Bereikbaarheid is goed,echter medewerkers vertellen bij telefonisch contact op verschillende momenten andere dingen dan beloofd. Amac de Wall blijkt ook een trage factor te zijn waar jullie in het beg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goede begeleiding bij de Amac ede hoe alles gemeld moet worden. Reparatie verloopt was goed te volgen. En wij zijn blij 😀 met de nieuwe iPad. Alles vlot afgerond. Hier voor onze dank. Vriende... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super goede ervaring. Mijn telefoon was kapot gevallen en via my harmony netjes laten repareren bij amac. Wel 1,5 week moeten wachten maar dat maakt niet zo heel veel uit. Ik ben heel blij dat mijn te... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een super snelle afhandeling van de schade. Dit door toedoen van oa Ricardo Deleu!!! Deze persoon begreep mijn situatie en heeft er alles aan gedaan om de schade heel snel af te handelen. Mede door CP... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Harmony biedt de beste verzekering voor je mobiel, laptop of tablet. Af te sluiten via onze vele partners door heel Nederland. Eerlijk en klantvriendelijk.
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Wij hebben een goede service gehad voor de telefoon die kapot was. Ik werd goed op de hoogte gehouden van alles en het was snel afgewerkt. De telefoon is weer helemaal in orde.

Antwort von Harmony verzekeringen
Alles keurig en snel afgehandeld! Bijzonder vriendelijke mensen aan de telefoon. Wat een verademing in deze tijd!

Antwort von Harmony verzekeringen
Telefoon snel bekeken en gemaakt

Antwort von Harmony verzekeringen
Kras in het scherm van mijn MacBook Amac medewerker gaf uitstekende guidance hoe een en ander ter reparatie aangeboden kon worden onder verzekeringsvoorwaarden. Laptop inmiddels terug met nieuws scherm. Super service !!

Antwort von Harmony verzekeringen
4 jaar geleden een wasmachine gekocht bij BCC met verlengde garantie van 5 jaar. Helaas ging BCC failliet en kreeg ik een brief van de notaris dat Harmony de verzekering overnam en ik rechtstreeks contact met hen moest opnemen. ‘Gelukkig’, dacht ik nog. Aan de telefoon vertelden ze me dat ik een afspraak moest maken met hun onderaannemer. Dit heb ik gedaan, maar wat een prutser van een monteur kwam langs. Al kauwgom kauwend kwam hij binnen. Vervolgens had hij de onderdelen niet en moest hij die bestellen. Dat zou een week a 10 dagen duren. Ik vroeg of ik alvast een afspraak kon inplannen, omdat ik ook al ruim een week moest wachten tot deze afspraak. Dat kon niet. Het kon pas als ik bericht had gekregen dat de onderdelen binnen waren. Toen ik na 10 dagen eindelijk bericht kreeg kon weer ik achteraan de wachtrij aansluiten. Uiteindelijk heb ik bijna 5 weken zonder wasmachine gezeten!! Dezelfde kauwgom kauwende monteur kwam weer langs. Weigerde te helpen de droger van mn wasmachine te tillen. Na heel veel aandringen wilde hij me bij God’s gratie toch helpen en repareerde hij de wasmachine. Als aandenken liet hij een uitgekauwd stuk kauwgom achter bij mij op zolder. En nu, 6 maanden verder, is mn wasmachine weer stuk, met dezelfde storingscode. Echt, wat een prutsers van dat bedrijf waar Harmony mee werkt. Als ze me ooit weer een verzekering van Harmony aanbieden, zeg ik nee dankjewel. Als m’n wasmachine stuk gaat zoek ik zelf wel een professionele monteur. Uiteindelijk is dat goedkoper, want dan hoef ik niet 5 weken lang wasserettekosten te betalen.

Antwort von Harmony verzekeringen
T enige wat goed was is de beleefde klantenservice. Koffiemachine was stuk wat een geluk had extra 3 jaar genomen . Jammer alleen dat ik van d longi moest vernemen dat je altijd 3 jaar heb op d longie apparaten . 3 jaar garantie afgesloten bij bcc. Bcc failliet brief van notaris alles Werd overgenomen door harmony. Ik moest mijn koffiemachine in een doos opsturen . Na vele telefoontjes kreeg ik eindelijk na 8 weken mijn koffiemachine van 800 euro terug. Of ik nog wel even wat kosten wilde betalen eigen risico . Tot mijn verbazing maakte ik na het openen van de doos mijn koffiemachine beschadigd . Frontoaneel was een stuk af en keurig netjes er weer I gestopt. Jammer maar het frontoaneel is nu gebarsten.. En na aansluiting deed het t ook nog steeds niet . Wat een prutser die dat zogenaamd heeft gerepareerd Nu moet ik het weer opsturen en weer eigen risicobetalen. Ik wil mijn aankoopbedrag terug hoe ga ik dit regelen .

Antwort von Harmony verzekeringen
Je word goed op de hoogte houden & snelle reparatie

Antwort von Harmony verzekeringen
Het bedrijf zal gest goed,zijn maar geen idee waarin.
Mijn ervaring met communicatie kan veel beter en zeker via de inlog.
En ik zou vandaag mijn verzekerde artikel ontvangen hebben maar helaas is dit ook niet,goed gegaan.
Hoop dat ik deze morgen wel kan ontvangen en hopen dat het probleem goed gemaakt en opgelost is

Antwort von Harmony verzekeringen
Ik had een glas Cola over mijn MacBook laten vallen.. alleen maar paniek natuurlijk!
Uiteindelijk een nieuwe MacBook gekregen omdat de oude niet meer te repareren was!
Top service!

Antwort von Harmony verzekeringen
Ondanks een telefonische opzegging krijg ik meerdere herinneringen dat een incasso niet gelukt is.
Omdat Harmony niet terug kan vinden dat er telefonisch is opgezegd moet je maar accepteren dat je moet betalen, anders is er een andere manier van incasseren.

Antwort von Harmony verzekeringen
Supersnel woensdag verstuurd voor reparatie zaterdag al weer terug. Zo kan mijn dochter haar telefoon gewoon meenemen tijdens vakantie

Antwort von Harmony verzekeringen
Alles werd heel netjes en snel geregeld. Echt super blij

Antwort von Harmony verzekeringen
Superfijn en snel geholpen. Ik ben een erg tevreden klant. Communicatie is efficiënt, open en erg vriendelijk en meedenkend. Een dikke 10 verdiend voor zowel Lisa alsmede de backoffice echt dik verdiend!

Antwort von Harmony verzekeringen
²wij willen eerst ons koffiezetapparaat terug hebben voor we een mening geven

Antwort von Harmony verzekeringen
Super goed geregeld ik had een iPhone 12 Pro Max. Deze was gevallen tijdens een verbouwing en kreeg een nieuwe iPhone 17 Pro Max terug.

Antwort von Harmony verzekeringen
Heel tevreden met hoe mijn laptop gerepareerd is. De geschatte tijd van 3-5 werkdagen die me in de winkel werd verteld bleek in de realiteit wel 10 werkdagen. Dus goed om rekening mee te houden dat je je laptop wel even kwijt bent.

Antwort von Harmony verzekeringen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.