Harmony verzekeringen Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede begeleiding bij de Amac ede hoe alles gemeld moet worden. Reparatie verloopt was goed te volgen. En wij zijn blij 😀 met de nieuwe iPad. Alles vlot afgerond. Hier voor onze dank. Vriende... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een super snelle afhandeling van de schade. Dit door toedoen van oa Ricardo Deleu!!! Deze persoon begreep mijn situatie en heeft er alles aan gedaan om de schade heel snel af te handelen. Mede door CP... Mehr ansehen

1. Elektronik & Technologie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Harmony biedt de beste verzekering voor je mobiel, laptop of tablet. Af te sluiten via onze vele partners door heel Nederland. Eerlijk en klantvriendelijk.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

781 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

166 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blijf ver weg van deze verzekering

Blijf ver weg van deze verzekering , herroepingsrecht in Belgie kennen ze niet. NL bedrijf. Via Telenet me aangesmeerd , zeiden dat ik binnen de 14 dagen kon annuleren. Dus na 4 dagen toch geannuleerd , dit was bevestigd door iemand van het bedrijf. tot ik vandaag melding kreeg van mijn bank dat er 14.99 afgegaan was van de rekening. dadelijk alles stop gezet. krijg ik melding dat ik het kan stopzetten maar dat ze nog gewoon kunnen afhalen. dus via de fraude dienst van de bank gegaan en Harmony nog eens gebeld. de diensten hadden elkaar gekruisd werd me verteld. vorige week opgezegd, vandaag geld afgehaald en dat kruist dan? ja we werken met verschillende diensten zei ie. werken gewoon naast mekaar door ja. Neem hier absoluut geen verzekering voor je mobiel als je in Belgie woont. Laat je provider het je niet aansmeren. ze verlengen je verzekering ook stilzwijgend levenslang als je de kleine letters leest. dit lijkt me nog niet meer op een verzekeringsmaatschappij maar eerder iets anders.

10. September 2026

Waardeloze behandeling claim

Waardeloze behandeling claim. Koel/vrieskast had enorme ijsvorming. We werden van het kastje naar de muur gestuurd. Uitgebreide fotoreportage was niet voldoende. Ze misten allerlei serienummers. Enfin: alles aangevuld en ook via mail contact gehad. Geen oplossing. Uiteindelijk zelf een reparateur ingeschakeld en die heeft ons wel netjes geholpen.

7. September 2026

Beste Edwin,

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring met ons heeft gehad. We begrijpen dat het erg frustrerend is om van het kastje naar de muur gestuurd te worden en dat het uiteindelijk niet tot een oplossing is gekomen.

We nemen uw feedback serieus en kijken graag met u mee naar wat er precies is gebeurd. Wilt u daarom contact met ons opnemen, zodat we uw dossier kunnen onderzoeken en de situatie beter kunnen uitzoeken? Zou u zo vriendelijk willen zijn u ons uw polisnummer door te geven of een e-mail te sturen naar customercare@harmony.nl. We horen graag van u.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede begeleiding bij de Amac ede toppers.

Goede begeleiding bij de Amac ede hoe alles gemeld moet worden.
Reparatie verloopt was goed te volgen.
En wij zijn blij 😀 met de nieuwe iPad.
Alles vlot afgerond.
Hier voor onze dank.
Vriendelijke groeten van Dorland.

Beste Marinus,

Hartelijk dank voor uw fijne en positieve review. Wat goed om te horen dat u de begeleiding en communicatie rondom de reparatie als prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat alles duidelijk en goed te volgen is.

Fijn dat alles vlot is afgerond en dat u blij bent met de iPad. Veel plezier ermee.

Zeer slechte service

Zeer slechte service – garantie na ruim 3 maanden nog steeds niet opgelost

Ik ben inmiddels al meer dan drie maanden bezig met een garantiezaak en ben nog steeds geen stap verder.

Tijdens een telefonisch gesprek werd mij verteld dat er geen garantie geclaimd kon worden op het vervangende toestel dat zij wilden opsturen. Vervolgens heb ik aangegeven dat ik de aankoopbon van mijn nieuw aangeschafte telefoon zou toesturen, zodat de garantie daarop toegepast kon worden. Ik heb daarnaast gevraagd om het vervangende toestel te annuleren. Dit is door hen bevestigd en het vervangende toestel heb ik dan ook nooit ontvangen.

Ondanks duidelijke afspraken en het aanleveren van de aankoopbon, is de zaak na ruim drie maanden nog steeds niet afgerond. Ik vind het bijzonder teleurstellend dat ik hier telkens achteraan moet en dat gemaakte afspraken blijkbaar niet worden nagekomen.

Ik verwacht dat dit nu eindelijk wordt opgelost en dat de afgesproken garantie op mijn nieuw aangekochte toestel wordt verleend. Een garantieproces dat meer dan drie maanden duurt zonder duidelijke oplossing vind ik absoluut niet acceptabel.

3. September 2026

Beste Nina,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht te lezen dat de afhandeling van uw garantieaanvraag inmiddels al meer dan drie maanden duurt en dat u hierover tegenstrijdige informatie heeft ontvangen. Dit is niet de service die wij onze klanten willen bieden.

Wij nemen uw melding serieus en willen de situatie graag zorgvuldig opnieuw bekijken, zodat duidelijk wordt wat er in het dossier is vastgelegd en welke afspraken er zijn gemaakt. Ons doel is om zo snel mogelijk tot een passende en definitieve oplossing te komen.

Zou u zo vriendelijk willen zijn u ons uw polisnummer door te geven of een e-mail te sturen naar customercare@harmony.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.

Onze excuses voor het lange verloop en het ontstane ongemak. Wij begrijpen dat uw geduld op de proef is gesteld en hopen dit alsnog naar tevredenheid voor u op te lossen.

Bereikbaarheid is goed,echter…

Bereikbaarheid is goed,echter medewerkers vertellen bij telefonisch contact op verschillende momenten andere dingen dan beloofd. Amac de Wall blijkt ook een trage factor te zijn waar jullie in het begin weinig voor mij hebben gedaan. Wellicht speelt vakantietijd een rol maar pas na 25 dagen werd volgens mij echt actie ondernomen. Ben 29 dagen zonder IPad geweest waarbij Amac pas na 9 dagen contact met jullie op nam!

Beste Chris,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We waarderen uw eerlijke feedback.

Het spijt ons te horen dat u tijdens telefonisch contact verschillende informatie heeft ontvangen en dat de communicatie niet altijd overeenkwam met wat eerder was afgesproken. We begrijpen dat dit erg frustrerend is.

Ook begrijpen we uw teleurstelling over de duur van het proces en de afstemming met Amac De Wall. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Uw feedback nemen we dan ook zeer serieus.

Wij willen dit graag verder voor u uitzoeken en nagaan waar het precies is misgegaan. Op die manier kunnen we beter begrijpen wat er is gebeurd en waar mogelijk verbeteringen aanbrengen. Zou u zo vriendelijk willen zijn u ons uw polisnummer door te geven of een e-mail te sturen naar customercare@harmony.nl.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik wil graag een groot compliment geven!

Ik wil graag een groot compliment geven aan D-Shawn en natuurlijk ook aan Harmony voor de goede service!

Wij hadden onze Sharp vaatwasser destijds bij BCC gekocht met garantie. Helaas was onze vaatwasser van achteren verbrand en kon deze niet meer gerepareerd worden. Via Harmony werd dit netjes opgepakt en kregen wij te horen dat wij vanwege de garantie kosteloos een nieuwe Sharp vaatwasser zouden krijgen. Hier waren wij natuurlijk super blij mee en daarom ook zeker een bedankje naar Harmony voor de goede afhandeling.

Kort daarna kregen wij alleen te horen dat er bij ons thuis een inbouwvaatwasser geplaatst zou worden. Daarom heb ik Harmony gebeld om te vragen wat er mogelijk was en kreeg ik D-Shawn aan de lijn.

D-Shawn heeft ons echt super goed geholpen en dacht met ons mee. Hij heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe vaatwasser werd omgezet naar een krediet/terugbetaling. Tijdens het gesprek had ik mijn bankrekeningnummer niet bij de hand, dus vroeg ik of hij mij na een paar minuten terug kon bellen. Zoals afgesproken belde hij mij netjes ongeveer 5 minuten later terug. Dat vond ik echt top service!

Wij zijn heel tevreden over hoe Harmony alles heeft opgelost en vooral over de hulp van D-Shawn. Hij was vriendelijk, behulpzaam, kwam zijn afspraak na en dacht goed met ons mee. Harmony heeft met hem echt een mooie aanwinst in het team!

Heel erg bedankt Harmony en natuurlijk D-Shawn voor de goede service en fijne afhandeling! 🙏

Beste Anas,

Bedankt voor deze mooie woorden en het delen van uw ervaring.
Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost en dat D-Shawn u zo goed heeft kunnen helpen. Wij geven uw complimenten uiteraard aan hem door. Namens het hele team bedankt voor uw vertrouwen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duidelijk uitleg van de monteur

Ondanks dat het probleem waarvoor een monteur nodig was niet hoor baar of merkbaar was is er wel goed naar het apparaat gekeken

Beste mevrouw de Vries,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Fijn om te horen dat de monteur alles duidelijk heeft uitgelegd en het apparaat zorgvuldig heeft onderzocht, ook al was het probleem op dat moment niet direct hoorbaar of merkbaar. Wij waarderen uw feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De reparatie van mijn Indesit fornuis…

De reparatie van mijn Indesit fornuis is goed uitgevoerd. De monteur was vriendelijk en heeft het probleem netjes opgelost. Ik ben tevreden over de service en de uitgevoerde reparatie.

2. September 2026

Beste Ridwan,

Bedankt voor uw positieve feedback.
Fijn om te horen dat de reparatie van uw Indesit-fornuis naar tevredenheid is uitgevoerd. We waarderen het dat u de vriendelijkheid van de monteur en de kwaliteit van de service benoemt. Veel plezier met uw gerepareerde apparaat en bedankt voor uw vertrouwen in onze service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle vervanging van beschadigde…

Snelle vervanging van beschadigde iwatch. En werd goed op de hoogte gehouden van het proces.

26. August 2026

Beste Denise,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat de vervanging van uw beschadigde iWatch snel is verlopen en dat u goed op de hoogte bent gehouden gedurende het proces. We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en waarderen uw feedback enorm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede, duidelijke en snelle service

Makkelijk, snel, goede service.
Denken mee als je liever niet verstuurd.

Beste Neenet,

Hartelijk dank voor uw positieve review.
Fijn om te horen dat u onze service als duidelijk, snel en prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en samen te zoeken naar de oplossing die het beste past. Bedankt voor uw vertrouwen.

Super goede ervaring

Super goede ervaring. Mijn telefoon was kapot gevallen en via my harmony netjes laten repareren bij amac. Wel 1,5 week moeten wachten maar dat maakt niet zo heel veel uit. Ik ben heel blij dat mijn telefoon gemaakt is zonder gedoe

28. August 2026

Beste Dean,

Hartelijk dank voor uw fijne review.
Wat goed om te horen dat de reparatie van uw telefoon soepel en zonder gedoe is verlopen. We begrijpen dat 1,5 week wachten niet ideaal is en waarderen uw geduld. Fijn dat u uiteindelijk weer snel met een goed werkende telefoon verder kunt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en gepaste oplossing!

Snelle en gepaste oplossing!

21. August 2026

Beste Natasja,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vriendelijke medewerkers, maar een veel te lange afhandeling

Ik geef drie sterren, maar eigenlijk wilde ik er één ster van maken. Dat het er uiteindelijk drie zijn geworden, komt vooral doordat een verkoper van Amac mij vertelde dat de situatie volgens hem zeker ook bij de tegenpartij lag. Daarnaast werd ik door de medewerkers van Harmony iedere keer vriendelijk te woord gestaan. Dat waardeer ik zeker, ook al ben ik over de afhandeling zelf minder tevreden.

Mijn ervaring met Harmony is helaas erg teleurstellend. Ik heb anderhalve maand moeten wachten op goedkeuring van mijn claim, terwijl de situatie naar mijn idee vanaf het begin behoorlijk duidelijk was. Er waren voor mijn gevoel dan ook geen goede redenen waarom dit proces zo lang moest duren.

In die periode heb ik meerdere keren telefonisch contact opgenomen met Harmony om naar de voortgang van mijn claim te vragen. Iedere keer werd ik vriendelijk te woord gestaan, maar kreeg ik te horen dat Harmony en de tegenpartij het nog niet eens waren over de verdeling van de kosten. Naarmate dit langer duurde, kreeg ik steeds sterker het gevoel dat ik aan het lijntje werd gehouden.

Zodra Harmony wist dat het om een aansprakelijkheidskwestie ging en dat de claim voortkwam uit een ongeval, leek het proces volledig te vertragen. Het duurde ontzettend lang voordat Harmony en de tegenpartij tot een oplossing kwamen.

Uiteindelijk heb ik vooral het gevoel dat ik als klant de dupe ben geworden van de discussie tussen Harmony en de tegenpartij. Ik begrijp dat aansprakelijkheid soms moet worden uitgezocht en dat partijen het onderling niet altijd direct eens worden. Maar anderhalve maand wachten terwijl je ondertussen met schade zit, vind ik simpelweg te lang.

De vriendelijke communicatie aan de telefoon was prettig, maar dat neemt mijn frustratie over de lange afhandeling helaas niet weg. Ik hoop dat Harmony in de toekomst sneller handelt, duidelijker communiceert en vooral voorkomt dat de klant de dupe wordt van een discussie tussen verzekeraars.

7. Juli 2026

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te lezen dat u de afhandeling van uw claim als onnodig lang en frustrerend heeft ervaren.

Fijn om te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Tegelijkertijd begrijpen we goed dat vriendelijke communicatie de teleurstelling over de lange doorlooptijd niet wegneemt.

Bij een schade waarbij ook een aansprakelijkheidskwestie speelt, zijn we afhankelijk van de communicatie en standpuntbepaling van de betrokken tegenpartij. Dat kan helaas invloed hebben op de duur van de afhandeling. Dat neemt echter niet weg dat wij begrijpen dat u als klant niet de dupe wilt worden. We vinden het dan ook jammer dat dit tijdens uw traject wel zo is ervaren.

Uw feedback over de doorlooptijd en de communicatie gedurende het proces nemen we serieus. We blijven kijken naar mogelijkheden om dergelijke dossiers sneller af te handelen en klanten tussentijds zo duidelijk mogelijk op de hoogte te houden van de voortgang.

Nogmaals bedankt voor uw terugkoppeling en voor uw waardering voor onze medewerkers.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al zeven weken mijn telefoon kwijt en gaat zeker nog langer duren.

Al vijf weken mijn telefoon kwijt. Ik word uitermate slechte op de hoogte gehouden van de status. Ze hebben een soort van portal maar wat heb je eraan als je het toch niet gebruikt. Toen ik de klantenservice belde (lees: op een normale zakelijke toon) kreeg ik te horen: "Oh ja dat duurt wel lang he, zal eens gaan kijken..." Vervolgens weer niks gehoord.

---

nog steeds niks van ze gehoord:

Waarom word ik niet op de hoogte gehouden door jullie?

Graag zsm. statusrapport van ***

Zsm. een oplossing jullie krijgen nog twee weken voordat het naar de kantonrechter gaat.

Hoe ziet het er nu uit?
1. Ik stuur mijn telefoon van over de duizend euro in een doosje naar een voor mij onbekend adres.
2. Jullie claimen mij op de hoogte te houden wat niet gebeurd.
3. Ondertussen zijn we 7-8 weken verder.
M'n telefoon kan al wel 5 keer een grensoversteek hebben gemaakt en in Armenië op de zwarte markt liggen.

Beste Levi,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen goed dat het erg frustrerend is om al vijf weken zonder telefoon te zitten en ondertussen onvoldoende op de hoogte te worden gehouden van de voortgang.

Dat u zelf contact met ons moest opnemen om te vragen naar de status en vervolgens opnieuw niets van ons heeft gehoord, is niet de service die u van ons mag verwachten. Ook als een reparatie of schadeafhandeling langer duurt, vinden we het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en dat we u actief op de hoogte houden.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om een e-mail te sturen naar customercare@harmony.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.

Snelle afhandeling van schade

Snelle afhandeling van schade-afhandeling

21. August 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle afhandeling van uw schade. We waarderen het dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle service en goed geholpen in de…

Snelle service en goed geholpen in de winkel om mijn telefoon te repareren.

20. August 2026

Beste Simone,

Bedankt voor uw positieve review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service en dat u goed bent geholpen in de winkel.

Snelle schadeafhandeling

Snelle schadeafhandeling, prima klantenservice.

17. August 2026

Beste Petra,

Zeer tevreden

Probleem direct aangepakt, naar volle tevredenheid afgerond.

20. August 2026

Beste Leo,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Fijn om te horen dat uw probleem snel en naar volle tevredenheid is opgelost. We waarderen uw vertrouwen.

Wat een topverzekering

Wat een topverzekering! ⭐⭐⭐⭐⭐

Schade gemeld en alles werd supergoed en snel geregeld. Ik heb mijn iPad weer helemaal tiptop teruggekregen.

Echt fantastische service! Ook nog eens supergoedkoop in vergelijking met andere verzekeringen.

Ik ben ontzettend tevreden. Echt geweldig, gewoon wauw! 🙌”

14. August 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review en de mooie woorden.

Wat fijn om te horen dat uw schade snel en naar tevredenheid is afgehandeld en dat u uw iPad weer helemaal tiptop terug heeft gekregen. Daar doen we het voor.

Bedankt voor uw vertrouwen in ons. We waarderen het enorm dat u uw positieve ervaring met ons deelt.

Harmony

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr