Bereikbaarheid is goed,echter medewerkers vertellen bij telefonisch contact op verschillende momenten andere dingen dan beloofd. Amac de Wall blijkt ook een trage factor te zijn waar jullie in het beg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goede begeleiding bij de Amac ede hoe alles gemeld moet worden. Reparatie verloopt was goed te volgen. En wij zijn blij 😀 met de nieuwe iPad. Alles vlot afgerond. Hier voor onze dank. Vriende... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super goede ervaring. Mijn telefoon was kapot gevallen en via my harmony netjes laten repareren bij amac. Wel 1,5 week moeten wachten maar dat maakt niet zo heel veel uit. Ik ben heel blij dat mijn te... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Harmony biedt de beste verzekering voor je mobiel, laptop of tablet. Af te sluiten via onze vele partners door heel Nederland. Eerlijk en klantvriendelijk.
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Zowel de afspraak maken voor een monteur als de reparatie zelf gingen erg snel deze keer. Binnen 2 dagen was het gerepareerd.
Vriendelijke monteur.

Antwort von Harmony verzekeringen
Goede premie en alles wordt goed en redelijk snel geregeld.

Antwort von Harmony verzekeringen
Perfecte, snelle en klantgerichte afhandeling van de schade van mijn iPhone.

Antwort von Harmony verzekeringen
Mijn ervaring met Harmony is helaas erg teleurstellend. De voorwaarden zijn onduidelijk en er wordt weinig meegedacht met de klant. Ondanks dat ik bezwaar heb gemaakt en mijn situatie heb uitgelegd, was er geen enkele vorm van coulance. Ook de afhandeling via het incassobureau vond ik niet klantvriendelijk. Voor mij reden om in de toekomst geen verzekering meer bij Harmony af te sluiten.

Antwort von Harmony verzekeringen
Informatie over de feesten is perfect
Alles goed georganiseerd netjes met feesten
De service was zeer snel en positief gelopen. Binnen 4 dagen heb ik mijn toestel weer in handen

Antwort von Harmony verzekeringen
Ik ben tevreden. Geen problemen bij de afhandeling.

Antwort von Harmony verzekeringen
Iphone was helaas kapot gegaan, telefoon werd opgestuurd en vervangen. Heel snel geregeld, fijne verzekering.

Antwort von Harmony verzekeringen
Klacht goed en snel behandeld, netjes afgehandeld en reparatie, zeer goed opgelost.

Antwort von Harmony verzekeringen
Er gaat weer egt van alles mis bij dit verzekeringsmaatschappij helaas weer paar maanden geen nieuwe gsm maar in middels al wel weer 280euro Lichter en hoop irritatie verder

Antwort von Harmony verzekeringen
Een super snelle afhandeling van de schade. Dit door toedoen van oa Ricardo Deleu!!! Deze persoon begreep mijn situatie en heeft er alles aan gedaan om de schade heel snel af te handelen. Mede door CP Repair die de koelkast als groot brandgevaar heeft bestempeld EN de melding dat mijn insuline niet buiten de koeling kan. Echt Ricardo verdient een hele dikke pluim! Dank jullie wel.

Antwort von Harmony verzekeringen
Snel reactie na bericht dat er een verkeerde telefoon was toegestuurd.

Antwort von Harmony verzekeringen
Product gekocht bij het inmiddels failliete BCC, polis erbij afgesloten van 5 jaar a 200 euro voor een verzekering bij Harmony, product gaat stuk na 4 jaar, spreken de verzekering aan, is het geleverde product van BCC niet hetzelfde product als op de factuur, nooit naar gekeken zoals 100 andere mensen ook niet doen, factuur adres is hetzelfde als het geleverde adres, in die 4 jaar natuurlijk nooit een ander product aangeschaft want ik had een “ verzekering” sorry meneer dit vergoeden wij niet want het is fraude gevoelig, geld innen kunnen ze als de beste, maar als er uitgekeerd moet worden zijn ze nergens te bekennen! Zijn net als ambtenaren, bloedhonden, t*ring bedrijf

Antwort von Harmony verzekeringen
Slecht, maar dan ook heel slecht. Je hebt betaald voor een verzekering voor een wasmachine; de machine geeft problemen, je brengt het probleem aan en dan begint al twee weken het stil blijven. Bellen helpt niet; men zegt dat men begrip heeft en dan blijft het stil. Onvoorstelbaar slecht dit bedrijf. Je hebt gewoon een polis en het probleem valt onder de dekking en men doet niets, helemaal niets.

Antwort von Harmony verzekeringen
Mijn Iwatch zat voor de tweede keer een barst in en werd net als bij de eerste keer netjes vergoed.
Was al bang dat ik het de tweede keer niet werd vergoed.
Amac heeft het als slijtage beoordeeld,
Maar Harmony heeft het netjes afgehandeld en vergoed 👍

Antwort von Harmony verzekeringen
Super blij met het repareren van me mobiel

Antwort von Harmony verzekeringen
Heb ze vier keer gebeld en twee keer gemaild nav een bericht over een vergoeding uit een verzekering. Dit vanwege een reparatie die ik had voorgeschoten. Ze hadden vooraf daarop akkoord gegeven maar het geld ontving ik maar niet. Ze hebben steeds toegezegd het uit te zoeken en snel terug te bellen maar dat hebben ze nooit gedaan. Ook geen antwoord op mijn mails ontvangen. Verzekeringsuitbetaling hadden ze zelf naar een verkeerd banknummer overgemaakt. Ze willen het bedrag nu eerst terugvorderen bij die partij. Ik vind dat de verkeerde volgorde, eerst zouden ze netjes de klant moeten uitbetalen. Nu hoop ik alsnog dat het goedkomt. Tot nu toe nog niet. Ik ga hier nooit uit mijzelf een verzekering afsluiten. Dit was een verzekering die liep via Fiscfree. Ik had geen keuze toen ik mijn laptop aanvullend wilde verzekeren.

Antwort von Harmony verzekeringen
Snelle en goede reactie. Schade gemeld, telefoon weg gebracht en binnen 3 dagen weer gemaakt en terug. Oftewel een hele goeie service.

Antwort von Harmony verzekeringen
Zeer teleurstellende ervaring met Harmony/BCC-afhandeling. Mijn koelkast vertoonde ernstige gebreken en lekkage, waardoor schade is ontstaan. Dit probleem heb ik al binnen de eerste 2 jaar gemeld en hiervan heb ik bewijs per e-mail.
In plaats van inhoudelijk naar de situatie te kijken, wordt alles direct afgewezen met een standaardreactie over “2 jaar garantie”, terwijl wettelijke garantie volgens Nederlands consumentenrecht verder gaat dan alleen fabrieksgarantie. Daarnaast zijn eerdere meldingen nooit behandeld vanwege het faillissement van BCC.
Klantenservice toont weinig begrip en verantwoordelijkheid. Erg teleurstellend hoe hiermee wordt omgegaan.

Antwort von Harmony verzekeringen
Heb een all risk verzekering voor mijn dochter. Ze hebben het helemaal netjes gemaakt. Me dochter is weer helemaal blij.

Antwort von Harmony verzekeringen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.