Groupon DKBewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold dig lagt væk fra Groupon... Deres priser er ofte højere end den normale pris, samt der er INGEN returret hvis du først har printet din deal ud, heller ikke selvom du ikke bruger den.... Det... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte Tapas oplevelse. Den udløb efter kun 3 måneder, og selvom Groupon NEMT kunne indbygge en e-mail eller SMS advarsel en uge inden udløb, vil de hellere bare beholde pengene selv. Det sti... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har før UDEN PROBLEMER fået refunderet ikke indløste DEALS hos andre FORHANDLERE, da det ikke har været muligt at nå at indløse dem, men det er åbenbart et problem for dette firma. SKIDT KUNDESE... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har ellers altid været tilfreds med Groupon men har netop gjort brug af værdibevis til køb af kontaktlinser hos lensOn gavekort værdi 400kr pris 200kr dvs en rabat på 200kr men ak nej min samlede r... Mehr ansehen

1. Gutscheinservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Som kunde kan du lære din by at kende på en helt ny måde. Groupon sikrer dig nye oplevelser til fantastiske priser - hvorfor betale for det hele, når du kan få det til det halve?

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Produkt ikke leveret og refusion af penge afvist

Jeg havde fået et værdibevis på 15 min kørsel i en Ferrari via GR8 experience, som en gave af min ex-kæreste. Firmaet kører ikke længere i Danmark.
Groupon vil kun refundere værdibeviset, som jeg har, til min eks-kærestens bankkonto, og hun skal bede om det. Min chance for at få pengene er 0.
Efterfølgende har jeg prøvet at booke en tid i Sverige hos GR8 Experience, men de har lukket for adgangen.
SVINDEL

16. September 2015

Hej Thomas

Tak for din kommentar.

Groupon er bundet af Persondataloven, hvorfor det er vigtigt, at alle henvendelser angående et købt værdibevis, skal foretages af kontoindehaveren. Dersom man ønsker en refundering af sit værdibevis, vil pengene blive tilbageført til den originale betalingsmetode.

Vi beklager meget for ulejligheden, men din ekskæreste er nødsaget til at kontakte os, såfremt der ønskes en refundering af værdibeviset. I kan få fat i vores kundeservice på +45 78 77 54 55 mandag-fredag fra kl. 9:00 til kl. 18:00,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Igen fin behandling af returnering og refundering af fortrudt indkøbt vare

15. September 2015

Hej Agnete

Mange tak for din positive feedback.

Det er en høj prioritet for Groupon at yde en god kundeservice i alle tilfælde, selv hvis det drejer sig om en refundering af et værdibevis.

Elendigt

Købt værdibevis til Atea bilpleje vil Atea ikke indløse. Pengene retur. Flabet og ubehøvlet behandling hos Atea pr. tlf.
Mest grotesk er dog at man stadig kan købe værdibeviser til Atea - her 4 dage efter ovenstående!!! Det er virkelig ringe.

13. September 2015

Hej Knud

Tak for din kommentar.

Vi beklager mange gange for, at du ikke har haft en god oplevelse med vores samarbejdspartner. Vi kan forsikre dig om, at vores kundeservice er i fuld gang med at undersøge sagen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg blev snydt af det firma der skulle lave permanente øjenbryn
Det gik væk efter 1 uge og da jeg kontaktede klinikken kunne jeg ikke få fat i hende
Groupon refunderede hele beløbet og er et godt firma at købe hos

11. September 2015

Hej Marianne

Mange tak for din positive feedback.

Desværre hænder situationer som disse, men vi bestræber os altid på at finde den bedste løsning til vores kunder, hvorfor du fik en refundering af dit værdibevis i stedet. Vi beklager naturligvis, at din oplevelse hos vores samarbejdspartner ikke var fyldestgørende.

til ug!

det var bare helt iorden, hurtig og korrekt, kunne ikke være bedre,tusind tak.
mvh. jørgen

7. September 2015

Hej Jørgen

Mange tak for din positive feedback.

Hos Groupon bestræber vi os altid på at yde den bedste kundeservice og vi sætter stor pris på, at du har fået en god oplevelse hos os.

Utroligt dårlig Kundeservice

jeg har købt et stort verdenskort hos groupon til 129 til gave

da det så kommer viser det sig de har sendt et forkert kort der er mindre og skal skrabes samt er billigere.

da vi så kontakter kundeservice for at fortælle vi har fået et forkert og gerne vil have det rigtige kort for vi at vide det kan ikke lade sig gøre, vi kan sende produktet retur og få pengene tilbage, men det er fuldstændigt umuligt at få det købte produkt, og ville ikke være behjælpelig med noget som helst

men vi får at at vide hvis det kommer igen kan vi jo bare bestille det en gang til og håbe vi får det rigtige denne gang.

dette viser at man ikke kan købe gaver på groupon da man ikke ved om man får det produkt man bestiller overhoved....

tror groupon vinder prisen for danmarks dårligeste kundeservice

7. September 2015

Hej Kasper

Tak for din kommentar.

Vi beklager mange gange, at du har modtaget en forkert vare og ikke kan få tilsendt den rigtige. Det er desværre ikke alle vores varer, der kan ombyttes, pga. manglende kapacitet på vores varelager, hvorfor vi er nødsaget til at tilbyde en returnering og refundering.

Såfremt du er utilfreds med løsningen af problemet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice igen, ved enten at ringe på +45 78 77 54 55 mandag-fredag fra kl. 9:00 til kl. 18:00 eller udfylde vores kontaktformular på: https://www.groupon.dk/customer_support. Alternativt kan du også besvare den originale emailtråd.

Vi beklager endnu engang for ulejligheden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service sammenlignet med andre

Vi kom ved en internetfejl til at købe 2 enslydende beviser til et restaurantbesøg, hvilket vi først opdagede da vi ville bruge beviset.
Vi kontaktede gruopon for at annullere købet. Dette var ikke muligt.
Vi har tidligere fået tilbagebetalt ubrugte beviser hos fx. Sweetdeal- Som har en fantastisk kundeservice, og er derfor meget forundrede over groupons ringe service niveau.

28. August 2015

Hej Karin

Tak for din feedback.

Groupon bestræber sig altid på at finde den bedst mulige løsning og vi er kede af at høre, at du er utilfreds med den løsning, vores kundesevrice har givet dig.

Såfremt du ønsker tale med os igen, kan du kontakte vores kundeservice på +45 78 77 54 55 mandag-fredag fra kl. 9:00 til kl. 18:00. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular på: https://www.groupon.dk/customer_support.

Vi beklager for ulejligheden.

Topkarakter - fremragende service

Grundet nogle problemer omkring mit køb, kontaktede jeg kundeservice, som ydede en super service.
Enormt sød og hjælpsom medarbejder, som løste problemet for mig med det samme.
Mange tak. Vil varmt anbefale Groupon til andre.

26. August 2015

Hej Tine

Tak for din positive feedback.

Vi prioriterer altid at yde den bedste kundeservice til vores kunder og vi sætter stor pris på, at du er glad for den oplevelse, du har haft med os.

fremragende

I forbindelse med et køb på hjemmesiden måtte jeg kontakte kundeservice. Der oplevede jeg stor forståelse og hjælpsomhed. Medarbejderen var yderst behagelig og problemet blev løst til stor tilfredsstillelse.

21. August 2015

Hej Jørgen

Tak for dine rosende ord.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har modtaget en god kundeservice og sætter stor pris på din positive feedback. Vi ønsker altid at give den bedste oplevelse for vores kunder.

Rigtig god kundeservice

Groupon returnerede mine penge med det samme og uden yderligere kommentarer, da min deal ikke kunne blive indløst på det ønskede sted.
Jeg er meget imponeret!

21. August 2015

Hej Rikke

Tak for din positive feedback.

Groupon prøver altid på at yde den bedste service til vores kunder, så vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Discount tilbud

Jeg har aldrig, og håber aldrig, at jeg kommer til at skrive en dårlig anmeldelse igen. Men her kommer den, og den kommer fra hjertet så ingen andre behøver at spilde deres indtjente penge, på den yderst kedelige oplevelse, jeg senest har haft her til eftermiddag. Jeg havde købt et tilbud på Groupon til 499kr. til en ansigtsbehandling. 499kr. føler jeg ikke er et discount køb. Behandlingen koster normalt 999kr. så jeg glæder mig utrolig meget til at få en skøn oplevelse. Der står at behandlingen indeholder ansigts, nakke, decolité og hovedbunds-massage samt let fodmassage og et varmt omslag til fødderne. Ejerens første kommentar til mig var ”har du overvejet at købe nogle flere behandlinger” – Øh flere behandlinger? Jeg skal vel lige igennem denne behandling på en god måde inden du begynder at sælge mig flere tænker jeg. Og det kan jeg så svare på nu ”Nej det er ved gud at jeg ikke skal”. Ansigts massagen varede i godt 30sek og resten fik jeg desværre ikke fornøjelsen af. Til gengæld kunne jeg ligge på en briks der var for kort, så mine ben hang ud over, jeg fik ikke tilbudt et tæppe, der var åben dør ud til frisørsalonen så musik og anden støj og snak var der rigeligt af. Sidst men ikke mindst var hun meget nøje med at jeg ikke måtte komme for sent da behandlingen krævede alt den tid der var sat af til den, dvs. 105min. Jeg kommer 10 min. før min behandlingen, men kommer først til 10min. efter min aftalte tid, og behandlingen varede i alt 75min! Jeg er så skuffet og føler mig i den grad snydt!
Sidste år købte jeg en deal til 50min. Helkropsmassage hos H.J. Massage, da jeg ankom til stedet ringede jeg på døren i 20 min. men der kom aldrig nogen. Jeg mistede modet på at få en ny tid, men opdagede senere at dealen stod som brugt den 19 Juli, dog har jeg aldrig været der. Jeg gjorde ikke noget ved denne oplevelse, da jeg tænkte at jeg måske skulle have stået på gaden endnu længere, men jeg kan den dag i dag sagtens se at den oplevelse slet ikke var i orden!
Men denne rigtig kedelige anmeldelse mener jeg at i bør stoppe samarbejdet med Hair&Care på Frederiksberg. Ejeren af salonen som kalder sig kosmetolog, vidste ikke at SPF er en solcreme, hun var chokeret over at solens stråler kan forårsage hudkræft og hun grinte af min hud og sagde ”der er godt nok meget lige her hva” – helt utrolig uprofessionelt. Hun bør hverken arbejde som kosmetolog eller frisør, og det vil i fremtiden kun stille jeres forretning i rigtig dårligt lys at sende forventningsfulde kunder dertil.

19. August 2015

Hej Shila

Tak for din kommentar.

Vi er oprigtig kede af at høre om din dårlige oplevelse hos vores samarbejdspartner. Det er naturligvis ikke dette, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Hvis du kontakter vores vores kundeservice på +45 78 77 54 55 mandag-fredag fra kl. 9:00 til kl. 18:00 eller udfylder vores kontaktformular på: https://www.groupon.dk/customer_support, vil en agent med glæde hjælpe dig. Husk at give en detajeret beskrivelse af dit problem, så de kan hjælpe dig bedst muligt.

Vi beklager igen for denne oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde købt en spapakke for to via GROUPON. Da vi kommer til den bestilte tid, viser det sig til vores overraskelse, at stedet nu er lukket.
Vi kontakter derfor GROUPON, som straks løser problemet, og fører pengene tilbage på vores konto.
- RIGTIG GOD SERVICE

18. August 2015

Hej LSN

Tak for din positive feedback.

Vi bestræber os altid på at yde den bedste service, selv hvis der opstår problemer, som er uden for vores kontrol såsom, at vores samarbejdspartner lukker ned.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har fået en god behandling af vores kundeservice og vi ønsker dig god fornøjelse med din næste Groupon!

Skum tandpasta

Har ikke mottagit min vara

16. August 2015

Hej Alida

Tak for din kommentar.

Vi beklager, at du ikke har modtaget din vare endnu.

Hvis du kontakter vores kundeservice på +45 78 77 54 55 mandag-fredag fra kl. 9:00 til kl. 18:00, eller udfylder vores kontaktformular på: https://www.groupon.dk/customer_support, vil en agent med glæde hjælpe dig til en løsning.

min mening

jeg er meget tilfreds med at handle med Groupon
Jeg har mistet et ben så det er rart at få tingene bragt ud
Jeg bliver ved med at handle hos Groupon.

15. August 2015

Hej Jette

Tak for din positive kommentar.

Groupon bestræber sig altid på at yde den bedst mulige service, så vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi ønsker god fornøjelse med din næste Groupon!

Framragende service

Da jeg havde besvær ved at indløs et værdibevis til Spoiled.dk fik jeg enormt forståelse og hjælp fra Groupons team og fik løst problemet meget hurtigt.

14. August 2015

Hej Bernadette

Tak for din positive feedback.

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe, uanset hvad dit problem er og vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med os.

God fornøjelse med Groupon i fremtiden!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen påmindelser

Jeg fik en påmindelse om én groupon tidligere på året. Men ingen for de andre, så jeg antog der ikke var noget forestående udløb at påminde om.

Efterfølgende opdager jeg så to andre groupons jeg aldrig fik nogen påmindelse på - Penge i lommen til groupon. Èn mistet kunde.

7. August 2015

Hej Anders

Tak for din kommentar.

Når du køber en Groupon, skal du altid huske at notere dig uløbsdatoen. På den måde undgår du, at dine værdibeviser udløber. Det er kundens ansvar at indløse sit værdibevis til tiden. Opstår der problemer med hensyn til indløsning af værdibeviset, står vores kundeservice altid klar til at hjælpe.

Såfremt du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på +45 78 77 54 55 mandag-fredag fra kl. 9:00 til kl. 18:00 eller udfylde vores kontaktformular på: https://www.groupon.dk/customer_support.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Deal til frisør New Look

Købte en deal til Frisør New Look. Der stod klart og tydeligt, at det var en klipning inklusiv vask og føn. Der var mulighed for tilkøb af hårkur og farvning. Jeg bestilte kun klipning med vask og føn.
Da jeg ringer til frisøren for at bestille tid, spørger hun om jeg vil have vask, føn og hårkur med. Jeg svarer, at jeg bare skal have vask og føn, som der står i dealen. For så at vide, at det er indeholder dealen ikke og hvis jeg vil have det, skal jeg betale ekstra. Det vil jeg selvfølgelig ikke, når der i dealen står at det er inklusiv vask og føn.
Jeg kontakter derfor Groupon for at få mine penge retur. Det er en venlig og imødekommende medarbejder og jeg får uden problemer mine penge hurtigt retur. Det var positivt. Stjernerne gives for den gode oplevelse med kundeservice, oplevelsen med dealen får nul stjerner

3. August 2015

Hej Dorthe

Tak for din feedback.

Vi beklager mange gange for denne oplevelse, du har haft med vores samarbejdspartner. Vi er dog glade for, at du straks kontaktede vores kundeservice og gjorde os opmærksomme på dette.

Groupon ønsker god fornøjelse i fremtiden!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ikke modtaget varen

Da jeg endnu ikke har modtaget produktet, ville jeg efterlyse varen. Da jeg langt om længe fandt frem til Jeres telefon nr. fik jeg en meget god behandling men ingen løsning på problemet. Blev anmodet om at ringe igen mandag 03.08.15 såfremt produktet ikke er kommet frem.

31. Juli 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr