Hold dig lagt væk fra Groupon... Deres priser er ofte højere end den normale pris, samt der er INGEN returret hvis du først har printet din deal ud, heller ikke selvom du ikke bruger den.... Det... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Købte Tapas oplevelse. Den udløb efter kun 3 måneder, og selvom Groupon NEMT kunne indbygge en e-mail eller SMS advarsel en uge inden udløb, vil de hellere bare beholde pengene selv. Det sti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har før UDEN PROBLEMER fået refunderet ikke indløste DEALS hos andre FORHANDLERE, da det ikke har været muligt at nå at indløse dem, men det er åbenbart et problem for dette firma. SKIDT KUNDESE... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har ellers altid været tilfreds med Groupon men har netop gjort brug af værdibevis til køb af kontaktlinser hos lensOn gavekort værdi 400kr pris 200kr dvs en rabat på 200kr men ak nej min samlede r... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Som kunde kan du lære din by at kende på en helt ny måde. Groupon sikrer dig nye oplevelser til fantastiske priser - hvorfor betale for det hele, når du kan få det til det halve?
Kontaktinformationen
Dänemark
- groupon.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Øv øv og atter øv.
Jeg har købt værdibeviser der skulle have en værdi på 175,00 kr til en pris af 79,00 kr. Det viste sig at den oprindelige pris var 99,00 kr. Så tjek altid prisen på udbyderens hjemmeside. Dette gav jeg oveni udtryk for inden jeg besøgte stedet, men de undskyldte sig bare med at prisen var faldet meget siden 29 september. altså var prisen faldet næsten 45% på 4 uger :-(
Samtidig har jeg fået 28 ens mail om at anmelde, i dette tilfælde, restauranten.

Aldrig igen
Jeg købte vare hos groupon.dk men den nået aldrig frem. ( Det er ikke første gang ) Jeg kontaktet kundeservice for at refundere mit køb, jeg har fået at vide pengene bliver sat ind på min konto. Igen gik der mere end 2 uger men jeg fik ikke mine penge tilbage. Jeg kontaktet kunde service igen, han skal kontakte sin manager at finde ud af hvad der sker og skrive en e mail til mig. Der går garanteret igen to uger eller mere.
ALDRIG HANDLE MED DEM IGEN !!!!!

Produkterne kommer ikke frem
Jeg har desværre flere gange oplevet, at de produkter, jeg bestiller, ikke kommer frem. Sød kundeservice, men de kan ikke gøre noget. Det lader til, at de samarbejder med nogle virksomheder, som ikke leverere. Jeg kommer ikke til at bruge Groupon igen.

Ikke godt nok / nyt den 29-10-2015
Groupon er helt og aldeles lige glade med om kunderne får hvad de har betalt for.
Har købt en skinke, der vejede over et kilo mindre end angivet og nu hvor jeg overvejer at returnere det hele, da det ikke opfylder det lovede, er de gået i skjul.
De har dog i mellemtiden fået fremsendt noget ekstra skinke, dog uden vi stadig er nået op på den samlede lovede vægt på minimum 6,5 kg.
29-10-2015
Groupon har nu løst problemet.
Det er dog ærgerligt at det skal tage så lang tid.

Antwort von Groupon DK
Arrogance og mangel på service fra Groupon og leverandør
Situationen er som følger: Har købt en deal til en værdi af 4000 kr. for 1600 kr. til vinduespudsning, men har efter flere forsøg (per telefon og mail) ikke kunnet komme igennem til selskabet, der skulle udføre tjenesten, SD-Service (altså ikke Groupon).
Seneste forsøg blev gjort medio August per telefon - siden gik der barsel i den og jagten på at få min tjeneste udført sat på hold. Er derfor ikke opmærksom på at deal udløber 22. september 2015. Jeg har derfor først kontaktet Groupon.dk dags dato 19. oktober og forhørt mig om, hvad jeg skal gøre??
Svaret er rystende fra et forbrugersynspunkt. Du skulle have kontaktet os tidligere for at vi kunne hjælpe og send os desuden alt korrespondance via sms/email mellem dig og selskabet. Jamen problemet er jo, at jeg ikke har en korrespondance, men har først envejskommunikation mod et selskab, som ikke har givet lyd fra sig. Eksisterer det?!
På Groupon.dk's hjemmeside får man at vide, at man skal 'vente i omkring en uge og stadig har problemer, venligst kontakt os ved at klikke på 'Jeg har stadig brug for hjælp'. Hvis du så kan give os dit telefonnummer og et par få detaljer omkring problemet, vil vi tage kontakt til virksomheden for at hjælpe og bede dem kontakte dig direkte.'
Omkring en uge er en flot løs term. Tager vi det blot som i kalender-dage, er vi fremme ved d. 29. september for at skulle kontakte Groupon.dk for hjælp. Det vil sige, at jeg er 11 arbejdsdage for sent ude. Hvorfor pludseligt tælle i arbejdsdage? Jo, får når deres ellers flinke kundekonsulent svarer, er frasen at det 'at modtage en opdatering inden for maks. 10 arbejdsage.'
Ergo kan jeg konstatere at jeg senest fredag d. 16. oktober havde fået svar (nok det samme som nu) på min forespørgsel. Altså én arbejdsdags forskel. Nu har de midlertidigt arbejdet hurtigt - derfor én stjerne - men nok fordi de ikke har henvendt sig til selskabet, da man jo ikke kan komme i kontakt med dem. Manageren camouflerer det med, at 'vi kan ikke få forhandleren til at kontakte kunden, da værdibeviset ikke længere er gyldigt.' Bevares, men det kunne i til i fredags, da det efter egne retningslinjer kunne være outcome som beskrevet ovenstående?
Virkelig en ringe kundeservice og ikke noget der får undertegnede til at strø om sig med stjerner. Et eller andet sted har Groupon glemt at man lever af sine kunders tilfredshed. En kunde, der betaler 1600 kr. for ingenting er nok ikke grundlag for en blivende kundedatabase.
Jeg er rystet over Groupons arrogance og tvivler på at man behandler sine kunder efter forbrugerhotlinens guidelines, der ret entydigt fortæller at 'Du skal ikke betale for en vare, som du ikke har modtaget. Hvis det ikke er muligt at løse problemet med firmaet, kan du:
• Tag kontakt til din bank og undersøg, om de kan tilbageføre beløbet til din konto.
• Hvis dette ikke er muligt, kan du klage til Forbrugerklagenævnet, hvis varen har kostet over 800 kr.'
Tænk at jeg skal slås med sådanne muligheder og egentlig bare glædede mig til at få rene vinduer!

Antwort von Groupon DK
Venter forsat på en afklaring vedr. defekt Iphone
D. 4 juli købte jeg 2 iphones fra buyaniphone via Groupon. De kom d. 16 juli og d. 21. juli. Den ene fungere fint - men den anden ophørte med at ville lade efter 1½ mdr. Jeg rettede henvendelse til Groupon hvorefter der gik over de 10 hverdage som de meldte der kunne gå. Jeg fik endelige svar på, at sende den retur til England hvilket kostede mig 123,- kr. i porto. 5 hverdage efter returnering kom der en ny telefon. Den havde 47% strøm hvorfor vi satte den i oplader - og surprise den ladede ikke.
Jeg rettede henvendelse til Groupon og meddelte, at jeg ikke ønskede en ny telefon fra buyaniphone men ville have pengene retur. Der er nu over 3 uger siden og jeg venter stadig på en refundering af mine penge og en besked fra Groupon på hvad jeg skal gøre med den defekte telefon.
Hvis Groupon ikke handler i denne uge - så handler jeg :O(

Efter 3 uger stadig uvished om min hvor min varer er
Købt varer 29.09.15. Fik mail om at min vare er afsendt 30.9.15 (2 sæt whiskeyglas), 15.10.15 får jeg mail om hvad jeg synes om mine varer, ringer til kundeserice og oplyser jeg ikke har fået mine varer, men de kan ikke rykke før efter 14 arbejdsdage, ringede igen fredag 16.10.15 (på 14 dagen for bestillingsdagen) men får at vide at de 14 dage skal være gået så skal ringe igen mandag. I dag 3 uger efter (19.10.15) vil kundeservice nu først gå videre med, hvor min bestilling er, men det kan de ikke selv. Det skal først til et management-team og dette kan tage et par dage, før de vender retur via min mail.
I 2015 er dette bare ikke godt nok, og andre kan levere næsten fra dag til dag i Danmark.

Antwort von Groupon DK
Intet problem - Groupon refunderede det fulde beløb!
Jeg havde fået købt en Groupon - som jeg desværre ikke kunne nå at få indløst, idet restauranten på den dag, hvor jeg kom - ikke kunne servere flere af de retter, som Groupon'en omhandlede. Jeg forklarede situationen hos Kunde Service - Groupon kontoret - og super service fra Groupon DK har jeg hermed igen fået.

Altid SUPER service
Vi har handlet flere gange hos Groupon, også større og dyrere ting. Der er aldrig problemer med at få fat på kundeservice og de er altid venlige og meget imødekommende. Hvis de lover at ringe tilbage, GØR de det, også samme dag.

Antwort von Groupon DK
Fantastisk og hurtig service!
Jeg fandt en god hoteldeal på Groupon og blev så begejstret at jeg slog til med det samme!
Desværre var jeg lidt for hurtig, for jeg havde ikke set udløbsdatoen - og i samme øjeblik jeg fik værdibeviset kunne jeg se at jeg ikke kunne nå at bruge det.
Jeg ringede straks til Groupon og fik fat i en venlig ung mand der med samme og uden vrøvl kunne annullere min ordre uden bøvl eller sure miner mens vi talte sammen i telefonen.
Super god oplevelse - tak for det!

Antwort von Groupon DK
Super tilbud og god kvalitet
Købte et værdibevis til beautycos og har fået nogle skønne hårprodukter.

Antwort von Groupon DK
God deal og god service med påmindelse.
Bestilte et værdibevis til en helsekost butik, rigtig godt tilbud.
Og super lækker butik med et godt udvalg. Fik en påmindelse om at bruge mit værdibevis ca. 1 måned inden udløb...
God deal og god service med påmindelsesmail. :)

I love it
I always love groupon. Prices are really good and goods always arrived in good time. Customer service always responsive and friendly. Everything is reliable. It's my go to website for online shopping!!
Keep up the good job !

Ingen vare
Den 12/9-15 bestilte jeg en Powerbank.
Den 15/9-15 blev pengene trukket på min konto
Og i dag d. 5/10-15 fik jeg kontakt med firmaet, som beklagede at min pakke sikkert var blevet væk i posten.
De kunne desværre ikke hjælpe mig med en ny vare....
Så de ville returnere mine penge snarest....
Spænden om jeg så skal vente lige så længe på dem.....
Sidste gang jeg handler med dem....

Antwort von Groupon DK
Lavede en bookning og kunne ikke udskrive værdikupon
Jeg købte for et par dage siden nogle værdikuponer til Rotunden i Hellerup og lavede, som man skulle, en bordreservation gennem Groupon og da jeg som sædvanlig ville gå ind og udskrive mine værdikuponer var udskrivningsmuligheden låst af selve bookningen. Det eneste jeg kunne gøre, var at ophæve min bookning eller ringe til help-desk. Jeg valgte det sidste og fik en fin service og fik tilsendt mine værdikuponer i en mail og har skrevet dem ud.
Efterfølgende har jeg opdaget, at alt virker som det skal. Måske har jeg brugt den forkerte kvitteringsmail.

Meget dårlig service
1.5.15 køber jeg via en deal en Bluetooth højtaler. Midt i august går stikket i høj taleren i stykker, så ledningen til opladning ikke kan sættes i. Der har været megen sympati og mange beklagelige mails fra kunde support, men ingen handling fra firmaet. Så jeg har for første og sidste gang handlet med Groupon.

Lad være
Har nu 2 gange med kort tids mellemrum via en deal købt hos Groupon. Begge gange brillierer de ved at sende det forkerte. Man får derefter en meget undskyldende mail fra kundeservice hvor de på det dybeste beklager og det er for dårligt og de kan godt forstå man er skuffet. Men der er absolut ingen vilje til at gøre noget som helst for at man kan få den rigtige vare. Blot har de et (sikkert meget testet) fintfungerende system så man kan bruge tid på at rende på posthus for at returnere det de har sendt forkert. Pengene kommer godtnok retur, men resultatet er at du står uden din vare og har spildt en masse tid. De svarer sikkert undskyldende på denne anmeldelse også, men det havde da været bedre om de havde sendt mig min vare. Første gang drejer det sig om noget tøj, anden gang om 2 kabler til en mac-computer. Dem kunne de finde i enhver elektronik forretning, men det har de tydeligvis ingen interesse i. Lad være med at handle der, hvis du har brug for det du køber.

Super kundeservice
Jeg kunne ikke komme i kontakt med leverandøren og kontaktede derfor
GROUPON kundeservice . Der fik jeg en aldeles fortræffelig service og de refunderede fuks pengene .
Bare super .
Mvh. Randy

Jetski
Har købt en deal med tur til Jetski i Waterfunn i Malmø. Gaven var til mit barnebarn, men de kan overhovedet ikke komme i kontakt med firmaet for at bestille en tid. Det er bare så ærgerligt, når man netop vil glæde med en anderledes gave.Groupon kan jo ikke gøre for det, de prøver at hjælpe.

Antwort von Groupon DK
varen lever ikke op til den størrelse som i skriver i jeres annoncer på Groupon
Fimaet leverer ikke den vare til kunden som de srkiver I deres annoce
Jeg har købt 6 stk. Kugleformede buksbom-buske som skulle være 40 cm høj men har modtaget 6 stk. som kun 15 cm jeg har betalt 399 kr for dem der skulle være 40 cm så derfor føler jeg mig godt og grundigt snydt.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.