Harmony verzekeringen Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bereikbaarheid is goed,echter medewerkers vertellen bij telefonisch contact op verschillende momenten andere dingen dan beloofd. Amac de Wall blijkt ook een trage factor te zijn waar jullie in het beg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede begeleiding bij de Amac ede hoe alles gemeld moet worden. Reparatie verloopt was goed te volgen. En wij zijn blij 😀 met de nieuwe iPad. Alles vlot afgerond. Hier voor onze dank. Vriende... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede ervaring. Mijn telefoon was kapot gevallen en via my harmony netjes laten repareren bij amac. Wel 1,5 week moeten wachten maar dat maakt niet zo heel veel uit. Ik ben heel blij dat mijn te... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een super snelle afhandeling van de schade. Dit door toedoen van oa Ricardo Deleu!!! Deze persoon begreep mijn situatie en heeft er alles aan gedaan om de schade heel snel af te handelen. Mede door CP... Mehr ansehen

1. Elektronik & Technologie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Harmony biedt de beste verzekering voor je mobiel, laptop of tablet. Af te sluiten via onze vele partners door heel Nederland. Eerlijk en klantvriendelijk.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

781 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

166 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben een goede service gehad voor de telefoon die kapot was. Ik werd goed op de hoogte gehouden van alles en het was snel afgewerkt. De telefoon is weer helemaal in orde.

29. Juli 2026

Beste Susan,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de service en over de afhandeling van uw claim.

Wij wensen u veel plezier met uw telefoon.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles keurig en snel afgehandeld!

Alles keurig en snel afgehandeld! Bijzonder vriendelijke mensen aan de telefoon. Wat een verademing in deze tijd!

27. Juli 2026

Beste Ger,

Bedankt voor uw mooie review.

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Uw complimenten over onze klantenservice waarderen wij enorm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service en snelle afhandeling.

28. Juli 2026

Beste Peggy,

Bedankt voor uw review. Het is fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de service en afhandeling.

Telefoon snel bekeken en gemaakt

Telefoon snel bekeken en gemaakt

28. Juli 2026

Beste Christina,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat uw telefoon snel is beoordeeld en gerepareerd.

We streven ernaar om onze klanten zo snel mogelijk weer van een goed werkend toestel te voorzien.

Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kras in het scherm van mijn MacBook…

Kras in het scherm van mijn MacBook Amac medewerker gaf uitstekende guidance hoe een en ander ter reparatie aangeboden kon worden onder verzekeringsvoorwaarden. Laptop inmiddels terug met nieuws scherm. Super service !!

24. Juli 2026

Beste,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat u zowel door de medewerker van Amac als door onze reparatieservice goed bent geholpen.

We zijn blij dat u duidelijke begeleiding heeft gekregen bij het aanmelden van de reparatie en dat uw MacBook inmiddels weer voorzien is van een nieuw scherm.

Dank voor uw complimenten en het delen van uw ervaring!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

4 jaar geleden een wasmachine gekocht…

4 jaar geleden een wasmachine gekocht bij BCC met verlengde garantie van 5 jaar. Helaas ging BCC failliet en kreeg ik een brief van de notaris dat Harmony de verzekering overnam en ik rechtstreeks contact met hen moest opnemen. ‘Gelukkig’, dacht ik nog. Aan de telefoon vertelden ze me dat ik een afspraak moest maken met hun onderaannemer. Dit heb ik gedaan, maar wat een prutser van een monteur kwam langs. Al kauwgom kauwend kwam hij binnen. Vervolgens had hij de onderdelen niet en moest hij die bestellen. Dat zou een week a 10 dagen duren. Ik vroeg of ik alvast een afspraak kon inplannen, omdat ik ook al ruim een week moest wachten tot deze afspraak. Dat kon niet. Het kon pas als ik bericht had gekregen dat de onderdelen binnen waren. Toen ik na 10 dagen eindelijk bericht kreeg kon weer ik achteraan de wachtrij aansluiten. Uiteindelijk heb ik bijna 5 weken zonder wasmachine gezeten!! Dezelfde kauwgom kauwende monteur kwam weer langs. Weigerde te helpen de droger van mn wasmachine te tillen. Na heel veel aandringen wilde hij me bij God’s gratie toch helpen en repareerde hij de wasmachine. Als aandenken liet hij een uitgekauwd stuk kauwgom achter bij mij op zolder. En nu, 6 maanden verder, is mn wasmachine weer stuk, met dezelfde storingscode. Echt, wat een prutsers van dat bedrijf waar Harmony mee werkt. Als ze me ooit weer een verzekering van Harmony aanbieden, zeg ik nee dankjewel. Als m’n wasmachine stuk gaat zoek ik zelf wel een professionele monteur. Uiteindelijk is dat goedkoper, want dan hoef ik niet 5 weken lang wasserettekosten te betalen.

26. Juli 2026

Beste Aisling,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te lezen dat u zo ontevreden bent over de afhandeling van uw reparatie.

Wij begrijpen dat het bijzonder vervelend is geweest om gedurende langere tijd zonder wasmachine te zitten. Daarnaast vinden wij het zeer spijtig om te lezen over uw ervaringen met de monteur. De door u beschreven gang van zaken voldoet niet aan de service die wij van onze reparatiepartners verwachten.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

T enige wat goed was is de beleefde…

T enige wat goed was is de beleefde klantenservice. Koffiemachine was stuk wat een geluk had extra 3 jaar genomen . Jammer alleen dat ik van d longi moest vernemen dat je altijd 3 jaar heb op d longie apparaten . 3 jaar garantie afgesloten bij bcc. Bcc failliet brief van notaris alles Werd overgenomen door harmony. Ik moest mijn koffiemachine in een doos opsturen . Na vele telefoontjes kreeg ik eindelijk na 8 weken mijn koffiemachine van 800 euro terug. Of ik nog wel even wat kosten wilde betalen eigen risico . Tot mijn verbazing maakte ik na het openen van de doos mijn koffiemachine beschadigd . Frontoaneel was een stuk af en keurig netjes er weer I gestopt. Jammer maar het frontoaneel is nu gebarsten.. En na aansluiting deed het t ook nog steeds niet . Wat een prutser die dat zogenaamd heeft gerepareerd Nu moet ik het weer opsturen en weer eigen risicobetalen. Ik wil mijn aankoopbedrag terug hoe ga ik dit regelen .

23. Juli 2026

Beste Betty,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij begrijpen uw teleurstelling over de lange doorlooptijd, de staat waarin u uw koffiemachine retour heeft ontvangen en het feit dat het oorspronkelijke probleem na de reparatie nog niet is verholpen. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je word goed op de hoogte houden &…

Je word goed op de hoogte houden & snelle reparatie

23. Juli 2026

Beste Stephanie,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat u goed op de hoogte bent gehouden en tevreden bent over de snelle reparatie.

We doen ons best om onze klanten gedurende het hele proces duidelijk te informeren en zo snel mogelijk te helpen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Geen ervaring te delen

Het bedrijf zal gest goed,zijn maar geen idee waarin.
Mijn ervaring met communicatie kan veel beter en zeker via de inlog.

En ik zou vandaag mijn verzekerde artikel ontvangen hebben maar helaas is dit ook niet,goed gegaan.
Hoop dat ik deze morgen wel kan ontvangen en hopen dat het probleem goed gemaakt en opgelost is

22. Juli 2026

Beste Sheila,

Bedankt voor uw review.

We vinden het jammer om te lezen dat uw ervaring met onze communicatie en de levering van uw verzekerde artikel niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij zoeken graag voor u uit wat de actuele status is. Neemt u alstublieft contact met ons op via e-mail customercare@harmony.nl onder vermelding van uw polisnummer zodat wij dit zo snel mogelijk voor u kunnen nakijken.

Echt top!

Ik had een glas Cola over mijn MacBook laten vallen.. alleen maar paniek natuurlijk!

Uiteindelijk een nieuwe MacBook gekregen omdat de oude niet meer te repareren was!

Top service!

22. Juli 2026

Beste Steven,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend dat er cola over uw MacBook is gevallen.
Dat kan inderdaad voor de nodige paniek zorgen!

Fijn om te horen dat wij u uiteindelijk hebben kunnen helpen met een passende oplossing en dat u tevreden bent over onze service.

Veel plezier met uw nieuwe MacBook en bedankt voor het delen van uw ervaring!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en met aandacht gerepareerd

17. Juli 2026

Beste Jwb,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de zorg waarmee de reparatie is uitgevoerd.

Wij streven ernaar om iedere reparatie met aandacht en kwaliteit af te handelen, dus het is prettig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Bedankt voor uw vertrouwen in onze dienstverlening!

Goed en snel geregeld

16. Juli 2026

Beste Angelique,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat alles goed en snel is geregeld. We doen ons best om onze klanten zo efficiënt mogelijk te helpen, dus het is leuk om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met uw apparaat!

uitermate slechte klantenservice

Ondanks een telefonische opzegging krijg ik meerdere herinneringen dat een incasso niet gelukt is.
Omdat Harmony niet terug kan vinden dat er telefonisch is opgezegd moet je maar accepteren dat je moet betalen, anders is er een andere manier van incasseren.

20. Juli 2026

Beste Perry,

Bedankt voor uw review.
Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar wens is verlopen.

Wij begrijpen dat het vervelend is om betalingsherinneringen te ontvangen nadat u eerder telefonisch heeft aangegeven te willen opzeggen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supersnel woensdag verstuurd voor…

Supersnel woensdag verstuurd voor reparatie zaterdag al weer terug. Zo kan mijn dochter haar telefoon gewoon meenemen tijdens vakantie

18. Juli 2026

Beste Ferry,

Bedankt voor review,

Wat fijn om te horen dat de reparatie zo snel is verlopen. We begrijpen hoe belangrijk het is dat uw dochter haar telefoon tijdens de vakantie kan gebruiken.

Fijn dat alles op tijd is geregeld. Veel plezier gewenst tijdens de vakantie en bedankt voor uw vertrouwen in onze service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles werd heel netjes en snel…

Alles werd heel netjes en snel geregeld. Echt super blij

16. Juli 2026

Beste Simone,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te horen dat alles netjes en snel is geregeld. We waarderen uw positieve feedback enorm en zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Veel plezier met uw toestel!

Superfijn en snel geholpen

Superfijn en snel geholpen. Ik ben een erg tevreden klant. Communicatie is efficiënt, open en erg vriendelijk en meedenkend. Een dikke 10 verdiend voor zowel Lisa alsmede de backoffice echt dik verdiend!

13. Juli 2026

Beste Loubna,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Uw complimenten over de snelle hulp, open communicatie en klantgerichte aanpak waarderen wij enorm.

We geven uw mooie woorden natuurlijk ook door aan Lisa en onze backoffice.

Bedankt voor het vertrouwen en voor het geven van een dikke 10!

Super service

Super service, snel en duidelijk

13. Juli 2026

Beste Yvonne,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te horen dat u onze service als snel en duidelijk heeft ervaren. Daar doen wij het voor!
Bedankt voor het vertrouwen en voor het delen van uw positieve ervaring.

Koffiezetapparaat

²wij willen eerst ons koffiezetapparaat terug hebben voor we een mening geven

15. Juli 2026

Beste Wil,

Bedankt voor uw reactie.

Het spijt ons te horen dat u uw koffiezetapparaat nog niet heeft terugontvangen. We begrijpen dat u eerst wilt dat de afhandeling volledig is afgerond voordat u een oordeel vormt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goed geregeld ik had een iPhone…

Super goed geregeld ik had een iPhone 12 Pro Max. Deze was gevallen tijdens een verbouwing en kreeg een nieuwe iPhone 17 Pro Max terug.

14. Juli 2026

Beste Gerard,

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de afhandeling van uw claim. We begrijpen dat schade aan uw toestel tijdens een verbouwing erg vervelend is, daarom zijn we blij dat we u snel weer van een passend vervangend toestel hebben kunnen voorzien.

Veel plezier met uw iPhone 17 Pro Max en bedankt voor uw vertrouwen in onze dienstverlening!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel tevreden met hoe mijn laptop…

Heel tevreden met hoe mijn laptop gerepareerd is. De geschatte tijd van 3-5 werkdagen die me in de winkel werd verteld bleek in de realiteit wel 10 werkdagen. Dus goed om rekening mee te houden dat je je laptop wel even kwijt bent.

11. Juli 2026

Beste Lieke,

Bedankt voor uw review!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de reparatie van uw laptop. Tegelijkertijd begrijpen we dat de uiteindelijke reparatieduur langer was dan de eerder afgegeven indicatie. Onze excuses voor dit verschil in verwachting.

We waarderen uw feedback en nemen deze mee om onze communicatie over doorlooptijden verder te verbeteren. Bedankt voor uw geduld en vertrouwen in onze dienstverlening!

Harmony

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr