Hold dig lagt væk fra Groupon... Deres priser er ofte højere end den normale pris, samt der er INGEN returret hvis du først har printet din deal ud, heller ikke selvom du ikke bruger den.... Det... Mehr ansehen
Købte Tapas oplevelse. Den udløb efter kun 3 måneder, og selvom Groupon NEMT kunne indbygge en e-mail eller SMS advarsel en uge inden udløb, vil de hellere bare beholde pengene selv. Det sti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har før UDEN PROBLEMER fået refunderet ikke indløste DEALS hos andre FORHANDLERE, da det ikke har været muligt at nå at indløse dem, men det er åbenbart et problem for dette firma. SKIDT KUNDESE... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har ellers altid været tilfreds med Groupon men har netop gjort brug af værdibevis til køb af kontaktlinser hos lensOn gavekort værdi 400kr pris 200kr dvs en rabat på 200kr men ak nej min samlede r... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Som kunde kan du lære din by at kende på en helt ny måde. Groupon sikrer dig nye oplevelser til fantastiske priser - hvorfor betale for det hele, når du kan få det til det halve?
Dänemark
- groupon.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super hurtig levering
Har altid ønsket mig en dampmoppe og ser mit snit da de ellers er meget dyre. til 299 kr. er jeg blevet den lykkelige ejer af en sådan en og levering har været hurtig og smertefrit....
Har været kunde i mange år hos groupon og har aldrig haft en negativ oplevelse. og kan derfor heller ikke genkende andre a de anmeldelser der findes herinde, synes virksomheden har nogen skønne medarbejdere der altid er villige til at se på problemer man ville opleve og gør alt for at tilgodese kunderne....:-) super mange tak for en oplevelse over alle forventninger, måske jeg skulle døbe min dampmoppe = Groupon moppen :-)

Købte katten i sækken
jeg hoppede på et godt tilbud om en fotobog til bare 79,00 kr. Problemet er bare at jeg aldrig modtog den bekræftelsesmail, der beviste jeg havde købt hos dem, til trods for, at de har trukket beløbet på min konto. Historien ligger helt tilbage til september 2014. Har aldrig hørt mere fra dem end den række mails vi havde frem og tilbage i september. De bliver ved med at spørge om det samme om og om igen. Hvor så du tilbuddet, hvad kostede det, har du ikke modtaget en bekræftelsesmail........... Heldigvis kan jeg godt undvære de 79,00 kr. så nu gider jeg ganske simpelt ikke have mere med dem at gøre. Blot en advarsel til andre om at hoppe i det samme sorte hul, som jeg desværre gjorde.
Vil fraråde alle at benytte sig af deres deals.
Nu har jeg i alt bestilt 6 produkter gennem Groupon, hvor kun 2 har levet op til mine forventninger! Det er slut med at handle hos dem.
Senest har jeg købt en 'oversized-cardigan'. aldrig har jeg modtaget noget lignende. Stort hul i ærmet, str passede en 6 årig, medmindre man ville kalde den en bolero. Firmaet kræver dog stadig jeg betaler porto selvom de har sendt mig en defekt vare!
En rejse jeg også bestilte gennem Groupon, tja der blev jeg godt nok taget i røven.
Groupon skriver på deres side:
"Vi tilbyder kun deals, vi selv vil købe.En god pris er kun halvdelen af dealen – det skal også være value for money i form af god kvalitet og god service. Vi undersøger alle virksomheder grundigt, så du kan føle dig tryg når du tager ud og prøver noget nyt."
Det må være en joke. Groupon benytter sig af nogle VIRKELIG RINGE udbydere, så deres undersøgelser af virksomhederne er hvertfald ikke noget værd.
Vil ikke anbefale nogle at benytte dem, derimod har jeg aldrig haft problemer med de andre dealsider, man kan finde gennem bownty.dk!
Og svaret jeg vil få fra Groupon på denne anmeldelse , vil være noget med "kontakt endelig kundeservice" eller "det er vi virkelig kede af at høre". Altså det samme de skriver til alle. SELVFØLGELIG har jeg været i kontakt med både kundeservice og udbyder op til flere gange, men man får aldrig den hjælp man skal bruge i sidste ende.

Det er for slapt
Det er umuligt at komme igennem til deres kundeservice og deres retursystem virker ikke den viser bare fejl.
Hvis man beder om hjælp inde på websitet kommer der en masse FAQ som i dette tilfælde ikke kan bruges til noget. Jeg måtte ringe til deres joblinje for at få et kundeservicenummer da de har valgt at gemme det væk, inde på deres website.
Når man ringer ind til kundeservice leger de først tyve spørgsmål til professoren, stillet af en robotstemme. Når robotten endelige stopper med sin lange liste med tryk 1 hvis du er fuldstændig retarderet spørgsmål, så spiller de noget klassisk musik i 4-5 minutter efterfulgt af robotstemmen der siger, at de har meget travlt og man skal sende en mail i stedet eller ringe senere.
WTF! kunne i ikke bare have sagt det til at starte med! i stedet for at man skal sidde og bruge tid på at vente på ingenting.

Fuldt ud tilfreds
Jeg købte en iPad Air torsdag den 23. oktober, og modtog iPad'en mandag den 27.!! SÅ hurtig levering har jeg kun oplevet få gange, men da pakken blev sendt fra USA er jeg meget imponeret!
Jeg havde ingen problemer, og har aldrig haft det når jeg har handlet hos Groupon, så jeg vil klart anbefale det :)

Har udelukkende positive oplevelser
Har efterhånden købt ret mange deals gennem dem. Det har altid fungeret upåklageligt. De gange, jeg har ønsket at fortryde købet er pengene returneret hurtigt og servicen har været i top. Et par enkelte gange har leverandøren ikke levet op til sine forpligtelser. Også her har servicen været til topkarakter. Søde og hjælpsomme i kundeservice og jeg har hver gang fået pengene retur.

Antwort von Groupon DK
Kundeservice... Ikke en deal!
Efter at have brugt meget lang tid på en lang mail korrespondance med mange forskellige Groupon kundeservice medarbejdere, kan jeg kun konkludere, at de er:
1. Mildest talt forvirrede
2. Absolut ikke spor servicemindede
3. Måske endda svindlere
4. Har svær ved at læse dansk

Antwort von Groupon DK
Hvis du er dine penge kær, lad vær med at bruge dem her
Jeg købte d. 06-10-2014 en bluetooth højtaler. Da jeg gennemfør købet, bekræfter Groupon, at jeg vil modtage min vare inden for 10 arbejdsdage.
D. 08-10-2014 modtager jeg en mail om at Dynergy (som sælger varen), at nu er højtaleren sendt afsted.
Efter at have ringet til Groupon omkring 4-5 gange, får jeg det samme svar hver gang:
- At jeg må væbne mig med tålmodighed
- At jeg er velkommen til at kontakte Dynergy med mine oplysninger
Jeg har nu kontaktet Dynergy 4 gange over mail, og har stadig ikke fået noget svar. Når jeg ringer til Groupon, kan de ikke svarer mig andet end "mmmm - jeg forstår godt at det er irriterende, men jeg kan desværre ikke gøre noget ved det, jeg kan lave en note?"
Nu må vi være ved at være ved 5 note, og der er stadig ikke sket noget.
I går fik jeg af vide, at jeg ville modtage en mail om hvad der skulle ske næst, og at de ville sende det videre til "manageren". Men har stadig ikke hørt hverken fra Groupon og Dynergi.
Jeg har desværre købt katten i sækken, og må acceptere at jeg har smidt mine penge ud af vinduet.
Jeg venter stadig på en afgørelse eller et svar. Man kan håbe på, at hvis man kontakter forbrugernævnet eller ekstra bladet, at de så har lyst til at gøre noget for deres kunder, og oppe deres kundeservice.
Opdateret:
D. 07-11-2014
Jeg har stadig ikke hørt noget, jeg har nu snakket med kundeservice igen, og får det samme svar "mmmm... ". Jeg har stadig ingen højtaler. Groupon har skrevet til mit kommentar herinde, at de gør det bedste de kan for at sende produktet afsted - men det er nu over 1 måned siden jeg købte højtalerne, og kun 1 gang har jeg hørt fra Groupon.
Han skriver også, at det er en god ide, at have en dialog med deres kundeservice, når jeg forsøger det, kan de ikke hjælpe mig, og laver blot en note - men får aldrig en løsning på problemet eller et svar - så hvilke dialog forventer I at jeg skal have?

Antwort von Groupon DK
Prisfusk, dårlig service og lang leveringstid
Ved køb af seng (fra Groupon/ Trademax) var forventet levering 10 arbejdsdage = onsdag 29/10. Da jeg har en seng i forvejen kontakter jeg Trademax for at høre om de kan udskyde leveringen, så jeg kan planlægge afhændelse af den seng jeg har i forvejen. Efter en uge får jeg svar, at det ikke er muligt (hvis det skal undersøges nærmere skal de bruge deres eget kundenummer, som Groupon ikke kan give mig). Da jeg får mulighed for at få solgt og hentet min seng lørdag d. 25/10 siger jeg ja til dette, da jeg tænker jeg godt kan sove på en luftmadras indtil den forventede levering om onsdagen. Ved kontakt til Trademax er der lang svartid på mail og telefonisk var jeg på hold i 40 minutter for at komme igennem (til et svensk nummer). Groupon er fuldstændig udenfor rækkevidde hvad angår service og kommunikation.
23/10 - Jeg kontakter Groupon første gang for på ”forkant” at høre hvornår jeg kan forvente levering, for at kunne ordne logistik ifb modtagelse af ny seng/afhændelse af den gamle. Jeg får at vide at Trademax ikke har "hentet" ordren. Groupon lover at melde tilbage.
24/10 Jeg kontakter Groupon igen fredag da jeg ikke hører noget. Får igen lovning på tilbagemelding.
27/10 har jeg stadig ikke hørt fra Groupon, kontakter dem og får igen lovning på at blive kontaktet i løbet af dagen. Lidt i fem har jeg stadig ikke hørt noget, men har nu fået en mail fra Trademax, der fortæller at de ikke har fået min ordre fra Groupon af, at de får dem i løbet af ugen og sender hurtigst muligt herefter. Jeg skriver straks tilbage og beder om at få at vide HVORNÅR jeg kan modtage min seng. Jeg kontakter Groupon igen, da jeg stadig ikke har fået nogen tilbagemelding.
28/10 sender jeg en mail til Groupon, for at gøre yderligere opmærksom på at jeg stadig er utilfreds og endnu ingen tilbagemelden har fået. Her får jeg så dog med det samme en mail retur om at de stadig er ved at kigge på sagen, endelig en lille positiv ting (selvom jeg stadig ikke ved hvornår jeg får min seng).
29/10 – Ringes op om morgenen af Trademax og får at vide jeg får min seng torsdag eller fredag. Får efterfølgende en mail fra dem om at jeg MÅSKE får den torsdag eller fredag i NÆSTE uge. Kontakter Groupon igen, som vil vende tilbage. Lidt i fem får jeg mail fra Groupon om at min seng leveres fredag. Jeg svarer tilbage om dette er sikkert og hvordan jeg ved hvornår den leveres. Efterfølgende får jeg besked om at jeg vil blive kontaktet i løbet af torsdagen for at få noget tracking.
30/10 Jeg bliver (naturligvis) ikke kontaktet af Groupon som lovet.
31/10 Kontakter Groupon selv og kan igen ikke rigtig få noget at vide. Jeg prøver at ringe til Trademax som igen kun kan hjælpe mig hvis de får deres eget kundenummer som Groupon ikke kan oplyse mig om. De insisterer dog på at min seng fysisk er sendt afsted. Senere på dagen får jeg nu en mail fra Groupon om at jeg får min seng onsdag eller torsdag i næste uge (Trademax ligger ca. 2 timer fra min bopæl). Jeg er så irriteret at jeg beder om at tale med en manager, som ringer til mig senere på aften, stadig uden at der kan gøres noget. Vi aftaler at jeg skal kontaktes onsdag for at høre hvad status er.
4/11 Kontakter jeg igen Groupon, for at høre om der er noget nyt ifht. levering onsdag eller torsdag – intet nyt = sengen leveres ikke. Jeg kontakter dem hver dag efterfølgende.
12/11 Jeg har troligt ringet til Groupon hver dag. I dag taler jeg også med en manager, som begynder at spørge til annullering af ordren. Nu ringer jeg også til Trademax, de kan endelig finde min ordre og jeg får at vide at den er plukket og klar til afsendelse dagen efter, de vil lige tjekke hvorfor den har været så lang tid undervejs. Jeg får efterfølgende en mail om at sengen desværre først sendes ugen efter igen. Jeg taler med Groupon igen og bliver efterfølgende ringet op af manageren igen. Vi aftaler at tjekke op på Trademax dagen efter og at jeg vil blive kontaktet af Groupon. Jeg taler selv med Trademax (kl. 11) som fortæller at sengen ikke kom med den bil der er kørt, og de har kun en levering om ugen (?!) hvorfor jeg på ingen måde kan få leveret min seng før. Undtagelsen er dog hvis Groupon går med på at betale for det. Jeg kontakter Groupon med det samme men får besked om at jeg må vente på at manageren kontakter mig. Jeg insisterer på at det haster da der skal gøres noget nu, hvis sengen skal afsted samt at Trademax kundeservice lukker kl. 15. KL. 14.14 har jeg stadig ikke hørt fra Groupon.
Status er nu at jeg har ringet til Groupon hver dag i snart 3 uger uden at få nogen ordentlig hjælp. Jeg ved stadig ikke hvornår jeg kan få min seng, uanset om "Groupon arbejder på sagen". Groupon spørger nu om ikke jeg vil annullere mit køb i stedet da de åbenbart er ved at give op. Men i så fald har jeg solgt min gamle seng for ingen verdens nytte og skal bruge tid og kræfter på at finde en ny seng.
Det er efterhånden en mindre detalje, taget resten i betragtning - men ved køb står der at man sparer 60%, sengen står så på Trademax.se til en omregnet pris der hedder 5600 for den pakke jeg har købt. Jeg har betalt 5995,. ... Det kan så være hvad det være vil, jeg vil bare gerne have en seng nu.
Det her er simpelthen den værste (manglende) kundeservice jeg har været ude for. Havde jeg været klar over behandlingstiden eller hvor umuligt det var at få hjælp, havde jeg aldrig foretaget dette køb. Det er ikke specielt behageligt at sove på en luftmadras og jeg vil meget gerne have den seng jeg har købt OG betalt for. Jeg havde ikke overvejet at Groupon ville have så dårlige ratings som de har på Trustpilot, men jeg kan med rette forstå det og er meget skræmt ved tanken om de lange leveringstider og den dårlige service andre også har oplevet.
Crap customer service.
Purchased a pair of slippers on 28th September 2014. Delivery time stated 10 working days. Today, 23rd October 2014 and still nothing. Under "my orders" it just states that my order is "on the way". It has stated this since the 28th September. Have phoned customer service countless times, and have sat and listened to some lovely music for up to 45 very long minutes. Curious to know the point of having a customer service number if there is nobody there to take the call. Crap company, which I will definitely NOT be using again!!

Antwort von Groupon DK
Groupon er total ligeglad med deres kunder!
Jeg købte en trøje igennem Groupon, da der var gået 10 dage som der stod leverings tiden skulle være havde jeg intet hørt. Dette resulterede i at jeg ville give dem et opkald, dette vidste sig dog at være svært, da jeg langt om længe kom igennem til den person der burde kunne hjælpe mig, sidder hun og brokker sig over at der stod en gammel adresse på mig, hvorefter jeg så spørger hende hvorfor det er et problem da min rigtige adresse stod som leverings adresse på mit købs bevis. Så fik jeg af vide at det var den adresse som stod på under din bruge de skulle bruge til at bekræfte at det var den rigtige kunde de snakkede med, hvorefter jeg så spørger om hun ikke bare kunne få sikkerheds koden eller groupon koden på beviset.. hvilket hun modvilligt indrømme at det var ok. Så undersøger hun og kan godt se at den ikke er sendt endnu, og at jeg skulle ringe til en 3 part. forhandler, og hvis jeg ikke kunne få fat på dem, så måtte jeg ringe tilbage og så ville hun hjælpe mig... HVAD SKER DER!? så alt i alt ingen hjælp at hente OVERHOVEDET, så blev jeg sur og sagde at jeg ville annullere ordren når de nu ikke havde interesse i at hjælpe deres kunder, så fik jeg af vide at så skulle jeg alligevel hive fat på dem så.. FOR DÅRLIGT! STRAM OP!

Dårlig forretningsmoral
Vil bare advare andre om, at hvis I ikke får brugt jeres deals inden udløb, så er jeres penge tabt. Modsat hvad andre dealudbyder praktiserer, hvor pengene krediteres til køb af andre deals - dog som selvfølgelig er helt rimelig - fratrukket et adm.gebyr på typisk 20 kr.
Jeg synes Groupon, skulle læse deres egen "Om Groupon" èn gang til og spørge sig selv om det stadig er det de mener? Specielt sidste sætning!
(Kopieret fra "Om Groupon"):
Fri for tom snak
Groupon Danmarks tilbud skal være appellerende. Vi fokuserer på ærlighed, engagement og underholdning. Vi præsenterer vores highlights og restriktioner helt klart, så du ved præcis hvad du får, når du køber en deal hos os. Hvis du er utilfreds med et køb, hjælper vores kundeserviceteam dig. Hvis Groupon var et håndtryk ville det være fast, oprigtigt og typen der udvikler sig til et kram. Vi ønsker at vores kunder skal kunne stole på os, og vi gør hvad vi kan for at sikre, at hver deal fremstår gennemskuelig og transparent – uden at gemme på uheldige overraskelser.

Det gik som det skulle
Jeg købte et par øreringe, og de kom som lovet og havde ingen problemer. Leveringstiden var lidt længere end lovet, men egentlig ikke så meget.
Så for mig fungerede det fint.

Dårlig vare
Jeg har lige modtaget en oplader til Iphone 5, 5S og Ipad air på 3 meter. Pludselig virkede den ikke. Snydt og dårlig vare.

Dårligt
Jeg bestilte et par højtaler fra Groupon.dk. Der stod at der ville gå cirka 10 arbejdsdage til bestillingen ankom. Nu er der gået over 1 måned og jeg har stadigvæk ikke fået den.
Pengene er allerede blevet trukket fra min konto.

Antwort von Groupon DK
Ulovlige deals - gør ikke noget
Groupon havde en deal kørende med urmærket Curren - Forhandleren oplyste at urmærket var fransk, og havde en førpris på næsten 900 kr., på trods af at det er kinesisk og kan købes for $10 med gratis levering fra Kina.
Jeg havde en længere mailkorrespondance med Groupons kundeservice, og de gjorde intet for at tage dealen ned, hvilket gør dem medskyldige i at bedrage deres egne kunder...
De snyder kunderne bevidst. Hvorfor mon? Er de bange for at tage konflikten med forhandleren, eller er de bare ude efter at stjæle penge på baggrund af falsk markedsføring?

Antwort von Groupon DK
Ingen hjælp at hente og ligeglade
Købte to forskellige USB-kabler til to forskellige telefoner. Ingen af dem virkede, og Groupon henviste mig til den engelske forhandler. Jeg skrev til dem flere gange, og de var mindst lige så afvisende som Groupon. Kontaktede Groupon igen, men har aldrig fået mine penge retur!

Rigtig gode tilbud
Har nu brugt Groupon 4 gange, og kan slet ikke genkende de negative ting andre skriver. Den første gang var leveringstiden dog lidt længere end lovet. de andre gange har det rent faktisk været hurtigere. Så alt i alt en god oplevelse

Dårlig kunde service
Købte en popcornsmaskine på siden men fik leveret en forkert og da jeg tog kontakt til Groupon fik jeg af vide at jeg ikke kunne få den ombyttet til den rigtige da de ikke havde flere så jeg valgte at sende retur og fik en retur seddel og sendte den retur samme dag og kan se at den er modtaget dagen efter på post danmarks track and trace den er nu over 14 dage siden og jeg har stadig ikke modtaget min penge retur og når man ringer og taler med virker de lige glade. De har bare en rigtig dårlig kunde service og det er ikke et sted jeg hverken vil anbefale andre at handle eller selv vil handle igen.

Antwort von Groupon DK
Jordens dårligste & langsommeste kundeservice!
Jeg købte en rengøringsdeal i april måned, og blev så desværre brændt af, af rengøringsfirmaet. Firmaet havde allerede indløst værdibeviset, men var efterfølgende umulige at få fat i. Jeg kontaktede groupon, som allerede havde fået flere andre henvendelser om at firmaet var "gået under jorden", og jeg bad derfor om at få pengene tilbage.
Jeg troede det ville være rimelig let..... Men nej. Det tog over tre (3!!!!!) måneder for groupon at "efterforske" sagen, og i de tre måneder lovede de gang på gang, på gang, på gang at vende tilbage til mig. Det kunne de heller ikke overholde, så jeg fik kun tilbagemeldninger på min sag, når jeg selv kontaktede kundeservice.
Efter urimelig lang tid fandt de så frem til at jeg var berettiget til at få pengene retur, og bad om mit kontonr. Så tænkte jeg at pengene nok snart ville komme retur.... Men nej. Jeg måtte igen, utallige gange, SELV henvende mig til groupon, for at høre hvor langt de var nået i sagen.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og det er min verden LANGT fra service. Ydermere fik jeg hver eneste gang jeg henvendte mig fat i en ny medarbejder, som først lige skulle undersøge sagen, tale min sin overordnede etc, for derefter at love at vende tilbage, uden dog at holde hvad de lovede.
Jeg har egentlig tidligere haft gode oplevelser med groupon - dog den sidste af slagsen, handler ALDRIG hos dette dealsite igen. Og har også delt min oplevelse med venner, familie, kolleger, etc, så de heller ikke handler hos groupon.
Derudover har jeg også været nødt til selv at tjekke op på de førpriser groupon skriver, da de for det meste er alt for høje, og den besparelse man bliver lovet, derfor ikke er reel. Tip til andre! Brug Googles billedsøgning til dette, så finder du ultra nemt og hurtigt groupons produkter billigere andre steder.
Mvh Katrine

Antwort von Groupon DK
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.