niet op of om en was druk. Okay, kan. Ik wacht nog ff. Maar nog steeds niemand die ff op de knop komt drukken. Een jongen die achter de kassa zat uiteindelijk aangesproken. Ook even gezegd dat ik écht lang had staan wachten. En wat denk je wat ik als antwoord krijg: ‘ja, daar kan ik toch niks aan doen’....Het gaat denk ik weer enige tijd duren voordat ik terugkom. Dit was namelijk niet de eerste keer dat dit gebeurde, maar deze spande wel de kroon 👑

5. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

On-line bestellen bij Hoogvliet.com.

On-line bestellen bij Hoogvliet.com.

Vandaag heb ik de meest hilarische on-line bestel ervaring ooit opgedaan.
In de folder staat een doos van 90 Dreft vaatwastabletten voor een redelijke prijs. Bij de aanbieding staat vet gedrukt: gratis bezorging bij aankoop van een doos.
Deze extra service deed me besluiten maar liefst 3 dozen te bestellen.

De eerste tegenvaller was dat een account verplicht was. Dus dat heb ik aangemaakt.
Nadat ik het account had geactiveerd kon ik daadwerkelijk bestellen.

De app bleek niet erg klantvriendelijk opgezet te zijn, maar met enige moeite en vooral erg veel muisklikken verder, vond ik mijn bestelling terug.
De slogan van Hoogvliet "vandaag besteld morgen in huis" bleek te optimistisch, maar het is nu eenmaal erg druk. De afleverdatum zou 5 januari volgend jaar worden.

Toen ik wilde afrekenen kreeg ik een nieuwe verassing. De bestelkosten ad € 4,99 werden weliswaar weer afgetrokken, maar er verscheen uit het niets een post "automatische reserveringskosten" ad € 2,25. Bij telefonische navraag werd mij verteld dat dit te maken heeft met eventuele gewichtsverschillen, die kunnen ontstaan als mensen appels of peren e.d. bestellen, waarbij de bestelde hoeveelheden kunnen afwijken van de exacte gewichten in de verpakking. Bij aflevering worden de in rekening gebrachte "automatische reserveringskosten" dan weer verrekend.
Omdat bij een doos afwastabs dergelijke hoeveelheidsverschillen niet aan de orde zijn, zou de € 2,25 bij aflevering gewoon worden terugbetaald. Ik had de site kennelijk niet voldoende bestudeerd om te begrijpen wat "automatische reserverinskosten" zijn.

Aangezien ik al zo goed op dreef was om de site te leren gebruiken, besloot ik het aankoopproces voort te zetten. Tot mijn verassing vond ik, na toch weer heel veel klikken, mijn bestelling terug. Bij de poging de bestelling af te ronden en af te rekenen, waren de automatische reserveringskosten op wonderbaarlijke wijze op nul gezet. De teleurstelling was dan ook groot, dat het bestelproces toch weer vastliep. Ik moest nog iets bij producten doen (niet duidelijk was wat precies) en bij een tweede inspringend scherm moest ik op akkoord drukken om terug te keren naar bestellen, want het minimumorder bedrag bleek € 50 te zijn. Ik heb de folder er nog even bij gepakt en bij de advertentie van de doos vaatwastabletten werd niet over minimale bestelgrootte gerept: gratis bezorging bij aankoop van een doos.

In de folder kon ik niets vinden over minimale ordergrootte. De site had mij al genoeg tijd gekost en het leek mij minder tijdsintensief om toch maar weer even contact op te nemen met Hoogvliet. De op Hoogvliet.com geboden mogelijkheid een bericht te sturen leek ook niet ideaal. De plek waar het bericht zou moeten worden geschreven, was al ingevuld met een raadselachtige boodschap van 5 regels.
Toch maar weer gebeld. Wederom een zeer vriendelijke medewerkster aan de lijn gekregen, die mij uitlegde dat een minimum aankoopbedrag bij on-line aankopen niet ongebruikelijk is. Op de site had ik dat ook kunnen lezen.

Ik had al zo veel tijd besteed om een paar afwas tabletten te laten bezorgen, dat met de hand afwassen misschien sneller was geweest. Ik besloot mijn pogingen om bij Hoogvliet.com iets te bestellen maar op te geven. Het account heb ik weer laten verwijderen.

Bij Deen zijn ook Dreft vaatwastabletten te krijgen. Wel een halve cent duurder en je moet ze zelf halen.

29. Dezember 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr