HappyHello.dk Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte uforvarende et stykke legetøj hos dem og blev samtidig tilmeldt et månedligt medlemsskab. Jeg synes jeg normalt er rimelig opmærksom på sådan noget. Men her opdagede jeg det først bagefter.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Siden jeg har været 3 mdr henne i min graviditet modtaget HappyHello kufferten. Kan kun anbefalede den til andre mødrer. Min søn er 6 mdr og jeg synes produkterne i kufferten følger hans udviklin... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bondefangeri, skjult abonnement hvor man ikke får andet end kun medlemskab. Dvs du betaler for intet og gebyr for at “framelde sig abonnement med 12 måneders binding”... jeg tog kun prøve-tilbud og de... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har igennem de sidste 5 måneder fået pakker til min søn på 7 mdr - og vi er super glade for de fine pakker vi har modtaget. Jeg har oplevet en enkelt gang at kufferten ikke har været hvad jeg havd... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårligt indhold og ikke aldersvarende

Vi modtog idag vores første HappyHello kuffert. Hold op hvor var det en skuffelse. For det første fik vi noget legetøj som er beregnet til et barn fra 1 år. Vores søn er snart to og legetøjet passer slet ikke til hans alder. For det andet så betaler man i sidste ende mere for kufferten end hvis man selv gik ud og købte tingene. Der var tre små slags legetøj i kufferten og en drikkedrunk til mig. Er skuffet og vil på nuværende tidspunkt ikke anbefale Happyhello til andre.

8. November 2016

Antwort von HappyHello.dk

Hej Christine og tak for din anmeldelse - vi så gerne den havde fået mere end to stjerner, men grundet du har taget dig tid til dette, så kan vi gøre vores HappyHello kufferter endnu bedre i fremtiden for alle vores medlemmer.

Har legetøjet ikke passet til din søns alder er det klart det er sket en fejl, hvilket jeg beklager mange gange. Det kunne tyde på en menneskelig fejl på lageret, hvor du ikke har fået det rette legetøj til din lille charmetrold.

Send meget gerne en mail til vores søde kundeservice på hej@happyhello.dk og sig du har skrevet med os herinde, så finder vi en løsning på dette straks, så du kan få den oplevelse vi ønsker at give alle vores HappyHello-familier hver eneste måned :-)

virkelig lækker pakke!

Virkelig lækker pakke! Havde desværre modtaget et defekt legetøj, men det er en fejl fra producentens side... Men fik svar meget hurtigt fra happy Hello på min henvendelse og det fikser de da bare lige og skaffer mig hurtigt noget nyt!

19. September 2016

Føler mig lidt snydt

Hold da op hvor blev jeg glad for den første pakke jeg modtog fra jer (sidste gang)!
Denne gang blev jeg så tilsvarende skuffet - øv 😔 Jeg havde valgt at tilkøbe et håndklæde og synes ærlig talt det er lidt spildt når der så er et håndklæde i kassen også. Dvs. Der i kassen var et håndklæde fra Pippi (150 kr.), en dragt i str. 68 fra Pippi (ca. 80 kr.)(som der jo går en rum tid før min ufødte baby kan passe), en hårkur (18 kr.) og to filtskyer som jeg ikke kender værdien af. Jeg havde jo aldrig forestillet mig i ville smide et håndklæde i, når man har tilkøbt jeres deal. Så alt i alt, meget skuffet denne gang, og er lidt ked af jeg har valgt 3 måneder.

-------------

Opdatering 30/9:

Efter kontakt med HappyHellos meget kompetente medarbejder i kundeservice, Jonas, er vi kommet frem til en passende kompensation på fejlen. Jeg har fuld forståelse for menneskelige fejl og så længe vi nu har fundet en løsning er jeg glad.

Jeg glæder mig derfor meget til at modtage min næste pakke lige om lidt :)

------------

Opdatering 6/4-17

D. 21/3 fik jeg en mail fra HappyHello efter en længere pause. Her tilbød de mig at prøve det nye HappyHello for kun 19 kr. Dette takkede jeg ja til. Nu er der så i stedet blevet trukket 117 kr. Det er simpelthen utroligt man igen skal have en dårlig oplevelse med dette firma. Jeg har i den grad fortrudt de fik en chance til.

9. September 2016

Antwort von HappyHello.dk

Hej Katrine og tak for din anmeldelse for uden den kunne vi aldrig blive bedre!

Jeg vil gerne beklage vores lager ikke har taget dit håndklæde ud fra din HappyHello kuffert, når du også havde bestilt et andet selv. Lageret må være gået ud fra når du havde købt håndklædet at du manglede dette og vidste ikke du ikke ønskede det der normalt var med til din ekspert kuffert. Er kede af vi ikke kunne leve op til dine forventninger på dette område - og vi har på baggrund af netop denne sag indført at kontakte den enkelte kunde som en ekstra service fremadrettet, hvis de tilkøber noget som minder om indholdet til deres HappyHello ekspert kuffert.

Jeg vil gerne takke for din opdatering i din anmeldelse og er glad for at høre du har fået god service af Jonas. Har du andre spørgsmål eller lignende skal du være velkommen til at kontakte os på hvert et tidspunkt, da vi er her for det samme :-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De første var fine, de sidste 👎🏼👎🏼

Har fået Happyhello pakkerne i et halvt år. De første pakker var fine, der var god valuta for penge, og der var kun 2 gange at der var ting der gik igen. De sidste pakker, var det som om at de var løbet tør for ideer til pakkerne. Fx fik vi i en 6 forskellige slags maling, vandfarve, fingermaling, akrylmaling, tusser og farveblyanter. Og altså så lang tid kan man altså ikke underholde en 2 årig med det. Den sidste pakke var der nærmest intet i, og værdien af indholdet oversteg ikke prisen på pakken, (altså den vejledende udsalgsprisnpå tingene, var under prisen på Happyhello pakken), så så kan man jo ligeså godt selv købe det, hvis altså det er noget man gider at have.
Var desuden i kontakt med deres kundeservice, og det var heller ikke ligefrem verdens bedste oplevelse.

25. August 2016

Antwort von HappyHello.dk

Hej Anne Bodilsen og tusind tak for din anmeldelse :-) Uden din feedback bliver vi aldrig bedre og det er det eneste vi alle bestræber os på hver eneste dag her hos HappyHello - er netop at blive bedre og give vores skønne HappyHello-familiemedlemmer den bedste oplevelse hver eneste måned! :-)

Vi er rigtig glade for at høre du har været glad for dine første kufferter til den lille, da det er lige præcis dette vi ønsker for alle vores medlemmer - som du kan se på vores andre anmeldelser er folk rigtig glade for kufferterne<3 Når det er sagt, så er vi ligeså kede af at høre du ikke har været glad for de seneste kufferter til den lille :( <3 Alle kufferterne er meget forskellige og det lyder til nogle ikke helt har ramt dit barns udviklingsstadie og manglet produkter. Kufferterne er vidt forskellige iht. indhold netop for at arbejde med de forskellige udviklingsstadier barnet gennemgår. Dog er fælles for alle kufferterne at de har en højere værdi end, hvis du skulle ud selv og købe det til vejl. priser i butikkerne - derfor kunne det lyde til der er sket en fejl Anne. Dog hører vi ofte fra vores medlemmer at dette ikke er det væsentligste, men mere sammensætningerne og produkter iht. udviklingsstadiet for den lille er det som spiller den største rolle for alle de glade medlemmer :-) <3

Det kunne lyde til vi skal have tilpasset og finjusteret dit barns udviklingsstadie ved evt. at sætte udviklingsstadiet lidt frem, så produkterne udfordrer og stimulerer barnet forsat ligesom dine første kufferter. Vi er glade for din anmeldelse og hvis du sender en mail til hej@happyhello.dk så kan vi hurtigt finde ud af, hvad der er sket af fejl med dine seneste kufferter, da det lyder til du har manglet nogle produkter i seneste kufferter samt vi kan få justeret udviklingsstadiet på den lille guldklump. Vi kan dog først handle på dette, så snart vi hører fra dig - så send endelig en mail Anne <3

Vi glæder os til at høre fra dig Anne, så vi kan give dig en mindst ligeså god oplevelse som alle vores andre glade HappyHello medlemmer :-) <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super koncept, meget for pengene

Jeg fik den første Happy Hello pakke i går, og nej hvor var den fin. Jeg ville lige prøve i 1 måned, men har nu forlænget til 12 måneder.
Jeg har termin i august, og fik nogle ting i pakken som jeg alligevel skulle købe og også smarte ting jeg ikke vidste der fandtes, det er helt genialt.
Det er pakker tilpasset barnets alder og køn, jeg glæder mig som et lille barn til at modtage den næste:-)
Værdien er meget større end det man betaler.

8. Juni 2016

F A N T A S T I S K

Min dreng er så glad for al de ting han får. Han jubler hver gang og jeg synes virkelig det er det bedste koncept ever! Fantastiske produkter og god service.
I love it!!!

18. März 2016

Godt koncept

Har været tilmeldt HappyHello 4 måneder nu og hver måned glæder jeg mig til at se, hvad de finder på. Super godt koncept der spiller, og når man har brug for hjælp er kundeservice der altid.

14. März 2016

Super godt koncept!!

Super koncept og dejlige lækkerier til både mor og barn og så til en rigtig god pris! Kan KUN anbefales! :)

12. März 2016

super godt koncept

min veninde oplyste mig om dette koncept, da hun havde givet sin datter det, læste og følger med på deres hjemmeside, og glæder mig til den dag hvor jeg skal forære mine piger og svigerdatter dette gode koncept

Fedt koncept

Hyggelige baby pakker, som man kan glæde sig til hver måned ! 👶🏼
Fedt koncept, hvor der både er forkælelse til moderen og babyen, man skal huske sig selv også! Lækre sager, er især vild med de hæklede ting!

Fantastisk service, super indhold

Jeg ville give min datter et gavekort på en af disse pakker og havde et spørgsmål. Det blev besvaret omgående og jeg fik en utrolig fin kundeservice. Jeg kan sige at pakken gjorde både mor og barn super glade, så glade at moren nu selv har tegnet et abonnement. Om indholdet kan jeg sige at man godt kan se at det er en pædagog der har været inde over, det er utrolige lækre produkter i pakkerne, og det er ikke noget billigt bras.
Jeg vil varmt anbefale dette firma og deres produkt og ikke mindst deres service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En meget glad og tilfreds far!

Vi har modtaget denne måneds happyhallo pakke, som var fyldt med allemulige godterige til moren og baby, til en billig penge! Kan varmt anbefales til alle der går og overvejer og forkæle barnet og moren på samme tid!
Mvh Den glade far. 👶🏻

2. März 2016

Skuffet

Jeg købte en pakke for et måned for 328kr. Jeg var mildest talt skuffet over indholdet. 1 bog, 1 mini labyrints og en rangledims. Jeg gjorde lidt research på nettet og fik samlet priserne for hver af de 3 produkter i kassen; 296kr. Så lå der en lille billedramme og 4 små mini chokolader.
Jeg tror bestemt at jeg IKKE bestiller en igen!

OPDATERING 20.02.16
Efter mit opslag på FB og her på trustpilot bliver jeg kontaktet af én medarbejder. Vi mailer lidt frem og tilbage, og til sidst bliver jeg lovet fuld refundering... Men her stopper al kommunikation. Der er ingen svar... Ingen refundering... Og jeg er blevet blokeret fra deres Facebook side!?!

17. Februar 2016

Antwort von HappyHello.dk

Hej Trine og tusind tak for din anmeldelse.

Vi er oprigtig kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse med HappyHello. Det er ikke noget vi har hørt før selvom vi hver måned har tusindvis af mødre, der med stor glæde modtager vores månedlige HappyHello pakker.

Der er ingen i vores skønne HappyHello-familie, som skal have en dårlig oplevelse med vores produkter - ikke så meget som bare én kunde og dermed heller ikke dig. Vi refunderede derfor få timer efter din henvendelse alle pengene til dig på baggrund af din kontakt. Det er sådan at det tager et par hverdage før at pengene er synlig på din konto og ikke fordi vi ignorerede dig, men blot fordi det tager et par dage før pengene står på din konto.

Vi har nogle rigtig passioneret special pædagoger og mødre, som arbejder hårdt på lageret hver eneste dag og prøver at lave det absolut bedste produkt til vores mange mødre og dermed give den bedste oplevelse, når de hver måned modtager deres HappyHello pakke.

Ansigterne bag HappyHello logoet er kun mennesker og mennesker begår sommetider fejl, hvilket det lyder til der er sket med indholdet i din pakke, hvilket vi er meget kede af. Jeg synes egentlig du har fået en rigtig god service i og med du har fået refunderet hele beløbet og fået lov til at beholde alle produkterne kvit og frit.

Rigtig god dag Trine og håber du får en fantastisk weekend :-)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr