bestelling afgezegt toch geleverd belooft op te halen versleept naar buiten komt niet katten hebben vannacht lol, ik kan ruimen, waneer ? morgenvroeg ziekenhuis ondanks dat ik duidelijk gem... Mehr ansehen
Een bedrijf dat slecht omgaat met zijn personeel. Mijn zoon komt al in deze winkel vanaf zijn geboorte. Fruit proeven bij de "groentenboer" als 3 jarige. Als 15 jarige werken als vakkenvuller. Iedere... Mehr ansehen
Bezorgservice via Post NL Food werkt perfect. Leuk die extra cadeautjes en alle boodschappen perfect in gratis kartonnen dozen verpakt! Koel en vriesproducten werden in aparte boxen per klant bezorgd,... Mehr ansehen
Aktie prijzen folder vrijdag 2-1-2026 tm dinsdag 6-1-2026: Hoogvliet Wageningen Komkommer per stuk 0,79 net zo goedkoop als Aldi en Lidl, jammer bij zelfscan kassa 0,99 dus 20% duurder!! Groent... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hoogvliet is een supermarktketen die in 1968 is opgericht en zit voornamelijk in Den Haag en omstreken.
Das haben sich andere Leute angesehen
Teleurgesteld
Ik kom al jaren bij de hoogvliet, samen met mijn oma. Nog nooit problemen gehad tot vandaag. We bestellen de laatste tijd online, er is een optie voor thuisbezorging maar die is wonderbaarlijk genoeg altijd vol. Nu kon ik ineens als eerstvolgende ophaaldag alleen kiezen voor woensdag waardoor alle kortingen vervallen en ik ineens 34 euro meer moet betalen dan wanneer ik het op dinsdag zou halen. Hoogvliet maakt dus van hun probleem MIJN probleem. Ik praat overigens voor mijn oma. We zijn echt zeer teleurgesteld. Het is echt belachelijk dat ik vandaag een bestelling plaats maar dat zij door een te late levering er ineens 34 euro bovenop gooien, dit zou niet moeten kunnen. Nu zijn we genoodzaakt over te stappen naar een andere supermarkt, erg jammer na 15?! jaar Hoogvliet
Hamburgers “rundvleesbereiding”
Laatste keer dat ik vlees heb gekocht in een supermarkt, 3 x 2 classic burgers 3.7 ppak (is 20 % tuinbooneiwit), zo hard genept, zit je dan met hele tafel vol mise en place ingredienten en deze rommel. En is staat echt niet voorop de verpakking wat een zooitje. Zoals ik zei laatste x geweest
Hoogvliet is een ramp: winkels sluiten is de enige oplossing!
Als vaste klant heb ik vandaag het absolute dieptepunt bereikt bij Hoogvliet aan de Nieuwe Gouwe O.Z. in Gouda. Maar laten we eerlijk zijn: dit is geen incident. Dit filiaal – en de hele keten – is al jaren een totale puinhoop.
Onvriendelijk: Onkundig en brutaal personeel dat klanten behandelt alsof ze ongewenst zijn. Zodra je binnenstapt, kijken ze je aan alsof je de hele winkel hebt leeggeroofd.
Chaotisch en misleidend: Prijzen lijken ter plekke verzonnen en liggen veel hoger dan bij andere supermarkten.
Wanhoop in de schappen: Chocoladerepen en dure zonnebrandsprays worden letterlijk in manden gegooid als afval. Over datum? Geen probleem, Hoogvliet verkoopt het gewoon! Ik heb zelfs beschimmelde afbakbroodjes aangetroffen.
Respectloos bij de zelfscan: Producten worden bij de controle letterlijk door de lucht gegooid alsof het vuilnis is.
Pure wanorde: Producten liggen vaak op plekken waar ze niet horen. Broodzakjes liggen gewoon op de grond. Dit filiaal verzint eigen regels en doet maar wat.
Scholieren worden niet liefdevol behandeld: Ik heb gezien hoe ze ronduit bot en respectloos werden aangesproken. Iedereen is hier een lastpost, of je nu jong of oud bent.
En de klantenservice? Die weet het, maar doet NIETS. Hoe kan deze supermarkt nog open zijn? Dit is geen winkel, dit is een schande voor Gouda. Hoog tijd dat hier een fatsoenlijke supermarkt komt die wél begrijpt hoe het werkt.
Hoogvliet krijgt van mij geen euro meer! Ik hoop dat veel mensen ook zo gaan denken, want deze supermarktketen is niks meer waard.
Hoogvliet aan de Stolberglaan.
Hoogvliet aan de Stolberglaan.
Laatst daar geweest voor een paar broodjes. Bij een zelfscan-kassacontrole kwam een nieuwe medewerkster langs, zei niks, negeerde me compleet, keek naar de broodjes en liep weg, Mij scherm bleef gelockt. Ik kon gewoon naar een andere zelfscan kassa lopen. Wat een onbeschofte service.
Fijne winkel vreselijke dames bij broodafdeling
Fijne winkel, aardig personeel bij de kassa maar de dames bij de broodafdeling zijn echt vreselijk !! Als je iets wilt vragen wordt je als vuil behandeld. Zo respectloos !
Kijk uit voor een lange magere gozer met tatttoos op beide armen genaamd quintin
Ik kwam graag bij deze winkel.
Alleen ik wordt al een tijdje lastig gevallen door een quinten of quintin.
Loopt maar met mij mee en m'n dochter van 10 .
Heeft aan mijn dochter haar telefoonnummer gevraagd.
Loopt steeds door m'n straat m'n woning in de gaten te houden.
Wees gewaarschuwd want hij spreekt elke vrouw en meisje aan.
Zijn dekmantel is nu dat die sigaretten en vapes en shag verkoopt.
Tijdje terug had hij ff geen telefoon en de reden was zijn vriendin controleerde steeds zijn telefoon dus hij gooide hem dan kapot zodat er niet meer in gekeken kon worden.
Bij een vriendin van mij en meerdere sprak hij af bij dat pleintje om die vapes of sigaretten te kopen vlakbij de hoogvliet scheveningen badhuisstraat en werd toen nog irritanter.
Hij is heel subtiel en doet t opbouwend.
Hij is 1,90 ongeveer, mager, draagt zomer een pet en als t wat kouder is pet en capuchon op die pet, leeftijd 25 of 26 nu.
Loopt of die zware crimineel is.
Hij liegt erg veel, overdrijven kan die goed, verhaaltjes verzinnen.
Heeft alles maar eigenlijk heeft hij niks.
Gelooft in z'n eigen verhalen.
Hij probeert grappig, stoer en aardig over te komen maar dat lukt hem niet echt.
Doen of t je beste vriend is maar loop die vrouw erbij of in de buurt dan ben je een vreemde, of groet die heel normaal zonder bijbedoelingen.
Maar is die alleen dan komt de irritante viezerik tevoorschijn.
En datum datum van ervaring is niet alleen 3 december.
Het gebeurd altijd wanneer de kust veilig is voor hem.
Dat kapot gooien van die mobiel was rond Halloween 2 jaar geleden ongeveer.
Want hij liep toen met kinderen van z'n wat oudere vriendin daar weer familie van liep hij mee met de Halloween avond en toen bleef die ook steeds plakken bij me en steeds kijken indruk proberen te maken.
Toen kwam dat ter sprake over die telefoon kapot gegooid en met welke reden.
Afspraak niet nakomen
Mooie aanbieding 1+1 gratis. Het product meerdere keren niet in de schappen ( Hilversum, Seinstraat) Bestelling gedaan en zou teruggebeld worden. Niets meer gehoord en zelf gebeld maar niemand die wat wist en jammer, volgende keer beter!
Hoogvliet snijdelwijk boskoop
Vandaag 2 maart in snijdelwijk boskoop geweest om boodschappen te doen .maar groenten zagen er niet uit.meerdere soorten vlees beleg verkleurd lege schappen.
Zijn weggegaan om naar een andere supermarkt te gaan.
Het word steeds slechter beetje jammer want we komen er al jaren
Ten eerste de oude bedrijfsleider weer…
Ten eerste de oude bedrijfsleider weer terughalen en die blonde ontslaan weer geen brood om 16:30 en te weinig personeel hij ontslaat iedereen maar
Hoogvliet Boskoop
Hoogvliet Boskoop, voor de verbouwing was het slecht ! Lege schappen, veel vulkarren in het pad zonder personeel met als oorzaak dat er geen doorgang is, en onvriendelijk personeel. Na de verbouwing dachten we dat het verbeterd was maar na 2 weken weer hetzelfde liedje . Onvriendelijk personeel en nog meer vulkarren in de paden en weer lege schappen…. geen filiaal manager te zien !!!
Hoogvliet Mariahoeve
Hoogvliet Mariahoeve, zeer onvriendelijk en onprofessioneel personeel.
Brand bier in de aanbieding
Brand bier in de aanbieding, maar het is er nooit als ik er voor kom. Dus daarvoor hoef je niet voor naar de Hoogvliet te gaan.
Als je iemand wat vraag verstaan ze je…
Als je iemand wat vraag verstaan ze je niet, leer eerst wat nederlands dat moeten wij ook als je in buitenland werk ,en wat ik nog het ergste vindt de hoogvliet op de leyweg is verbouwd nu mis ik de lift mijn man haalde weleens boodschappen hij kan niet lopen zit tus in een shootmobiel de lift is dicht er is een klein liftje maar die is meer kapot als heel was een trouwe klant maar nu niet meer schandalig voor de gehandicapten
Wat ik mis is de vriendelijkheid
Wat ik mis is de vriendelijkheid, je komt in een kille winkel binnen, personeel wat werkt maar totaal niks zegt, niet mijn winkel, kom er alleen als ik echt wat vergeten ben, maar geef mij de plus maar, waar personeel je echt behandeld als een klant waar sfeer is en af en toe een lolletje
Hoogvliet Prado Capelle aan den IJssel …
Waardeloos en klantonvriendelijk personeel. Wanneer je controle krijgt moet je gemiddeld 20 minuten wachten om dan boos te vragen of er nog eens iemand komt controleren .
Waardeloze supermarkt .
Hoogvliet Soest
Hoogvliet Soest : mijn advies niet naar deze winkel gaan. Zeer klant onvriendelijke medewerkers. Je kan er totaal geen geld wisselen ook al is er een dringende situatie. Ik wilde er grote boodschappen doen maar door deze weigering heb ik hier gewoon van afgezien. Dit was mijn vaste supermarkt, maar ik ga deze winkel het komende jaar gewoon conpleet mijden!!!!
Een nadeel van Hoogvliet is dat er…
Een nadeel van Hoogvliet is dat er aanbiedingen zijn waar ze dan producten tussen zetten die niet meedoen met de aanbiedingen.
Ik koop min 4x per week mijn boodschappen bij Hoogvliet en ben al verschillende keren terug geweest om dit door te geven. Erg jammer dat dit gebeurd. Dus goed op letten wat je koopt en kijk je kassabon na.
Hoogvliet Nieuw-Lekkerland
Wat we missen bij deze winkel is de gezelligheid. We wonen hier in een dorp. Het kille,koude en zakelijke staat ons hier niet aan. Personeel wat in het bijzijn van klanten een waarschuwing krijgt getuigt niet van profesioneel gedrag van de leiding. Dit gaat leiden tot het verlies van de bekende gezichten. Zelfscankassa's met om de haverklap een controle. Er zijn mensen die voor de gezelligheid en sfeer hier kwamen winkelen. Maar met Hoogvliet is dat weg. Kortom Hoogvliet doe hier iets aan!! Tot 'slot nog iets positiefs de prijzen zijn goed.
Tevreden
Gezien de negatieve review heb ik een zeer positieve ervaring bij Hoogvliet veenendaal weken van alle supermarkten volkorenbrood uitgeprobeerd en deze gevonden bij de Hoogvliet zeer behulpzaam en vriendelijk personeel
Goede ervaringen met supermarkt Hoogvliet
Ik heb totaal andere ervaringen met supermarkt Hoogvliet in Berkel en Rodenrijs. Geweldige winkel, schoon, vriendelijk personeel, erg goede kwalitatieve aanbiedingen. Vooral groente, fruit en vlees. Maar ook brood enz. Kortom, zeer tevreden! Misschien ligt het aan het management in andere winkels waar men ontevreden is!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.