Groupon DKBewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold dig lagt væk fra Groupon... Deres priser er ofte højere end den normale pris, samt der er INGEN returret hvis du først har printet din deal ud, heller ikke selvom du ikke bruger den.... Det... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte Tapas oplevelse. Den udløb efter kun 3 måneder, og selvom Groupon NEMT kunne indbygge en e-mail eller SMS advarsel en uge inden udløb, vil de hellere bare beholde pengene selv. Det sti... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har før UDEN PROBLEMER fået refunderet ikke indløste DEALS hos andre FORHANDLERE, da det ikke har været muligt at nå at indløse dem, men det er åbenbart et problem for dette firma. SKIDT KUNDESE... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har ellers altid været tilfreds med Groupon men har netop gjort brug af værdibevis til køb af kontaktlinser hos lensOn gavekort værdi 400kr pris 200kr dvs en rabat på 200kr men ak nej min samlede r... Mehr ansehen

1. Gutscheinservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Som kunde kan du lære din by at kende på en helt ny måde. Groupon sikrer dig nye oplevelser til fantastiske priser - hvorfor betale for det hele, når du kan få det til det halve?

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Til advarsel - utrolig dårlig behandling!

Jeg købte 2 Pashmina tørklæder hos Groupon. Da de endelig ankom var kvaliteten virkelig ringe, med store huller i stoffet. Pr. telefon fik jeg at vide, at Groupon ikke havde noget med reklamationen at gøre. Jeg skulle skrive til firmaet Uniquely Deals.ze og klage til dem. Svaret fra dem var, at jeg skulle fotografere varen og sende det. Jeg fik ingen reaktion fra dem, og efter gentagne rykkere, kontaktede jeg Groupon. Nu kom der en besked fra Uniquely Deals om, at nu ville have tørklæderne tilsendt til en belgisk adresse. Hvor er det dårligt af Groupon ikke at vise omhu og tage sig ordentligt af deres kunder. Iøvrigt tror jeg slet ikke et firma kan afvise en reklamation og henvise kunden til andre. Sådan mener jeg loven er, uanset hvad et firma skriver i deres leveringsbestemmelser. Hvis du vil have ærgelser og bruge en masse tid, så køb noget hos Groupon.

8. Januar 2015

Hej Bjarne,

Tak for din kommentar.

Vi beklager meget, at du har modtaget din vare i dårlig stand. Dette er naturligvis ikke optimalt.

Vi vil også gerne forsikre dig om, at vi selvfølgelig ikke kan afvise reklamation på en ordre. Årsagen til, at vi henviser til vores samarbejdende virksomhed er, at varen er købt gennem dem. De har derfor været ansvarlige for forsendelsen, og det er deres returneringspolitik, som vi skal følge i en situation som denne.

Vi vil naturligvis hellere end gerne forsøge at etablere kontakten mellem dig og vores samarbejdende virksomhed. Men eftersom varen er købt hos dem, dog gennem os, er vi nødt til at henvise til dem for reklamation.

Uacceptabelt og omstændigt

Bestilte tilbage i midten af november en vare hvor leveringstiden skulle være 10 dage. Varen dukkede først op i starten af Januar, men i mellemtiden havde jeg fat i deres kundeservice adskillige gange som informerede mig om at deres "managementteam" var på sagen. Det skal lige sige at varen ikke kom direkte fra Groupon, men fra en af deres samarbejdsvirksomheder. Men ikke at dette gør det mere acceptabelt, da Groupon lagde ansvaret over på det andet firma og bad mig om at kontakte dem direkte. Det gjorde jeg i flere omgange men modtog kun svar en enkelt gang. Dette gjorde jo så at jeg henvendte mig hos Groupon igen, hvilket igen resulterede i at deres "managementteam" overtog sagen. Og igen blev ansvaret lagt over på deres samarbejdspartner, som jeg fik at vide ville kontakte mig, hvilket ikke skete.. Og sådan kørte møllen frem og tilbage flere gange. Nu har jeg modtaget varen, hvor jeg så er så uheldig at den er defekt og skal sendes tilbage. Dette kontakter jeg Groupon omkring som sender sagen videre til deres samarbejdspartner som så nu har kontakte om at jeg bare skal sende vare retur og så vil de sende en ny vare... Men ærlig talt så har jeg givet op og skal ikke risikere at skulle igennem samme mølle igen, så jeg har bare accepteret at varen er defekt og at det var penge lige ud af vinduet.. Jeg har handlet hos Groupon før, men dette var uaaceptabelt og jeg har handlet der for sidste gang og jeg anbefaler at andre også holder sig derfra!

7. Januar 2015

Hej Henrik,

Mange tak for din kommentar.

Først og fremmest beklager vi selvfølgelig, at du ikke har modtaget din vare inden for den angivne leveringstid, og at den dernæst er ankommet i defekt stand.

Grunden til, at vi henviser til vores samarbejdende virksomhed er, at de er ansvarlige for hele forsendelsesprocessen. De kan derfor undersøge i deres systemer hvorfor varen ikke er nået frem til tiden. Vi vil dog med glæde at etablere kontakten med dem på dine vegne, så de kan kontakte dig direkte for at løse problemet.

Hvis du ønsker at returnere varen skal du følge vores samarbejdende virksomheds returneringspolitik.

Vi beklkager meget for ulejligheden!

Leverer hvad der passer Dem

Jeg bestilte 4 ure i 4 farver og fik bekræftelse på ordren.
Jeg får levere 4 ure i 2 farver uden at blive spurgt om jeg vil have dem.
Da jeg reklamerer, får jeg besked om at man ikke har de 2 andre farver men jeg kan snde urene tilbage, så vil jeg få refunderet beløbet indenfor 4 uger.
Rigtig dårlig service, så pas på med at handle her.

7. Januar 2015

Hej Kurt,

Mange tak for din kommentar.

Vi beklager naturligvis meget, at du har modtaget ure i farver, som du ikke har bestilt. Desværre har vi i øjeblikket ikke mulighed for at ombytte Groupon Goods varer, så vi kan i stedet tilbyde at fremsende et returmærkat så du kan returnere varen og modtage en tilbagebetaling.

Vi beklager meget for ulejligheden.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Omstændigt og besværligt på en venlig måde

Lad det være sagt med det samme: Groupons kundeservice er flinke mennesker. Desværre er ydelsen tvivlsom. Havde købt en deal som ikke kunne indløses hos leverandøren, fordi stregkoden ikke kunne læses. Fair nok. Et simpelt problem som burde kunne løses ganske enkelt ved at annullere værdibeviset samt tilbagebetale beløbet. Men her starter først det egentlige problem... og først efter en lang række telefonopkald, viderestillinger, spørgen hos overordnede, mails frem og tilbage samt en indscannet kvittering er sagen nu tilsyneladende løst, og jeg er blevet lovet at få mine penge retur "(...) efter fem arbejdsdage". Skøn lille salut til sidst med de fem arbejdsdage! Hvorfor så omstændigt? Kan ikke anbefales.

3. Januar 2015

Hej Christian,

Tak for din kommentar.

Vi vil tage din feedback til eftertanke, men beklager selvfølgelig hvis du føler, at vi har været for omstændige i sagen. Vi er dog glade for at høre, at sagen er løst!

Husk, at du altid kan kontakte vores kundeservice via https://www.groupon.dk/kundeservice.

Fantastisk service

Jeg har handlet flere gange og der har aldrig været et problem med at modtage varene. En enkel eller to gange har leverandøren ikke kunne levere varene til tiden men det kan ske for alle. Desuden er Groupon's kundeservice hurtig til at vende tilbage når der mailes til Dem.

29. Dezember 2014

Hej Seher,

Tak for din kommentar.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine handler hos Groupon!

Skulle du nogensinde bruge hjælp til noget kan du kontakte vores kundeservice via https://www.groupon.dk/kundeservice.

Aldrig fået varen,dårlig kundeservice

Engang i november bestilte jeg en Dynergi bluetooth højttaler, som jeg skulle bruge til julegave. Jeg måtte imidlertid finde ny julegave, for højttaleren er aldrig dukket op. Jeg ringede ind til Groupon i midten af december og fik at vide af kvinden i røret, at ’jeg ville ikke være nervøs, hvis jeg var dig’, for der var jo mange pakker, der blev afsendt lige nu. Den skulle nok komme. Og kom den ikke? Ja, så kunne jeg kontakte Dynergi i England, for det var ikke deres (Goupons) ansvar.

26. Dezember 2014

Hej Top.

Mange tak for din kommentar.

Vi beklager i øvrigt meget, at du føler, du har oplevet dårlig service hos vores kundeservice, samt at du ikke har modtaget din vare indenfor den leveringstid, som vi har angivet på dealsiden.

Hvis du kontakter vores kundeservice igen på kundeservice@groupon.dk og beder dem kontakte Dynergy for dig, vil de være glade for at undersøge din sag nærmere.

simply good

handler der massere gange, aldrig oplevet et eneste problem

22. Dezember 2014

Hej,

Vi er glade for at høre, at du er glad for de handler, som du har foretaget hos Groupon. Husk, at du altid kan kontakte vores kundeservice via www.groupon.dk/kundeservice hvis du skulle have spørgsmål til noget.

Mystisk

Jeg havde bestilt nogen led lys til hjul, og der gået rigtig lang tid nu, uden at jeg har fået dem. Jeg har fået en faktura på mail, men har overhovedet ikke modtaget mine ting... Det kan ikke være rigtigt...

20. Dezember 2014

Hej Frederik.

Mange tak for din kommentar.

Vi beklager meget, at du ikke har modtaget din vare indenfor den leveringstid, som vi har angivet på dealsiden.
Hvis du kontakter vores kundeservice på kundeservice@groupon.dk, vil de være glade for at undersøge din sag nærmere.

Gode oplevelser med Groupon

Jeg har bestilt diverse varer og værdibeviser hos Groupon omkring 8-9 gange, og der har aldrig været nogen problemer.
Varerne har altid været i fin kvalitet og som beskrevet på hjemmesiden, og jeg har modtaget dem 10 hverdage efter bestilling, som det også beskrives på hjemmesiden.
Jeg kan godt anbefale Groupon og deres fine tilbud.

18. Dezember 2014

Hej Helene,

Tak for din kommentar.

Vi er glade for at høre, at du er glad for de handler, som du har foretaget hos Groupon. Husk, at du altid kan kontakte vores kundeservice via www.groupon.dk/kundeservice hvis du skulle have spørgsmål eller forespørgsler.

Med venlig hilsen Groupon Danmark.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig handel, men god service.

De sidste 2 bestillinger jeg har hos dem, fik jeg aldrig. Ventede i over et månede, selvom der stod 10 arbejdsdage.
Rigtig øv da det var gode gaver.

Men kontaktede dem via mail, og fik meget hurtigt svar og fik også mine penge tilbage. De beklagede meget. Så rigtig god service, men tør ikke handle hos dem mere. Desværre.

18. Dezember 2014

Hej Nadja,

Tak for din kommentar.

Vi beklager meget, at du ikke modtog dine seneste ordre. Vi bestræber selvfølgelig efter at levere hver enkelt ordre inden for den angivne leveringstid, så det er meget beklageligt, at det ikke har været tilfældet for dig.

Skulle du have spørgsmål, eller skal bruge hjælp til noget, kan du altid kontakte vores kundeservice via https://www.groupon.dk/kundeservice.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

skuffet meget med deres service

forsigtigt med at handler hos groupon, det snyder folk og har det nemt med at lyver over for ens.
har købt en bluse fik to af dem og to gange betalet, selve om jeg har bestilt kun en og jeg få ikke penge tilbage.

12. Dezember 2014

Hej Valbona,

VI beklager hvis du ved en fejl er kommet til at købe to ordrer, hvor du blot skulle bruge én.

Vi sender altid en ordrebekræftelse pr. email efter et køb, så hvis du i fremtiden modtager flere ordrebekræftelser, end hvad du mente du havde købt, bedes du kontakte vores kundeservice med det samme, så vi kan annullere ordren inden den bliver afsendt.

Nu hvor du har modtaget to af den samme ordre, bedes du returnere den ene af dem til vores samarbejdspartner, før vi kan refundere købet, da de naturligvis skal have deres vare retur først. Du kan kontakte vores kundeservice via www.groupon.dk/kundeservice for yderligere hjælp til dette.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forkerte oplysninger om leveringstid og dårlig kundeservice

Groupon reklamerede med 2 ugers leveringstid og leverandøren bekræftede ordrerne med oplysning om 4-6 ugers leveringstid.
Forelagt dette fastholdt Groupon at jeg kunne regne med 2 ugers leveringstid. Den holdte ikke og jeg venter stadig...

Groupon ville herefter tage det op på højt niveau og vende tilbage til mig med svar. En uge modtog jeg en mail, hvor de skrev, at de manglede svar fra MIG ! Jeg skrev straks til dem at jeg ventede på svar fra dem, jf, seneste mail. En uge senere gentog det sig med samme mail fra Groupon... Jeg skrev at nu måtte de tage sig sammen, det var mig der manglede svar! Dertil fik jeg svar, at de arbejdede på en løsning og ville vende tilbage. I dag kom så 3. mail med at de ikke havde fået svar fra MIG, og derfor ville lukke sagen.
Det er ikke manglende kundeservice, men ekstrem og udsædvanlig DÅRLIG kundeservice!

7. Dezember 2014

Hej Jørgen.

Mange tak for din kommentar.

Vi beklager i øvrigt meget, at du føler du har oplevet dårlig service hos vores kundeservice, samt at du ikke har modtaget din vare indenfor den leveringstid, som vi har angivet på dealsiden.

Vi kan forstå på vores kundeservice, at de er ved at undersøge ubelejligheden, samt at de vender tilbage til dig med en opdatering på sagen snarest muligt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

underlødige varer - penge ud af vinduet

Jeg har købt 6 ting fra Groupon og 4 ud af 6 var lige til skraldespanden:

tøj var fra Hong Kong, hvor de er meget mindre end os her i Europa, så det var alt for småt - det fremgik ikke af dealen at det var et Hong Kong firma.
en solcellelyskæde gik i stykker inden jeg nåede at få sat den op

knibekugler var ubrugelige

den 5. ting var 3 opladere til julegave brug. Nu er jeg bange for at give

Forsøger man at finde tlf.nr. på kundeservice får man ikke noget, kun en wizard der ikke kan svare på det der spørges om (tlf.nr.) eller man får at vide at "siden findes ikke".

25. November 2014

Hej Marian,

Det er beklageligt at høre, at du ikke har været tilfreds med dine køb hos Groupon.

Hvis du skal bruge hjælp til returnering af disse varer bedes du kontakte vores kundeservice via https://www.groupon.dk/kundeservice og vælge "Varer, Forsendelser og Returneringer", "Jeg vil gerne returnere den vare, som jeg har modtaget" og derefter klikker på "Jeg har stadig brug for hjælp".

Du kommer herefter frem til en form, som skal udfyldes før du trykker "Indsend". Alternativt kan du trykke på "Ring til os" nederst på siden med formen, og vores telefonnummer vil fremgå.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Punktlig levering og god pris

Købte bose hoved telefoner, til god pris. Leverings tid stod til 10 dage, men modtog varen før forventet. Så perfekt gennemført denne gang.

24. November 2014

Hej Jacob,

Tak for din kommentar.

Vi er glade for, at du er tilfreds med din handel hos Groupon, og håber du får stor glæde af vores spændende tilbud i fremtiden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig kundeservice og uendelige leveringstider

Da jeg ikke har modtaget min ordre og leverings tiden efterhånden har overskredet 10 dage (hvilket jeg i forvejen er meget lang tid), skriver jeg til Groupon og får besked om, at jeg skal vente endnu nogle dage og skrive til dem igen, hvis der stadig ikke er sket noget. Der sker ikke noget. Jeg skriver igen og får af vide at jeg skal vente nogle dage. Jeg bedre dem fortælle mig, hvor min ordre er - det ignoreres. Jeg bedre dem annullere min ordre, hvilket de ikke kan. Jeg giver op. Det lader til at Groupons kundeservices opgaver er at holde folk hen.

21. November 2014

Hej Susanne,

Vi beklager først og fremmest, at du ikke har modtaget din ordre, da den naturligvis bør være hos dig indenfor den angivne leveringstid. Hvis din ordre er sendt med et trackingnummer henviser vi selvfølgelig til at tjekke dét, men er den sendt uden trackingnummer kan det være svært at undersøge hvad der er gået galt.

Vi anbefaler dog at holde kontakten med vores kundeservice ved lige og bede dem undersøge endnu engang hvad der er gået galt så vi sammen kan finde en løsning.

Vi beklager meget for ulejligheden.

Virker ikke

Nu er det 3 gang jeg bestiller noget der ikke virker, kan absolut ikke anbefales, møj produkter ..,,

20. November 2014

Hej Mette,

Vi er naturligvis kede af at høre, at de produkter, som du har bestilt, ikke har virket som forventet. Dette er meget beklageligt, og selvfølgelig ikke hvad vi stræber efter.

Hvis du nogensinde har sådanne problemer bør du kontakte vores kundeservice via https://www.groupon.dk/kundeservice, og vores kundeservicemedarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.

Fantastisk

Min varer kom utrolig hurtigt og deres kundeservice er fantastisk!
Kan klart anbefales! :-)

20. November 2014

Hej Kasper,

Tak for din kommentar.

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med at handle hos Groupon. Vi håber, at du får stor glæde af vores deals i fremtiden!

Fantastisk kundeservice

Jeg har altid været tilfreds med de ting og ydelser jeg har købt gennem Groupon, og den sidste ydelse jeg har købt, endte med et meget ubehagelig og uprofessionel afslutning. Havde købt en flytning, hvor flyttemanden fra flyttefirmaet opførte sig direkte ubehagelig og uprofessionel og nægtede at gå før jeg havde betalt tillæg kontant eller via MobilPay. Groupon har behandlet sagen yderst tilfredsstillende og meget professionelt. Tusinde tak for hjælpen Groupon - jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre :-)

18. November 2014

Hej Charlotte,

Det er naturligvis beklageligt, at din seneste deal ikke endte som man kunne ønske sig, og vi beklager selvfølgelig for den oplevelse du havde med én af vores partnere.

Vi er dog glade for at høre, at du sammen med vores kundeservice har fundet en tilfredsstillende løsning efter hvad der var sket. Skulle der opstå problemer med fremtidige deals sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe, og du kan kontakte dem via https://www.groupon.dk/kundeservice.

Vi håber du får stor glæde af vores deals i fremtiden!

Uanmindeligt sløjt

For bestilt 2 striktrøjer, pengene trukket hurtigt og faktisk kom varerne rimligt hurtigt, men så stopper alt det gode også :-(
Groupon sender trøjen i en forkert farve (har en mail på en blå, men de sender en grøn), tænker lige, at ringer og så er det ordnet, men næ nej, sådan skulle det ikke gå.......
Da dealen er lukket kan man ikke bytte, men kun få penge retur og dette til trods for, at det er Groupon, som har sendt en forkert vare.........
Kommer aldrig til, at handle der mere og ej heller ikke anbefale dem til andre.

18. November 2014

Hej Kirsten,

Tak for din kommentar.

Vi er selvfølgelig kede af, at det ikke er muligt at sende en erstatning til den forkerte vare, som du har modtaget. Vi arbejder hele tiden på at forbedre kundeoplevelsen, så vi vil derfor tage din feedback videre til rette afdeling.

Hvis du fortsat har brug for hjælp bedes du kontakte vores kundeservice via følgende kontaktformular: https://www.groupon.dk/kundeservice.

Fusker firma.

Hold jer langt væk.

11. November 2014

Hej Mads,

Tak for din kommentar.

Vi er kede af at høre, at du ikke lader til at være tilfreds med din handel hos Groupon. Hvis du ønsker vores hjælp til noget kan du kontakte vores kundeservice via https://www.groupon.dk/kundeservice.

Groupon Danmark

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr