Grønagergård Savværk A/S Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det kan kun være en god dag når en palle med lange tykke og brede friskskårne lærke-planker bliver afleveret i indkørslen og endnu dufter af træ. Endelig kan man komme igang med højbedene. Tilsvarende... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle have lavet en hylde på 3,65 meter i eg med en dybde på mellem 15-20 cm som kunne bæres på 2 endeklodser. Jakob Vind Ebbesen svarede hurtigt tilbage med en skitse der matchede fuldstændigt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk godt sted at handle, personalet er nede på jorden og villig til at finde løsninger som tjener både private og erhverv. De tager sig tid til at finde en løsning der passer netop dit beho... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Turen ud gennem 'lille America' til savværket starter altid med at sætte stemningen, og når så savværket ligger der i morgendisen med røg i skorstenen - og masser af friskskåret træ dufter så snart... Mehr ansehen

1. Sägewerk
  2. auch in
  3. Baustoffmarkt
  4. Holzhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Et rigtigt savværk - og meget mere. Her kan du købe alt hvad du drømmer om af lærk, douglas, gran, egetræ og robinie. Vi sælger både FSC- og PEFC-certificeret træ og har CE-mærkning. På savværket kan du købe et væld af terrassebrædder, borde og bænke, sheltere, jagttårne, foderhække, kompostbeholdere og plankeborde i vores eget design. Her er en høkerbutik, hvor du kan købe søm, skruer, olie, malinger og meget mere. Du kan endda finde solsejl, gynger, og hvad du ellers ønsker I din have. Vi kan lave længder op til 16,50 meter og oparbejder ca. 30.000 m³ råtræ om året! På Grønagergård Savværk ved Gjern kan du opleve et rigtigt savværk med duft af træ og lyden af save, der tager fat på de store stammer, mens du vælger dit træ. Vi sælger både til private og erhverv. Vi kan levere i hele landet. Et besøg på Grønagergård Savværk er en inspirerende oplevelse - for træ skal købes i skoven.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

32 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Levering til tiden

Levering til tiden. God kvalitet af træ til ok pris.

11. September 2023

Hej Morten

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både levering, kvalitet og pris.

Super service.

Super service.
God kvalitet. Leverance til tiden

Mvh

Poul Erik

17. August 2023

Hej Poul Erik

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både service, kvalitet og levering.

En god oplevelse

Efter aftale kom Lærke plankerne på mål. Lige til at skrue sammen.
Mvh Steffen

17. August 2023

Hej Steffen

Mange tak for de 5 flotte stjerner. Vi er glade for at høre, at plankerne levede op til dine forventninger.

Stort udvalg.

God hjemmeside.
Stort udvalg i konstruktionstræ.

16. August 2023

Hej Knud

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hjemmeside og vores udvalg.

Lokal produktion

Det er dejligt at kunne købe nogle lækre brædder der er produceret lokalt

1. August 2023

Hej Henrik

Vi takker mange gange for de 4 stjerner. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores brædder fra savværket.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte fine perlestaf brædder til en…meget tilfreds

Købte fine perlestaf brædder til en fornuftig pris.
Levering gik smertefrit.

20. Juli 2023

Hej Hans

Vi sætter stor pris for den 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for at høre, at både brædder og levering er helt som det skal være.

Super

Super kvalitet og hurtig levering.
Der vil jeg handle igen.

18. Juli 2023

Hej Brian

Tusind tak for de 5-stjerner. Dem sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter lidt udfordringer med levering i…

Efter lidt udfordringer med levering i sommerferie blev dette løst med en rigtig god kundeservice. Varerne lever fuldstændig op til vores forventninger.

18. Juli 2023

Hej Jan

Mange tak for den rigtig fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores kundeservice og vores varer.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hej Karsten

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at kvaliteten af lærketræ ikke lever op til dine forventninger. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan snakke om en eventuel løsning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig flot træ/tømmer de laver

Virkelig flot træ/tømmer de laver. Denne gang bestilte jeg Douglas reglar, som var i en virkelig flot kvalitet👍🏻😊 Jeg kan varmt anbefale Grønagergård savværk

16. Juli 2023

Hej Steen

Vi takker mange gange for de 5 flotte stjerner. Vi er glade for at høre, at du meget tilfreds med vores douglas reglar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine stolper og alt er klar til…

Fine stolper og alt er klar til montering ved aflevering.gyngestativet er sat op og børnebørnene er vilde med det

10. Juli 2023

Hej Lene

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse. Vi er glade for, at både I og børnebørnene er tilfredse med det nye gyngestativ.

Godt gyngestativ

10. Juli 2023

Hej Tina

Vi takker mange gange for de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores gyngestativ.

Fantastisk god kvalitet

Fantastisk god kvalitet og udførlig brugsanvisning. Service kunne dog blive en del bedre, men hold nu op vi elsker vores solide produkt.

9. Juli 2023

Hej Malou

Vi takker mange gange for den rigtig flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I er tilfredse med både kvalitet, brugsanvisning og produkt.

Et godt savværk :-)

Har handlet hos Grønagergård et par gange, har købt træ til en terrasse og et drivhus. Det har været rigtig fint begge gange - kvaliteten på varerne har været i orden og kommunikationen har været god. Jeg kommer igen :-)

26. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Jacob

Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine køb og kvaliteten af vores træ. Vi glæder os til at se dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, venlig kundeservice. Super flot produkt og udførlig vejledning på hjemmesiden.

25. Juni 2023

Hej Jane

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både levering, kundeservice, produkt og vejledning hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og de har nogle gode…

God service og de har nogle gode produkter

25. Juni 2023

Hej

Vi takker mange gange for den rigtig flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og vores produkter.

Hurtig og professionel kommunikation

Hurtig og professionel kommunikation, når man henvender sig telefonisk med spørgsmål. Jeg havde flere spørgsmål til et gyngestativ. Dem fik jeg besvaret. Gyngestativet blev leveret på 3. dagen efter bestillingen. Når det 'kun' blev til 4 stjerner, skyldes det, at jeg var blevet lovet en opringning, om hvornår jeg kunne forvente levering, men det glemte man.

21. Juni 2023

Hej Susanne

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb hos os og håber, at du bliver glad for gyngestativet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Præcis som det skulle være

Alt var i orden og klar til afhentning som aftalt. De var meget flinke og hjælpsomme med læsningen.

12. Juni 2023

Hej Bjørn

Vi takker mange gange for den rigtig fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at alt gik som det skulle.

Fantastisk sted

12. Juni 2023

Hej Jens

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi håber at se dig igen inden længe.

Grønagergård Savværk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr