Unternehmen hat geantwortet
Levering og som aftalt. Måske jeg burde have undersøgt om Aros kunne høvle brædderne, da de skal bruges til terrasse
Unternehmen hat geantwortet
Lækkert træ (lodret thermofyr facadebeklædning) bestilt på webshoppen og leveret helt som forventet. Endda lidt for mange ift til bestillingen. Hurtigt leveret på et par dage. Også god dialog da jeg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Aros Savværk - Hele Danmarks lokale savværk - Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med dit næste projekt - Vi sælger til private og leverer i hele Danmark - Besøg os på www.arossavvaerk.dk og læs mere om - Facadebeklædning - Beklædningslister - Profilbrædder - Terrasse - Tømmer - Specialist i Nordiske træsorter - Thermo behandlet Fyr/Gran og Thermo behandlet Ask - Sibirisk Lærk - Douglas Gran - Dansk Lærk - PEFC Certificeret - Aros Savværk - Vi samler på tilfredse kunder
Gråskegårdevej 6a, Tirstrup, 8400, Ebeltoft, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Super service og kvalitet - alt som aftalt. Mine allerbedste anbefalinger

Antwort von Aros Savværk ApS
Vi gik hurtigt svar på vores spørgsmål inden ordreafgivelse og det var nemt at placere en ordre. Træet var klar til afhentning 2 dage før forventet - og de havde været generøse med målene. Vi hentede selv træet udenfor åbningstid, hvilket var helt perfekt for os.

Antwort von Aros Savværk ApS
Hurtig levering - god kvalitet træ. Meget fair priser. Nemt at bruge hjemmesiden

Antwort von Aros Savværk ApS
Jeg bestilte thermowood, havde skrevet i kommentarerne til dem, har brug for pænt og ordentlig træ. mange liste var allerede knækket i knasterne da de blev leveret, flere knækkede ved og flytte dem ind. Fik også leveret noget træ til et bord/bænke sæt, her var 2 af de regler jeg havde fået med bark på den ene side, og dybe huller, så de ikke kunne bruges, klagede over træet, de sender 2 mere regler og flere lister. De 2 nye regler jeg får er lige så dårlige. Skriver til dem igen. Men deres svar tilbage er
(Vi er jo faktisk kommet dig i møde - og eftersendt disse u. beregning - det koster os trods alt materiale plus en fragt på 1300kr
prøv at se om du ikke kan komme i mål på trods..
Vi sælger jo normalt disse regler som strøer til terrasser og derfor plejer finish ikke at være et issue. )
Der står altså ikke noget på deres hjemmeside om at der er bark og dybe huller i regler, og de kun bruges til terrasser, kun at de er høvlet på alle 4 sider.
Jeg forventer og få noget ordentlig træ når man betaler mange penge for det. Og oven i købet skriver det til dem.

Antwort von Aros Savværk ApS
Hurtig svar på spørgsmål i købsprocessen og fleksibel levering. Her er det ikke alt ansvar er væk når det forlader savværket, nej her er også investeret i god pålidelig og ordentlig levering. Hertil produkter, helt som forventet

Antwort von Aros Savværk ApS
Fast communication and delivery driver was excellent, driving the material down our 30m rural driveway.

Antwort von Aros Savværk ApS
God vejledning i forhold til valg af træ, god behagelig kundeservice. Meget hurtig levering. Vi bestilte træ mandag og det ankom allerede onsdag eftermiddag (i København).

Antwort von Aros Savværk ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.