Grønagergård Savværk A/S Bewertungen 181

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle have lavet en hylde på 3,65 meter i eg med en dybde på mellem 15-20 cm som kunne bæres på 2 endeklodser. Jakob Vind Ebbesen svarede hurtigt tilbage med en skitse der matchede fuldstændigt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det kan kun være en god dag når en palle med lange tykke og brede friskskårne lærke-planker bliver afleveret i indkørslen og endnu dufter af træ. Endelig kan man komme igang med højbedene. Tilsvarende... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk godt sted at handle, personalet er nede på jorden og villig til at finde løsninger som tjener både private og erhverv. De tager sig tid til at finde en løsning der passer netop dit beho... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte Robinie pæle. Rigtig god kvalitet og god betjening. Har været på savværket også og få rigtig god rådgivning omkring hegn og mulige løsninger. Glæder mig til at komme igang med hegnet - køber hel... Mehr ansehen

1. Sägewerk
  2. Baustoffmarkt
  3. Holzhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Et rigtigt savværk - og meget mere. Her kan du købe alt hvad du drømmer om af lærk, douglas, gran, egetræ og robinie. Vi sælger både FSC- og PEFC-certificeret træ og har CE-mærkning. På savværket kan du købe et væld af terrassebrædder, borde og bænke, sheltere, jagttårne, foderhække, kompostbeholdere og plankeborde i vores eget design. Her er en høkerbutik, hvor du kan købe søm, skruer, olie, malinger og meget mere. Du kan endda finde solsejl, gynger, og hvad du ellers ønsker I din have. Vi kan lave længder op til 16,50 meter og oparbejder ca. 30.000 m³ råtræ om året! På Grønagergård Savværk ved Gjern kan du opleve et rigtigt savværk med duft af træ og lyden af save, der tager fat på de store stammer, mens du vælger dit træ. Vi sælger både til private og erhverv. Vi kan levere i hele landet. Et besøg på Grønagergård Savværk er en inspirerende oplevelse - for træ skal købes i skoven.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig og præcis levering

Hurtig og problemfri bestilling og levering

3. März 2026

Hej Signe

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Det sætter vi stor pris på!

Det glæder os at høre, at du oplevede både bestilling og levering som hurtig og problemfri. Det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

Hvis du har forslag til, hvordan vi kan gøre din oplevelse endnu bedre næste gang, hører vi meget gerne fra dig. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super frembrusende og yderst ubehøvlet…

Ekstremt velovervejet dårlig service fra ejermanden ham selv Jan Kristensen, en omgang råben og skrigen kan man blive udsat for. De andre mennesker er super flinke.

17. April 2026

Hej

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive - og tak for de pæne ord om vores øvrige medarbejdere.

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Det er ikke den måde, vi ønsker, at nogen skal blive mødt på. Vi tager din kritik alvorligt, særligt når det gælder tone og kundeservice, og vil følge op internt på det, du beskriver.

Hvis du har lyst, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, så vi kan få uddybet din oplevelse.

MEGET GOD service og produkt

MEGET GOD service og produkt. Kan varmt anbefale Grønagergaard savværk.
Mvh Rasmus

1. April 2026

Hej Rasmus

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores service og produkt. Vi håber at se dig igen hos Grønagergård Savværk!

Lærketræ til højbede

Perfekt levering

31. März 2026

Hej Michael

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med lærketræet og leveringen. Du er altid velkommen igen, hvis du får brug for mere træ til nye projekter. Vi står klar til at hjælpe.

Hej Lars

Tusind tak! Det glæder os at høre - Vi gør meget ud af både kvaliteten og at have tingene klar til tiden. Velkommen igen, når behovet melder sig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, hurtig levering af en dygtig vognmand👍

18. März 2026

Hej Karsten

Mange tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede god service og hurtig levering. Det er præcis det, vi stræber efter. Du er altid velkommen igen hos Grønagergård Savværk.

Hurtig feedback

Hurtig feedback, alt var som aftalt. Virkelig godt træ og god service 🙂

9. März 2026

Hej Henrik

Tak for de venlige ord! Vi er glade for, at du er tilfreds med både træet og vores service. Det betyder meget for os at kunne levere præcis det, vi lover, og at kunne give dig en god oplevelse. Vi glæder os til at se dig igen næste gang :-)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi har fået 2 leveringer og den ene tog…

Vi har fået 2 leveringer og den ene tog en måned og den anden en uge, så helt fint er det ikke.

14. Januar 2026

Hej Jens

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse. Vi beklager, at leveringstiden på den ene ordre har været længere end forventet. Perioden har desværre været påvirket af, at vi havde lukket mellem jul og nytår som oplyst på vores hjemmeside. Vi er glade for, at anden levering gik hurtigt, og vi arbejder hele tiden på at forbedre både leveringstider og kommunikation. Tak, fordi du handler hos os - Det sætter vi stor pris på.

Super godt sav værk

Super godt sav værk. Altid godt tømmer og service... flinke medarbejder og god kvalitet.

26. Januar 2026

Antwort von Grønagergård Savværk A/S

Tusind tak for den dejlige anmeldelse!
Det er en fornøjelse at høre, at både kvalitet, service og vores medarbejdere lever op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din opbakning og glæder os til at se dig igen på savværket.

Præcis

Præcis, lev til tiden.

22. Dezember 2025

Hej Lis

Tak for de pæne ord. Det er vi glade for at høre - og tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Venlige og hjælpsomme medarbejdere

Venlige og hjælpsomme medarbejdere, som lige gav besøget en tand bedre

22. Dezember 2025

Hej Finn

Tak for de 5 stjerner. Skønt at høre, at besøget var en god oplevelse. Vi glæder os til at se dig igen.

19. November 2025

Hej Sille

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har oplevet rigtig god service hos os. Du er altid velkommen til Grønagergård Savværk igen.

Super god service

Flot træ helt sikker et sted jeg ville handle igen

17. November 2025

Hej Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏 Det glæder os rigtig meget, at du er tilfreds med både service og træ. Vi ser frem til at levere til dig igen næste gang, du skal handle hos os.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hej Jakob

Tak for din pæne anmeldelse og feedback. Vi sørger altid for et grundigt kvalitetstjek, før vi melder en ordre klar. Der kan dog være sket en fejl, og vi undskylder, hvis du har oplevet noget andet. Vi sætter pris på din opmærksomhed og håber, at du fortsat vil være tilfreds med vores service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle have lavet en hylde på 3,65…

Jakob Vind Ebbesen svarede hurtigt tilbage med en skitse der matchede fuldstændigt det vi ønskede, og da den var klar, levede den fuldstændigt op til vores forventninger.
Tak

28. August 2025

Hej Lars

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord. Det betyder meget for os at høre, at hylden blev præcis som ønsket - og at hele processen fra skitse til færdigt produkt levede op til jeres forventninger.

Rosen er naturligvis givet videre til Jakob, som blev rigtig glad. Vi håber, I får stor glæde af hylden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

man kunne godt spare lidt på…

man kunne godt spare lidt på splintvedet på lærketræ , men ellers er det fine materialer de sælger

8. September 2025

Antwort von Grønagergård Savværk A/S

Tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores materialer. Det betyder meget for os.

Hej Dieter

Tusind tak for de flotte ord og den 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering. Det betyder meget for os at høre, at vores arbejde bliver værdsat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er vild med min støvleknægt i det…

Jeg er vild med min støvleknægt i det flotteste træ

27. August 2025

Hej Berit

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du er blevet glad for din støvleknægt, og at træet lever op til dine forventninger.

Levering af terrassebrædder

Hurtig levering, flot kvalitet
Alt i alt en rigtig positiv oplevelse

22. August 2025

Hej André

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner.
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både levering og kvaliteten af terrassebrædderne. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får stor glæde af dit terrasseprojekt.

Grønagergård Savværk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr