bestelling afgezegt toch geleverd belooft op te halen versleept naar buiten komt niet katten hebben vannacht lol, ik kan ruimen, waneer ? morgenvroeg ziekenhuis ondanks dat ik duidelijk gem... Mehr ansehen
Een bedrijf dat slecht omgaat met zijn personeel. Mijn zoon komt al in deze winkel vanaf zijn geboorte. Fruit proeven bij de "groentenboer" als 3 jarige. Als 15 jarige werken als vakkenvuller. Iedere... Mehr ansehen
Bezorgservice via Post NL Food werkt perfect. Leuk die extra cadeautjes en alle boodschappen perfect in gratis kartonnen dozen verpakt! Koel en vriesproducten werden in aparte boxen per klant bezorgd,... Mehr ansehen
Aktie prijzen folder vrijdag 2-1-2026 tm dinsdag 6-1-2026: Hoogvliet Wageningen Komkommer per stuk 0,79 net zo goedkoop als Aldi en Lidl, jammer bij zelfscan kassa 0,99 dus 20% duurder!! Groent... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hoogvliet is een supermarktketen die in 1968 is opgericht en zit voornamelijk in Den Haag en omstreken.
Das haben sich andere Leute angesehen
slechte winkel
Ik ben helaas teleurgesteld in mijn bezoek aan deze Hoogvliet. Veel producten hadden kapotte verpakkingen, wat erg onhygiënisch overkomt. Daarnaast was de winkel zelf vies en rommelig, wat niet prettig is tijdens het winkelen. Er waren ook veel zelfscancontroles, wat het boodschappen doen onnodig lastig maakt. Het personeel was bovendien onvriendelijk en leek vooral met elkaar bezig, waardoor ze geen aandacht aan klanten gaven. Tot slot waren er veel lege schappen en lag er een groot aantal producten gewoon niet op voorraad. Dit was een erg slechte winkelervaring.
Reactie op krant bericht Hoogvliet Hilversum
Ik heb met verbazing het artikel gelezen, waarbij wordt gesuggereerd dat een tachtigjarige mevrouw in Hilversum zonder legitieme reden de toegang voor een jaar in drie filialen in Hilversum wordt ontzegd ivm een incident in filiaal Admiraal de Ruyter laan. De inhoud wordt van één kant belicht zonder de andere kant van het verhaal te vertellen omdat Hoogvliet hier beleidsmatig niet voor kiest, jammer. Toch kan ik hier zelf wel een invulling aan geven. Ik kom bij verschillende supermarkten waaronder ook Hoogvliet. De supermarkt keten heeft een aantrekkelijk geprijsd produkt assortiment met scherpe acties. Het personeel is -qua dienstbaarheid- vrijwel gelijk aan andere supermarkt ketens. Als een supermarkt een dergelijke maatregel neemt, gebeurt dat niet zomaar, dan zal er best wel het nodige zijn voorgevallen. Wat ik wel weet, is dat er veel lieve, fijne en aardige oudere mensen rondlopen in onze samenleving die ik een warm hart toedraagt, want zelf ben ik ook al de 70 gepasseerd. Doch er zijn er ook bij die zeer sacherijnig kunnen overkomen en zich ergerlijk kunnen gedragen. Als je jaren goed behandeld bent kan één incident er niet voor zorgen dat je een jaar de toegang wordt ontzegd. Dus in dit geval geef ik Hoogvliet het voordeel van de twijfel. Mvrgr
Ik ben na vele slechte ervaringen over…de bezorging overgestapt naar de jumbo!!!
Ik ben na vele slechte ervaringen over gestapt naar de jumbo.
In de bestellingen van Hoogvliet zijn veel producten gebroken. Pizza’s ontdooid geleverd. Vlees bijna op de uiterste verkoopdatum. En klap op de vuurpijl de laatste keer gewoon een half uur te vroeg komen dan wat op de app vermeld staat. Nog op tijd de klanten service kunnen bereiken, maar had alleen de oplossing de buren of voor de deur.. dus ijs gesmolten , vlees warm. Alles had een half uur in de zon met 23 gr gestaan. Weer gebeld… klanten service vond dat ze in hun recht stonden omdat ik toestemming had gegeven voor voor de deur te plaatsen… ik heb voor €23 aan producten weg kunnen gooien. Mail gestuurd, maar tot heden geen reactie van de klantenservice.
Belachelijk
Betaal je 6€ zodat je boodschappen bezorgd worden, gooien ze het beneden in de hal met kapotte tas zodat je zelf kan lopen hannesen.
Vieze winkel en artikelen over de datum
Wat gaat Hoogvliet aan de Kennedylaan in Leiden toch vreselijk achteruit. De winkel is smerig en ik maak toch wel 1x per week mee dat ik thuiskom met iets wat over de datum is. Nu verdwijnt ook het Post.nl punt daar, dus alle reden om naar een andere supermarkt te gaan.
Blikjesautomaat
Vlaardingen
Blikjesautomaat, meer kapot dan werkend. In ieder geval als ik mijn blikjes in wil leveren. Volle boodschappentas die je dan niet meer kunt gebruiken voor je boodschappen in je winkelwagen. Maar een plastic tasje geven, nee daar kunnen ze niet aan beginnen, dan zouden ze ook alle klanten die blikjes in vuilniszakken in willen leveren een tasje moeten geven. "Manager" ziet het verschil tussen vuilniszakken die daar ter plekke weggegooid worden en een stevige boodschappentas niet. Vinkje als Manager, ongeschikt!
een slechte kassamanager genaamt…
een slechte kassamanager genaamt sandra
Zij is onbeschoft en spreekt wel veel klanten aan maar ander niet
Heb al zoveel klachten over haar ingediend bij hoofdkantoor en de filiaalmanager maar die staan achter haar dus ze geloven de klanten. Niet eens
Nep reclame of over datum
Waarom kan ik geen foto plaatsen van een nep reclame?
Groot bord met 1,29 en op de verpakking staat 1,99
En zo is het steeds bij jullie
Of over datum of de bon klopt niet
Hoogvliet zo moet het niet
Briefje geschreven ivm product over de datum en prijzen die niet klopten bij kassa. Geen reactie. Klantenservice een berichtje toegezonden. Geen reactie.
Ik denk dat ik het weet waarom, omdat ze alle producten nalopen op prijs en datum. Ik wou dat dit waar was.
Hilversum admiraal de Ruyterlaan.
Hilversum admiraal de Ruyterlaan.
Een cursus klantvriendelijkheid en behulpzaamheid voor de hoofd kassa en bedrijfsleider zou geen overbodige luxe zijn. Dingen zeggen die niet waar zijn dat kan ook niet bv. Dat het beleid bij het hoofdkantoor is in de ochtend geen contante betalingen alleen pinnen ook wanneer je op andere tijden bij de kassa groep komt en er staat een bordje op de loopband gesloten dan moet je pinnen en de opmerking erbij dat is bij ah ook. Ben bij ah geweest heel andere sfeer dan bij hv je kan de hele dag contant betalen en iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Misschien een goed idee om daar eens te gaan kijken hoe het hoort. Ipv. 100 meter moet ik nu 1500 meter lopen voor een broodje en een pak melk. Wel gezond 😃
SLECHT SLECHTER SLECHTST
SLECHT SLECHTER SLECHTST, en een hele onvriendelijke klantenservice. Eieren kapot, open producten datgene was is de tas bezorgd werd (cottagechees) was open. Maar gewoon alles voor de deur neerzetten en niets zeggen. Ook enorm irritant is dat je de order nooit meer online kan aanpassen. En als er een verkeerd product in je order zit betaal je het wel maar kun je het niet ruilen of melden want daar hebben ze in Bleiswijk nog niet aan gedacht. Kortom wie HOOGvliet kan hard vallen.
Waardeloos bedrijf je kun snel geen…
Waardeloos bedrijf je kun snel geen geen pakket aanleveren want hun printer is altijd kan kapot waar neem je pakket aan dat je geen printer hebt
misleidend wanneer een product zo groot op een folder staat afgebeeld, maar in de winkel 'ergens op een mandje'
Mijn recente bezoek aan Hogevliet Boggaard in Rijswijk was een teleurstelling. Een product dat groot op de folder stond afgeprijsd, bleek in de winkel nauwelijks te vinden te zijn, "ergens op een mandje", zoals de medewerker uiteindelijk zei. De desinteresse van het personeel bij mijn pogingen om informatie te krijgen over dit product was ronduit frustrerend. Pas nadat ik een foto van de folder op mijn telefoon liet zien, kwam er een reactie. Dit gebrek aan duidelijkheid en klantvriendelijkheid is onacceptabel. Ik stap weer over naar Albert Heijn.
Hoogvliet te Woudenberg is een fijne…
Hoogvliet te Woudenberg is een fijne winkel om boodschappen te halen. Genoeg parkeerplekken, ruim opgezet, groot assortiment. Zie dat de negatieve reviews vooral over zuid Holland gaan dus hierbij ook even de melding dat het niet overal slecht is 😉
Ik wil graag mijn helaas negatieve…
Ik wil graag mijn helaas negatieve ervaring delen, en omdat dit minstens 1 à 2 keer per maand gebeurt, moet dit worden opgepakt door de leidinggevende.
Hoogvliet aan de Raadhuishof 25, 2651 CK Berkel en Rodenrijs heeft de meest lakse medewerkers die ik ooit heb meegemaakt. Ze staan constant met elkaar te praten terwijl je staat te wachten bij de balie of bij de zelfscankassa.
Soms moet je wel 5 minuten wachten terwijl je 3 à 4 medewerkers gewoon ziet rondlopen, praten en doen alsof ze je niet zien. Eén van de medewerkers kon zelfs een papieren folder niet controleren omdat haar nagels zo lang waren dat een andere medewerker moest helpen – echt bizar om te zien.
Hoogvliet staat erom bekend dat kortingen op producten vaak niet worden verrekend. Als je daar iets van zegt, word je bot verwezen naar de balie om het daar apart af te rekenen. Mooie manier van klanten misleiden.
Mijn laatste ervaring was de druppel – dit was de vierde keer in drie maanden. En natuurlijk is er ’s avonds geen leidinggevende aanwezig, dus het personeel trekt zich niets aan van de service. Twee pakken koffie – zoals bijna elke week gebeurt dit met 1 tot 3 producten – kregen geen korting. Ik drukte op de knop op het scherm, een medewerker kwam, ik legde het probleem uit, en zonder excuses zei ze gewoon dat ik naar de balie moest als ik korting wilde. Waarom moet ik wachten op assistentie om dat te horen, en daarna nog naar de balie lopen nadat ik mijn boodschappen al heb ingepakt? Waarom wordt het systeem niet aangepast? Hoeveel mensen worden hier dagelijks door benadeeld, vooral ouderen die de kleine letters op de bon nauwelijks kunnen lezen?
De medewerker verwijderde de koffie uit mijn boodschappen en ik ging verder met scannen. Toen ik wilde pinnen, moest alles opnieuw worden gecontroleerd omdat de koffie als artikel was verwijderd. Een andere medewerker gooide mijn netjes ingepakte producten door elkaar. Ik zei dat ze voorzichtig moest zijn omdat er aardbeien en andere kwetsbare producten tussen zaten (onder andere aardbeien), maar ze negeerde dat volledig.
Daarna ging ik naar de balie om de koffie alsnog af te rekenen. Ik drukte op de knop zodat een medewerker kon komen, maar er kwam niemand. Ik zag ze praten en rondlopen, en één stond zelfs op een meter afstand de vloer schoon te maken. Ik vroeg haar of iemand kon komen, want dit was de derde keer die avond dat ik stond te wachten. Pas na vijf minuten kwamen er twee medewerkers. Ik vroeg om een leidinggevende, maar ze lachten en zeiden dat die ’s avonds niet werkt. Daarna begonnen ze op een onvriendelijke manier opnieuw te controleren of de koffie korting had, en pas na 10 minuten werd het verwerkt.
De leidinggevende van deze locatie moet zijn personeel beter aansturen en ze leren om ten minste te glimlachen, zich te verontschuldigen en klanten gewoon te helpen in plaats van ze te negeren.
een slechte locatie
een slechte locatie, aan de andere kant van de straat was een gaslek erg gevaarlij.
Blikjes apparaat defect handmatige inname niet mogelijk
De blikjes apparaat was defect omdat Hoogvliet geen zakken had. Loop eerst met de blikjes door de winkel te klooien. Gevraagd aan een medewerker, ze kreeg de servicebalie kiet te pakken, maar zei dat ik het daar kon inleveren. Dit was dus niet mogelijk. De medewerkster zei dat het niet kon en wilde niks extra's doen voor de klanten. Hele slechte service. Het blikjes apparaat is vaak defect (zak vol)
Koop geen koffiebonen van de Hoogvliet…
Koop geen koffiebonen van de Hoogvliet merk gewoon
Er zat bij mij een stukje metaal in wat mijn koffiezetapparaat heeft gesloopt inplaats van het serieus te nemen en een terugroepactie te doen geven ze een grote mond
Maar ACM EN NVWA is op de hoogte en gaan een onderzoek doen
Kodak batterijen
Verleden week 4 kodak batterijen gekocht voor 1 euro.
Vond dat al vreemd, vroeg aan de verkoopster hoe dat kon zo goedkoop, dat wist zij ook niet.
Thuisgekomen bleken de batterijen dan ook leeg te zijn.
Ben teruggegaan, kreeg ondanks dat ik geen kassabon meer had, de 1 euro terug.
Zei tegen de verkoopster, dat de rest van de batterijen van kodak zeer waarschijnlijk ook leeg waren en dat ze beter uit de verkoop gehaald konden worden,
De verkoopster wilde daar niet o[ ingaan, de batterijen bleven gewoon in de verkoop.
Jammer.
Nepreviews
Het is duidelijk dat de concurentie alleen maar negatieve stukjes en verzinsels heeft zitten schrijven. Hoogviet is gewoon een prima supermarkt. Kan nooit dat 75% maar 1ster geeft. Ik ga zelf altijd naar de Badhuisstraat in Scheveningen. Goedkoop, gratis parkeren, ruim assortiment. Oftewel gewoon prima dus.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.