HM køreskole APS Bewertungen

1'588
TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde Khawar som lærer, både i teorilokalet og på vejene og jeg været utrolig glad for begge dele! Jeg bestod både teoriprøven og praktisk prøve i første hug. Khawar underviser på en virkelig go... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun anbefale HM køreskole og især Steffan. Jeg var startet på en anden køreskole, men da de ikke gjorde tingene rigtigt, skiftede jeg til HM. Far start af var der tydelige... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hm køreskole er rigtig god, og de er en køreskole der gider at gøre alt for at deres elever består især Hassan. Jeg bestod selv teoriprøven og køreprøven i et hug og det kan jeg takke Hassan stor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling Jeg havde kørelæreren Steffan. Han er rigtig flink og god til sit arbejde. Bestod kørekortet i første hug uden ekstra køretimer. Top karakter til indretning af køreskole og det te... Mehr ansehen

1. Fahrschule
  2. Sanitätsstation

Vom Unternehmen geschrieben

Din personlige kørelærer. Vi er en lille køreskole som har god tid til den enkelte elev. Vi er normalt 12-15 elever pr. teorihold. Du har den samme kørelærer hele vejen igennem forløbet til du har dit kørekort. Det er det vi mener, når du har din egen personlige kørelærer. Det er vores elever meget glade for og det giver os bedre muligheder i at tilrettelægge undervisningen til den enkelte elev.

Hervorragend

(1'588)

122 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bedste køreskole

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos HM Køreskole. De er super professionelle og altid hjælpsomme, og man føler sig tryg fra start til slut. Teoriundervisningen var spændende og let at forstå, og køretimerne med Steffan var både lærerige og sjove. Han er en virkelig dygtig kørelærer, som er god til at forklare og skabe en god stemning. Alt i alt en rigtig god køreskole, som jeg varmt kan anbefale! 🚗

5. Juni 2025

Trailer kørekort (B/E)

Har lige fået mit trailer kørekort. Taget her hos HM køreskole. Henning er en Super god og tålmodig kørelærer. Det er nem adgang og login til bestilling af køretimer og prøver. Hurtigt og nemt. Alt gik som det skulle og prisen er fair.
Kan klart anbefale at tage dit kørekort her !!

2. Juni 2025

God oplevelse!

Jeg kan kun anbefale HM Køreskole. Med min Kørelærer Khawar, kom jeg trygt og hurtigt igennem hele forløbet. Khawar gjorde oplevelsen om at tage kørekortet rart, han var rolig og tålmodig - samt god til at forklare og hjælpe hvis der opstod problemer. Desuden fik man med den gode undervisning i både teori og praksis hurtig styr på det hele. Selvom jeg bestod den praktiske prøve i andet forsøg, gjorde det ikke noget – Khawar var støttende og hjalp mig hele vejen, så jeg kunne lykkes.

Hvis du vil have dit kørekort, med god undervisning og trygge kørsler. Så vælg HM Køreskole og Khawar som din kørelærer

3. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vælg HM køreskole hvis du gerne ville have dit kørekort let og hurtigt.

Jeg startede på HM køreskole fordi den lå tæt på Hillerøds station, men skolen har være hjælpsom på mange andre måder for mig.

Jeg kom hurtigt og glidende igennem mit teori forløb med teori læren Hassan. Hassan havde en klar motivation om at få os igennem hurtigt og let, og implementerede bl.a. teoriprøver i alle undervisnings moduler, for at sikre sig at vi alle var med. Jeg kom personligt igennem i første hug med 2 fejl, og jeg ved at mange andre på mit teorihold også kom godt igennem.

Vedrørende min praktiske prøve havde jeg Khawar som kørelærer. Khawar var rigtig god til at vide præcis, hvad vi skulle øve for at jeg kunne forbedre mig. Han sluttede alle lektionerne med at sige lidt om hvad jeg skal have fokus på, så jeg også havde noget at tænke over der hjemme. I sidste ende skulle jeg kun have 2 ekstra lektioner før jeg var helt klar til min prøve, og takket være Khawar kom jeg igennem i første forsøg. Khawar havde nemlig både forberedt mig på at være helt skarp på detaljerne og området jeg skulle køre i, så jeg let kom igennem prøven uden nogle problemer.

Samlet set ville jeg stærkt foreslå HM køreskole til dig, som vil have et let og hurtigt forløb til at få dit kørekort. Tak til HM køreskole for mit kørekort (:

2. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg tog mit kørekort på hm køreskole

Jeg tog mit kørekort på hm køreskole og det er jeg super glad for at jeg gjorde.
Jeg havde Hassan som min kørelære. Han var god til tage det i dit eget tempo og det var stille og roligt.
Jeg synes forløbet gik mega stærkt og jeg bestod både teori- og køreprøven første gang.
God oplevelse og en klar anbefaldning.

27. Mai 2025

Jeg har Taget kørekort på Hm køreskole

Jeg har Taget kørekort på Hm køreskole, det var virkelig en fantastisk oplevelse og klart et sted jeg kan anbefale! Jeg havde Khawar som kørelærer, vi fik både grine og havde god snak under kørslen ligesom det skal være, alt for teori undervisning til man stod med kortet gik så hurtigt pga khawar 🙂

23. Mai 2025

Fantastisk køreskole

Jeg endte med at skifte kørelærer til steffan og det var det bedste jeg gjorde. Han er virkelig dygtig og god til at lære fra sig og gjorde så jeg bestod min køreprøve

23. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor anbefaling, Iman som kørelærer!

Jeg havde Iman som kørelærer.

Mega dygtig, virkelig sød, og meget tålmodig.
Kan helt klart anbefales herfra.
Jeg synes det var skræmmende at skulle starte på kørekort, men blev med det samme tryg og følte mig godt tilpas. Bestod både teori- og køreprøve i første hug.
Virkelig god oplevelse!

21. Mai 2025

Rigtig god køreskole

Rigtig gode timer og er klar på sjov og meget fleksible med tider og prøver og meget tålmodighed mellem prøver og mega god kørelærer (Mille)

Sophia og Lisa - Khawar som kørelære

Vi havde Khawar, han en super god kørelærer, og det var en fornøjelse - vi klarede både teori og kørerprøve i første huk. Han gik meget op i hver enkel fulgte godt med og man forstod tingene både teori og kørsel mæssigt, så han kan 100% anbefales.

15. Mai 2025

Udvidelse af MC-kort

God oplevelse at udvide MC kørekort fra A2 til A hos Henning. Rar kørelærer og god kommunikation gjorde forløbet let og smertefrit.
Anbefaling herfra.

Dejligt sted at tage MC-kørekort

Super godt sted at tage MC-kørekort! Nemt at gå til, hyggelig stemning og en virkelig sød kørelærer. Jeg dumpede godt nok første teoriprøve, men fik hurtigt en ny tid og bestod. Kan helt klart anbefales!🏍️✅

Klar anbefaling!

Jeg kan klart anbefale HM Køreskole! Jeg havde Khawar både til teori og som kørelærer, og det har været en super god oplevelse hele vejen igennem. Han er dygtig, tålmodig og virkelig god til at forklare tingene. Jeg følte mig tryg og godt forberedt – og bestod køreprøve i første forsøg!

God køreskole!!

Jeg havde Khawar som kørelærer og det var sådan et fedt forløb!
Jeg bestod både teori og praksis prøve på 1. forsøg. Takkeværet en helt fantastisk kørelærer og god køreskole!! Kan helt klart anbefales!

12. Mai 2025

Super oplevelse!

Jeg havde en mega god oplevelse med hm køreskole. Lokationen er super god da køreskolen ligger tæt på Hillerød st. Og lærerne er enormt flinke. Jeg kan klart anbefale at tage forløbet med enten Iman eller Hassan. De er begge to super gode til at lære fra sig, og de har helt sikkert gjort mit forløb meget bedre. Tak for en rigtig god oplevelse og for hjælpen med at få mit kørekort!

12. Mai 2025

God oplevelse

Jeg havde en god oplevelse med kørelærer Steffan. Han er altid i godt humør. Jeg havde mange spørgsmål og han ville altid svare på dem og i første teori sagde han også at der var ingen dumme spørgsmål og det mente han virkelig. Jeg syntes også han er god til at lære fra sig

25. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr