Hold dig lagt væk fra Groupon... Deres priser er ofte højere end den normale pris, samt der er INGEN returret hvis du først har printet din deal ud, heller ikke selvom du ikke bruger den.... Det... Mehr ansehen
Købte Tapas oplevelse. Den udløb efter kun 3 måneder, og selvom Groupon NEMT kunne indbygge en e-mail eller SMS advarsel en uge inden udløb, vil de hellere bare beholde pengene selv. Det sti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har før UDEN PROBLEMER fået refunderet ikke indløste DEALS hos andre FORHANDLERE, da det ikke har været muligt at nå at indløse dem, men det er åbenbart et problem for dette firma. SKIDT KUNDESE... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har ellers altid været tilfreds med Groupon men har netop gjort brug af værdibevis til køb af kontaktlinser hos lensOn gavekort værdi 400kr pris 200kr dvs en rabat på 200kr men ak nej min samlede r... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Som kunde kan du lære din by at kende på en helt ny måde. Groupon sikrer dig nye oplevelser til fantastiske priser - hvorfor betale for det hele, når du kan få det til det halve?
Dänemark
- groupon.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
bondefangeri
Fik en værdikupon i gave, men opdagede ikke den urimeligt korte frist for indløsning. Gavekort skal gælde i tre år, men her var mindre end tre måneder hen over sommerferien ... så en flot gave blev til en lang næse.
Og svaret fra Groupon, da jeg kontakede dem: rend og hop, du kunne bare have været vågen :-(

super service
Jeg køber tit på siden, og kan stærkt anbefales.
hvis du ikke får levet din vare, eller for forkert fra leverandøren eller skal annullere en ordre, går der ingen tid før det er fikset.. GroupOn forstår hvad service er!

Antwort von Groupon DK
Ikke den hurtigste fragt men pålidelig side og meget billige ting!
Jeg har i løbet af de sidste 2 måneder købt 2 knivsæt til 300kr stykket, 180 T5 Explosive Sculpt (slankepiller) og en bassboombz højtaler. Jeg købte først tingene og så tjekkede jeg trustpilot og blev urolig for at jeg havde betalt for noget jeg aldrig ville få. Men heldigvis kom mine ting på en okay tid og var helt som forventet :-) 5/5 herfra

Elsker groupon
Min storebror hade fortalt mig om groupon og han havde fået alle sine ting
Jeg bestilte en højtaler den kom cirka inden for den tid der stod og den virkede helt perfekt
Deres kundeservice var helt eksemplarisk fik svar en halv time efter jeg havde skrevet til dem og de gav mig svar på alt hvad jeg havde brug for.
Så det er 100% ikke sidste gang jeg køber noget fra groupon

Ekstremt dårlig service
NY ANMELDELSE:
Min score opdateres hermed til én stjerne da vi har oplevet en usandsynlig dårlig service fra Groupon:
Forsøgte at bruge Groupon kode på sidste anvendelsesdato men får at vide at koden er udløbet. Det må naturligvis være en fejl, ikke? Sidste anvendelsesdato er vel også en gyldig dato at anvende koden på?? Vi skriver til Groupons support men får at vide at vi ikke kan få nogen hjælp fordi "I har skrevet til Groupons support efter 48 timer før koden udløb, derfor kan vi ikke hjælpe jer"..... Hvad er det for noget vrøvl at skrive? Det giver jo ingen mening. Selvfølgelig skal man have mulighed for at bruge koderne på den sidste anvendelsesdato. Det er næppe en tilfældighed at I netop skriver i groupon værdibeviset skal bruges på senest på SIDSTE ANVENDELSESDATO. Hjælp os nu! Kan I ikke give os nye koder til Mezoo, så må I give os pengene tilbage. I kan skrive en privat besked til mig herinde på Trustpilot så vi kan se på detaljerne.
Dette er så grotesk, unfair, forkert og et brud på købeloven og forbrugerloven, at I skal vide at vi ganske enkelt ikke lader os spise af med en så skør besvarelse som jeg har beskrevet ovenfor. Jeg er et princip menneske, jeg kan ikke glemme sådan noget her og jeg giver ikke op bare fordi det er besværligt eller bare fordi det handler om få penge; ikke når den uretfærdige handling er så tydelig og klar som i dette tilfælde.
I må da give mig ret i det her: vi har forsøgt at anvende værdibeviset INDENFOR UDLØBSPERIODEN, men alligevel siger jeres system jeres at koden er udløbet. Hvordan kan I seriøst skrive til os at I ikke vil hjælpe os "fordi vi har kontaktet jer efter 48 timer før at værdibeviset er udløbet". Agenten, Sarah P., må i den grad have misforstået noget.
GAMMEL ANMELDELSE:
Jeg forstår ikke hvor Groupon.dk har så dårlig score. jeg har købt 50-80 deals eller så noget gennem tiden, og jeg har været fult tilfreds hver gang. Jeg har altid kunnet benytte os af de deals vi har købt, og ofte har selve firmaet som dealen har været til været villig til at finde en løsning hvis det kneb med at få den brugt inden udløb; men det kan man jo ikke forvente at de skal gøre. De deals vi køber har altid mega stor rabat, så vi får en masse oplevelser sindssygt billigt. Så synes jeg det er lidt billigt gjort hvis man som kunde samtidig KRÆVER at fristen skal udskydes, eller hvis man som kunde KRÆVER at kunne fortryde selvom man selv har overskredet fortrydelsesretten på 14 dage. Just my two cents, jeg er godt tilfreds og vil fortsat bruge groupon.dk til at få en masse dejlige oplevelser til virkelig billig penge :-)

Fint men med mangler
Jeg forsøgte at kontakte Groupon, via mail, hvilket gik fint og hurtigt og jeg fik svar på tiltale. Men jeg havde et andet spørgsål, da der på mit tilgodebevis står 2 formuleringer for udløbsdatoen. Nemlig inden 1 august og senest 1 august. Hvilket er 2 forskellige betydninger.
Så jeg kontaktede deres kundeservice på telefonen. Det opgav jeg sgu hurtigt igen, for helved et tasteselv helvede at komme igennem til. Det er da kun TDC selv der kan overgå den....
Jeg besluttede mig for, at mit værdibevis gælder til og med 1 august.

God oplevelse
Jeg bestilte min rabatkode til rødbillet. Få minutter senere modtog jeg koden. Det hele virkede upåklageligt.

Antwort von Groupon DK
Laaaaang behandlingstid og ingen penge retur
Jeg har en deal som udløber om lidt. Da restauranten hvor jeg skal indløse min deal er godt booket op kan jeg se at jeg ikke får brugt mit bevis og beder Groupon om at annullere det. Efter at have ledt længe på hjemmesiden lykkes det mig at finde en kontaktmail. Min sag behandles over en del dag da man ikke ved om pengene kan refunderes. Det ender med at jeg må smide mine kuponer ud uden refusion. Det er helt op til Groupon at bestemme at de ikke vil refundere beviser som ikke bruges, men dermed stiller de sig meget dårligere end de flest andre udbydere som villigt refunderer kuponer som ikke bruges, og det er pinligt at sagen skal behandles i flere dag før man får en tilbagemelding. Jeg vil aldrig mere købe en værdi kupon hos Groupon, der er lige så gode deals og bedre service hos mange af de andre udbydere

Useriøst og virker ikke
1. Oplevelse: Købte 45min. massage hos Body Repaired på Rødevej 16, via groupon. Jeg sad først og ventede udenfor i 10 min. hvor jeg frøs. Forsøgte at ringe til dem, men ingen tog tlf. En ældre herre fra huset ved siden på lukkede mig så ind på "Massage-stedet", hvor jeg satte mig i en lang gang for at vente yderligere. Stedet var ekstremt nusset, der lugtede af en blanding mellem urin og ris og det lignede en blanding mellem et ældre pars hjem og bagkøkkenet på en thai resteaurant. Nogle mennesker kom ind og febrilsk låste sig ind på nogle værelser og mumlede noget hurtigt på engelsk, da jeg spurgte om de boede her. Jeg endte med at vente hele 25 min. inde i min massage tid, uden nogen fra "firmaet" dukkede op og endte med at stikke af, da jeg fik en rigtig dårlig fornemmelse og ikke kunne drømme om at ligge afklædt sådan et sted.
Massøren ringede mig op hele 30 min. inde i min massage-tid, men jeg så ikke grund til at tage tlf. Fik heldigvis mine penge tilbage fra Groupon, men det er simeplthen useriøst at tilbyde rabat på så usselt et sted. Det burde slet ikke eksistere.
2. Oplevelse: Ligenu sælger Groupon værdikuponer til rødbillet.dk, hvor man kan spare 50% på en afgang. Jeg har købt to og har de sidste par dage brugt en masse tid på at skrive og ringe rundt til Groupon og rødbillet.dk, fordi kuponerne ikke virker. Groupon sagde bla. at de først sender alle koderne til rødbillet.dk når dealen er afsluttet, så måske det var problemet. Derfor skulle jeg prøve at anvende koden dagen efter, for at se om det måske var det. Nu har de så forlænget dealen med 3 dage, med salg af et tilbud som ikke virker!'
Groupon har svaret og sagt, at det er et generelt problem de har med kuponerne, men at jeg kan få dem annulleret og købe to nye. Det er en ringe trøst, at jeg skal sidde og bruge tid på at få dem annulleret og så købe to nye igen og igen sidde og taste alt info til køb af kuponer og derefter køb af billetter hos rødbillet.dk når det jo er et generelt problem de har. Desuden er datoen for den afgang jeg ønsker om nogle dage. Det ville jeg skrive tilbage til Groupon, men fik naturligvis en "Delivery to the following recipients failed.", fordi jeg naturligvis først skal gå ind og udfylde hele formularen igen med hvad der er mit problem osv. zzz...

Antwort von Groupon DK
USB kabler til IPhone virker ikke
Jeg har købt to USB kabler med få dages mellemrum. Efter lang leveringstid, viste det sig, at ingen af dem virker!
Det betyder, at jeg som lovet ikke sparer 2 x 299kr, men har mistet 2x 69kr
Som flere andre kunder nævner, så skulle jeg ha' læst trustpilot først!
Jeg orker ikke at tage kampen op for små 140kr, men jeg synes, det er dårlig politik at sælge noget, der ikke virker, især når det er helt bevidst, da det jo ikke er første gang, I er blevet gjort opmærksomme på problemet. Jeg har nemlig lige præcis idag set, at dealen er igang igen!
Så groupon: stop med samarbejde der handler om teknik!
Til gengæld havde min familie og jeg en god oplevelse i planetariet for billetter købt hos jer. Her var ingen problemer. Tak for det!
Altså er mit råd: køb ikke IT relaterede produkter hos Groupon, hvor imod oplevelser kan købes med ro i sindet!

Aldrig mere!!
Mængden af farcer forbundet med 1 ordre er nærmest uoverskuelig. Føst virker rabatkoden ikke. Groupon tager ingen ansvar for deres kerneydelse og henviser til producent - et (angiveligt) engelsk foretagende, som besvarer på henvendelser som vinden blæser. Efter 2 uger lykkes det at få placeret ordren - her er man så tvunget til at betale fragt 2 gange af 9 pund når nu man har købt 2 værdibeviser.
Efter 1½ måned modtager jeg varen - eller dvs. det ene af 3 billeder mangler. Godt det samme, kvaliteten af disse indrammede billeder - som angiveligt normalt sælges til min. 95 pund, er i bedste fald noget en 5 årig kunne kreere i en formningstime. Billederne er bla. beklædt med pap (fra en flyttekasse) på bagsiden.
Engelsk firma kontaktes nok en gang, og har for 2 uger siden lovet at en manager ville vende tilbage inden for 1-3 dage. Dette er ikke sket trods gentagne henvendelser.
Penge ud af vinduet, uanede mængder tid spildt på besværlig korrespondance og 2 billeder kylet i skralderen. Aldrig aldrig mere...!

Antwort von Groupon DK
God pris og hurtig levering
Bedst i pris og hurtig levering af min Power Bank til 199, bestilte den tirsdag aften og fik den samme uge om lørdagen.

Tyveri og fup
Den 11 juni købte jeg en deal og skulle modtage tre stegepander senest 10 dage efter. De kom aldrig men pengene blev trukket med det samme. Har skrevet og ringet og skrevet og skrevet igen og får kun en sludder for en sladder af nogle totalt uvidende personer, der intet kender til købeloven og i øvrigt ikke mener det er deres ansvar eftersom de kun er formidlere. Hvor sjovt. Så kan vi alle nedsætte os som sælgere og stjæle folks penge idet vi da bare kan love dem en vare, der aldrig kommer. Hvordan kan man have et firma med den politik? Som også er ulovligt. Fik lovning på at de så trods alt var så venlige (og sikkert mod deres overbevisning) ville kontakte firmaet der ikke havde leveret. Fem hverdage og jeg ville få svar. Har jeg fået det nej da. Og har igen skrevet og bedt om at få mine penge retur med det samme. Ingen svar. Bare jeg dog havde læst på trust pilot inden jeg kastede mig ud i et køb for så var jeg da selvfølgelig løbet skrigende bort. En sag der nu går videre til rette klageinstanser. Brug nogle af de andre deals så som Sweet Deal eller Downtown. De har en fantastisk og upåklagelig kundeservice.
Til Groupon's latterlige og totalt ens svar på alle nedennævte klager : nej jeg vil ikke kontakte kundeservice mere. Det har jeg gjort rigeligt. Det må være dem der kontakter mig som aftalt med dem. De hjælper jo ikke en alligevel.
Groupon har alligevel kommenteret at jeg bare skal henvende mig til deres kundeservice, som skal tilbagebetale mine penge, idet min vare ikke er ankommet. Som jeg allerde har skrevet i anmeldelsen så er den såkaldte kundeservice da bedøvende ligeglad. Jeg har skrevet tre gange og indsat ovennævnte svar fra Groupon og udbedt mig mine penge. Ingen svar. Så som overskriften siger, tyveri og fup og svindel og den slags er ikke lovligt som bekendt. Hvordan kan man overhovedet opføre sig sådan. Fatter det ikke. Forbrugerklagenævnet bliver nu inddraget. Håber flere vil gøre det samme.

Dårlig service
Jeg har købt en iphone 5s gennem groupon, som har en periodisk fejl, som jeg har behov for at få rettet. Skærmen virker ikke i perioder.... Jeg har kontaktet groupon pr. Tlf. Som henviser mig til at skrive en mail direkte til innovation som er det firma der har leveret Tlf. Dette har jeg gjort flere gange, men har ikke fået nogen response. Derfor har jeg ringet til groupon igen, som blot fortsat henviser til innovation og siger de ikke kan gøre andet.... Jeg har i desperation henvendt mig til Humac, da der jo er tale om et appelprodukt.... De vil gerne hjælpe, men kræver en kvittering med Tlf. Serienr. På.... Jeg har kun et værdibevis, som ikke kan fungere som kvittering. Jeg har derfor igen kontaktet groupon, som afviser at kunne give en sådan kvittering..... KØB ALDRIG elektronik gennem groupon, de er totalt uvillige til at hjælpe.....

Antwort von Groupon DK
waiting for my order more than 20 days.
Bought two wallets from Groupon and the item havent arrived yet. Although they promised not more than 10 working days. Bought wallets just before going back to my homecountry to give them away as presents. Now I am already back in Denmark and the item is still somewhere between sender and Copenhagen. Apperently 20 days is not enough.

Antwort von Groupon DK
Kan ikke anbefale Groupon, der er dog god kundeservice
Mit første køb, var en klipning. Frisøren mødte ikke op til vores aftalte tid og ringede ikke afbud. Jeg fik pengene tilbage. En dårlig-service-frisør er selvfølgelig ikke Groupons ansvar, men det er deres ansvar at sikre, at de vælger gode leverandører.
Jeg købte fornyligt en (kredit)kortholder, men det jeg modtog, var ikke den kortholder, der var vist på billedet og beskrevet i teksten. Til gengæld modtog jeg en anden type kortholder i billig plastik, som jeg ugen efter kunne købes til 20 kr i Netto. Min deal kostede 69 kr .
Kundeservice var venlige mht. returnering af varen, men de kunne ikke hjælpe mig til at få det produkt, jeg havde bestilt - den ønskefe kortholder.
Det er MEGET irriterende ikke at kunne få det, jeg har bestilt.

Ufattelig dårlig
Min mand havde fået et gavekort på 2 ture i en Ferrari. På grund af sygdom i familien kunne han ikke nå at bruge beviserne inden udløb. Helt klart en fejl fra hans side. Jeg kontaktede da Groupon og fortalte det som det var, og at vi var helt klar over at tidsfristen var overskredet.
Groupon var meget forstående - i første omgang - og bad os om at indsende alle data fra dem der havde givet gavebeviserne. Vi kontaktede giveren som fremkom med alle de nødvendige oplysninger. Det hele blev fremsendt til Groupon.
Da Groupon svarede, var svaret blot: Tidsfristen overskredet - gavebeviserne kan ikke benyttes.
Kunne de ikke blot have sagt det i første omgang? Hvorfor i al verden skulle både vi og giveren have en masse besvær, når de alligevel overhovedet ikke havde tænkt sig at hjælpe?
VI KØBER ALDRIG NOGET VIA GROUPON MERE!!!

Antwort von Groupon DK
Jeg var lidt uheldig og købte et tilbud hvor det efterfølgende viste sig at udbyderen ikke kunne leve op til aftalen. Jeg havde lidt frygtet at det ville blive en længere process at få pengene tilbage, men der var Groupon virkelig samarbejdsvillige og nemme at snakke med. Jeg fik pengene tilbage inden for 14 efter første henvendelse, det skal lige nævnes at på den tid blev der kørt en sag på udbyderen af tilbudet for at sikre, at jeg var berettiget til at få min penge tilbage.
Det kunne have været så godt..
Jeg har altid brugt Groupon til at spare mange penge på oplevelser og restaurantbesøg, men man skal åbenbart holde sig langt væk fra deres egne handler. Har ventet længe på at modtage min USB nøgle. Men men... ikke kommet endnu. Har ringet op og snakket med en flink fyr, der lovede den kom en af dagene, det er snart en uge siden. Jeg købte handlen d. 16/5 og der var 7 dages levering. Har i dag d. 02/06 og har stadigvæk intet modtaget.

Antwort von Groupon DK
Prøvede endnu engang... Virkede ikke og har ikke fået penge tilbage!!!!
Havde valgt at prøve Groupon endnu engang, da de havde en tilbehørspakke til min SGS3. Modtog min vare efter 10 hverdage som jeg skulle så intet problem der...
Men da coveret ikke kunne sidde fast som det skulle sendte jeg det tilbage, og her begynder problemet.
De siger selv at man skal vente 30 dage da der nok går noget tid, hvilket jeg accepterer. Efter de 30 dage ringer jeg, og de har ikke registreret noget. Undskyldningen var at de har fået nyt mailsystem og jeg skal vente et par dage. Det gør jeg så, hvor jeg ringer og får samme undskyldning, hvilket jeg syntes der er svagt! Efter 40 dage ringer jeg og klager over det, hvor jeg får det samme af vide!!! Simpelthen får dårligt!!!
Det er efterfølgende meldt til Forbrugerrådet, men der er ikke sket mere på trods af at det nu er ca 2½ måned siden jeg bestilte, og sendte tilbage ugen efter!
Jeg har haft handlet hos dem en gang før hvor min vare ikke ankom, de sendte dog et nyt som jeg modtog. Derfor valgte jeg at prøve igen, som jeg aldrig skulle have gjort.
Hold K**T et svindelfirma!
Vil anbefale ALLE at holde sig fra dem, de har fantastiske priser og overskuelig hjemmeside, men det ændrer ikke på at firmaet snyder og bedrager kunder!!!!

Antwort von Groupon DK
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.