Jeg købte uforvarende et stykke legetøj hos dem og blev samtidig tilmeldt et månedligt medlemsskab. Jeg synes jeg normalt er rimelig opmærksom på sådan noget. Men her opdagede jeg det først bagefter.... Mehr ansehen
Siden jeg har været 3 mdr henne i min graviditet modtaget HappyHello kufferten. Kan kun anbefalede den til andre mødrer. Min søn er 6 mdr og jeg synes produkterne i kufferten følger hans udviklin... Mehr ansehen
Bondefangeri, skjult abonnement hvor man ikke får andet end kun medlemskab. Dvs du betaler for intet og gebyr for at “framelde sig abonnement med 12 måneders binding”... jeg tog kun prøve-tilbud og de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har igennem de sidste 5 måneder fået pakker til min søn på 7 mdr - og vi er super glade for de fine pakker vi har modtaget. Jeg har oplevet en enkelt gang at kufferten ikke har været hvad jeg havd... Mehr ansehen
Bragevej 71, 4220, Korsør, Dänemark
- hej@happyhello.dk
- happyhello.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårligt indhold og ikke aldersvarende
Vi modtog idag vores første HappyHello kuffert. Hold op hvor var det en skuffelse. For det første fik vi noget legetøj som er beregnet til et barn fra 1 år. Vores søn er snart to og legetøjet passer slet ikke til hans alder. For det andet så betaler man i sidste ende mere for kufferten end hvis man selv gik ud og købte tingene. Der var tre små slags legetøj i kufferten og en drikkedrunk til mig. Er skuffet og vil på nuværende tidspunkt ikke anbefale Happyhello til andre.

virkelig lækker pakke!
Virkelig lækker pakke! Havde desværre modtaget et defekt legetøj, men det er en fejl fra producentens side... Men fik svar meget hurtigt fra happy Hello på min henvendelse og det fikser de da bare lige og skaffer mig hurtigt noget nyt!
Føler mig lidt snydt
Hold da op hvor blev jeg glad for den første pakke jeg modtog fra jer (sidste gang)!
Denne gang blev jeg så tilsvarende skuffet - øv 😔 Jeg havde valgt at tilkøbe et håndklæde og synes ærlig talt det er lidt spildt når der så er et håndklæde i kassen også. Dvs. Der i kassen var et håndklæde fra Pippi (150 kr.), en dragt i str. 68 fra Pippi (ca. 80 kr.)(som der jo går en rum tid før min ufødte baby kan passe), en hårkur (18 kr.) og to filtskyer som jeg ikke kender værdien af. Jeg havde jo aldrig forestillet mig i ville smide et håndklæde i, når man har tilkøbt jeres deal. Så alt i alt, meget skuffet denne gang, og er lidt ked af jeg har valgt 3 måneder.
-------------
Opdatering 30/9:
Efter kontakt med HappyHellos meget kompetente medarbejder i kundeservice, Jonas, er vi kommet frem til en passende kompensation på fejlen. Jeg har fuld forståelse for menneskelige fejl og så længe vi nu har fundet en løsning er jeg glad.
Jeg glæder mig derfor meget til at modtage min næste pakke lige om lidt :)
------------
Opdatering 6/4-17
D. 21/3 fik jeg en mail fra HappyHello efter en længere pause. Her tilbød de mig at prøve det nye HappyHello for kun 19 kr. Dette takkede jeg ja til. Nu er der så i stedet blevet trukket 117 kr. Det er simpelthen utroligt man igen skal have en dårlig oplevelse med dette firma. Jeg har i den grad fortrudt de fik en chance til.

Antwort von HappyHello.dk
De første var fine, de sidste 👎🏼👎🏼
Har fået Happyhello pakkerne i et halvt år. De første pakker var fine, der var god valuta for penge, og der var kun 2 gange at der var ting der gik igen. De sidste pakker, var det som om at de var løbet tør for ideer til pakkerne. Fx fik vi i en 6 forskellige slags maling, vandfarve, fingermaling, akrylmaling, tusser og farveblyanter. Og altså så lang tid kan man altså ikke underholde en 2 årig med det. Den sidste pakke var der nærmest intet i, og værdien af indholdet oversteg ikke prisen på pakken, (altså den vejledende udsalgsprisnpå tingene, var under prisen på Happyhello pakken), så så kan man jo ligeså godt selv købe det, hvis altså det er noget man gider at have.
Var desuden i kontakt med deres kundeservice, og det var heller ikke ligefrem verdens bedste oplevelse.

Fantastisk!
Fedt koncept, lækre varer og super service!
Super koncept, meget for pengene
Jeg fik den første Happy Hello pakke i går, og nej hvor var den fin. Jeg ville lige prøve i 1 måned, men har nu forlænget til 12 måneder.
Jeg har termin i august, og fik nogle ting i pakken som jeg alligevel skulle købe og også smarte ting jeg ikke vidste der fandtes, det er helt genialt.
Det er pakker tilpasset barnets alder og køn, jeg glæder mig som et lille barn til at modtage den næste:-)
Værdien er meget større end det man betaler.
F A N T A S T I S K
Min dreng er så glad for al de ting han får. Han jubler hver gang og jeg synes virkelig det er det bedste koncept ever! Fantastiske produkter og god service.
I love it!!!
Godt koncept
Har været tilmeldt HappyHello 4 måneder nu og hver måned glæder jeg mig til at se, hvad de finder på. Super godt koncept der spiller, og når man har brug for hjælp er kundeservice der altid.
Super godt koncept!!
Super koncept og dejlige lækkerier til både mor og barn og så til en rigtig god pris! Kan KUN anbefales! :)
Det virker bare...
Godt udvalg, god kundeservice, fair pris :)
Yderst tilfreds
Virkelig godt koncept og til en virkelig godt pris. Glæder mig hver gang til den næste pakke kommer :)
super godt koncept
min veninde oplyste mig om dette koncept, da hun havde givet sin datter det, læste og følger med på deres hjemmeside, og glæder mig til den dag hvor jeg skal forære mine piger og svigerdatter dette gode koncept
Fedt koncept
Hyggelige baby pakker, som man kan glæde sig til hver måned ! 👶🏼
Fedt koncept, hvor der både er forkælelse til moderen og babyen, man skal huske sig selv også! Lækre sager, er især vild med de hæklede ting!
Fantastisk service, super indhold
Jeg ville give min datter et gavekort på en af disse pakker og havde et spørgsmål. Det blev besvaret omgående og jeg fik en utrolig fin kundeservice. Jeg kan sige at pakken gjorde både mor og barn super glade, så glade at moren nu selv har tegnet et abonnement. Om indholdet kan jeg sige at man godt kan se at det er en pædagog der har været inde over, det er utrolige lækre produkter i pakkerne, og det er ikke noget billigt bras.
Jeg vil varmt anbefale dette firma og deres produkt og ikke mindst deres service.
Helt sikkert værd at abonnere på!
Fantastiske mennekser med et fantastisk koncept! Super godt indhold af pakker 😄
Super lækkert koncept
Fantastisk koncept, med lækre varer!😍
En meget glad og tilfreds far!
Vi har modtaget denne måneds happyhallo pakke, som var fyldt med allemulige godterige til moren og baby, til en billig penge! Kan varmt anbefales til alle der går og overvejer og forkæle barnet og moren på samme tid!
Mvh Den glade far. 👶🏻
Fantastisk ide - helt perfekt udført!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med HappyHello, søde personer der svarer rigtig hurtigt ved spørgsmål.
Fantastisk at modtage en pakke der er med til at udvikle den lille. Helt klart pengene værd, og en stor anbefaling herfra! :-)
Skuffet
Jeg købte en pakke for et måned for 328kr. Jeg var mildest talt skuffet over indholdet. 1 bog, 1 mini labyrints og en rangledims. Jeg gjorde lidt research på nettet og fik samlet priserne for hver af de 3 produkter i kassen; 296kr. Så lå der en lille billedramme og 4 små mini chokolader.
Jeg tror bestemt at jeg IKKE bestiller en igen!
OPDATERING 20.02.16
Efter mit opslag på FB og her på trustpilot bliver jeg kontaktet af én medarbejder. Vi mailer lidt frem og tilbage, og til sidst bliver jeg lovet fuld refundering... Men her stopper al kommunikation. Der er ingen svar... Ingen refundering... Og jeg er blevet blokeret fra deres Facebook side!?!

Antwort von HappyHello.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.