Guldsmeden Hotels Bewertungen 90

TrustScore 2.5 von 5

2.7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nous avons séjourné à l’Hôtel en février dernier à l’occasion de notre voyage à Berlin. Nous sommes très déçus par le retour de l’agence de voyage au sujet d’un problème rencontré. Le jour de notre dé... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dyrt og absolut ikke besøget værd. Var så skuffet over vores brunch og spa besøg. Mangelfuld info manglende service og kold vand. Skulle rende op og ned af trapper mellem “spa” sauna og elevator virke... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fedt hotel, lækker pools, bar og det hele! Men jeres senge er simpelthen for ringe - bruger altid jeres hoteller når jeg er på forretningsrejse til København, og jeg får den ringeste søvn, fordi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hotellet har en fantastisk beliggenhed. Vi lejede cykler og kunne indenfor få minutter cykle ind til nogle af Københavns fantastiske oplevelser. Værelset var placeret med direkte udgang til poolen hvo... Mehr ansehen

1. Boutique-Hotel

Vom Unternehmen geschrieben

Are you looking for an organic oasis in the middle of Copenhagen. Book your stay at Guldsmeden Hotels. Certified Green Globe and 99.9% organic

2.7

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De tilbage holder depositum på 2500 du ikke får igen som de lover.

Når i booker denne hotel så husk på at de trækker depositum fra jeres kreditkort på 2500kr som i ikke får tilbage igen dagen efter, som de lover. De lover deres kunder at de vil få deres depositum tilbage når i er tjekket ud. Men det en kæmpe stor løgn. Der kan nemlig gå op til 30 dage før de giver dig din depositum tilbage. Du skal selvfølge også ringe 100 gange og prøve få dem tilbage før der overhovedet kommer til at se en ændring på det. Mega mega dårlig stil at love kunderne noget de ikke kan holde. !!!!

17. September 2023

Mærkelig kundeservice

Vi har boet på Axel Guldsmeden nogle gange efterhånden og plejer altid at være glad for det. Men sidste gang var en dårlig oplevelse. Egentlig gad jeg ikke gå dybere ind i den, men blev simpelthen så provokeret af deres kundeservice eller manglende på samme. Kort fortalt var servicen på dagen fra receptionen ikke til stede og da vi skal spise morgenmad er der ingen ledige borde og da vi endelig får et mangler der nærmest det meste fra buffeten hele tiden, tror vi sad sammen i 5 min. Oplevelsen er egentlig underforstået, fordi jeg skriver en mail og bliver mødt af en sød medarbejder som selv tilkendegiver at det ikke har været godt nok og beder derfor om flere oplysninger så hun kan vende tilbage. Jeg svarer, men hører så ikke noget derefter, jeg rykker for svar 3-4 gange og har stadig ikke hørt noget. Dette er tilbage i december. Det som irriterer mig, er at man får respons og forventer et svar, og så intet hører tilbage. Men det gør bare at vi siden da har booket andre steder.

26. November 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har boet på Manon Les Suites mange…

Har boet på Manon Les Suites mange gange, som har været ganske fint. Har imidlertid fået et første etages værelse, lige ud til HC Andersens boulevard…. Og der er absurd meget larm fra trafikken ! Så eneste vej er at skrue fuldt op for tv’et….

20. Juni 2023

Manon Les suites just perfect

Manon Les suites når du trænger til en skøn oplevelse og lidt selv forkælelses.
Fantastisk anderledes sted HELE vejen igennem. En fryd af en afslappende pool med tempereret vand i “regnskov” tema samt en Rooftop med sauna. Stream bad, og sol spot midt i Kbh. Rent, pænt, velholdte. Skøn design værelser med en seng, madras, puder, betræk man bare sover GREAT i - kan kan KUN anbefales

27. Mai 2023

Total ringe oplevelse

Total ringe oplevelse.
Ingen service overhovedet.
Var der i 2 dage.
Et vindue der ikke kunne lukke hvor der gik over 1 time for de kom og fikset det. Ingen rengøring .
Der stod minibar var med i den dyre pris suiten kostet. Fik en efter regning på 2 champagne. På 3000kr.
Oven i de 8200kr jeg allerade have betalt… troede morgenmad var med i var det heller ikke… kommer ALDRIG der igen 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

5. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En dejlig overnatning på bryggen.

En dejlig overnatning på bryggen.
Utrolig dejlig hotel, med medarbejder der lever en super service selv når det går lidt galt for dem.
Et sted vi absolut vil anbefale og komme igen.
Deres restaurant er desværre en anden sag, så jeg vil på det kraftigste anbefale at spise et andet sted.
Deres kokke får kun 1 stjerne hos os.
Heldigvis ikke noget der ødelage stemningen omkring overnatningen.
Morgenmad buffet var ok, men her trænger personalet i køkkenet også lige til en forbedring.
Æggeskaller i æggekagen og ben i den røget laks. Det er en ommmer.
Men tak for en generelt god oplevelse.

28. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oplevelsen oversteg vores forventning. Et døgn på Bali!

Oplevelsen oversteg vores forventninger! Hotel Guldsmeden Axel viste sig rent faktisk at være endnu bedre i virkeligheden end på de ellers nok så skønne billeder på hjemmesiden. Alt er gennemført i forhold til deres vision om at skabe et bæredygtigt overnatningstilbud, der samtidig formår at skabe en gennemført sansemæssig lækker og varm atmosfære. Personalet gik den ekstra mil for hele tiden at levere, morgenmaden var en sand fornøjelse med lækre salater, juicer mv., rummet charmerende og spaen fortryllende med kaffe skrubs, mudder masker og masser af duftende, lækre øko sæber og cremer. Vi havde slet ikke lyst til at checke ud. Vi kommer igen!

19. Januar 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vidunderlig atmosfære med små skønhedsfejl.

Axel Guldsmeden-
Vidunderlig atmosfære. Meget hipster/boheme med Baliinspiration. Bæredygtigt og med små fine detaljer. Skøn musik og stemningen er generelt hip, afslappet og alternativ.
Men jeg fik stød af jaccuzien, værelserne er meget små og der er simpelthen så lydt alle vegne. Husk ørepropper!
Spaen befinder sig et skrøbeligt sted imellem charmende og creepy/snusket.

9. Dezember 2022

Hotel Guldsmedens Bryggen.

Hotel Guldsmedens Bryggen.
Vi var fuldstændig overrasket over selve værelset og hvor søde de var mod os da vi tjekkede ind og igennem hele oplevelsen var GULD værd.
Morgenmaden var god og alt spillede.
Vi kommer til at samligne guldsmedens hotel Bryggen med andre hoteller fremadrettet. 😍

22. Oktober 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke 3695 kr værd overhoved på Manson…

Ikke 3695 kr værd overhoved på Manson les suites. Alle de ting man forventer af et hotel i den klasse er ikke tilstede. Service og kvalitet mangler i den grad. Der er meget lyt fra andre værelser. Vælg et andet Hotel i København, hvis i vil have noget lækkert.

1. Oktober 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækkert hotel men skrift jeres produkter ud med nogle der ikke indeholder miljøskadelige og hormonforstyrrende stoffer!

Min mand og jeg har lige tilbragt to nætter på manon les suites, i København. Overordnet set var vi meget tilfredse med opholdet og nød den lækre Bali inspireret pool og deres tagterrasse. Vi var afsted i Juli og temperaturen var helt fin - det var vi lidt spændte på efter alle de dårlige anmeldelser om at pool området var koldt. Jeg ville nok ikke booke et ophold i vinterhalvåret, men her om sommeren var det fint. Musikken er lidt høj om aften både i pool området og på restauranten - det skal man lige være obs på. Men kan man godt lide høj musik vil man få et dejligt ophold her. Den eneste ting der var rigtig træls var at alle produkterne på hotellet (shampoo, balsam, creme osv.) indeholder både miljøskadelige og hormonforstyrrende stoffer! Det er ærgerligt når konceptet ellers går på bæredygtighed og økologi. Så her vil jeg mene det er en ommer fra deres side, hvis de vil helt i mål med konceptet.

1. August 2022
Guldsmeden Hotels-Logo

Antwort von Guldsmeden Hotels

Hej Julie,

Tak for din fine review af hotellet, vi er glade for i har nydt jeres ophold – og så dejligt med noget konstruktivt feedback også 😊

Ifht. vores produkter på værelserne blev vi noget overrasket. Serien er udviklet med naturlige & økologiske ingredienser og selvfølgelig miljøskadelige og hormonforstyrrende stoffer. Dette håber vi også er klart, ved at produktet også er certificeret med Ecocert, en af EU’s største, en økologiske certifieringsorganisation, - som hvert år auditere, tjekker og tester alle detaljerne på præcis vores kosmetik, udledning mikroplastik (og meget mere…)

Jeg ved at min kollega Mia meget gerne vil i dialog med dig og måske dertil kunne sende dig yderligere dokumentation for dette? Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at sende hende en mail på: mia@guldsmedenhotels.com.

Vi vil så gerne have besøg af dig igen 😊

Overvurderet til prisen

Overvurderet til prisen.
Der er en del bump på vejen med dette sted.
Ved ankomst er der tvivl om hvilken type værelse vi har booket. Ankomst d. 13 juli afrejse d. 15 juli, værelse 305 og 307.
Ved morgenmaden er de ikke tilfreds med at vi ikke alle er oprettet med navn.
Ved morgenmad må vi begge dage bed om opfyldning, da flere ting var tomme.
Vi bad om via skilt på døren om at man ikke skulle rengøring vores værelser, dette respektere man ikke og går ind på det ene.
Ved afrejse vil receptionen have betaling for morgenmad på det ene af værelserne, efter noget dialog, erkender hun at det er betalt, ikke noget med undskyld det beklager jeg, det var nærmest som at det var mig der havde skabt forvirringen.
Ved bestilling havde jeg efterlyste parkering, med besked om at det skulle jeg spørge om ved ankomst, ved ankomst er svaret et der er problemer med parkering, det er bedst hvis det er foretaget hjemmefra, det giver ingen mening.
Der er helt klart plads til forbedringer, til den pris det koster.
Kommer der IKKE igen

28. Juli 2022

Oliver var Guld(smeden) værd

Bedste oplevelse længe og Oliver er mit nye yndlings eksempel på kundeservice over det forventede.
Boede hen over weekenden på Carlton 66 og mødte her en aldeles fremragende og imødekommende receptionist, der gav husly til et større selskab, da vejret ikke egnede sig til udendørs ophold, som vi havde planlagt efter. Kontinuerligt i løbet af de par timer vi var der, oplevede vi en vedkommende og varm service. Det var nemt for os to, der skulle overnatte på hotellet efterfølgende at blive enige om, at det var og er en 6-stjernet oplevelse med sådan en tilgang til sine gæster. Morgenmaden er som altid også 6-stjernet, så jeg glæder mig til at komme igen!

13. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste hoteller er og bliver Guldsmedens

Er endelig tilbage på Carlton 66 Guldsmeden. Kæden af Guldsmeden-hoteller er og bliver nogle af de bedste. Elsker deres Eco-politik, deres service, værelser mv. Derfor vender vi altid tilbage, 2-4 gange hvert år på trods af, at vi kun bor en lille time fra KBH. Nu vil vi nyde vores ophold det næste døgn.

12. Juli 2022

Absolut fantastisk ophold

Har lige boet 2 nætter 3 pers. på Manon Les Suites. ALT var super og ikke mindst personalet der var utrolig søde og smilende. Da værelset havde et problem den første nat, blev vi straks flyttet til et andet, og fik ovenikøbet en stor pose med deres lækre bade produkter som et plaster på såret. Morgenmaden var super lækker og hele stemningen på hotellet var afslappet og medvirkende til vi havde et fantastisk ophold. Kommer meget gerne tilbage snart!

26. Juni 2022

Manon Le Suites

Manon Le Suites
Flotteste hotel, smukke værelser og lækker brunch MEN service i deres restaurant til dinner og aften er ikke eksisterende 😡 Vi sad 1 time uden NOGEN kontakt fra tjeneren. Måtte selv henvende mig i køkkenet efter 1 time og fik så at vide at vi da havde fået vores mad! Øh NEJ! Så kom vores 5 retter i pendul fart på 1 time, så vi slet ikke kunne følge med. Ikke én eneste gang blev vores tomme tallerkener taget, der blev ikke spurgt til maden, om vi ønskede mere at drikke eller noget som helst. Da vi rejste os stod de tomme tallerkener stadig på vores bord. Mer’ salg var der heller ikke noget af!? Kaffe, dessert? Bare så ærgerligt på et så flot hotel. Sikke en flad oplevelse.

24. Juni 2022

Vi var 2 veninder afsted på Bryggen

Vi var 2 veninder afsted på Bryggen. Skønt værelse, morgenmad og pool område. Men min nederdel blev der revet hul i da jeg skulle forbi seng og op i sidde vindueskarmen.
Hotellet svarer mig ikke vdr. Erstatning. Det virker uprofessionelt. Øv

24. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr